Субота
20.04.2024
17:09
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Пироги
Торти
Тістечка
Кекси і маффіни
Піца
Пиріжки і булочки
Печиво
Млинці та оладки
Пошук рецепта
/_pu/0/26250094.jpg
М'ясні рулетики з сиром і зеленню
/_pu/3/37105861.jpg
Торт «Колібрі»
/_pu/2/02485960.jpg
Вишневий соус до м'яса
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Випічка » Торти


Торт «Баунті»

Торт «Баунті» рекомендуємо спробувати всім любителям популярного шоколадного батончика з аналогічним найменуванням. Володіючи ніжною текстурою і легким кокосовим ароматом, випічка просто «тане в роті», викликаючи бажання швидше з'їсти ще шматочок!

Торт складається з м'якого, рясно просоченого бісквіта, гладкою шоколадної глазурі і, звичайно ж, густий прошарку з кокосовою стружкою, завдяки якій десерт і виходить дуже схожим на смак на покупні цукерки. Так чому б не створити «райську насолоду» в домашніх умовах?!
 
Складові:

Для бісквіта:
  • яйця - 3 шт .;
  • какао-порошок - 2 ст. ложки;
  • розпушувач тесту - ½ ч. ложки;
  • цукор - 120 г;
  • борошно - 80 г.

Для просочення:
  • кокосовий лікер - 2 ст. ложки;
  • вода - приблизно 100-120 мл.

Для начинки:
  • кокосова стружка - 150 г;
  • вершкове масло - 100 г;
  • молоко - 200 мл;
  • цукор - 100 г.

Для глазурі:
  • молоко - 100 мл;
  • какао-порошок - 4 ст. ложки;
  • вершкове масло - 50 г;
  • цукор - 4 ст. ложки.


Торт «Баунті» покроковий рецепт з фото в домашніх умовах

Як зробити бісквіт для торта «Баунті»

1. Яйця (без попереднього поділу на білки і жовтки) з'єднуємо з цукром. Збиваємо міксером до повного зникнення цукрових крупинок і значного збільшення обсягу маси.
 

2. В окремому посуді з'єднуємо розпушувач, борошно і какао-порошок. Просіявши, вводимо суміш сухих компонентів до яєчної маси. Вимішуємо тісто легкими рухами від низу до верху, домагаючись отримання однорідної, гладкого складу з рівномірним фарбуванням в шоколадний колір.
 

3. Дно жаростійкої форми застилає промасленим пергаментом, бортики змащуємо шматочком вершкового масла. Наповнюємо ємність вузькому бісквітним тестом. Зверніть увагу, що кількість продуктів в рецепті розраховане на форму діаметром 20-22 см; якщо ж ваша форма більшого розміру, пропорції інгредієнтів слід збільшити.
 

4. Відправляємо ємність з тістом в розпечену до 200 градусів духовку. Випікаємо близько 20-25 хвилин. Повністю остудивши, розрізаємо бісквіт на два коржі. 
 

7. Для просочення розчиняємо в простій питній воді кокосовий лікер, який додасть готовому торту додатковий аромат. Однак за бажанням можна обійтися і без алкоголю, просочивши коржі, наприклад, рідкими молочними вершками. 
 

Як зробити начинку для торта «Баунті»

6. Молоко змішуємо з маслом і цукром. Прогріваємо, помішуючи, до повного розчинення цукрових крупинок і розплавлення масляного бруска. 
 

7. Всипаємо до молочної масі відразу всю порцію сухої кокосової стружки, перемішуємо. 
 

8. Доводимо до кипіння і варимо, не забуваючи помішувати, на невеликому вогні 10-15 хвилин. Коли стружка повністю вбере в себе рідину і подзагустеет, знімаємо каструлю з вогню і охолоджуємо майбутню начинку торта. 
 

9. Нижній корж рясно поливаємо просоченням. Зверху, трамбуючи, рівним шаром розподіляємо кокосову масу. Покриваємо начинку другим коржем, який теж не забуваємо ретельно просочити.
 

Як зробити глазур для торта «Баунті»

10. Змішуємо молоко з цукром. Всипаємо какао-порошок і додаємо масло. Помішуючи, варимо глазур до однорідності і легкого подзагустенія. Остужаем до теплого стану. 
 

11. Виливаємо глазур на торт. За допомогою силіконової лопатки рівномірно розподіляємо її по поверхні і боків нашої випічки. 
 

12. Готовий торт «Баунті» відправляємо на полицю холодильника для просочення (буде потрібно не менше 3 годин). Охолоджений десерт нарізаємо порційно і подаємо! 
 

Приємного чаювання!



Категорія: Торти | Додав: 17.04.2018
Переглядів: 677 | Рейтинг: 0.0/0


Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2024