Субота
23.11.2024
05:41
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Пироги
Торти
Тістечка
Кекси і маффіни
Піца
Пиріжки і булочки
Печиво
Млинці та оладки
Пошук рецепта
/_pu/0/92690783.jpg
Курячі ніжки в листковому тісті
/_pu/2/45926592.jpg
Салат «Ялинка»
/_pu/2/84474327.jpg
Салат з руколою, чері та моцарелою
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Випічка » Торти


Торт Наполеон із заварним кремом

Серед достатку різноманітних рецептів «Наполеона» виділимо один найбільш простий і вдалий варіант. В даному випадку коржі виходять не хрусткими, а дуже м'якими, рясно просоченими солодким кремом з приємним ароматом ванілі.

Готовий торт Наполеон із заварним кремом вмить збере рідних за приємним чаюванням, заповнюючи всі ваші зусилля сповна! Завдяки чудовому смаку саморобна випічка складе конкуренцію будь-якому магазинному примірнику!
 
Складові:

Для коржів:
  • молоко - 250 мл;
  • борошно - близько 600 г;
  • вершкове масло - 100 г;
  • цукор - 200 г;
  • яйце - 1 шт .;
  • оцет 9% - 1 ст. ложка;
  • сіль - 1 ч. ложка.

Для крему:
  • молоко - 1 літр;
  • вершкове масло - 100 г;
  • цукор - 200-220 г;
  • яйця - 2 шт .;
  • борошно - 50 г;
  • ванільний концентрат - 1 ч.ложка (або дрібку ваніліну).


Торт Наполеон із заварним кремом рецепт з фото

1. Почнемо з приготування коржів. У глибокому посуді змішуємо сіль і цукровий пісок. Додаємо сире яйце і збиваємо масу міксером до появи легкої піни. 
 

2. Вершкове масло нарізаємо кубиками середнього розміру, змішуємо з молоком. Млоїмо суміш на повільному вогні до середньо-гарячого стану. Кип'ятити рідина не потрібно: як тільки масло розтане, знімаємо молоко з вогню. 
 

3. Гарячу олійно-молочну суміш вливаємо в ємність зі збитим яйцем, продовжуючи працювати міксером. 
 

4. Слідом додаємо в рідку білу масу оцет, а потім починаємо підсипати борошно, замішуючи тісто. 
 

5. Коли стане складно заважати ложкою ущільнити борошняну масу, перекладаємо її на присипану борошном робочу поверхню столу, продовжуючи заміс. В результаті необхідно отримати м'яке, що не переобтяжене борошном тісто, яке при цьому не буде прилипати до рук (дозування борошна регулюємо при замісі). 
 

6. Ділимо отримане тісто на 12 однакових шматочків, кожен з яких скачуємо «колобком». 
 

7. Кожну заготовку розгортаємо на пергаменті в найтонший шар. За допомогою тарілки або будь-якого шаблону круглої форми гострим ножем окреслюємо контур коржа. Проколюємо корж виделкою, а потім перекладаємо пергамент з тестом на деко і відправляємо в розпечену духовку. Випікаємо корж близько 5-10 хвилин при 180 градусах. Тим часом аналогічним чином розгортаємо наступну заготовку. 
 

Як зробити заварний крем для торта Наполеон

8. Поки коржі випікаються, займемося підготовкою крему. Яйця розтираємо виделкою з цукром і борошном. Додаємо ванільний концентрат або дрібку ваніліну (ці компоненти насичують крем приємним ароматом ванілі, але якщо подібних інгредієнтів у вас немає - нічого страшного, просто пропустіть цей крок). 
 

9. Додаємо половину порції молока, а потім поміщаємо ємність на повільний вогонь. Активно перемішуючи суміш віночком, чекаємо, коли майбутній крем для торта почне закипати, а потім відразу ж вливаємо залишки молока. 
 

10. Продовжуємо варити молочну масу, помішуючи, до загустіння. Потім знімаємо свіжоприготований заварний крем з вогню і охолоджуємо до теплого стану, після чого додаємо розм'якшене масло, перемішуємо. 
 

11. Повертаємося до коржам. З готових борошняних виробів знімаємо окантовку, подрібнюючи її в дрібну крихту з допомогою блендера або толкушкой. Один свіжоспечений корж також подрібнюємо. 
 

12. «Збираємо» торт. Корж рясно промазуємо солодким кремом, накриваємо іншим коржем і т.д. 
 

13. Поверхня торта обсипає частиною дрібної крихти. Обертаємо випічку фольгою і прибираємо для просочення на ніч в холодильник.
 

14. На наступний день знімаємо фольгу, промазуємо бортики кулінарного виробу залишками крему і «припудрюємо» крихтою. 
 

15. Тепер торт Наполеон із заварним кремом повністю готовий! І скликав на чаювання рідних, нарізаємо випічку порційними шматочками і подаємо. 
 

Приємного вам апетиту!



Категорія: Торти | Додав: 16.04.2018
Переглядів: 958 | Рейтинг: 0.0/0


Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2024