Домашня кухня
Салат «Коханка» з буряком і морквою |
Домашні пельмені (як зробити пельменное тісто) |
Торт «Ферреро Роше» |
Статистика |
Онлайн всього: 4 Гостей: 4 Користувачів: 0
|
|
Судак, запечений в духовці у фользі
Судак, запечений в духовці у фользі цілком, зберігає всю соковитість і легкий аромат. Ця риба досить м'ясиста і має малу кількість кісток, тому їсти її - одне задоволення! Пропонуємо запекти судака на «подушці» з ріпчастої цибулі і свіжої моркви. В процесі очікування в духовій печі овочі розм'якшуються і утворюють рясне кількість соку, який цілком зможе замінити соус до вашого гарніру.
А всім любителям запеченої риби пропонуємо також звернути увагу на рецепт фаршированого сазана в духовці - ця рибка теж виходить дуже смачною!
Складові:
- судак - близько 1,5-2 кг;
- цибуля ріпчаста - 1-2 середні головки;
- морква - 1-2 шт .;
- сіль, мелений перець - за смаком;
- рослинне масло - 3 ст. ложки;
- чебрець - 7-8 гілочок;
- вершкове масло - 50-70 г;
- перець горошком - 7-8 шт.
Судак, запечений в духовці у фользі цілком - рецепт
Як приготувати судака в духовці
1. Насамперед обробляємо судака - зрізаємо все плавники, викидаємо нутрощі, видаляємо зябра. Промиваємо рибну тушку, натираємо з усіх боків сіллю і меленим перцем.
2. Просторий деко застилає фольгою і скроплюємо рослинним маслом. Лук очищаємо і шаткуємо півкільцями. Морква нарізаємо кубиками. Розсортовувати овочеве «асорті» по всьому периметру дека рівним шаром.
3. На морквяно-цибульну «подушку» укладаємо цілком судака.
4. Для аромату розкидаємо горошини перцю і викладаємо гілочки чебрецю.
5. На поверхню судака поміщаємо шматочки вершкового масла, яке пом'якшить смак риби, зробить її більш ніжною і соковитою. Накриваємо судака листом фольги, не залишаючи отворів. Відправляємо напівфабрикат в розпечену духову піч, підтримуючи температуру на позначці 180 градусів. Запікаємо рибу 40-60 хвилин (в залежності від величини рибної тушки).
6. Присипавши свіжою зеленню, нарізаємо готового судака порційно і подаємо разом з пропареними овочами. Доповнюємо блюдо відвареною картоплею, рисом або будь-яким іншим гарніром.
Судак, запечений в духовці у фользі цілком готовий! Смачного!
|
Категорія: Страви з риби та морепродуктів | Додав: 02.04.2018
|
Переглядів: 1140
| Рейтинг: 0.0/0 |
|