Домашня кухня
Сирний паску без дріжджів |
Профітролі з заварним кремом |
Цвєтаєвський яблучний пиріг |
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0
|
|
М'ясні рулетики з сиром і зеленню
М'ясні рулетики з начинкою - прекрасна альтернатива свинячих відбивних і багатьом іншим повсякденним страв з м'яса. Ніжна свинина укупі з простою начинкою в ефектному виконанні - прекрасна можливість порадувати домочадців або здивувати гостей за святковим столом.
Рецепт м'ясних рулетиків привертає величезною кількістю варіацій, адже при бажанні можна експериментувати як з маринадом, так і з наповнювачами. Сьогодні ми вирішили начинити рулетики сиром, часником і свіжою зеленню, а в якості маринаду застосувати звичайний соєвий соус.
Складові:
- м'якоть свинини - 500 г;
- соєвий соус - близько 150 мл;
- сир - 150 г;
- часник - 2-3 зубці;
- петрушка - кілька гілочок;
- яйця - 2 шт .;
- рослинне масло - близько 30 мл;
- панірувальні сухарі - 100-150 г;
- сіль, спеції - за смаком.
Рецепт м'ясних рулетиків
Як приготувати рулетики з свинини на сковороді
1. Свинину нарізаємо порційними шматками. Відбиваємо кожен отриманий стейк з двох сторін, попередньо обернувши м'ясо харчовою плівкою, щоб дрібні шматочки не розлетілися по всій кухні.
2. Отримані тонкі коржі поміщаємо в глибоку посуд і заливаємо соєвим соусом, залишаємо в такому вигляді на 2-4 години.
3. Тим часом можна зайнятися підготовкою начинки. Для цього натираємо середньої стружкою сир, петрушку і очищені зубці часнику подрібнюємо ножем. Змішуємо підготовлені інгредієнти в окремому посуді. На цьому проста начинка для рулетиків з свинини готова.
4. Заздалегідь підготуємо все необхідне для панірування: яйця енергійно збиваємо виделкою до утворення легкої піни, сухарі висипаємо в зручну посуд.
5. Витягуємо вже промариновані шматочки м'яса з соєвого соусу, викладаємо на паперові рушники, щоб позбутися від зайвої рідини. Далі посипаємо відбивні сіллю, перцем і прянощами (якщо соєвий соус досить солоний, можна додатково не солити м'ясо). Викладаємо на кожну м'ясну корж невелику порцію начинки (приблизно 1 ст. Ложку), а потім звертаємо відбивні рулетиками.
6. Приступаємо до паніровці. Обвалюють кожен рулетик в сухарях, після чого «купаємо» в яєчної суміші, а потім знову гарненько паніруємо. Цей крок необхідний для найміцнішою «склеювання» рулетів, щоб в процесі приготування вони не втратили свою форму. Не забудьте приділити увагу відкритим краях - їх теж потрібно гарненько запанірувати щоб уникнути витікання начинки.
7. Щоб рулетики гарантовано не розгорнулися під час смаження, відправляємо їх хвилин на 10-15 в морозильну камеру. Розігріваємо глибоку простору сковороду з маслом, а потім викладаємо наші охолоджені напівфабрикати на розпечену поверхню «швом» вниз.
8. Обсмажуємо рулетики з усіх боків на помірному вогні до отримання рум'яної скоринки. Доводимо до готовності в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 10-15 хвилин.
9. Готові рулетики з начинкою подаємо теплими з будь-яким гарніром або як самостійну страву, оформивши свіжою зеленню і овочами.
Рецепт м'ясних рулетиків - відмінна ідея для як для буднів, так і для торжества. Приємного вам апетиту!
|
Категорія: Страви з м'яса | Додав: 28.03.2018
|
Переглядів: 1011
| Рейтинг: 0.0/0 |
|