Субота
21.09.2019
14:05
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Перші страви
Другі страви
Закуски
Салати
Соуси
Випічка
Десерти
Напої
Пошук рецепта
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти


Всього рецептів: 468
Показано рецептів: 41-60
Сторінки: « 1 2 3 4 5 ... 23 24 »

/_pu/3/64220162.jpgЙогуртовий торт володіє дуже ніжною текстурою, має ефектний зовнішній вигляд і запросто прикрасить собою будь-який святковий стіл. Готується десерт дуже легко. Єдине, що потрібно враховувати - це час для застигання желейного шару, тому починати формувати торт необхідно не менше ніж за 6-7 годин до планованого застілля.

Верхній шар персиків в даному рецепті можна замінити вишнею, полуницею, чорницею і будь-якими іншими ягодами або шматочками фруктів. При будь-якому оформленні йогуртовий торт виходить красивим і смачним!
Торти | Переглядів: 257 | Дата: 18.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/2/52275330.jpgКожен новий рік асоціюється у нас з певним тваринам за східним календарем. Багато хто вірить, що якщо вшанувати слухаємо символ наступаючого року, це неодмінно посприяє успіху. Хоча і зовсім не забобонні люди часто заради забави прикрашають новорічний стіл яскравим і оригінальним блюдом у вигляді тварини за китайським календарем. Символ наступаючого 2016 року - мавпа. У зв'язку з цим пропонуємо приготувати новорічний салат «Мавпочка», порадувавши гостей забавною і симпатичною «мордочкою» мультяшної мавпи.

А якщо ви цінуєте блюдо не тільки за смакові якості, а й за ефектний зовнішній вигляд, спробуйте також зробити салат соняшник . Виконаний у вигляді квітки з пелюстками з чіпсів, цей салат викличе захоплення всіх гостей і домочадців.
Салати з куркою | Переглядів: 256 | Дата: 09.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/2/98126232.jpgЗгадуючи традиційно святкові, перевірені десятиліттями і не втратили актуальності страви, такі як «Мімоза» , «Оселедець під шубою» , салат «Столичний» , не можна залишити без уваги і класичний «Олів'є». Зараз мова йде не про первісну рецептурою, розробленою шеф-кухарем Люсьєном Ольвія (нагадаємо, оригінальний склад салату не обходиться без рябчиків, каперсів, раків, соусу «Провансаль» і т.д.). Залишимо осторонь високу кухню з «заморськими» інгредієнтами і згадаємо старий добрий радянський «Олів'є», відомий так само як зимовий салат.

Беремо простий набір продуктів - м'ясо / ковбасу, яйця, картопля, морква, цибуля, огірки та горошок. Заправляємо майонезом (за бажанням сметаною) і отримуємо відоме кожному блюдо. Простота приготування, відносна дешевизна, ідеальне смакове поєднання, доречність в повсякденному і святковому меню ставлять рецепт салату «Олів'є» в розряд улюблених, затребуваних і безпрограшних.
Салати з м'ясом | Переглядів: 251 | Дата: 07.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/3/23509023.jpgСьогодні пропонуємо класичний рецепт пишного бісквіта, який підійде для виготовлення різних тортів і інших десертів. Тут немає ні соди, ні розпушувача - тісто добре піднімається за рахунок білків, збитих в «повітряну», міцну масу.

Такий бісквіт можна розділити на 2 або 3 коржа і змастити будь-яким солодким кремом або ж порізати кубиками і задіяти в формуванні тортів на зразок «Панчо». Бісквіт виходить дуже м'яким, ніжним і смачним. Однак в процесі приготування є деякі нюанси, про які розповімо нижче.
Торти | Переглядів: 249 | Дата: 17.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/3/69106527.jpgХочемо поділитися з вами докладним покроковим рецептом з фото торта «Дамські пальчики». В даному випадку для формування десерту застосовуються не коржі, а маленькі заварні булочки, приготовані за технологією всім відомих еклерів.

Тестяние заготовки викладаються шарами, промазиваются вершково-сметанним кремом і в завершенні процесу оформляються шоколадною глазур'ю. У підсумку виходить чудовий «повітряний» торт з найніжнішим смаком!
Торти | Переглядів: 249 | Дата: 18.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/0/44904211.jpgЮшка по-фінськи - спокусливе і дуже апетитне перша страва з червоної риби. Від звичайної юшки з сьомгою цей супчик відрізняється додаванням вершків, які надають бульйону приємний відтінок, а також дивовижний ніжний смак.

Замість рибних обрізків, з яких ми звикли варити просту юшку , в даному випадку застосовується саме філе сьомги, також деякі особливості є і в технології приготування. Отже, не виходячи з дому, готуємо справжню юшку по-фінськи з вершками і тішимо рідних ситним обідом.
Супи з рибою та морепродуктами | Переглядів: 247 | Дата: 25.03.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/12195504.jpgСкладно встояти перед черговим шматочком курячої Пастрома, приготовленої з даного рецептом. Це чудова закуска, що підходить як для святкового застілля, так і для звичайного сніданку, стане чудовою альтернативою ковбасі та іншим покупним виробам з м'яса.

Пастрома з курячої грудки в духовці, просочена спеціями, виходить неймовірно смачною і ароматною. Тут поєднується одночасно ніжний смак дієтичного м'яса і деяка пікантність гострого меленого перцю і гірчиці.
Холодні закуски | Переглядів: 244 | Дата: 05.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/3/42592842.jpgСьогодні пропонуємо детальний рецепт торта з маскарпоне і вишнею, який підійде як для недільного чаювання в колі сім'ї, так і для урочистої події. Наш десерт буде складатися з трьох шарів: тонкого бісквітного коржа, соковитої ягоди і світлого ніжного крему з шоколадною крихтою.

Приємна вишнева кислинка вдало розбавляє солодкість торта, завдяки чому випічка виходить приємною і зовсім не нудотно. Триколірний в розрізі торт з маскарпоне і вишнею виглядає ефектно навіть без всякого помпезного декору, радує смаком і справляється з роллю святкового десертного страви!
Торти | Переглядів: 238 | Дата: 17.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/4/56863706.jpgТістечко «Нічка» (знайоме багатьом під назвою «Вокзальное») - ще один смачний і відомий десерт радянських часів. Це кондитерський виріб являє собою поєднання насичено-шоколадних коржів, кисло-солодкого джему і глазурі з додаванням какао-порошку. В цілому тістечко виглядає як єдина темна маса, без світлих прошарків крему і барвистого декору. Ймовірно, тому і з'явилася асоціація з вночі. Друга назва виникло так само просто - в радянські часи цей шоколадний десерт можна було зустріти на прилавках привокзальних кафе, тому тістечко часто стали називати «Вокзальное».

Формується десерт нескладно. Все, що потрібно - в зазначених пропорціях змішати інгредієнти для тіста і спекти пишний корж. Готувати крем для прошарку не доведеться - беремо вже готовий джем. «Збірка» десерту і приготування глазурі займають лічені хвилини.
Тістечка | Переглядів: 234 | Дата: 20.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/0/17602054.jpgПри мінімумі продуктів і часу готуємо насичений рибний суп, в якості головного інгредієнта задіявши баночку сайри або інші консерви. Тут годяться тунець, лосось, горбуша, скумбрія, сардини і т.д. Відмінна альтернатива класичної вусі, не менше ароматна і апетитна!

Рибний суп з консервів сьогодні приготуємо з морквяно-цибулевої засмажкою і картоплею. Від кількості овочів буде залежати концентрація готового бульйону - за бажанням порцію додаткових продуктів можна як збільшити, так і зменшити. Також можна зробити суп ще більш поживним, додавши до основного переліку інгредієнтів рис або вермішель. Отже, пропонуємо простий і досить ситний обід для тих, хто поститься в рибні дні, а також для всіх любителів риби.
Супи з рибою та морепродуктами | Переглядів: 230 | Дата: 25.03.2018 | Комментарии (0)

/_pu/2/19996347.jpgКласичний салат Цезар з куркою, без перебільшень став культовим і підкорив світ, - гордість північноамериканської кухні. Рецептура розроблена з 20-х років минулого століття, але дивним чином не втратила актуальність і донині. Популярність страви активно підтримують різні заклади - від простих закусочних до ресторанів класу люкс, незмінно включаючи «Цезар» в обов'язкове меню. При цьому на тлі оригінальної рецептури з'являються і сучасні інтерпретації - з креветками , з сьомгою , авторськими варіаціями соусу і т.д.

Цього разу розглянемо класичний рецепт салату Цезар з куркою, крутонами, салатним листям і пармезаном. Постараємося максимально дотримуватися правил і наблизитися до першоджерела. Нескладне в приготуванні блюдо порадує простотою і одночасно дивним смаком, в повній мірі насичуючи і доставляючи смакове насолоду!
Салати з куркою | Переглядів: 228 | Дата: 09.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/78030094.jpgСмачний, але за замовчуванням не надто презентабельний печінковий паштет можна перетворити в урочисту і апетитну закуску завдяки яскравому шару журавлинного желе. Ягоди підійдуть як заморожені, так і свіжі, а печінка не тільки куряча, але і яловича, свиняча.

Діємо за стандартною для приготування паштету схемою - обсмажуємо печінкові шматочки з цибулею і пюріруем масу для отримання тонкої, шовковистою текстури. Але для більшої ніжності попередньо ще додамо до печінки порцію молочних вершків. У такому вигляді паштет виходить бездоганним - легка, «повітряна» печінкова маса, яку доповнює приємне і ненав'язливе післясмак ягідного желе.
Холодні закуски | Переглядів: 227 | Дата: 05.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/3/37105861.jpgТорт «Колібрі» (Hummingbird cake) - смачний і оригінальний десерт, що складається з фруктових коржів і вершкового крему. Бісквітний м'якуш поєднує в собі насичений смак банана, свіжі нотки ананаса і легкий коричнева шлейф, завдяки маслу виходить вологим і пористим, відмінно вбирає крем і не потребує просочення сиропом.

Доповнюємо коржі прошарками з класичної суміші вершкового сиру, цукру і збитих вершків, для декору готуємо шоколадну глазур і отримуємо ефектне частування, яке ідеально підходить для святкового столу! Десерт обов'язково припаде до смаку шанувальникам популярного «морквяний торт», а також всім любителям соковитих бісквітів з шматочками фруктів.
Торти | Переглядів: 227 | Дата: 19.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/2/98583252.jpgСвоє жартівливу назву салат «Курка під кайфом» отримав завдяки шару маку, який покриває закуску. Пробуючи це апетитне блюдо і правда в якійсь мірі відчуваєш справжнє смакове насолоду (або простіше кажучи «кайф» ).

Основою рецепту служить копчена курочка, яка покривається помідорами, яйцями та сухариками. Готувати цю страву можна в одному салатник, але набагато ефектніше буде виглядати підсумковий салат «Курка під кайфом», якщо викладати компоненти відразу на порційні тарілки з допомогою формувального кільця.
Салати з куркою | Переглядів: 226 | Дата: 09.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/3/82011087.jpgСьогодні пропонуємо приготувати класичний торт «Прага», який отримав популярність з радянських часів. Ця легендарна випічка складається з м'яких бісквітних коржів з вираженим шоколадним смаком, ніжного масляного крему, тонкого прошарку повидла і простий глазурі на основі шоколаду. Готовий десерт виходить в міру солодким, дуже смачним і ситним, а процес приготування не такий вже і важкий, як може здатися на перший погляд!

Представлений нами рецепт практично ідентичний ГОСТу. Єдина відмінність - шоколадну помадку, яка належить за оригінальною рецептурою, ми замінимо простіший у виконанні шоколадною глазур'ю. У всьому іншому будемо дотримуватися встановлених правил! Отже, запасаємося продуктами і готуємо класичний торт «Прага» за рецептом з покроковими фото!
Торти | Переглядів: 225 | Дата: 17.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/55738209.jpgСтрави в горщиках в духовці завжди виходять на подив ароматними і апетитними. Навіть найпростіші продукти, потім в глиняних ємностях, набувають особливого смаку, що відрізняється від стандартного способу приготування.

Курка в горщиках з картоплею - відмінний варіант для ситного обіду або вечері, адже блюдо включає в себе одночасно як основний інгредієнт, так і гарнір. Доповнення у вигляді соковитих томатів і овочевий заправки тільки облагороджує смак основних продуктів, надаючи поширеній страви «родзинку» і підвищуючи апетит!
Страви із птиці | Переглядів: 221 | Дата: 01.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/3/80107750.jpgТорт «Чародійка» напевно знайомий кожному. Цей десерт можна назвати дуже рідкісним або незвичним - зараз його можна знайти в кожній кондитерській. Але приготований в домашніх умовах з якісних і найсвіжіших продуктів, торт без сумніву виходить набагато смачніше!

Список інгредієнтів тут найпростіший, та й часу на весь процес йде не так вже й багато у порівнянні з багатьма іншими відомими десертами. Тому, якщо ввечері до вас збираються нагрянути гості, рецепт торта «Чародійка» виявиться як не можна до речі!
Торти | Переглядів: 221 | Дата: 18.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/4/91391245.jpgТорт «Мімоза» - яскравий і привабливий італійський десерт, особливо актуальний навесні напередодні жіночого свята 8 березня. У рецепті використовується бісквіт з жовтками і куркумою, ніжний заварний крем з додаванням вершків і вкраплень ананасів. Як і популярний салат «Мімоза», десерт рясно усипаний жовтими пухнастими крупинками, що символізують квіти. Барвисто, цікаво і смачно!

Торт «Мімоза» не має єдиної рецептури - основна ідея полягає в оформленні, який реабілітує назву десерту. В іншому склад можна варіювати за смаком - при бажанні замінити крем або бісквіт, крім ананасів задіяти інші фрукти. Таким чином, на базі представленого рецепта можна створювати нові варіанти.
Торти | Переглядів: 221 | Дата: 19.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/2/80286691.jpgСалат «Будапештський» з яловичиною готується всього лише з декількох компонентів, але виходить дивно смачним і ароматним. Радує і зовнішній вигляд страви, адже за рахунок поєднання яскравого перцю і соковитої зелені, ми отримуємо барвисту «композицію», яка миттєво викликає апетит.

Цей ситний, але не важкий салат готується без майонезу - його замінює проста заправка з рослинної олії і часнику. Відмінно доповнює загальний смак легка кислинка, що отримується за рахунок маринованої цибулі.
Салати з м'ясом | Переглядів: 220 | Дата: 07.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/3/04979781.jpgТим, хто не боїться труднощів і любить проводити час на кухні, пропонуємо приготувати витончений і цікавий двох'ярусний торт своїми руками у вигляді зимової хатинки. Складається десерт зі стандартних бісквітів: нижній з вершково-сметанним кремом та арахісом, верхній з ніжним і приємним вишневим мусом. Готовий виріб покривається білковим кремом і оформляється у відповідність з новорічною тематикою.

Для зручності рекомендуємо розділити формування торта на кілька днів, наприклад, заздалегідь спекти бісквіти, а вже потім займатися «складанням» ярусів і оформленням. Торт, звичайно, не найшвидший в приготуванні, але результат вартий витрачених зусиль! Гості від вашого кулінарної майстерності будуть в цілковитому захваті, а вже як зрадіють такому солодкого сюрпризу діти! Давайте разом створимо зимову казку своїми руками!
Торти | Переглядів: 220 | Дата: 18.04.2018 | Комментарии (0)

Copyright MyCorp © 2019