Четвер
25.04.2024
15:57
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Страви з м'яса
Страви із птиці
Страви з риби та морепродуктів
Овочеві страви
Пошук рецепта
/_pu/2/88823654.jpg
Салат «Коханка» з буряком і морквою
/_pu/0/97887059.jpg
Домашні пельмені (як зробити пельменное тісто)
/_pu/3/92032898.jpg
Торт «Ферреро Роше»
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 4
Гостей: 4
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Другі страви » Страви з риби та морепродуктів


Судак, запечений в духовці у фользі

Судак, запечений в духовці у фользі цілком, зберігає всю соковитість і легкий аромат. Ця риба досить м'ясиста і має малу кількість кісток, тому їсти її - одне задоволення! Пропонуємо запекти судака на «подушці» з ріпчастої цибулі і свіжої моркви. В процесі очікування в духовій печі овочі розм'якшуються і утворюють рясне кількість соку, який цілком зможе замінити соус до вашого гарніру.

А всім любителям запеченої риби пропонуємо також звернути увагу на рецепт фаршированого сазана в духовці - ця рибка теж виходить дуже смачною!
 
Складові:
  • судак - близько 1,5-2 кг;
  • цибуля ріпчаста - 1-2 середні головки;
  • морква - 1-2 шт .;
  • сіль, мелений перець - за смаком;
  • рослинне масло - 3 ст. ложки;
  • чебрець - 7-8 гілочок;
  • вершкове масло - 50-70 г;
  • перець горошком - 7-8 шт.


Судак, запечений в духовці у фользі цілком - рецепт

Як приготувати судака в духовці

1. Насамперед обробляємо судака - зрізаємо все плавники, викидаємо нутрощі, видаляємо зябра. Промиваємо рибну тушку, натираємо з усіх боків сіллю і меленим перцем. 
 

2. Просторий деко застилає фольгою і скроплюємо рослинним маслом. Лук очищаємо і шаткуємо півкільцями. Морква нарізаємо кубиками. Розсортовувати овочеве «асорті» по всьому периметру дека рівним шаром. 
 

3. На морквяно-цибульну «подушку» укладаємо цілком судака. 
 

4. Для аромату розкидаємо горошини перцю і викладаємо гілочки чебрецю. 
 

5. На поверхню судака поміщаємо шматочки вершкового масла, яке пом'якшить смак риби, зробить її більш ніжною і соковитою. Накриваємо судака листом фольги, не залишаючи отворів. Відправляємо напівфабрикат в розпечену духову піч, підтримуючи температуру на позначці 180 градусів. Запікаємо рибу 40-60 хвилин (в залежності від величини рибної тушки). 
 

6. Присипавши свіжою зеленню, нарізаємо готового судака порційно і подаємо разом з пропареними овочами. Доповнюємо блюдо відвареною картоплею, рисом або будь-яким іншим гарніром. 
 

Судак, запечений в духовці у фользі цілком готовий! Смачного!



Категорія: Страви з риби та морепродуктів | Додав: 02.04.2018
Переглядів: 1140 | Рейтинг: 0.0/0


Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2024