Середа
19.06.2019
16:34
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Страви з м'яса
Страви із птиці
Страви з риби та морепродуктів
Овочеві страви
Пошук рецепта
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Другі страви » Страви з риби та морепродуктів


У категорії рецептів: 21
Показано рецептів: 1-20
Сторінки: 1 2 »

Сортувати за: Даті · Назві · Рейтингу · Коментарям · Переглядам
/_pu/1/12269447.jpgДорадо (або дорада, морський карась, золотистий спар) - дуже популярна зараз риба з білим м'яким і дуже смачним м'ясом. Практично повна відсутність дрібних кісток дозволяє активно застосовувати дорадо в кулінарії. Її готують на грилі, використовують при варінні супу, коптять, смажать на сковороді, запікають цілком. Сьогоднішній рецепт як раз для любителів запеченої риби.

Під герметичним шаром фольги дорадо повністю пропікається, виходить ніжною, апетитною і ароматною навіть при мінімумі спецій і додаткових продуктів. Подібним способом можна готувати і іншу рибу - прекрасно підійде сібас, окунь, судак і т.д.
Страви з риби та морепродуктів | Переглядів: 107 | Дата: 01.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/88643068.jpgСьомга - неймовірно смачна риба. Головна її перевага - простота приготування, адже, як правило, для отримання дивовижного результату достатньо здійснити всього лише кілька простих кулінарних прийомів. Існує величезна кількість рецептів із застосуванням червоної риби: її смажать, солять, готують на пару і т.д. Сьогодні ми пропонуємо запекти стейки сьомги в сирно-сметанному соусі. Ця нескладна заправка надає рибним шматочках особливий ніжний і приємний смак. Незрівнянні стейки сьомги, запечені в духовці, допоможуть перетворити звичайний день на свято!
Страви з риби та морепродуктів | Переглядів: 107 | Дата: 02.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/68368379.jpgКальмари, фаршировані рисом і грибами, запечені в духовці - ситне, смачне і оригінальне блюдо. Готується цілком легко, а виглядає гідно навіть на святковому столі. Все, що тут потрібно - підготувати просту начинку, нафарширувати морепродукти і відправити в духову піч.

В якості наповнювача, крім запропонованих в рецепті продуктів, можна використовувати і інші компоненти. Кальмари мають ніжний і нейтральним смаком, тому добавки до них підібрати нескладно. Головне - не класти в начинку велика кількість спецій і приправ, так як вони можуть «забити» смакові якості головного інгредієнта.
Страви з риби та морепродуктів | Переглядів: 129 | Дата: 01.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/44324255.jpgКартопляні битки - просте, але дуже смачна страва, яке зазвичай готується з вареної картоплі з додаванням зелені, сиру або інших компонентів. Ці круглі вироби у вигляді котлет можуть начиняти фаршем, грибами, овочевий сумішшю і т.д., а можуть бути приготовлені і зовсім без наповнювача. Таким чином, база для експериментів в даному випадку відмінна!

Подавати картопляні биточки можна як гарнір до м'яса або риби або їсти як самостійну страву, присмачивши простий сметаною або дописавши зеленню. Ми рекомендуємо спробувати більш оригінальний варіант - пропонуємо рецепт картопляних биточків з пікантним соусом на основі оселедця і соковитих маринованих огірків.
Страви з риби та морепродуктів | Переглядів: 146 | Дата: 01.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/89236064.jpgЯкщо ви є любителем риби, цей рецепт виявиться як не можна до речі! Котлети з щуки виходять дуже ніжними і апетитними, відмінно поєднуються практично з будь-яким гарніром і свіжими овочами. Перевага рецепта полягає і в тому, що в складі наших котлеток НЕ буде яйця, тому готувати їх можна навіть під час посту (в рибні дні).

Єдина складність, з якою ви можете зіткнутися - розбирання риби. Якщо в цьому процесі ви новачок, доведеться затратити деякий час. Однак лякатися не варто: нічого незбагненного тут немає. Потрібна тільки практика!
Страви з риби та морепродуктів | Переглядів: 70 | Дата: 02.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/24356102.jpgСтрави з морського мови варіюються від найпростіших до вишуканих. Цю рибу готують у фользі, запікають з овочами, гасять і навіть додають в перші страви. Однак найпоширенішим і, мабуть, найбільш швидким способом є обсмажування філе морського мови в панірувальних сухарях. Це просте і безперечно смачна страва ідеально гармонує практично з будь-яким гарніром.

Ніжна рибка при правильному виготовленні буде буквально танути в роті. Отже, давайте ж швидше дізнаємося як посмажити морський язик на сковороді.
Страви з риби та морепродуктів | Переглядів: 76 | Дата: 02.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/05198458.jpgСамий простий, швидкий і поширений гарнір до м'ясних / рибних виробів - це, звичайно ж, макарони. Приготувати це блюдо - справа нехитра, досить лише виконати кілька простих кулінарних дій. Однак набагато смачніше, привабливіше і цікавіше макаронні вироби стають укупі з ніжним соусом. Сьогодні ми пропонуємо вам якраз таки саме таке блюдо за мотивами італійської кухні.

Паста з креветками в вершково-часниковому соусі виходить чудовою! Смак готового блюда ніжний, м'який і при цьому злегка пікантний за рахунок часнику. Рекомендуємо цей рецепт всім любителям карбонара і в цілому італійської кухні.
Страви з риби та морепродуктів | Переглядів: 78 | Дата: 02.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/67750747.jpgГотуємо дуже просте, не особливо трудомісткий блюдо для рядового буденного обіду або вечері. Рибна запіканка, запечена в духовці з овочами, виходить дуже соковитою, ніжною і ситної. Рецепт особливо порадує прихильників правильного харчування і любителів не сильно калорійних страв.

За основу беремо будь-яку вподобану рибу (білу або червону), доповнюємо овочевим «міксом» і заливаємо молочними вершками. Запікаємо до рум'яності, при подачі доповнюємо ароматної зеленню. Пара простих кулінарних дій - і наше страва готова!
Страви з риби та морепродуктів | Переглядів: 90 | Дата: 01.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/74443855.jpgРибні котлети, приготовані з ніжного філе білої риби, менш популярні, ніж м'ясні, але, тим не менше, зовсім не поступаються їм за смаковими якостями. А якщо урізноманітнити вироби начинкою, доповнити соусом і гарніром, вийде відмінний ненудне блюдо для сімейного обіду.

Такі котлети можна готувати з фаршу відразу декількох видів риб, різних за жирністю. Це дозволить зробити вироби соковитими, з виразним смаком. Начинка крім зазначеної в рецепті може бути й інший, наприклад, просто сир, шпинат, Пюріровать зелений горох, брокколі, морквяно-цибулевий пассеровка і т.д.
Страви з риби та морепродуктів | Переглядів: 121 | Дата: 01.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/51497117.jpgСазан запечений в духовці і фарширований овочами виглядає красиво і ефектно! При подачі таке блюдо викличе справжній «фурор», ставши головним акцентом святкового столу. Варто відзначити, що крім урочистого зовнішнього вигляду приготована риба порадує і приємним смаком, адже при запіканні у фользі рибна тушка зберігає всю соковитість, а завдяки овочам і зелені ще й насичується дивним ароматом. Однак слід приділити особливу увагу обробці сазана: ретельно видаляйте всі нутрощі, щоб уникнути гіркуватого присмаку або купуйте вже випотрошену рибу.
Страви з риби та морепродуктів | Переглядів: 100 | Дата: 02.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/22900617.jpgСкумбрія в фользі в духовці виходить напрочуд смачною і апетитною! При такому способі теплової обробки риба зберігає всі корисні речовини, залишається ніжною, соковитою і м'ясистою.

Пропонуємо швидкий і елементарний рецепт запеченої риби. Щоб злегка пом'якшити запах і урізноманітнити смак страви, доповнимо скумбрію цитрусовим соком, свіжої петрушкою і рубаним часником, а все інше за нас зробить духовка! Ніжна і «тане» рибка, начинена ароматними добавками, заслуговує на увагу навіть на святковому обіді!
Страви з риби та морепродуктів | Переглядів: 73 | Дата: 02.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/61025559.jpgЗробити рядовий буденний день святковим допоможе смажена на сковороді сьомга. Яскраві і апетитні стейки, доповнені овочевим салатом або будь-яким гарніром, виглядають дійсно урочисто і ефектно! А на смак така рибка виходить просто дивовижною!

Головне в цій справі - не перетримати стейки на вогні, щоб отримати м'яку і соковиту, а не пересмажену рибу! У цій статті розглянемо як посмажити сьомгу на сковороді самим елементарним і доступним способом.
Страви з риби та морепродуктів | Переглядів: 78 | Дата: 02.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/70288547.jpgСмажений короп на сковороді, доповнений гарніром, утворює просте, але при цьому дуже смачне буденне блюдо. Приготування цієї риби не відніме у вас багато часу, особливо якщо ви купите вже очищену і випатрану тушку.

Вибираючи коропа, важливо звернути увагу не тільки на його свіжість, але і вага. Для смаження бажано придбати рибу в півтора-два кілограми - оброблені шматки коропа середнього розміру досить швидко прожаряться, а дрібних кісток буде не так багато.
Страви з риби та морепродуктів | Переглядів: 87 | Дата: 02.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/35634755.jpgНаскучили стандартні страви? Це відмінний привід познайомитися з тайською кухнею, рецепти якої дивують і часом навіть лякають незвичним набором продуктів. При цьому підсумкове блюдо, приготоване з екстравагантним поєднанням інгредієнтів, якимось дивним чином завжди виходить незмінно смачним. Для першого знайомства з азіатською кухнею рекомендуємо спробувати смажений рис по-тайськи. Ця страва не збентежить вас специфічним і надоригінального підбором компонентів: тут все досить просто і зрозуміло навіть консерваторам в кулінарних пристрастях.
Страви з риби та морепродуктів | Переглядів: 73 | Дата: 02.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/26738119.jpgПовноцінний раціон харчування просто неможливо уявити без риби, адже вона містить масу корисних речовин, необхідних організму. Крім популярної зараз сьомги або форелі, звернути увагу слід і на річкових / озерних представників.

Наприклад, смажений сом на сковороді, м'ясистий і ніжний, з мінімальною кількістю кісток, зберігає всю соковитість, виходить м'яким і відмінно поєднується з овочами або будь-яким гарніром.
Страви з риби та морепродуктів | Переглядів: 119 | Дата: 02.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/54847458.jpgСудак ідеально підходить для смаження. Ця риба має малою кількістю кісток, швидко доходить до готовності і має чудовий смак! У випадку з судаком немає необхідності мудрувати з пікантним маринадом і використовувати велику кількість спецій і інших добавок. Це той приклад, коли чим менше маніпуляцій, тим краще буде результат!

У цій статті розглянемо як посмажити судака на сковороді найпростішим способом - в панірувальних сухарях. Такий рецепт без праці освоять початківці кулінари і по достоїнству оцінять ті, хто віддає перевагу рибі навіть самому апетитного шматочка м'яса.
Страви з риби та морепродуктів | Переглядів: 74 | Дата: 02.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/57777018.jpgВідварити спагетті - справа нехитра, адже досить уважно прочитати інструкцію і виконати прості рекомендації виробника. Напевно так ви і надходили багато разів, але яскравих смакових вражень від подібного способу приготування швидше за все не відчували. Якщо ж додатково приготувати до макаронних виробів цікавий соус, вийде зовсім інша справа - прісні спагетті заграють новими «фарбами», їх смак вмить перетвориться, а блюдо з рядового перетвориться майже в святковий!

Сьогодні пропонуємо черговий рецепт з мотивів італійської кухні - готуємо спагетті з морепродуктами в томатному соусі! Тут відмінно підійде як вже готовий покупної морський коктейль, так і самостійно змішані креветки, мідії, восьминоги, кальмари і т.п.
Страви з риби та морепродуктів | Переглядів: 101 | Дата: 01.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/56952858.jpgСудак, запечений в духовці у фользі цілком, зберігає всю соковитість і легкий аромат. Ця риба досить м'ясиста і має малу кількість кісток, тому їсти її - одне задоволення! Пропонуємо запекти судака на «подушці» з ріпчастої цибулі і свіжої моркви. В процесі очікування в духовій печі овочі розм'якшуються і утворюють рясне кількість соку, який цілком зможе замінити соус до вашого гарніру.

А всім любителям запеченої риби пропонуємо також звернути увагу на рецепт фаршированого сазана в духовці - ця рибка теж виходить дуже смачною!
Страви з риби та морепродуктів | Переглядів: 74 | Дата: 02.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/81027106.jpgПаста з креветками - відмінний варіант для сімейного обіду, дружньої вечірки або скромного романтичної вечері. Готується блюдо простіше простого, а якщо взяти в якості основного компонента фетучіні, на весь процес підуть лічені хвилини, адже відварюється і просочується соусом ця тонка довга локшина моментально. Хоча в даному випадку прекрасно підійдуть і будь-які інші макаронні вироби, будь то спагетті або навіть самі звичайні ріжки. Завдяки рясному кількості вершків блюдо в будь-якому випадку вийде смачним і рясно просоченою.

Отже, сьогодні в нашому меню італійське страву - фетучіні з креветками у вершковому соусі. Приступаємо до процесу, дотримуючись докладного рецептом з фото.
Страви з риби та морепродуктів | Переглядів: 82 | Дата: 01.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/83414211.jpgПлоска і довга локшина фетучіні готується в лічені хвилини, швидко просочується соусом і утворює ніжне ситне блюдо за мотивами італійської кухні. Рецептів існує безліч - як добавки застосовуються морепродукти, гриби, шинка, курка і т.д. Сьогодні ми віддамо перевагу сьомги - ця ніжна риба ідеально гармонує з вершками, завдяки чому страва виходить по-справжньому вишуканим. При цьому рецептура на подив проста і зрозуміла! Давайте ж приступимо до процесу і в короткий термін приготуємо фетучіні з сьомгою у вершковому соусі!
Страви з риби та морепродуктів | Переглядів: 79 | Дата: 02.04.2018 | Комментарии (0)

1-20 21-21
Copyright MyCorp © 2019