Понеділок
17.02.2020
03:45
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Перші страви
Другі страви
Закуски
Салати
Соуси
Випічка
Десерти
Напої
Пошук рецепта
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти


Всього рецептів: 468
Показано рецептів: 41-60
Сторінки: « 1 2 3 4 5 ... 23 24 »


/_pu/4/16127392.jpgСіннабон - поширена мережа кафе-пекарень, що славиться своїми оригінальними булочками з корицею. Ці смачні борошняні вироби вже давно завоювали всесвітню популярність, тому, як тільки став доступний рецепт знаменитої випічки, він моментально розлетівся по мережі.

Зараз вже не є секретом як приготувати булочки Сіннабон з корицею аналогічні тим, що полюбилися нам з першої спроби. Якщо вам ще жодного разу не вдалося покуштувати «сіннабони», не сумнівайтеся - ця солодка випічка підкорить вас в одну мить!
Пиріжки і булочки | Переглядів: 379 | Дата: 23.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/1/78030094.jpgСмачний, але за замовчуванням не надто презентабельний печінковий паштет можна перетворити в урочисту і апетитну закуску завдяки яскравому шару журавлинного желе. Ягоди підійдуть як заморожені, так і свіжі, а печінка не тільки куряча, але і яловича, свиняча.

Діємо за стандартною для приготування паштету схемою - обсмажуємо печінкові шматочки з цибулею і пюріруем масу для отримання тонкої, шовковистою текстури. Але для більшої ніжності попередньо ще додамо до печінки порцію молочних вершків. У такому вигляді паштет виходить бездоганним - легка, «повітряна» печінкова маса, яку доповнює приємне і ненав'язливе післясмак ягідного желе.
Холодні закуски | Переглядів: 378 | Дата: 05.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/92253240.jpgФранцузький торт Фрезье - вишуканий десерт, що складається з м'якого бісквіта, ніжною начинки і великої кількості свіжої полуниці. Широкий шар заварного крему злегка нагадує за смаком популярну Панакота , а тонкі коржі підтримують і вдало доповнюють хиткий желейний шар. У свою чергу шматочки солодкої, ароматної полуниці, застиглі в желе, створюють контрастну прошарок на загальному тлі, завдяки чому десерт стає урочистим, виглядає ефектно і дуже апетитно!

Пропонуємо зробити цю чудову французьку випічку будинку. Процес виготовлення нескладний: формуємо бісквітні коржі, які в процесі складання торта заливаємо олійно-заварним кремом, доповнюємо полуницею і тонким шаром ягідного желе. В результаті таких нехитрих дій ми отримуємо відмінний літній десерт - освіжаючий, легкий і «тане» в роті!
Торти | Переглядів: 378 | Дата: 17.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/4/80270907.jpgПропонуємо замінити звичні бутерброди з ковбасою більш привабливою і цікавою закускою. Трояндочки з листкового тіста з ковбасою виходять не тільки красивими, але і дуже смачними. Ці апетитні слойки відмінно підійдуть для сімейного чаювання, та й на святковому застіллі будуть притягувати погляди.

Загортаються і готуються такі булочки дуже швидко і просто. Тісто використовується вже готове, тому весь процес зводиться лише до пари простих кулінарних прийомів.
Пиріжки і булочки | Переглядів: 376 | Дата: 23.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/4/70542166.jpgПопулярні капкейкі на Кока-Колі виходять дуже м'якими і «повітряними», з шоколадним смаком і ідеальної пористою структурою. Газований напій в парі з розпушувачем дає приголомшливий результат - тісто в процесі випікання відмінно піднімається, стає неймовірно ніжним і пухким, зовсім не сухим!

Оформити такі капкейкі можна будь-яким густим кремом і різноманітними кондитерськими посипаннями. У нашому прикладі буде класичний «дует» м'якого сиру і вершкового масла, доповнений шоколадною крихтою.
Кекси і маффіни | Переглядів: 373 | Дата: 22.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/2/33385766.jpgДля урочистого застілля зовсім необов'язково готувати щось «шедевральний» і екзотичне, намагаючись вразити гостей. Можна зробити просте блюдо, «родзинкою» якого стане оригінальна подача. Приклад цього - салат з вареної курячої грудкою «Купки» (також відомий як «Полянка»), в якому інгредієнти не змішуються, а викладаються на м'ясний шар сегментами і саме в такому вигляді подаються до столу. Цікаве поєднання продуктів і незвичайна подача зроблять це блюдо самим виділяється на святковому столі.
Салати з куркою | Переглядів: 360 | Дата: 09.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/23509023.jpgСьогодні пропонуємо класичний рецепт пишного бісквіта, який підійде для виготовлення різних тортів і інших десертів. Тут немає ні соди, ні розпушувача - тісто добре піднімається за рахунок білків, збитих в «повітряну», міцну масу.

Такий бісквіт можна розділити на 2 або 3 коржа і змастити будь-яким солодким кремом або ж порізати кубиками і задіяти в формуванні тортів на зразок «Панчо». Бісквіт виходить дуже м'яким, ніжним і смачним. Однак в процесі приготування є деякі нюанси, про які розповімо нижче.
Торти | Переглядів: 359 | Дата: 17.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/69106527.jpgХочемо поділитися з вами докладним покроковим рецептом з фото торта «Дамські пальчики». В даному випадку для формування десерту застосовуються не коржі, а маленькі заварні булочки, приготовані за технологією всім відомих еклерів.

Тестяние заготовки викладаються шарами, промазиваются вершково-сметанним кремом і в завершенні процесу оформляються шоколадною глазур'ю. У підсумку виходить чудовий «повітряний» торт з найніжнішим смаком!
Торти | Переглядів: 359 | Дата: 18.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/2/07169248.jpgПростий рецепт пишною шарлотки з яблуками зобов'язаний оселиться в кулінарному блокноті навіть самої юної господині. Ця випічка готується елементарно, але завжди виходить напрочуд смачною, ніжною і «повітряної». Пишна класична шарлотка з яблуками не втрачає своїх смакових якостей і на наступний день, вирішуючи питання з полуднем і солодким перекусом.

До речі, всім любителям шарлотки також рекомендуємо звернути увагу на схожу випічку - ніжний і смачний цветаевский яблучний пиріг.
Пироги | Переглядів: 351 | Дата: 13.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/64220162.jpgЙогуртовий торт володіє дуже ніжною текстурою, має ефектний зовнішній вигляд і запросто прикрасить собою будь-який святковий стіл. Готується десерт дуже легко. Єдине, що потрібно враховувати - це час для застигання желейного шару, тому починати формувати торт необхідно не менше ніж за 6-7 годин до планованого застілля.

Верхній шар персиків в даному рецепті можна замінити вишнею, полуницею, чорницею і будь-якими іншими ягодами або шматочками фруктів. При будь-якому оформленні йогуртовий торт виходить красивим і смачним!
Торти | Переглядів: 348 | Дата: 18.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/2/97976475.jpgСалат «Гніздо глухаря», що складається зі стандартних продуктів і оформлений відповідно до назви, отримав особливу популярність з часів появи і поширення мережі Інтернет. Зараз на просторах «глобальної павутини» можна знайти безліч різних варіацій цього смачного і щодо бюджетного святкової страви. Розглянемо і ми один з найбільш вдалих варіантів.

У нашому прикладі ніжний смак курячого філе відмінно гармонує з солоними огірками, смаженою картоплею і трохи гостренькими «яйцями», сформованими для прикраси із суміші сиру, крутих жовтків, зелені і часнику. Простота приготування, привабливе оформлення, відмінне смакове поєднання і доступність ставлять даний покроковий рецепт з фото салату «Гніздо глухаря» в розряд затребуваних і безпрограшних.
Салати з куркою | Переглядів: 341 | Дата: 08.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/53336361.jpgВсім знайомий популярний десерт тірамісу, що складається з печива савоярді, найніжнішого крему з маскарпоне і обов'язкової кавовій просочення. Класичний рецепт цих ласощів можна подивитися тут, а сьогодні ми приготуємо торт за мотивами популярного італійського десерту.

За основу візьмемо стандартний бісквіт, просочити його ароматної сумішшю міцної кави і лікеру, а потім доповнимо кремом на основі жовтків, вершків і вершкового сиру. Зверху оформимо десерт какао-порошком і отримаємо торт а-ля «Тірамісу» в домашніх умовах.
Торти | Переглядів: 340 | Дата: 18.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/04979781.jpgТим, хто не боїться труднощів і любить проводити час на кухні, пропонуємо приготувати витончений і цікавий двох'ярусний торт своїми руками у вигляді зимової хатинки. Складається десерт зі стандартних бісквітів: нижній з вершково-сметанним кремом та арахісом, верхній з ніжним і приємним вишневим мусом. Готовий виріб покривається білковим кремом і оформляється у відповідність з новорічною тематикою.

Для зручності рекомендуємо розділити формування торта на кілька днів, наприклад, заздалегідь спекти бісквіти, а вже потім займатися «складанням» ярусів і оформленням. Торт, звичайно, не найшвидший в приготуванні, але результат вартий витрачених зусиль! Гості від вашого кулінарної майстерності будуть в цілковитому захваті, а вже як зрадіють такому солодкого сюрпризу діти! Давайте разом створимо зимову казку своїми руками!
Торти | Переглядів: 332 | Дата: 18.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/42592842.jpgСьогодні пропонуємо детальний рецепт торта з маскарпоне і вишнею, який підійде як для недільного чаювання в колі сім'ї, так і для урочистої події. Наш десерт буде складатися з трьох шарів: тонкого бісквітного коржа, соковитої ягоди і світлого ніжного крему з шоколадною крихтою.

Приємна вишнева кислинка вдало розбавляє солодкість торта, завдяки чому випічка виходить приємною і зовсім не нудотно. Триколірний в розрізі торт з маскарпоне і вишнею виглядає ефектно навіть без всякого помпезного декору, радує смаком і справляється з роллю святкового десертного страви!
Торти | Переглядів: 330 | Дата: 17.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/12751275.jpgПольський торт «Карпатка», що з'єднує тонкі коржі на основі заварного тіста і ніжну молочну прошарок, - чудовий десерт для гостинного чаювання, урочистих подій або скромних посиденьок в колі сім'ї. Вдале поєднання солодкого, що огортає крему і прісної борошняної частини утворює приємне і не нудотне кондитерський виріб, яке напевно припаде до вподоби ласунам різного віку.

Заварне тісто готується стандартним чином, як і при формуванні відомих кожному еклерів, французьких профитролей, популярного торта «Дамські пальчики». Тим, хто вже мав справу хоча б з одним з перерахованих вище десертів, виготовлення «Карпатки» здасться вкрай простим. А початківцям кулінарам, ще не знайомим із заварним тестом, рекомендуємо практикуватися і відточувати навички саме на цьому рецепті. Не дарма торт «Карпатка» часто називають великим або «ледачим» еклерів - смак дуже схожий, а приготування набагато простіше, так як випікається борошняна основа одним коржем.
Торти | Переглядів: 325 | Дата: 19.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/2/98126232.jpgЗгадуючи традиційно святкові, перевірені десятиліттями і не втратили актуальності страви, такі як «Мімоза» , «Оселедець під шубою» , салат «Столичний» , не можна залишити без уваги і класичний «Олів'є». Зараз мова йде не про первісну рецептурою, розробленою шеф-кухарем Люсьєном Ольвія (нагадаємо, оригінальний склад салату не обходиться без рябчиків, каперсів, раків, соусу «Провансаль» і т.д.). Залишимо осторонь високу кухню з «заморськими» інгредієнтами і згадаємо старий добрий радянський «Олів'є», відомий так само як зимовий салат.

Беремо простий набір продуктів - м'ясо / ковбасу, яйця, картопля, морква, цибуля, огірки та горошок. Заправляємо майонезом (за бажанням сметаною) і отримуємо відоме кожному блюдо. Простота приготування, відносна дешевизна, ідеальне смакове поєднання, доречність в повсякденному і святковому меню ставлять рецепт салату «Олів'є» в розряд улюблених, затребуваних і безпрограшних.
Салати з м'ясом | Переглядів: 322 | Дата: 07.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/2/98583252.jpgСвоє жартівливу назву салат «Курка під кайфом» отримав завдяки шару маку, який покриває закуску. Пробуючи це апетитне блюдо і правда в якійсь мірі відчуваєш справжнє смакове насолоду (або простіше кажучи «кайф» ).

Основою рецепту служить копчена курочка, яка покривається помідорами, яйцями та сухариками. Готувати цю страву можна в одному салатник, але набагато ефектніше буде виглядати підсумковий салат «Курка під кайфом», якщо викладати компоненти відразу на порційні тарілки з допомогою формувального кільця.
Салати з куркою | Переглядів: 315 | Дата: 09.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/4/56863706.jpgТістечко «Нічка» (знайоме багатьом під назвою «Вокзальное») - ще один смачний і відомий десерт радянських часів. Це кондитерський виріб являє собою поєднання насичено-шоколадних коржів, кисло-солодкого джему і глазурі з додаванням какао-порошку. В цілому тістечко виглядає як єдина темна маса, без світлих прошарків крему і барвистого декору. Ймовірно, тому і з'явилася асоціація з вночі. Друга назва виникло так само просто - в радянські часи цей шоколадний десерт можна було зустріти на прилавках привокзальних кафе, тому тістечко часто стали називати «Вокзальное».

Формується десерт нескладно. Все, що потрібно - в зазначених пропорціях змішати інгредієнти для тіста і спекти пишний корж. Готувати крем для прошарку не доведеться - беремо вже готовий джем. «Збірка» десерту і приготування глазурі займають лічені хвилини.
Тістечка | Переглядів: 314 | Дата: 20.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/4/31954708.jpgВипічка на майонезі стала популярною ще з радянських часів. Всі ми прекрасно пам'ятаємо, як наші бабусі і мами дивовижним чином примудрялися спекти неймовірно смачний пиріг або кекс до чаю, задіявши самі звичайні продукти, які знайдуться в холодильнику. Зараз багато що змінилося, але рецепти тих часів, що збереглися в старих кулінарних зошитах, до сих пір не втрачають актуальність, адже немає нічого кращого простої домашньої випічки, приготовленої з душею і любов'ю!

Сьогодні відтворимо стару добру рецептуру чудового кексу на майонезі і кефірі. Випічка виходить неймовірно смачною, «повітряної» і апетитною, а з процесом приготування впораються навіть юні, початківці кулінари!
Кекси і маффіни | Переглядів: 310 | Дата: 22.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/1/55179139.jpgКурка теріякі - популярна страва азіатської кухні, приготовлене з використанням пікантного солодко-солоного соусу. Завдяки вдалій заправці філе птиці виходить дуже ніжним, з оригінальним і вельми цікавим смаком, в якому присутній і помірна солодкість, і злегка помітна гострота.

Як і у випадку з соусом теріякі , рецептів приготування такої курки існує безліч. У цій статті розглянемо один з варіантів - доповнимо філе птиці солодким болгарським перцем, морквою і пекучим чилі. В результаті отримаємо смачну курку терияки з овочами, які за рахунок швидкої обжарювання збережуть всю соковитість і природний смак.
Страви із птиці | Переглядів: 309 | Дата: 29.03.2018 | Комментарии (0)

Copyright MyCorp © 2020