Середа
19.06.2019
15:56
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Перші страви
Другі страви
Закуски
Салати
Соуси
Випічка
Десерти
Напої
Пошук рецепта
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти


Всього рецептів: 468
Показано рецептів: 41-60
Сторінки: « 1 2 3 4 5 ... 23 24 »

/_pu/2/52275330.jpgКожен новий рік асоціюється у нас з певним тваринам за східним календарем. Багато хто вірить, що якщо вшанувати слухаємо символ наступаючого року, це неодмінно посприяє успіху. Хоча і зовсім не забобонні люди часто заради забави прикрашають новорічний стіл яскравим і оригінальним блюдом у вигляді тварини за китайським календарем. Символ наступаючого 2016 року - мавпа. У зв'язку з цим пропонуємо приготувати новорічний салат «Мавпочка», порадувавши гостей забавною і симпатичною «мордочкою» мультяшної мавпи.

А якщо ви цінуєте блюдо не тільки за смакові якості, а й за ефектний зовнішній вигляд, спробуйте також зробити салат соняшник . Виконаний у вигляді квітки з пелюстками з чіпсів, цей салат викличе захоплення всіх гостей і домочадців.
Салати з куркою | Переглядів: 183 | Дата: 09.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/3/23509023.jpgСьогодні пропонуємо класичний рецепт пишного бісквіта, який підійде для виготовлення різних тортів і інших десертів. Тут немає ні соди, ні розпушувача - тісто добре піднімається за рахунок білків, збитих в «повітряну», міцну масу.

Такий бісквіт можна розділити на 2 або 3 коржа і змастити будь-яким солодким кремом або ж порізати кубиками і задіяти в формуванні тортів на зразок «Панчо». Бісквіт виходить дуже м'яким, ніжним і смачним. Однак в процесі приготування є деякі нюанси, про які розповімо нижче.
Торти | Переглядів: 183 | Дата: 17.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/3/69106527.jpgХочемо поділитися з вами докладним покроковим рецептом з фото торта «Дамські пальчики». В даному випадку для формування десерту застосовуються не коржі, а маленькі заварні булочки, приготовані за технологією всім відомих еклерів.

Тестяние заготовки викладаються шарами, промазиваются вершково-сметанним кремом і в завершенні процесу оформляються шоколадною глазур'ю. У підсумку виходить чудовий «повітряний» торт з найніжнішим смаком!
Торти | Переглядів: 182 | Дата: 18.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/3/37105861.jpgТорт «Колібрі» (Hummingbird cake) - смачний і оригінальний десерт, що складається з фруктових коржів і вершкового крему. Бісквітний м'якуш поєднує в собі насичений смак банана, свіжі нотки ананаса і легкий коричнева шлейф, завдяки маслу виходить вологим і пористим, відмінно вбирає крем і не потребує просочення сиропом.

Доповнюємо коржі прошарками з класичної суміші вершкового сиру, цукру і збитих вершків, для декору готуємо шоколадну глазур і отримуємо ефектне частування, яке ідеально підходить для святкового столу! Десерт обов'язково припаде до смаку шанувальникам популярного «морквяний торт», а також всім любителям соковитих бісквітів з шматочками фруктів.
Торти | Переглядів: 182 | Дата: 19.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/4/91391245.jpgТорт «Мімоза» - яскравий і привабливий італійський десерт, особливо актуальний навесні напередодні жіночого свята 8 березня. У рецепті використовується бісквіт з жовтками і куркумою, ніжний заварний крем з додаванням вершків і вкраплень ананасів. Як і популярний салат «Мімоза», десерт рясно усипаний жовтими пухнастими крупинками, що символізують квіти. Барвисто, цікаво і смачно!

Торт «Мімоза» не має єдиної рецептури - основна ідея полягає в оформленні, який реабілітує назву десерту. В іншому склад можна варіювати за смаком - при бажанні замінити крем або бісквіт, крім ананасів задіяти інші фрукти. Таким чином, на базі представленого рецепта можна створювати нові варіанти.
Торти | Переглядів: 179 | Дата: 19.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/3/42592842.jpgСьогодні пропонуємо детальний рецепт торта з маскарпоне і вишнею, який підійде як для недільного чаювання в колі сім'ї, так і для урочистої події. Наш десерт буде складатися з трьох шарів: тонкого бісквітного коржа, соковитої ягоди і світлого ніжного крему з шоколадною крихтою.

Приємна вишнева кислинка вдало розбавляє солодкість торта, завдяки чому випічка виходить приємною і зовсім не нудотно. Триколірний в розрізі торт з маскарпоне і вишнею виглядає ефектно навіть без всякого помпезного декору, радує смаком і справляється з роллю святкового десертного страви!
Торти | Переглядів: 178 | Дата: 17.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/3/82011087.jpgСьогодні пропонуємо приготувати класичний торт «Прага», який отримав популярність з радянських часів. Ця легендарна випічка складається з м'яких бісквітних коржів з вираженим шоколадним смаком, ніжного масляного крему, тонкого прошарку повидла і простий глазурі на основі шоколаду. Готовий десерт виходить в міру солодким, дуже смачним і ситним, а процес приготування не такий вже і важкий, як може здатися на перший погляд!

Представлений нами рецепт практично ідентичний ГОСТу. Єдина відмінність - шоколадну помадку, яка належить за оригінальною рецептурою, ми замінимо простіший у виконанні шоколадною глазур'ю. У всьому іншому будемо дотримуватися встановлених правил! Отже, запасаємося продуктами і готуємо класичний торт «Прага» за рецептом з покроковими фото!
Торти | Переглядів: 178 | Дата: 17.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/2/80286691.jpgСалат «Будапештський» з яловичиною готується всього лише з декількох компонентів, але виходить дивно смачним і ароматним. Радує і зовнішній вигляд страви, адже за рахунок поєднання яскравого перцю і соковитої зелені, ми отримуємо барвисту «композицію», яка миттєво викликає апетит.

Цей ситний, але не важкий салат готується без майонезу - його замінює проста заправка з рослинної олії і часнику. Відмінно доповнює загальний смак легка кислинка, що отримується за рахунок маринованої цибулі.
Салати з м'ясом | Переглядів: 177 | Дата: 07.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/3/80107750.jpgТорт «Чародійка» напевно знайомий кожному. Цей десерт можна назвати дуже рідкісним або незвичним - зараз його можна знайти в кожній кондитерській. Але приготований в домашніх умовах з якісних і найсвіжіших продуктів, торт без сумніву виходить набагато смачніше!

Список інгредієнтів тут найпростіший, та й часу на весь процес йде не так вже й багато у порівнянні з багатьма іншими відомими десертами. Тому, якщо ввечері до вас збираються нагрянути гості, рецепт торта «Чародійка» виявиться як не можна до речі!
Торти | Переглядів: 175 | Дата: 18.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/4/56863706.jpgТістечко «Нічка» (знайоме багатьом під назвою «Вокзальное») - ще один смачний і відомий десерт радянських часів. Це кондитерський виріб являє собою поєднання насичено-шоколадних коржів, кисло-солодкого джему і глазурі з додаванням какао-порошку. В цілому тістечко виглядає як єдина темна маса, без світлих прошарків крему і барвистого декору. Ймовірно, тому і з'явилася асоціація з вночі. Друга назва виникло так само просто - в радянські часи цей шоколадний десерт можна було зустріти на прилавках привокзальних кафе, тому тістечко часто стали називати «Вокзальное».

Формується десерт нескладно. Все, що потрібно - в зазначених пропорціях змішати інгредієнти для тіста і спекти пишний корж. Готувати крем для прошарку не доведеться - беремо вже готовий джем. «Збірка» десерту і приготування глазурі займають лічені хвилини.
Тістечка | Переглядів: 175 | Дата: 20.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/3/04979781.jpgТим, хто не боїться труднощів і любить проводити час на кухні, пропонуємо приготувати витончений і цікавий двох'ярусний торт своїми руками у вигляді зимової хатинки. Складається десерт зі стандартних бісквітів: нижній з вершково-сметанним кремом та арахісом, верхній з ніжним і приємним вишневим мусом. Готовий виріб покривається білковим кремом і оформляється у відповідність з новорічною тематикою.

Для зручності рекомендуємо розділити формування торта на кілька днів, наприклад, заздалегідь спекти бісквіти, а вже потім займатися «складанням» ярусів і оформленням. Торт, звичайно, не найшвидший в приготуванні, але результат вартий витрачених зусиль! Гості від вашого кулінарної майстерності будуть в цілковитому захваті, а вже як зрадіють такому солодкого сюрпризу діти! Давайте разом створимо зимову казку своїми руками!
Торти | Переглядів: 174 | Дата: 18.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/55738209.jpgСтрави в горщиках в духовці завжди виходять на подив ароматними і апетитними. Навіть найпростіші продукти, потім в глиняних ємностях, набувають особливого смаку, що відрізняється від стандартного способу приготування.

Курка в горщиках з картоплею - відмінний варіант для ситного обіду або вечері, адже блюдо включає в себе одночасно як основний інгредієнт, так і гарнір. Доповнення у вигляді соковитих томатів і овочевий заправки тільки облагороджує смак основних продуктів, надаючи поширеній страви «родзинку» і підвищуючи апетит!
Страви із птиці | Переглядів: 171 | Дата: 01.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/78030094.jpgСмачний, але за замовчуванням не надто презентабельний печінковий паштет можна перетворити в урочисту і апетитну закуску завдяки яскравому шару журавлинного желе. Ягоди підійдуть як заморожені, так і свіжі, а печінка не тільки куряча, але і яловича, свиняча.

Діємо за стандартною для приготування паштету схемою - обсмажуємо печінкові шматочки з цибулею і пюріруем масу для отримання тонкої, шовковистою текстури. Але для більшої ніжності попередньо ще додамо до печінки порцію молочних вершків. У такому вигляді паштет виходить бездоганним - легка, «повітряна» печінкова маса, яку доповнює приємне і ненав'язливе післясмак ягідного желе.
Холодні закуски | Переглядів: 169 | Дата: 05.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/4/85395284.jpgБулочки з маком з листкового тіста гідно прикрасять собою будь-чаювання. Злегка вловимий аромат, що доноситься з духовки під час приготування, вмить заповнить простір вашого житла, а готові борошняні вироби, що прикрашають застілля, створять теплу атмосферу домашнього затишку. Маючи в засіках упаковку листкового тіста, менше ніж за годину ми зможемо приготувати ефектну випічку з яскравою, контрастною макової прошарком. Швидкі, прості «булочки-равлики» - знахідка для сучасних, зайнятих господинь.
Пиріжки і булочки | Переглядів: 167 | Дата: 23.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/4/51852433.jpgКрихкі і розсипчасте печиво Курабье із солодким джемом, оформлене у вигляді ромашки, прикрасить будь-який дитяче свято або сімейні посиденьки за чашкою чаю. Готується ця симпатична випічка моментально, а зникає зі столу ще швидше! Пропонуємо простий рецепт для всіх ласунів, який просто зобов'язаний оселитися в кулінарному блокноті як дослідної, так і ще зовсім юної господині! А якщо вам сподобається ця випічка, рекомендуємо спробувати схоже за смаком і оформлення пісочне печиво з цукатами.
Печиво | Переглядів: 167 | Дата: 25.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/36652690.jpgПлануючи урочисте застілля, не забудьте включити прості закуски в святкове меню. Як варіант, пропонуємо приготувати апетитні рулети з баклажанів з сиром і часником. Це невибаглива страва виходить соковитим, смачним і привабливим, та й готується воно досить швидко. Що стосується начинки, ви завжди можете її варіювати, підлаштовуючи під свої смаки. Наприклад, також вдало сюди впишеться сирний сир, свіжі помідори або, наприклад, гриби.

А любителям простих закусок також рекомендуємо звернути увагу на схожий рецепт - смажені баклажани з помідорами і часником.
Холодні закуски | Переглядів: 166 | Дата: 05.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/3/67104939.jpgТорт «Захер» - шоколадний десерт, розроблений австрійським кондитером Францем Захер в 1832 році. Оригінальна рецептура цього торта, по праву вважається одним з найпопулярніших в світі, тримається в найсуворішому секреті, але насправді відтворити смак австрійського десерту нескладно. Випічка є шоколадний бісквіт, просочений абрикосовим джемом і покритий з усіх боків шаром шоколадної глазурі. Завдяки джемово прошарку м'якуш набуває характерну кислинку, що і відрізняє «Захер» від безлічі інших подібних тортів.

Сьогодні спробуємо зробити австрійський десерт своїми руками. До речі, якщо ви є шанувальником цієї страви, рекомендуємо також приготувати відомий з радянських часів торт «Прага», що вважається варіацією «Захера».
Торти | Переглядів: 166 | Дата: 18.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/12195504.jpgСкладно встояти перед черговим шматочком курячої Пастрома, приготовленої з даного рецептом. Це чудова закуска, що підходить як для святкового застілля, так і для звичайного сніданку, стане чудовою альтернативою ковбасі та іншим покупним виробам з м'яса.

Пастрома з курячої грудки в духовці, просочена спеціями, виходить неймовірно смачною і ароматною. Тут поєднується одночасно ніжний смак дієтичного м'яса і деяка пікантність гострого меленого перцю і гірчиці.
Холодні закуски | Переглядів: 162 | Дата: 05.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/2/98583252.jpgСвоє жартівливу назву салат «Курка під кайфом» отримав завдяки шару маку, який покриває закуску. Пробуючи це апетитне блюдо і правда в якійсь мірі відчуваєш справжнє смакове насолоду (або простіше кажучи «кайф» ).

Основою рецепту служить копчена курочка, яка покривається помідорами, яйцями та сухариками. Готувати цю страву можна в одному салатник, але набагато ефектніше буде виглядати підсумковий салат «Курка під кайфом», якщо викладати компоненти відразу на порційні тарілки з допомогою формувального кільця.
Салати з куркою | Переглядів: 162 | Дата: 09.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/4/31954708.jpgВипічка на майонезі стала популярною ще з радянських часів. Всі ми прекрасно пам'ятаємо, як наші бабусі і мами дивовижним чином примудрялися спекти неймовірно смачний пиріг або кекс до чаю, задіявши самі звичайні продукти, які знайдуться в холодильнику. Зараз багато що змінилося, але рецепти тих часів, що збереглися в старих кулінарних зошитах, до сих пір не втрачають актуальність, адже немає нічого кращого простої домашньої випічки, приготовленої з душею і любов'ю!

Сьогодні відтворимо стару добру рецептуру чудового кексу на майонезі і кефірі. Випічка виходить неймовірно смачною, «повітряної» і апетитною, а з процесом приготування впораються навіть юні, початківці кулінари!
Кекси і маффіни | Переглядів: 162 | Дата: 22.04.2018 | Комментарии (0)

Copyright MyCorp © 2019