П`ятниця
19.04.2024
00:19
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Пироги
Торти
Тістечка
Кекси і маффіни
Піца
Пиріжки і булочки
Печиво
Млинці та оладки
Пошук рецепта
/_pu/2/59021845.jpg
Лоранскій пиріг з куркою і грибами
/_pu/1/29601445.jpg
Стегенця з карамельною скоринкою в духовці
/_pu/1/80591603.jpg
Сирні кульки - 2 рецепта
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Випічка


У розділі рецептів: 183
Показано рецептів: 121-140
Сторінки: « 1 2 ... 5 6 7 8 9 10 »

Сортувати за: Даті · Назві · Рейтингу · Коментарям · Переглядам

/_pu/4/56863706.jpgТістечко «Нічка» (знайоме багатьом під назвою «Вокзальное») - ще один смачний і відомий десерт радянських часів. Це кондитерський виріб являє собою поєднання насичено-шоколадних коржів, кисло-солодкого джему і глазурі з додаванням какао-порошку. В цілому тістечко виглядає як єдина темна маса, без світлих прошарків крему і барвистого декору. Ймовірно, тому і з'явилася асоціація з вночі. Друга назва виникло так само просто - в радянські часи цей шоколадний десерт можна було зустріти на прилавках привокзальних кафе, тому тістечко часто стали називати «Вокзальное».

Формується десерт нескладно. Все, що потрібно - в зазначених пропорціях змішати інгредієнти для тіста і спекти пишний корж. Готувати крем для прошарку не доведеться - беремо вже готовий джем. «Збірка» десерту і приготування глазурі займають лічені хвилини.
Тістечка | Переглядів: 1378 | Дата: 20.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/47692984.jpgТорт «Баунті» рекомендуємо спробувати всім любителям популярного шоколадного батончика з аналогічним найменуванням. Володіючи ніжною текстурою і легким кокосовим ароматом, випічка просто «тане в роті», викликаючи бажання швидше з'їсти ще шматочок!

Торт складається з м'якого, рясно просоченого бісквіта, гладкою шоколадної глазурі і, звичайно ж, густий прошарку з кокосовою стружкою, завдяки якій десерт і виходить дуже схожим на смак на покупні цукерки. Так чому б не створити «райську насолоду» в домашніх умовах?!
Торти | Переглядів: 676 | Дата: 17.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/86541284.jpgВ оригіналі «Вупі пай» (Whoopie pie) - це американські круглі тістечка, що складаються з м'яких бісквітних коржів, з'єднаних між собою тонкою кремовим прошарком. Які спробували цей чудовий десерт зазвичай залишаються в захваті, адже поєднання розсипчастого шоколадного м'якушки і ніжного крему - це насправді дуже смачно!

Сьогодні ми приготуємо торт за мотивами знаменитого імпортного ласощі. Подібно оригіналу зберігаємо пухку пористу текстуру з незамінним присмаком шоколаду і прошаровуються коржі світлим вершковим кремом. Готовий десерт оформляємо тематичними тістечками.
Торти | Переглядів: 812 | Дата: 19.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/96563236.jpgТорт «Графські руїни» з безе сподобається любителям солодких і навіть дуже солодких десертів. У класичному рецепті цукрові меренги і пластичний масляний крем зі згущеним молоком виступають своєрідними «будматеріалами», з яких і зводиться недбало складене виріб. У нашому прикладі перераховані вище складові доповнюються бісквітним коржем, завдяки чому результат виходить ще більш цікавий.

Різні за текстурою шари утворюють складну смакову «гаму» - м'який, «соковитий» від просочення шоколадний бісквіт, хрустке «повітряний» безе, тягучий крем і доповнення у вигляді волоських горіхів і шоколадної глазурі. Такий «разноликий» десерт в повній мірі вгамує бажання солодкого!
Торти | Переглядів: 799 | Дата: 19.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/59600249.jpgКласичний рецепт торта «Графські руїни» з безе і масляним кремом ми вже докладно розглядали раніше, а сьогодні готуємо іншу не менш популярну версію цього десерту - з бісквітом і сметаною. На цей раз виріб буде складатися з двох коржів - світлого і темного, один з яких ми залишимо цільним для основи, а другий поріжемо на шматочки і сформуємо недбало складену гірку, що викликає асоціації з руїнами.

За способом складання торт «Графські руїни» зі сметаною нагадує «Панчо» і «Хлопчик кучерявий». Існують і інші схожі рецепти на основі порізаного бісквіта, і всіх їх поєднує одне - ніжний, м'який, бездоганно просочений м'якуш, а також дуже простий, але ідеально підходить до будь-яких коржам сметанний крем.
Торти | Переглядів: 815 | Дата: 19.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/97609217.jpgТорт «Дамський каприз» - варіація на тему всім відомого медовика. На цей раз до теплого аромату меду додамо шоколадний «відтінок», коржі промажем простим кремом зі сметани і згущеного молока, а на додаток до всього зробимо прошарку з горіховою крихти. Горіхи вибираємо будь-які, але у випадку з фундуком або арахісом попередньо не забуваємо обсмажити і очистити екземпляри, щоб жорстка або суха лушпиння не зіпсувала враження від випічки.

Рекомендуємо пекти торт напередодні святкової події і витримати ніч на полиці холодильника. Коржі обов'язково повинні добре просочитися, тоді десерт вийде дуже ніжним, м'яким і смачним!
Торти | Переглядів: 665 | Дата: 19.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/69106527.jpgХочемо поділитися з вами докладним покроковим рецептом з фото торта «Дамські пальчики». В даному випадку для формування десерту застосовуються не коржі, а маленькі заварні булочки, приготовані за технологією всім відомих еклерів.

Тестяние заготовки викладаються шарами, промазиваются вершково-сметанним кремом і в завершенні процесу оформляються шоколадною глазур'ю. У підсумку виходить чудовий «повітряний» торт з найніжнішим смаком!
Торти | Переглядів: 987 | Дата: 18.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/67104939.jpgТорт «Захер» - шоколадний десерт, розроблений австрійським кондитером Францем Захер в 1832 році. Оригінальна рецептура цього торта, по праву вважається одним з найпопулярніших в світі, тримається в найсуворішому секреті, але насправді відтворити смак австрійського десерту нескладно. Випічка є шоколадний бісквіт, просочений абрикосовим джемом і покритий з усіх боків шаром шоколадної глазурі. Завдяки джемово прошарку м'якуш набуває характерну кислинку, що і відрізняє «Захер» від безлічі інших подібних тортів.

Сьогодні спробуємо зробити австрійський десерт своїми руками. До речі, якщо ви є шанувальником цієї страви, рекомендуємо також приготувати відомий з радянських часів торт «Прага», що вважається варіацією «Захера».
Торти | Переглядів: 729 | Дата: 18.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/82388873.jpgДля дитячого свята готуємо симпатичну і дуже апетитну випічку у вигляді їжачка. Для формування торта можна застосувати шоколадний бісквіт і класичний масляний крем з додаванням згущеного молока, а в якості оформлення візьмемо свіжі або коктейльні ягоди, печиво «Грибочки» і будь-які вафельні прикраси.

Оформлення цієї випічки - процес привабливий і цікавий, тому сміливо задіємо малюків, розвиваючи навички кулінарної майстерності. Торт «Їжачок» з бісквіту обов'язково порадує діточок не тільки зовнішнім виглядом, але і чудовим смаком. А творча робота захопить і подарує дорогоцінні хвилини радості і родинного єднання.
Торти | Переглядів: 1282 | Дата: 17.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/12751275.jpgПольський торт «Карпатка», що з'єднує тонкі коржі на основі заварного тіста і ніжну молочну прошарок, - чудовий десерт для гостинного чаювання, урочистих подій або скромних посиденьок в колі сім'ї. Вдале поєднання солодкого, що огортає крему і прісної борошняної частини утворює приємне і не нудотне кондитерський виріб, яке напевно припаде до вподоби ласунам різного віку.

Заварне тісто готується стандартним чином, як і при формуванні відомих кожному еклерів, французьких профитролей, популярного торта «Дамські пальчики». Тим, хто вже мав справу хоча б з одним з перерахованих вище десертів, виготовлення «Карпатки» здасться вкрай простим. А початківцям кулінарам, ще не знайомим із заварним тестом, рекомендуємо практикуватися і відточувати навички саме на цьому рецепті. Не дарма торт «Карпатка» часто називають великим або «ледачим» еклерів - смак дуже схожий, а приготування набагато простіше, так як випікається борошняна основа одним коржем.
Торти | Переглядів: 1269 | Дата: 19.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/37105861.jpgТорт «Колібрі» (Hummingbird cake) - смачний і оригінальний десерт, що складається з фруктових коржів і вершкового крему. Бісквітний м'якуш поєднує в собі насичений смак банана, свіжі нотки ананаса і легкий коричнева шлейф, завдяки маслу виходить вологим і пористим, відмінно вбирає крем і не потребує просочення сиропом.

Доповнюємо коржі прошарками з класичної суміші вершкового сиру, цукру і збитих вершків, для декору готуємо шоколадну глазур і отримуємо ефектне частування, яке ідеально підходить для святкового столу! Десерт обов'язково припаде до смаку шанувальникам популярного «морквяний торт», а також всім любителям соковитих бісквітів з шматочками фруктів.
Торти | Переглядів: 963 | Дата: 19.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/4/91391245.jpgТорт «Мімоза» - яскравий і привабливий італійський десерт, особливо актуальний навесні напередодні жіночого свята 8 березня. У рецепті використовується бісквіт з жовтками і куркумою, ніжний заварний крем з додаванням вершків і вкраплень ананасів. Як і популярний салат «Мімоза», десерт рясно усипаний жовтими пухнастими крупинками, що символізують квіти. Барвисто, цікаво і смачно!

Торт «Мімоза» не має єдиної рецептури - основна ідея полягає в оформленні, який реабілітує назву десерту. В іншому склад можна варіювати за смаком - при бажанні замінити крем або бісквіт, крім ананасів задіяти інші фрукти. Таким чином, на базі представленого рецепта можна створювати нові варіанти.
Торти | Переглядів: 698 | Дата: 19.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/75256178.jpgТорт «Молочна дівчинка» - відомий десерт, що складається з тонких коржів, рясно промазаних кремом. Спочатку рецепт з'явився в Німеччині. У своїй основі він містив згущене молоко місцевого виробництва під маркою Milch Mädchen, що в перекладі на російську мову означає «молочна дівчинка». Пізніше десерт дістався і до наших співвітчизниць. І хоча в адаптованому вигляді вже використовується згущене молоко іншої марки, назва торта залишилося колишнім.

Після просочення коржі виходять неймовірно ніжними, легкими і соковитими, а кожен шматочок цих ласощів буквально «тане в роті». Відмінно доповнює смак пломбірна крем, який представляє собою з'єднання збитих вершків і заварного крему. За смаком така суміш нагадує розтануло морозиво, звідки і виникла назва «пломбірна».
Торти | Переглядів: 667 | Дата: 18.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/70531088.jpgТим, хто не боїться труднощів і готовий поклопотатися на кухні, порадувавши рідних смачною домашньою випічкою, пропонуємо рецепт симпатичного, в міру солодкого десерту.

Вишневий торт «Монастирська хата» поєднує в собі тестяние трубочки з кисло-солодким ягідної начинкою, рясне кількість сметанним кремом і шоколадну крихту, яка застосовується для оформлення готового кулінарного виробу. У підсумку виходить ефектна, апетитна випічка, що підходить як для свята, так і для буденного сімейного чаювання.
Торти | Переглядів: 528 | Дата: 16.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/09368783.jpgСьогодні відтворимо багаторазово відпрацьований і перевірений часом класичний рецепт торта «Мурашник». Проста домашня випічка у вигляді невеликої гірки зі шматочків перекрученого через м'ясорубку тесту, промазати масляним кремом, була дуже популярна на початку 90-х років. Але навіть і зараз, незважаючи на колосальну конкуренцію з боку інших десертних виробів, «Мурашник» користується попитом, активно готується в домашніх умовах і на кондитерських фабриках.

Цей торт може стати як простим десертом до буденної чашечці чаю, так і солодким блюдом в складі святкового меню. Приготувати і випекти шматочки тіста можна заздалегідь, а змастити кремом і зібрати гірку в будь-яку вільну хвилину. Єдине, що потрібно враховувати - це час для просочення десерту, тому підготувати «Мурашник» краще з вечора.
Торти | Переглядів: 2244 | Дата: 19.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/80249638.jpgПропонуємо черговий смачний і забавний десерт для дитячого свята - торт «Норка крота» з бананами. Маленькі ласуни від такої симпатичної і апетитною випічки будуть в захваті!

У торті ідеально поєднується просочений сиропом шоколадний бісквіт, ніжний вершково-сирний крем і бананова начинка. Ефектний в розрізі десерт моментально приверне до себе увагу, а веселе оформлення у вигляді фігурки крота зробить випічку ще більш ошатною.
Торти | Переглядів: 733 | Дата: 17.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/56378093.jpgСеред величезного розмаїття існуючих тортів можна виділити декілька найпопулярніших примірників, які залишаються затребуваними і улюбленими вже не одне десятиліття. Це, звичайно ж, Київський торт, Медовик, Наполеон, Прага, Пташине молоко та інші. Безсумнівно, в цей почесний список можна внести і наш сьогоднішній десерт - красивий, в міру солодкий і трохи алкогольний торт «П'яна вишня».

Приємна кислинка і соковита м'якоть ягоди неймовірно перетворює смак випічки. Об'єднуємо шоколадний бісквіт, стандартний масляний крем і вишневі «ноти» в одному виробі - готуємо чудовий торт «П'яна вишня» з покрокового рецептом з фото!
Торти | Переглядів: 1778 | Дата: 18.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/41378832.jpgАпетитний, ошатний і не сильно клопіткий десерт - відмінний привід влаштувати свято! Сьогодні печемо торт «Пеле» з насиченим кольором, «повітряним» м'якушем і приємною текстурою. Коржі, приготовані за рецептом, виходять дуже ніжними, пористими, легко просочуються і не вимагають від пекаря особливого кулінарної майстерності.

Випічка з яскравим шоколадним відтінком відмінно підкреслюється простим масляним кремом з карамельним смаком, одержуваних завдяки додаванню вареного згущеного молока. Підсилює ефект кавово-коньячна просочення, яка дарує цьому десерту пікантні «дорослі» ноти.
Торти | Переглядів: 674 | Дата: 19.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/98827739.jpgПропонуємо в домашніх умовах відтворити черговий чудовий десерт радянських часів - торт «Подарунковий» по ГОСТу. Це кондитерський виріб має дуже простий склад - стандартний бісквіт, масляний крем Шарлотт і смажений арахіс. Нічого незвичайного, але смак збалансований і бездоганний. А тим, хто пам'ятає тортик з дитинства, рецепт навіє приємні ностальгічні спогади.

Отже, спочатку печемо класичний пишний бісквіт з ароматним світлим м'якушкою, по можливості даємо йому час «відлежатися». Далі приступаємо до «зборці» - поливаємо коржі солодким сиропом і промазуємо кремом. Оформлення десерту саме елементарне - повністю покриваємо верх і боки смаженим арахісом і трохи присипаємо цукровою пудрою.
Торти | Переглядів: 647 | Дата: 19.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/4/05906342.jpgРецепт повітряного торта «Політ» по ГОСТу сподобається всім нудьгуючим по радянським десертів, любителям безе і солодощів в цілому. За смаком і технології приготування виріб нагадує торт «Київський», але готується помітно швидше. Тут не доведеться добу витримувати білки і розбивати збірку торта на кілька днів - висушивши безе в духовці і повністю остудити, можна відразу приступати до формування десерту.

Білки для приготування коржів зручніше зібрати заздалегідь, тоді не доведеться терміново робити ще одне блюдо, щоб кудись прилаштувати невитрачені жовтки. Наприклад, якщо після виготовлення печива або варіння крему залишилося 2-3 зайвих білка, переливаємо їх у відповідну ємність, закриваємо кришкою і прибираємо в морозилку, або на кілька днів залишаємо в холодильнику. Як тільки збереться необхідна кількість білкової маси, можна братися за торт.
Торти | Переглядів: 1303 | Дата: 19.04.2018 | Комментарии (0)

Copyright MyCorp © 2024