Вівторок
20.08.2019
14:00
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Пироги
Торти
Тістечка
Кекси і маффіни
Піца
Пиріжки і булочки
Печиво
Млинці та оладки
Пошук рецепта
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Випічка » Піца


У категорії рецептів: 6
Показано рецептів: 1-6

Сортувати за: Даті · Назві · Рейтингу · Коментарям · Переглядам
/_pu/4/17950465.jpgГавайська піца з ананасами і куркою дуже популярна в Європі, і не дивлячись на красиве найменування, до Гавайям вона не має ніякого відношення. Швидше за все, блюдо отримало назву за рахунок начинки, а саме наявності в ній солодкого екзотичного плоду, популярного на курортних островах.

Основні складові гавайської піци - відварене куряче м'ясо і ананаси, покриті густим шаром сиру. Іноді для різноманітності до головних інгредієнтів додають ще бекон або шинку для більш яскравого смаку. Розглянемо простий рецепт гавайської піци на тонкому італійському тесті.
Піца | Переглядів: 121 | Дата: 23.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/4/19129727.jpgДомашня піца з ковбасою і сиром - відмінне рішення для дружніх вечірок або сімейних свят, адже процес приготування цілком простий, а підсумкове страва виходить смачним і ситним. Здавалося б, немає нічого простішого: розкачати круглий коржик і викласти начинку. Однак і тут є свої нюанси!

Найважливіше - правильно зробити основу, а саме тонке італійське тісто. Розглянемо докладно як приготувати домашню піцу і безпосередньо як замісити бездоганне тісто.
Піца | Переглядів: 126 | Дата: 23.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/4/84749651.jpgЗакрита піца кальцоне готується у формі півмісяця і виходить неймовірно смачною! Завдяки закритому тесту вся соковитість начинки зберігається всередині, що і забезпечує відмінний результат!

Італійську випічку в даному випадку можна приготувати з будь-якими наповнювачами, будь то м'ясний фарш, птиця або будь-які ковбасні вироби. Ми пропонуємо варіант з куркою, сиром і овочами, але за бажанням ви можете придумати свій склад. Головне - не забувайте про соковитих інгредієнтах (цибуля, свіжі помідори і т.д.), тоді ваша випічка вийде бездоганною! Отже, сьогодні спечемо закриту піцу кальцоне за рецептом з фото!
Піца | Переглядів: 121 | Дата: 23.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/4/17348527.jpgПіца «Хвилинка» на сковороді підкуповує швидкістю приготування. В даному випадку нам не потрібно витрачати час на тривалий заміс дріжджового тіста. Для основи страви досить лише змішати кілька простих інгредієнтів і розподілити по дну об'ємної сковороди. Допомога духовий печі нам також не знадобиться - піца дуже швидко дійде до готовності на плиті.

Цю страву можна зробити на сніданок або для простого перекусу. Також рецепт виявиться корисним, коли в холодильнику залишається мало продуктів і потрібно щось приготувати «на швидку руку». А якщо ви все ж є шанувальником традиційної піци, приготувати її можна за рецептом, описаного тут.
Піца | Переглядів: 99 | Дата: 23.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/4/73805316.jpgСправжня італійська піца Маргарита включає в начинку всього три компонента - томатний соус, моцарелу і зелений базилік. Також обов'язковою складовою рецепта є тонке італійське тісто, товщина якого не повинна перевищувати 4 мм.

Свіжоспечена «Маргарита» виходить смачною і ситної, навіть без входять до складу начинки ковбасних / м'ясних виробів. Якщо ж ви наполягаєте на м'ясному варіанті піци, напевно вам до смаку припаде домашня піца з ковбасою.
Піца | Переглядів: 117 | Дата: 23.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/4/48076875.jpgСтромболі - піца-рулет, що отримала назву на честь вулканічного острівця, що входить до складу Італії. Вся справа в тому, що в процесі випічки з спеціально виконаних надрізів сочиться розплавлена ​​моцарелла, завдяки чому і виникає асоціація з виверженням вулкана.

Борошняна частина «Стромболі» - класичне італійське тісто для піци, а наповнювач - суміш копченої ковбаси, шинки, сиру і томатного соусу. Начинка виходить ситної і смачною, борошняне обрамлення - м'яким всередині і з тендітною рум'яною скоринкою зовні. Найбільш смачною піца «Стромболі» буде відразу після випічки, але не забороняється з'їсти шматочок «спокусливою» випічки і на наступний день, злегка розігрів його в мікрохвильовці.
Піца | Переглядів: 134 | Дата: 23.04.2018 | Комментарии (0)

Copyright MyCorp © 2019