П`ятниця
19.04.2024
06:25
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Пироги
Торти
Тістечка
Кекси і маффіни
Піца
Пиріжки і булочки
Печиво
Млинці та оладки
Пошук рецепта
/_pu/3/35428298.jpg
Пісний шоколадний торт
/_pu/1/23572557.jpg
Рулетики з баклажанів по-грузинськи
/_pu/0/51294264.jpg
Суп з фрикадельками і вермішеллю
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Випічка


У розділі рецептів: 183
Показано рецептів: 161-180
Сторінки: « 1 2 ... 7 8 9 10 »

Сортувати за: Даті · Назві · Рейтингу · Коментарям · Переглядам

/_pu/3/80184804.jpgТорт «Панчо» з ананасами, приготований за цим рецептом, припаде до смаку ласунам різного віку! Апетитний десерт поєднує в собі вологий бісквіт, ананасові прошарку з вкрапленнями волоських горіхів і рясне кількість вершково-сметанним кремом.

Формується торт у вигляді гірки. Крім ананасів для начинки можна використовувати вишню, полуницю і інші ягоди або шматочки фруктів на ваш розсуд. Торт цілком простий в приготуванні, але виходить чудово смачним!
Торти | Переглядів: 922 | Дата: 16.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/92253240.jpgФранцузький торт Фрезье - вишуканий десерт, що складається з м'якого бісквіта, ніжною начинки і великої кількості свіжої полуниці. Широкий шар заварного крему злегка нагадує за смаком популярну Панакота , а тонкі коржі підтримують і вдало доповнюють хиткий желейний шар. У свою чергу шматочки солодкої, ароматної полуниці, застиглі в желе, створюють контрастну прошарок на загальному тлі, завдяки чому десерт стає урочистим, виглядає ефектно і дуже апетитно!

Пропонуємо зробити цю чудову французьку випічку будинку. Процес виготовлення нескладний: формуємо бісквітні коржі, які в процесі складання торта заливаємо олійно-заварним кремом, доповнюємо полуницею і тонким шаром ягідного желе. В результаті таких нехитрих дій ми отримуємо відмінний літній десерт - освіжаючий, легкий і «тане» в роті!
Торти | Переглядів: 991 | Дата: 17.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/32521202.jpgЦей шоколадний торт зі сметанним кремом готується за технологією популярного торта «Черепаха». Однак бісквітні коржі збираються не в вигляді «панцира», а в простій рознімною формі, що значно скорочує час на приготування десерту.

Такий спосіб відмінно підійде, якщо у вас немає часу надавати торту спеціальну форму. В якості прикраси просто оформимо десерт яскравою свіжою полуницею і отримаємо ефектний торт, який обов'язково буде притягувати погляди!
Торти | Переглядів: 570 | Дата: 15.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/4/80270907.jpgПропонуємо замінити звичні бутерброди з ковбасою більш привабливою і цікавою закускою. Трояндочки з листкового тіста з ковбасою виходять не тільки красивими, але і дуже смачними. Ці апетитні слойки відмінно підійдуть для сімейного чаювання, та й на святковому застіллі будуть притягувати погляди.

Загортаються і готуються такі булочки дуже швидко і просто. Тісто використовується вже готове, тому весь процес зводиться лише до пари простих кулінарних прийомів.
Пиріжки і булочки | Переглядів: 2690 | Дата: 23.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/4/85767721.jpgФінанси - французька випічка на основі білків і мигдалю. Зовні вироби нагадують прості кекси, але відрізняються від них структурою, смаком і способом приготування. Десерт з тонкою хрумкою горіховою скоринкою і м'якою, ніжною серединкою більше схожий на тістечко, хоча фінансів нерідко помилково називають печивом.

За бажанням класичний варіант цієї випічки можна урізноманітнити лимонної, апельсиновою цедрою або ягодами, додати в тісто какао, полити вироби глазур'ю і т.д. Таким чином, на базі основного рецепта можна щоразу створювати новий смак.
Тістечка | Переглядів: 930 | Дата: 20.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/19157955.jpgСеред великого різноманіття хачапурі і в цілому грузинської випічки гідне місце займають хачапурі по-мегрельських. Ці пироги-коржі легко розпізнати за зовнішнім виглядом, адже їх поверхня прикрашає приваблива і спокуслива запечена сирна скоринка, яка просто не може не притягувати погляди. М'яке дріжджове тісто, велика кількість сиру в начинці і дивовижний аромат - так можна коротко охарактеризувати це чудове, безсумнівно заслуговує на увагу блюдо!

У класичному рецепті хачапурі по-мегрельських використовується имеретинский сир, за консистенцією нагадує сир. На жаль, у нас знайти такий сир не є можливим, тому в домашніх умовах для начинки коржів застосовують сулугуні, а іноді суміш сулугуні та бринзи, або суміш сулугуні і адигейського сиру.
Пироги | Переглядів: 597 | Дата: 13.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/45820705.jpgХачапурі, знамениті грузинські пироги, мають регіональну відмінність як за формою, так і за складом тіста. Хачапурі по-аджарський, рецепт яких ми розглянемо сьогодні, ліплять у вигляді човника, начиняють сиром, а в кінці приготування заливають яйцем. В оригіналі тісто для цього грузинського пирога замішують на мацоні, але в домашніх умовах допускається замінити цей кисломолочний напій кефіром або молоком (як в нашому прикладі).

Випічка виходить дуже ситної - однієї борошняної «човники» з сиром цілком вистачить, щоб вдосталь наїстися, тому такі пироги можна сміливо їсти в якості повноцінного другого блюда без будь-яких доповнень. Хрусткі бортики, тонке тісто і солонувата сирна начинка - це дуже смачно!
Пироги | Переглядів: 619 | Дата: 13.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/4/19212848.jpgХачапурі - грузинське страва, що представляє собою борошняний виріб з начинкою. Єдиного рецепта цієї страви не існує: є хачапурі по-мегрельських, по-аджарський, по-імеретинськи і т.д. Випічку готують на дріжджовому, бездріжджовий, а іноді навіть листковому тісті. Експериментують і з наповнювачем - крім сиру до складу іноді включають сир або зелень.

Сьогодні ми розглянемо як в домашніх умовах зробити хачапурі по-імеретинськи. Ці плоскі коржі виготовляють на особливому тесті - дріжджі в процесі не використовуються, але і без них створюється досить кисле середовище, завдяки чому випічка виходить дуже ніжною. Обов'язковим компонентом рецепта є мацоні (грузинський кисломолочний напій), в який вводять ще й додатковий розпушувач у вигляді соди. В результаті замішується некруте, пластичне тісто. У домашніх умовах мацоні можна замінити кефіром або кислим молоком, а замість імеретинського сиру для начинки задіяти сулугуні або його аналог.
Пиріжки і булочки | Переглядів: 1078 | Дата: 23.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/2/85322188.jpgПри згадці цветаевского пирога на думку відразу приходить щось ніжне, романтичне і вишукане. За однією з версій випічка отримала своє найменування на честь знаменитих сестер Цвєтаєвих. Існує думка, що Марина та Анастасія дуже любили вшановувати своїх гостей ароматним яблучним пирогом, але ніяких доказів, що підтверджують цю легенду, в даний час не існує.

Проте, рецепт досить популярний і розтиражований в глобальній мережі. Ми не будемо вдаватися в історію і намагатися знайти серед різноманітних версій істину, а просто приготуємо чудовий цветаевский пиріг з яблуками.
Пироги | Переглядів: 512 | Дата: 12.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/73383948.jpgХарактерний для французької кухні цибульний пиріг з'єднує ніжну солодкувату начинку і тонкий, нейтральний до смаку корж. Готують випічку по-різному - як борошняний основи крім пісочного тіста часто використовують листкове, сир додають в заливку або засипають їм поверхню виробу, класичний варіант «ускладнюють» всілякими ароматними спеціями, пряними травами, копченостями.

Подавати цибульний пиріг можна до обіду, вечері, на додаток до супів або просто з чашкою чаю. Не варто боятися великої кількості цибулі в начинці - в процесі попереднього обсмажування він стає дуже м'яким, втрачає характерну гіркоту і майже не відчувається в готовій випічці.
Пироги | Переглядів: 609 | Дата: 14.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/4/38297536.jpgОснова нашого цукрового печива - розсипчасте тісто з тонкою текстурою, що нагадує за складом популярне Курабье. Ця випічка вдало поєднується як з міцною кавою, чаєм, так і з простим молоком, безалкогольними коктейлями і кисломолочними напоями.

Використовуючи всілякі фігурні шаблони, солодкі печенюшки можна зробити не тільки смачними, а й кумедними, залучаючи до захоплюючого кулінарному процесу дітвору. Апетитне печиво, покрите рясним шаром цукру, вмить зникне зі столу!
Печиво | Переглядів: 729 | Дата: 15.05.2018 | Комментарии (0)


/_pu/4/77583706.jpgІснує багато припущень про те, де вперше були виготовлені чебуреки з м'ясом. За однією з найбільш поширених версій їх батьківщиною вважається Східна Азія, звідки й походить слово «чебурек», що означає «сирої пиріжок». Таке цікаве назва пояснюється швидким процесом смаження, адже будь-який інший виріб з тіста з м'ясною начинкою за такий короткий час залишилося б всередині сирим. Однак завдяки своєрідній формі чебуреки відмінно прожарюються, при цьому виходять смачними і соковитими.
Пиріжки і булочки | Переглядів: 804 | Дата: 23.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/2/68509857.jpgЧізкейк - популярна і улюблена багатьма випічка, до складу якої обов'язково входить вершковий сир. В оригіналі основним інгредієнтом десерту є сир «Філадельфія», який ми замінимо бюджетним аналогом і доповнимо сметаною.

Завершальним етапом додамо десерту трохи «сонячного відтінку», оформивши поверхню випічки фруктовим шаром. Чізкейк з персиками - ефектний і смачний десерт, приготувати який можна в будь-який час року!
Пироги | Переглядів: 844 | Дата: 12.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/2/69603977.jpgЧізкейк Нью-Йорк складається з найніжнішого світлого шару і тонкої пісочної основи. У класичній версії для начинки обов'язково застосовується сир «Філадельфія», але якщо ви не знайшли його в продажу, можна замінити цей компонент іншим вершковим сиром.

Приготувати чізкейк Нью-Йорк нескладно, однак тут є деякі особливості. Найголовніше - рівномірно пропекти начинку, при цьому не перетримавши її. Найкращий спосіб для досягнення такого результату - «водяна лазня». Також важливо правильно остудити випічку, щоб уникнути утворення тріщин на десерті. Детальніше про те, як отримати бездоганний у всіх відношеннях чізкейк Нью-Йорк читайте в даному рецепті.
Пироги | Переглядів: 1109 | Дата: 12.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/17318767.jpgЧорничний пиріг, приготований з даного рецептом, виходить однаково апетитним і привабливим незалежно від пори року. Чи не втрачає своїх якостей ягода чудово підходить і в свіжому, і в замороженому вигляді.

З'єднуємо перетерту чорницю з молочними вершками і отримуємо прекрасну ніжну заливку з насиченим забарвленням і впевненим ягідним смаком. Цим складом наповнюємо пісочну «кошик» і створюємо пиріг-десерт, гідний чаювання з гостями або посиденьок в тихому сімейному колі.
Пироги | Переглядів: 533 | Дата: 14.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/47108235.jpgВипробувавши рецепт смачного класичного чізкейку Нью-Йорк і його популярні варіанти (сирний, з персиками, з шоколадом), продовжимо експеримент і на цей раз знайдемо застосування соковитою і виразною чорниці. Зберігаємо стандартну рецептуру - готуємо пісочний шар з перемеленого печива і розтопленого масла, для начинки з'єднуємо традиційний вершковий сир, вершки, яйця, борошно і цукор, але на додаток вводимо до міксу компонентів ягідне пюре, моментально пофарбувавши світлу масу.

Чорничний чізкейк вдало поєднує тонку основу з додаванням какао і ніжну, «тане» сирно-ягідну суміш. Відмінно доповнюють смак і зовнішній вигляд маленькі пірамідки збитих вершків, що покривають поверхню готового десерту. Тим, хто вже неодноразово випікав чизкейки, процес здасться знайомим і простим, а дії будуть відбуватися на автоматі. Новачкам радимо уважно вивчити технологію і не відхилятися від рецептури, тоді чізкейк вийде ідеальним - з красивою рівною поверхнею, без тріщин і, звичайно, з бездоганним смаком!
Пироги | Переглядів: 505 | Дата: 15.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/4/90952899.jpgПоєднання шоколаду і апельсина не менш успішно, ніж популярний яблучно-коричнева тандем, і активно використовується кондитерами в різних десертах. Скориставшись цим вдалим «дуетом», готуємо ніжне шоколадне тістечко з апельсинової просоченням і шматочками цедри.

Цитрус дарує випічці нічим незамінний аромат і присмак, благополучно оттеняется нотами какао-порошку з легкої і ледь відчутною гірчинкою. Тістечко має насичений кольором, приємною пухкої і вологою текстурою. Цей нескладний, але цікавий рецепт неодмінно заслуговує на увагу як новачків, так і бувалих пекарів.
Тістечка | Переглядів: 690 | Дата: 20.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/4/04171906.jpgБрауні - популярний американський десерт, основним інгредієнтом якого є темний шоколад. На вигляд ці тістечка нагадують бісквіт, але мають більш вологе текстуру і, звичайно ж, яскраво виражений шоколадний смак. Приготувати це ласощі можна як в оригінальному варіанті, так і з різноманітними добавками, які зроблять десерт ще більш цікавим і апетитним.

Сьогодні пропонуємо зробити шоколадний Брауні з вишів і тонкої вершково-сирною прошарком. Така начинка вдало розбавляє з ладость класичних тістечок за рахунок приємною ягідної кислинки і ніжного, нейтрального смаку сиру. До речі, замість сирного шару цілком можна використовувати однорідний сир, а вишню при бажанні замінити на малину, ожину, шматочки ананасів і т.д.
Тістечка | Переглядів: 658 | Дата: 19.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/84753962.jpgРіздво може відзначатися зовсім по-різному. У кожного народу свої звичаї, а також і свої традиційні страви. Так, наприклад, в Америці до різдвяних свят готують імбирне печиво у вигляді смішних чоловічків, а у Франції - шоколадний торт «Різдвяне поліно».

Сьогодні ми розглянемо процес приготування французької святкової випічки. Для основи торта зробимо бісквітне тісто, а для начинки - ароматний цитрусовий крем.
Торти | Переглядів: 1301 | Дата: 16.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/4/95905142.jpgШоколадний фондан з рідким центром - популярний і улюблений багатьма десерт, який представляє собою щось середнє між класичними мафінів і розплавленим шоколадом. Цей рецепт часто зустрічається під назвою «шоколадна лава», «вулкан» або просто «шоколадні кекси з рідкою начинкою», але суть залишається незмінною. Все це одна і та ж чудова випічка, головною «родзинкою» якої є текуча серединка.

В цілому процес приготування фондан можна назвати простим. Замішується нетрудомістке тісто з великою кількістю темного шоколаду, розливається по формах і відправляється в духовку. Єдиний «хвилюючий» момент - випічка десерту. У нашому покроковому рецепті з фото розглянемо як приготувати шоколадний фондан правильно.
Кекси і маффіни | Переглядів: 1318 | Дата: 22.04.2018 | Комментарии (0)

Copyright MyCorp © 2024