Середа
23.05.2018
21:30
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Пироги
Торти
Тістечка
Кекси і маффіни
Піца
Пиріжки і булочки
Печиво
Млинці та оладки
Пошук рецепта
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Випічка » Торти

Морквяний торт

Сьогодні готуємо чудовий морквяний торт за класичним рецептом з фото. Цей десерт вже давно здобув популярність в Америці і багатьох європейських країнах. Для нас же ідея додавання моркви в солодку випічку на перший погляд може здатися незвичною. Однак всі сумніви проходять після проби готового десерту, адже це і правда неймовірно смачно!

Інгредієнти для торта підібрані дуже вдало. За рахунок додавання горіхів і морквяної стружки коржі виходять дуже ситними, з насиченим смаком і щільною текстурою. Рослинна олія робить бісквітний м'якуш досить вологим навіть без додаткової просочення. А мелена кориця в свою чергу підсилює ефект завдяки пряного аромату, який ідеально вписується в загальну «композицію». Крем для морквяних коржів можна вибрати будь-який. В даному випадку віддамо перевагу поєднанню «повітряних» вершків і вершкового сиру за прикладом торта «Червоний оксамит». Такий крем відмінно підкреслює смак десерту і міцно тримає форму, що дозволяє без труднощів промазати і оформити випічку.
 
Складові:

Для тесту:
  • яйця - 3 шт .;
  • цукор - 180 г;
  • морква - 200 г очищеної;
  • борошно - 200 г;
  • рослинне масло (рафінована) - 150 мл;
  • будь-які горіхи (кешью, волоські і т.д.) - 100 г;
  • розпушувач - 6 г (1 ч. ложка з гіркою);
  • кориця мелена - 1 ч. ложка.

Для крему:
  • вершковий сирний сир ( «Almette» або т.п.) - 200 г;
  • вершки 33-35% - 150 г;
  • цукрова пудра - 80 г.


Морквяний торт класичний рецепт з фото крок за кроком

Як приготувати класичний морквяний торт

Яйця і цукор ретельно збиваємо до густої «повітряної» маси. Вливаємо олію (обов'язково рафінована - без запаху, з нейтральним смаком), знову злегка збиваємо. 
 

Горіхи дробу в чаші блендера і завантажуємо до яєчно-масляної суміші.
 

Слідом дрібно натираємо і додаємо всю порцію моркви. Ретельно розмішуємо масу. 
 

Окремо з'єднуємо і просіваємо борошно, корицю, розпушувач. Частинами вводимо сухі інгредієнти до пишної яєчної маси, кожен раз дбайливо вимішуючи тісто знизу вгору. 
 

Перекладаємо в'язку борошняну масу в промаслений жаростойкую форму діаметром 22 см. Випікаємо ароматний бісквіт близько 40 хвилин в розпеченій до 180 градусів духовці. Готовність визначаємо стандартно - опускаємо в центр випічки шпажку / зубочистку. На паличці не повинно залишатися слідів рідкого тесту. 
 

Готовий бісквіт повністю охолоджуємо, потім звільняємо від форми і розрізаємо вздовж на два коржі. 
 

Крем для морквяного торта рецепт з фото

Вершковий сир злегка збиваємо зі цукровою пудрою. 
 

Холодні вершки збиваємо в окремій ємності до згущення. Коли на поверхні маси будуть залишатися чіткі сліди від віночків, зупиняємося. 
 

До збитого сиру невеликими порціями додаємо вершки, розмішуючи пишний крем до однорідності.
 

Густо промазуємо морквяний корж вершково-сирною сумішшю. 
 

Зверху розміщуємо другий корж. Повністю покриваємо торт кремом. 
 

За бажанням боки десерту можна обсипати подрібненими горіхами, а верхівку оформити додатковою порцією крему. Або використовувати для декору шоколадну крихту, ягоди і т.д.
 

До подачі витримуємо морквяний торт в холодильнику не менше 3 годин. Далі нарізаємо ніжний десерт з пряним ароматом порційно і приступаємо до чаювання. 
 

Класичний морквяний торт з вершковим кремом готовий! Смачного!





Категорія: Торти | Додав: 19.04.2018
Переглядів: 28 | Рейтинг: 0.0/0


Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2018