Понеділок
25.11.2024
20:06
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Пироги
Торти
Тістечка
Кекси і маффіни
Піца
Пиріжки і булочки
Печиво
Млинці та оладки
Пошук рецепта
/_pu/0/58770609.jpg
Печеня в горщиках в духовці
/_pu/3/04300795.jpg
Торт «Снікерс» з безе
/_pu/0/97887059.jpg
Домашні пельмені (як зробити пельменное тісто)
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Випічка » Кекси і маффіни


Капкейкі «Червоний оксамит» на 14 лютого

Капкейкі «Червоний оксамит» поєднують в собі дрібнопористий ніжний м'якуш яскравого кольору і вершковий білосніжний крем. Свою назву випічка отримала не випадково, адже тісто і правда виходить оксамитовим, дуже м'яким і повітряним.

Завдяки насиченому червоному кольору, який є символом любові і пристрасті, капкейкі стануть відмінним десертом на 14 лютого - день всіх закоханих. Хоча подати їх можна і на будь яке інше свято або зробити просто так, без особливого приводу.
 
Складові:
  • кефір - 125 мл (півсклянки);
  • рослинне масло (рафінована) - 100 мл;
  • какао-порошок - 1 ст. ложка;
  • харчова сода - ½ ч. ложки;
  • цукор - 130-150 г;
  • яйце - 1 шт .;
  • червоний гелевий харчовий барвник - ½ ч. ложки;
  • ванілін - пучку;
  • борошно - 180 г;
  • сіль - ½ ч. ложки.

Для крему:
  • вершковий сир - 300 г;
  • вершкове масло - 100 г;
  • цукрова пудра - 100 г (або за смаком);
  • харчовий ароматизатор ванілі - за бажанням.

Для декору:
  • червоний цукор або будь-які кондитерські посипання.


Капкейкі «Червоний оксамит» рецепт з фото покроковий

Як приготувати капкейкі «Червоний оксамит» на 14 лютого

Першими просіюємо борошно, соду, ванілін і какао-порошок. Додаємо до суміші сухих компонентів сіль, перемішуємо. 
 

В іншій ємності розтираємо цукровий пісок, дозування якого регулюємо самостійно, з рафінованим маслом. Забиваємо сире яйце і перемішуємо масу. 
 

Далі змішуємо кефір будь-якої жирності з гелевим барвником. Переливаємо забарвити в червоний відтінок кисломолочний продукт до солодкої олійно-яєчної маси. Перемішуємо.
 

З'єднуємо суміш сухих компонентів з вологими. Інтенсивно працюємо віночком, вимішуючи яскраву масу до гладкого стану і видаляючи борошняні грудки. Якщо тісто вийшло бляклим, можна додати ще трохи барвника. 
 

У міні-формочки для кексів поміщаємо гофровані паперові вкладиші. Наповнюємо порційні ємності тестом приблизно на 2/3. 
 

Випікаємо капкейкі «Червоний оксамит» в розігрітій до 180 градусів духовці близько 20-25 хвилин. Ступінь готовності перевіряємо дерев'яною шпажкою / зубочисткою. Готові кекси остудити.
 

Як оформити капкейкі «Червоний оксамит»

Для оформлення нашої барвистою випічки підготуємо крем. Розм'якшений брусок вершкового масла збиваємо міксером. Додаємо вершковий сир, цукрову пудру до смаку і ароматизатор ванілі. Збиваємо до однорідності. 
 

Підготовленим кремом наповнюємо кондитерський пакет і оформляємо верхівки капкейков. Доповнюємо десерт червоним цукром або будь-якими кондитерськими посипаннями. Також можна використовувати для декору свіжі ягоди. 
 

Капкейкі «Червоний оксамит» на 14 лютого готові! Насолоджуємося поєднанням бархатистого червоного м'якушки і ніжного білого крему!
 

Приємного чаювання!



Категорія: Кекси і маффіни | Додав: 20.04.2018
Переглядів: 626 | Рейтинг: 0.0/0


Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2024