Субота
23.06.2018
01:46
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Пироги
Торти
Тістечка
Кекси і маффіни
Піца
Пиріжки і булочки
Печиво
Млинці та оладки
Пошук рецепта
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Випічка » Торти

Торт Панчо з ананасами

Торт «Панчо» з ананасами, приготований за цим рецептом, припаде до смаку ласунам різного віку! Апетитний десерт поєднує в собі вологий бісквіт, ананасові прошарку з вкрапленнями волоських горіхів і рясне кількість вершково-сметанним кремом.

Формується торт у вигляді гірки. Крім ананасів для начинки можна використовувати вишню, полуницю і інші ягоди або шматочки фруктів на ваш розсуд. Торт цілком простий в приготуванні, але виходить чудово смачним!
 
Складові:

Для тесту:
  • яйця - 6 шт .;
  • борошно - 200 г;
  • какао-порошок - 4 ст. ложки;
  • цукор - 250 г;
  • розпушувач тіста - 1 ч. ложка.

Для крему:
  • сметана 20% - 400 г;
  • вершки 33-35% - 200 мл;
  • цукор - 150 г.

Для начинки:
  • консервовані ананаси - 1 банка;
  • волоські горіхи - 1 стакан.

Для глазурі:
  • темний шоколад - 50 г;
  • вершкове масло - 30 г.


Торт Панчо домашній рецепт

Як зробити «Панчо» в домашніх умовах

1. Яйця кімнатної температури розбиваємо в глибоку миску. Збиваємо міксером до збільшення обсягу і отримання пишної піни (на це буде потрібно не менше 5 хвилин). Далі всипаємо цукор. Продовжуючи працювати міксером, добиваємося розчинення крупинок цукру в яєчної маси. 
 

2. В окремому посуді змішуємо сухі компоненти: борошно, розпушувач тіста і какао-порошок. Просіявши, поступово пересипаємо борошняний склад до яєчної маси. Дбайливо вимішуємо ложкою, рухами від низу до верху. В результаті отримуємо в'язке і однорідне тісто без грудок. 
 

3. Круглу роз'ємну форму діаметром 22 см змащуємо зсередини невеликим шматочком вершкового масла. Для зручності дно вогнетривкої ємності можна застелити промасленим пергаментом. Переливаємо тісто в підготовлену форму, випікаємо бісквіт при температурі 180 градусів близько 30 хвилин. Готовність перевіряємо зубочисткою. 
 

Як зробити крем для «Панчо»

4. Тим часом підготуємо вершково-сметанний крем. Для цього охолоджені вершки переливаємо в зручну глибокий посуд. Злегка нахиливши ємність, збиваємо молочний продукт міксером на мінімальній швидкості, поступово збільшуючи швидкість обертів.
 

5. Коли вершки загустеют, додаємо відразу всю норму сметани, одночасно всипаємо цукор. Збиваємо до повного розчинення цукрового піску. 
 

6. Повертаємося до бісквіту. Свіжоспечену заготовку для торта повністю охолоджуємо, знімаємо роз'ємний борт.
 

7. Гострим ножем розрізаємо пишний бісквіт на дві частини. Нижній корж повинен вийти тонким (висотою приблизно 1 см) - він послужить основою нашого торта.
 

8. Верхній корж нарізаємо великими кубиками / шматочками розміром приблизно 2-3 см. 
 

9. Тонкий корж укладаємо на плоску тарілку або кухонну дошку. Як просочення поливаємо основу торта сиропом від консервованих ананасів (приблизно 7-8 ст. Ложок). Далі промазуємо корж шаром вершково-сметанним кремом. 
 

10. Волоські горіхи рубаємо ножем. У підсумку необхідно отримати шматочки середнього розміру. 
 

11. На промазаний кремом корж викладаємо половину горіхів і половину порції шматочків ананаса.
 

12. Бісквітні кубики занурюємо в крем і розподіляємо рівним шаром, ховаючи ананаси і горіхи. Не забуваємо, що торт буде збиратися у вигляді гірки, тому кожен наступний шар повинен бути менше попереднього. 
 

13. Далі викладаємо половину залишилися ананасів і половину залишилися горіхів.
 

14. Знову прикриваємо начинку бісквітними кубиками, попередньо зануривши їх в крем. 
 

15. Слідом викладаємо залишки горіхів і ананасів. 
 

16. Формуємо останній шар бісквітних кубиків. Отриману в результаті «гірку» промазуємо кремом з усіх боків. 
 

17. Для глазурі шоколад розламуємо на дрібні шматочки, змішуємо з вершковим маслом і розтоплюємо на водяній бані. Злегка остудити, перекладаємо глазур в кулінарний пакет і поливаємо поверхню торта. 
 

18. Прибираємо «Панчо» в холодильник для просочення як мінімум на 3 години. Подаємо до чаю / кави, нарізавши порційно.
 

Торт «Панчо» з ананасами повністю готовий! Приємного чаювання!





Категорія: Торти | Додав: 16.04.2018
Переглядів: 108 | Рейтинг: 0.0/0


Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2018