Понеділок
17.06.2019
00:29
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Перші страви
Другі страви
Закуски
Салати
Соуси
Випічка
Десерти
Напої
Пошук рецепта
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти


Всього рецептів: 468
Показано рецептів: 81-100
Сторінки: « 1 2 3 4 5 6 7 ... 23 24 »

/_pu/3/12751275.jpgПольський торт «Карпатка», що з'єднує тонкі коржі на основі заварного тіста і ніжну молочну прошарок, - чудовий десерт для гостинного чаювання, урочистих подій або скромних посиденьок в колі сім'ї. Вдале поєднання солодкого, що огортає крему і прісної борошняної частини утворює приємне і не нудотне кондитерський виріб, яке напевно припаде до вподоби ласунам різного віку.

Заварне тісто готується стандартним чином, як і при формуванні відомих кожному еклерів, французьких профитролей, популярного торта «Дамські пальчики». Тим, хто вже мав справу хоча б з одним з перерахованих вище десертів, виготовлення «Карпатки» здасться вкрай простим. А початківцям кулінарам, ще не знайомим із заварним тестом, рекомендуємо практикуватися і відточувати навички саме на цьому рецепті. Не дарма торт «Карпатка» часто називають великим або «ледачим» еклерів - смак дуже схожий, а приготування набагато простіше, так як випікається борошняна основа одним коржем.
Торти | Переглядів: 140 | Дата: 19.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/4/39442609.jpgРозсипчасте печиво з пісочного тіста порадує ніжним, в міру солодким смаком. В цілому приготування цієї випічки - завдання нескладне, проте слід врахувати один нюанс. Справа в тому, що застосовується масло не повинно бути холодним або, навпаки, сильно талим, інакше складно буде домогтися бажаної еластичності тіста. Ну а в іншому рецепт домашнього пісочного печива не повинен викликати жодних труднощів! Що ж стосується кольорових цукатів, що застосовуються для яскравого акценту, цілком можливо замінити їх джемом, повидлом, шоколадом, горіхами і т.д.
Печиво | Переглядів: 140 | Дата: 25.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/2/29570183.jpgПропонуємо чергову гідну заміну Олів'є і багатьом іншим вже звичним стравам - салат «Берізка» з курячим філе. Інгредієнти в даному випадку укладаються на тарілку по черзі шарами, а на поверхню підсумкового салату густим майонезом наноситься берізка, яка доповнюється зеленими листочками з петрушки / кропу. Також за бажанням можна доповнити «картину» на ваш розсуд, наприклад, зробивши птахів з чорносливу або квіточки з овочів - в даному випадку можна вдосталь проявити свою фантазію і кулінарну кмітливість.

Якщо вам сподобається це просте і симпатичне блюдо, пропонуємо розглянути ще один цікавий рецепт - салат соняшник з чіпсами.
Салати з куркою | Переглядів: 139 | Дата: 09.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/2/37933381.jpgСьогодні в нашому меню популярна страва, яка отримала назву завдяки верхньому шару, зовні нагадує яскраво-жовті квіти мімози, що стали незамінним атрибутом жіночого свята! Класичний салат «Мімоза» спочатку складався тільки з рибних консервів, сиру, яєць, вершкового масла і цибулі. Пізніше багато господинь для більшої ситості стали додавати прошарку картоплі і моркви, а часом виключати з рецепта сир, який є за радянських часів дефіцитним продуктом. Звідси і виникла плутанина, в зв'язку з чим зараз існує безліч різновидів «Мімози». Причому кожна господиня вважає, що її салат незаперечно правильний і найкращий!

/_pu/2/76669372.jpgЗнаменитий салат Капрезе з моцарелою, свіжими помідорами і зеленим базиліком вважається національним блюдом Італії, адже барвисте поєднання цих інгредієнтів повторює забарвлення італійського прапора. Приготувати цей простий салат, що складається всього з трьох компонентів, не важко, особливо якщо під рукою виявиться рецепт цього привабливого і апетитного страви.

До речі, тріо компонентів вдало гармонує не тільки в салаті. Застосувавши фантазію, можна інтерпретувати італійську закуску в запеченому вигляді - тому приклад смачний листковий пиріг «Капрезе».
Овочеві салати | Переглядів: 139 | Дата: 11.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/3/60443045.jpgРозглянемо детальний покроковий рецепт з фото торта «Три шоколаду». Цей ефектний і смачний десерт останнім часом став дуже популярним. Найчастіше його із задоволенням їдять навіть ті, хто не любить желейні і муссовие торти. А весь секрет у тому, що тут дуже мало желатину, адже за рахунок густих вершків і щільного шоколаду шари прекрасно тримають форму, а сам десерт виходить дуже ніжним, «оксамитовим», з яскравим шоколадним смаком.

У рецепті представлено поєднання трьох мусів на основі гіркого, молочного та білого шоколаду. Доповнює і підсилює ефект м'який і соковитий корж, який за смаковими якостями нагадує «Брауні» і навіть не вимагає додаткової просочення. Без жодних перебільшень можна сказати, що поєднання компонентів тут ідеальне! Любителям шоколаду і шоколадних десертів дуже рекомендуємо приготувати цей чудовий торт!
Торти | Переглядів: 139 | Дата: 18.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/4/73949446.jpgПропонуємо до світлого свята Великодня власноруч приготувати паску на жовтках з родзинками. Повірте, домашні паски, приготовлені з найсвіжіших продуктів, з усією теплотою і любов'ю, виходять набагато смачніше покупних! Вони не стануть тижнями лежати на полиці магазину, а будуть приготовлені напередодні свята, тому тривалий час залишаться м'якими і розсипчастими!

Так, процес виготовлення буде нешвидким, але якщо у вас все-таки є можливість, спробуйте хоча б раз здивувати рідних. Впевнені, що ви захочете зробити ці смачні паски на жовтках знову! До того ж, нічого незбагненного тут немає: заміс тіста хоч і тривалий, але зовсім нескладний. А для зручності ми підготували для вас детальний рецепт паски з родзинками, супроводжуваний покроковими фото.
Кекси і маффіни | Переглядів: 139 | Дата: 20.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/0/05759745.jpgКласичні голубці з м'ясом і рисом - улюблене багатьма блюдо. Поєднання соковитого фаршу, м'яких капустяного листя і насиченого томатно-сметанному соусі - неймовірно смачно і ситно! Однак в приготуванні цього популярного страви є деякі моменти, які слід враховувати для досягнення ідеального результату. Це і варіння капусти, і правильно підготовлена ​​начинка, і формування голубців. В нашій покрокової інструкції розглянемо детально всі етапи.

Самий трудомісткий процес в рецепті голубців - підготовка капусти. Необхідно акуратно відокремити листя від качана так, щоб не порвати їх і не пошкодити. Зробити це можна різними способами (за допомогою заморозки, мікрохвильовки, під струменем води і т.д.). Але сьогодні скористаємося традиційним методом.
Страви з м'яса | Переглядів: 138 | Дата: 26.03.2018 | Комментарии (0)

/_pu/2/17940404.jpgСалат «Празький» з болгарським перцем і яловичиною - барвисте блюдо, що складається з овочевого міксу і соковитою м'ясною м'якоті. В даному випадку м'ясо замість варіння оперативно обсмажити на сковороді, ще теплим змішаємо з іншими компонентами, і вже через кілька хвилин будемо насолоджуватися відмінним результатом!

Смажена суміш яловичини і свинини в салаті ідеально гармонує з болгарським перцем, цибулею, огірками і ніжним яблуком, а проста заправка з майонезу і гірчиці вдало доповнює це оригінальне смакове поєднання. Таке блюдо можна приготувати для невеликого свята, сімейного обіду або дружніх посиденьок.
Салати з м'ясом | Переглядів: 138 | Дата: 07.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/3/79521871.jpgЛюбителям смачної і оригінально оформленої випічки пропонуємо детальний рецепт ситного пирога «Соняшник» з м'ясом і сиром. В якості основи тут просте дріжджове тісто, яке готується досить просто, без опари і зайвих клопотів. Для начинки в нашому прикладі використовується м'ясо, але взявши за ідею оформлення у вигляді квітки, такий пиріг можна готувати з різними наповнювачами.

Для рецепта підійде не тільки м'ясний, але і курячий фарш, також можна спробувати варіанти з овочевою або фруктовою начинкою. Випічка в будь-якому випадку буде виглядати нарядно і апетитно! Отже, готуємо пиріг «Соняшник» за рецептом з фото.
Пироги | Переглядів: 138 | Дата: 13.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/4/00188981.jpgПропонуємо спекти до чаю ніжні і улюблені нами з дитинства еклери із заварним кремом. Для виготовлення домашніх тістечок застосуємо класичний і перевірений часом рецепт заварного тесту і стандартного крему, а глазур для різноманітності зробимо в двох варіантах - темну (на основі какао) і білу (з цукровою пудрою).

Ніжний смак, знайомий нам з дитинства, вмить збере за столом ласунів різного віку. Отже, тішимо гостей і домочадців солодким сюрпризом! Готуємо домашні апетитні еклери - рецепт з фото покроково допоможе нам в цьому.
Тістечка | Переглядів: 138 | Дата: 20.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/3/62845527.jpgБісквітний пиріг, приготований за цим рецептом, є чудовою альтернативою трудомістким тортам. Тут немає ніякого складного крему, помпезного декору, та й тісто для бісквіта використовується саме елементарне. Однак готовий десерт виходить настільки апетитним і привабливим, що цілком гідний уваги навіть на святковому застіллі.

Для соковитості і ніжного смаку доповнимо м'якуш бісквітного пирога сметаною і консервованими персиками, які, до речі, при бажанні можна замінити шматочками ананасів, вишнею або іншими ягодами / фруктами на ваш розсуд. Головне, щоб вибрані добавки були досить соковитими і добре поєднувалися зі сметаною начинкою.
Пироги | Переглядів: 137 | Дата: 13.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/3/82008548.jpgСьогодні пропонуємо приготувати простий, але при цьому неймовірно ніжний і смачний шоколадний торт на кефірі «Фантастика». Назва цієї випічки обрано не випадково! Основою рецепту служить самий звичайний бісквіт, який змащується найпростіших сметанним кремом.

Мабуть, багато хто погодиться, що це один з найбільш елементарних рецептів домашнього торта. Чи впорається з приготуванням навіть самий початківець кулінар, а вже для досвідченої господині приготувати такий десерт і зовсім нехитра. Але, незважаючи на всю простоту страви, результат завжди виходить чудовим! Що ж тут сказати ?! Дійсно, фантастика!
Торти | Переглядів: 136 | Дата: 17.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/0/32781091.jpgДля приготування цього експрес-страви обходимося без маринування, складного набору спецій, запікання в духовці - готуємо курку зі шпинатом у вигляді рулетиків на сковороді. Запанірувати в борошні, злегка обсмажуємо заготовки, а потім тушкуємо до готовності в вершково-сметанному соусі.

Кожен виріб покривається рум'яної оболонкою, а волокна всередині залишаються світлими і соковитими. Ефектно виглядають рулетики в розрізі - яскрава шпинатна начинка відмінно контрастує з нейтральним курячим м'ясом.
Страви із птиці | Переглядів: 135 | Дата: 28.03.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/29601445.jpgКрім запеченої курки з картоплею є ще маса дивно простих, але при цьому смачних страв. Наприклад, курячі стегна в соєвому соусі або стегенця, запечені в духовці з карамельною скоринкою, рецепт яких ми і розглянемо сьогодні. Пропонуємо вашій увазі простий спосіб приготування птиці в карамельному соусі, який робиться в лічені хвилини. Саме завдяки карамелі курочка набуває тонку, рум'яну і вельми апетитну кірочку. При цьому м'ясо зовсім не виходить солодким - стегенця мають практично непомітне солодкувате післясмак.
Страви із птиці | Переглядів: 134 | Дата: 29.03.2018 | Комментарии (0)

/_pu/3/45820705.jpgХачапурі, знамениті грузинські пироги, мають регіональну відмінність як за формою, так і за складом тіста. Хачапурі по-аджарський, рецепт яких ми розглянемо сьогодні, ліплять у вигляді човника, начиняють сиром, а в кінці приготування заливають яйцем. В оригіналі тісто для цього грузинського пирога замішують на мацоні, але в домашніх умовах допускається замінити цей кисломолочний напій кефіром або молоком (як в нашому прикладі).

Випічка виходить дуже ситної - однієї борошняної «човники» з сиром цілком вистачить, щоб вдосталь наїстися, тому такі пироги можна сміливо їсти в якості повноцінного другого блюда без будь-яких доповнень. Хрусткі бортики, тонке тісто і солонувата сирна начинка - це дуже смачно!
Пироги | Переглядів: 134 | Дата: 13.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/86768457.jpgЗазвичай азу (татарське блюдо) готують з яловичини / баранини, але сьогодні ми пропонуємо відмовитися від «важкого», ситного м'яса, замінивши його більш ніжним і менш калорійним філе птаха - індички. В іншому будемо дотримуватися стандартної технології - згасимо м'ясо в гострому томатному соусі укупі з картоплею і солоними огірками, доповнимо блюдо свіжою, соковитою зеленню. Отже, для рядового вечері готуємо більш «делікатне», але при цьому не менш смачне азу з індички.
Страви із птиці | Переглядів: 133 | Дата: 29.03.2018 | Комментарии (0)

/_pu/2/68509857.jpgЧізкейк - популярна і улюблена багатьма випічка, до складу якої обов'язково входить вершковий сир. В оригіналі основним інгредієнтом десерту є сир «Філадельфія», який ми замінимо бюджетним аналогом і доповнимо сметаною.

Завершальним етапом додамо десерту трохи «сонячного відтінку», оформивши поверхню випічки фруктовим шаром. Чізкейк з персиками - ефектний і смачний десерт, приготувати який можна в будь-який час року!
Пироги | Переглядів: 133 | Дата: 12.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/3/79456161.jpgПропонуємо простий рецепт для «утилізації» подкісшего молока - ніжний, повітряний бісквіт, просочений солодким кремом. Насичений темно-коричневий відтінок коржів виглядає дуже ефектно на тлі світлого крему, а якщо зробити яскравий акцент, наприклад, оформивши випічку барвистими ягодами, виріб набуває святковий і презентабельний вигляд.

Таким чином, одночасно ми вирішуємо відразу два завдання - позбавляємося від кислого молока і тішимо домочадців смачним сюрпризом! Давайте ж дізнаємося як приготувати бісквітний торт швидко, просто і бездоганно.
Торти | Переглядів: 133 | Дата: 15.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/4/19212848.jpgХачапурі - грузинське страва, що представляє собою борошняний виріб з начинкою. Єдиного рецепта цієї страви не існує: є хачапурі по-мегрельських, по-аджарський, по-імеретинськи і т.д. Випічку готують на дріжджовому, бездріжджовий, а іноді навіть листковому тісті. Експериментують і з наповнювачем - крім сиру до складу іноді включають сир або зелень.

Сьогодні ми розглянемо як в домашніх умовах зробити хачапурі по-імеретинськи. Ці плоскі коржі виготовляють на особливому тесті - дріжджі в процесі не використовуються, але і без них створюється досить кисле середовище, завдяки чому випічка виходить дуже ніжною. Обов'язковим компонентом рецепта є мацоні (грузинський кисломолочний напій), в який вводять ще й додатковий розпушувач у вигляді соди. В результаті замішується некруте, пластичне тісто. У домашніх умовах мацоні можна замінити кефіром або кислим молоком, а замість імеретинського сиру для начинки задіяти сулугуні або його аналог.
Пиріжки і булочки | Переглядів: 133 | Дата: 23.04.2018 | Комментарии (0)

Copyright MyCorp © 2019