Домашня кухня
Басбуса (арабська солодкість з кокосом) |
Пиріг «Жульєн» |
Паштет з курячої печінки під журавлинним желе |
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0
|
|
У категорії рецептів: 9 Показано рецептів: 1-9 |
|
Сортувати за:
Даті ·
Назві ·
Рейтингу ·
Коментарям ·
Переглядам
Бісквітний рулет з повидлом - десерт, що підходить для будь-якої ситуації. Його можна готувати як в простій буденний день для сімейного полудня, так і до святкового чаювання або навіть в подарунок, адже виглядає ця випічка дуже симпатично і акуратно.
Крім повидла в якості начинки можна застосувати заварний, сметанний або будь-який інший солодкий крем, варення, джем, збиті вершки і т.д. Таким чином, взявши на замітку найпростішу технологію випікання і формування бісквітного рулету, можна експериментувати і кожен раз створювати цей десерт в новому виконанні!
Тістечка |
Переглядів: 718 |
Дата: 20.04.2018
|
|
Пропонуємо спекти до чаю ніжні і улюблені нами з дитинства еклери із заварним кремом. Для виготовлення домашніх тістечок застосуємо класичний і перевірений часом рецепт заварного тесту і стандартного крему, а глазур для різноманітності зробимо в двох варіантах - темну (на основі какао) і білу (з цукровою пудрою).
Ніжний смак, знайомий нам з дитинства, вмить збере за столом ласунів різного віку. Отже, тішимо гостей і домочадців солодким сюрпризом! Готуємо домашні апетитні еклери - рецепт з фото покроково допоможе нам в цьому.
Тістечка |
Переглядів: 845 |
Дата: 20.04.2018
|
|
Профітролі - маленькі булочки / тістечка з заварного тіста. Це популярне блюдо французької кухні найчастіше готують з начинкою, в якості якої можуть бути використані збиті вершки, морозиво, будь-які десертні креми або ж різні несолодкі варіанти - м'ясні паштети, різноманітні салати і т.п.
Сьогодні ми пропонуємо приготувати смачні профітролі з заварним кремом. Цей десерт нагадує всіма улюблені еклери, але відрізняється маленьким розміром і круглою формою.
Тістечка |
Переглядів: 815 |
Дата: 19.04.2018
|
|
Французьке тістечко «Буше» за радянських часів часто можна було зустріти в театральних буфетах. Цей симпатичний десерт, що складається з двох половинок бісквіта з кремовою прошарком, привертав до себе увагу і користувався попитом нарівні з Київським тортом, «Прагою» і «Пташиним молоком».
Сьогодні тістечко «Буше» можна знайти в багатьох кондитерських або ж самостійно зробити вдома. Найважливіше в рецепті - правильно приготувати бісквіт, що складається з білків і жовтків, збитих окремо. Розпушувач і сода при такій технології не використовуються, тому з тестом слід працювати дбайливо, щоб зберегти його «легкість». Сподіваємося, що наш детальний рецепт тістечка «Буше» з фото допоможе впоратися із завданням без особливих труднощів!
Тістечка |
Переглядів: 824 |
Дата: 20.04.2018
|
|
Тістечко «Картопля» отримало популярність ще з радянських часів. Тоді це солодкі ласощі можна було знайти в будь-яких кафетеріях, їдальнях і булочних. І навіть зараз, через кілька десятиліть, цей простий і смачний десерт продовжує активно користуватися попитом поряд з медовим тортом і еклерами.
Сьогодні готуємо апетитне тістечко «Картопля» з печива і згущеного молока. Організуємо солодке чаювання для всієї родини, ностальгуючи і згадуючи чарівний смак з дитинства.
Тістечка |
Переглядів: 728 |
Дата: 20.04.2018
|
|
Тістечко «Нічка» (знайоме багатьом під назвою «Вокзальное») - ще один смачний і відомий десерт радянських часів. Це кондитерський виріб являє собою поєднання насичено-шоколадних коржів, кисло-солодкого джему і глазурі з додаванням какао-порошку. В цілому тістечко виглядає як єдина темна маса, без світлих прошарків крему і барвистого декору. Ймовірно, тому і з'явилася асоціація з вночі. Друга назва виникло так само просто - в радянські часи цей шоколадний десерт можна було зустріти на прилавках привокзальних кафе, тому тістечко часто стали називати «Вокзальное».
Формується десерт нескладно. Все, що потрібно - в зазначених пропорціях змішати інгредієнти для тіста і спекти пишний корж. Готувати крем для прошарку не доведеться - беремо вже готовий джем. «Збірка» десерту і приготування глазурі займають лічені хвилини.
Тістечка |
Переглядів: 1541 |
Дата: 20.04.2018
|
|
Фінанси - французька випічка на основі білків і мигдалю. Зовні вироби нагадують прості кекси, але відрізняються від них структурою, смаком і способом приготування. Десерт з тонкою хрумкою горіховою скоринкою і м'якою, ніжною серединкою більше схожий на тістечко, хоча фінансів нерідко помилково називають печивом.
За бажанням класичний варіант цієї випічки можна урізноманітнити лимонної, апельсиновою цедрою або ягодами, додати в тісто какао, полити вироби глазур'ю і т.д. Таким чином, на базі основного рецепта можна щоразу створювати новий смак.
Тістечка |
Переглядів: 1052 |
Дата: 20.04.2018
|
|
Поєднання шоколаду і апельсина не менш успішно, ніж популярний яблучно-коричнева тандем, і активно використовується кондитерами в різних десертах. Скориставшись цим вдалим «дуетом», готуємо ніжне шоколадне тістечко з апельсинової просоченням і шматочками цедри.
Цитрус дарує випічці нічим незамінний аромат і присмак, благополучно оттеняется нотами какао-порошку з легкої і ледь відчутною гірчинкою. Тістечко має насичений кольором, приємною пухкої і вологою текстурою. Цей нескладний, але цікавий рецепт неодмінно заслуговує на увагу як новачків, так і бувалих пекарів.
Тістечка |
Переглядів: 778 |
Дата: 20.04.2018
|
|
Брауні - популярний американський десерт, основним інгредієнтом якого є темний шоколад. На вигляд ці тістечка нагадують бісквіт, але мають більш вологе текстуру і, звичайно ж, яскраво виражений шоколадний смак. Приготувати це ласощі можна як в оригінальному варіанті, так і з різноманітними добавками, які зроблять десерт ще більш цікавим і апетитним.
Сьогодні пропонуємо зробити шоколадний Брауні з вишів і тонкої вершково-сирною прошарком. Така начинка вдало розбавляє з ладость класичних тістечок за рахунок приємною ягідної кислинки і ніжного, нейтрального смаку сиру. До речі, замість сирного шару цілком можна використовувати однорідний сир, а вишню при бажанні замінити на малину, ожину, шматочки ананасів і т.д.
Тістечка |
Переглядів: 725 |
Дата: 19.04.2018
|
|
|