Понеділок
28.09.2020
11:23
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Перші страви
Другі страви
Закуски
Салати
Соуси
Випічка
Десерти
Напої
Пошук рецепта
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти


Всього рецептів: 468
Показано рецептів: 41-60
Сторінки: « 1 2 3 4 5 ... 23 24 »


/_pu/2/52275330.jpgКожен новий рік асоціюється у нас з певним тваринам за східним календарем. Багато хто вірить, що якщо вшанувати слухаємо символ наступаючого року, це неодмінно посприяє успіху. Хоча і зовсім не забобонні люди часто заради забави прикрашають новорічний стіл яскравим і оригінальним блюдом у вигляді тварини за китайським календарем. Символ наступаючого 2016 року - мавпа. У зв'язку з цим пропонуємо приготувати новорічний салат «Мавпочка», порадувавши гостей забавною і симпатичною «мордочкою» мультяшної мавпи.

А якщо ви цінуєте блюдо не тільки за смакові якості, а й за ефектний зовнішній вигляд, спробуйте також зробити салат соняшник . Виконаний у вигляді квітки з пелюстками з чіпсів, цей салат викличе захоплення всіх гостей і домочадців.
Салати з куркою | Переглядів: 586 | Дата: 09.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/2/27623491.jpgЦей варіант соусу Цезар безперечно далекий від оригіналу, але головний плюс рецепта полягає в відсутності «заморських» важкодоступних продуктів. До того ж, за смаковими якостями заправка виходить вельми гідною і відмінно поєднується з усіма компонентами салату. Отже, розглянемо простий домашній варіант соусу Цезар на варених жовтках.
Заправки до салатів | Переглядів: 585 | Дата: 11.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/12751275.jpgПольський торт «Карпатка», що з'єднує тонкі коржі на основі заварного тіста і ніжну молочну прошарок, - чудовий десерт для гостинного чаювання, урочистих подій або скромних посиденьок в колі сім'ї. Вдале поєднання солодкого, що огортає крему і прісної борошняної частини утворює приємне і не нудотне кондитерський виріб, яке напевно припаде до вподоби ласунам різного віку.

Заварне тісто готується стандартним чином, як і при формуванні відомих кожному еклерів, французьких профитролей, популярного торта «Дамські пальчики». Тим, хто вже мав справу хоча б з одним з перерахованих вище десертів, виготовлення «Карпатки» здасться вкрай простим. А початківцям кулінарам, ще не знайомим із заварним тестом, рекомендуємо практикуватися і відточувати навички саме на цьому рецепті. Не дарма торт «Карпатка» часто називають великим або «ледачим» еклерів - смак дуже схожий, а приготування набагато простіше, так як випікається борошняна основа одним коржем.
Торти | Переглядів: 572 | Дата: 19.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/4/69819179.jpgБананові мафіни мають пористий, трохи вологий м'якуш, грунтовно насичений ароматом і смаком тропічних плодів. Легка, невагома, пофарбована темними фруктовими волокнами випічка прекрасно поєднується з будь-якими напоями. Як акомпанементу годяться як міцну каву, чай, так і молоко, компоти, соки, легкі безалкогольні коктейлі. Готові вироби можна обсипати цукровою пудрою, прикрасити збитими вершками і т.п. Але і без декору ця скромна і непомітна на вигляд випічка виходить дуже смачною, ніжною, насичено-бананової і ароматною.

Складнощів в рецепті немає. Заміс тесту швидко виробляється ручним віночком, не потрібно ніякої вистоювання, довгого і ретельного збивання, тривалого випікання і т.п. Для отримання смачних, ідеальних маффинов досить лише уважно слідувати технології, дотримуючись пропорції і черговість закладання продуктів. Бананова «нота» впевнено проявляє себе в десерті - випічка володіє досить вираженим смаком, тому тут краще обійтися без добавок у вигляді шоколаду, горіхів, сухофруктів, цедри і т.п. Звичайно, при бажанні можна завантажити в тісто ці компоненти, але зовсім трохи, щоб вони делікатно доповнювали, а не перебивали головний інгредієнт.
Кекси і маффіни | Переглядів: 566 | Дата: 22.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/84753962.jpgРіздво може відзначатися зовсім по-різному. У кожного народу свої звичаї, а також і свої традиційні страви. Так, наприклад, в Америці до різдвяних свят готують імбирне печиво у вигляді смішних чоловічків, а у Франції - шоколадний торт «Різдвяне поліно».

Сьогодні ми розглянемо процес приготування французької святкової випічки. Для основи торта зробимо бісквітне тісто, а для начинки - ароматний цитрусовий крем.
Торти | Переглядів: 562 | Дата: 16.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/1/43994886.jpgНавіть найпалкіші шанувальники екзотичної кухні часто з великим задоволенням готують прості повсякденні страви, що складаються з самих звичайних інгредієнтів. Як би ми не захоплювалися екзотикою, але все-таки відмовитися від знайомого нам з дитинства поєднання запеченої курочки з часником, майонезом і картоплею часом дуже навіть непросто! Тому пропонуємо на всякий випадок зберегти цей елементарний домашній рецепт в своєму кулінарному блокноті!

Запечені стегенця в духовці з майонезом і часником виходять ніжними, соковитими і дуже смачними! А незрівнянний аромат цієї страви викликає апетит і бажання випробувати результат ваших старань миттєво!
Страви із птиці | Переглядів: 560 | Дата: 29.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/1/97321227.jpgРулет зі шпинатом і червоною рибою - презентабельна холодна закуска для святкового столу, оригінальна заміна стандартним бутербродів із солоною сьомгою. Виріб складається з тонкого шпинатового коржа, ніжною білою прошарку вершкового сиру і яскравих вкраплень рибних скибочок. Виглядає рулет витончено, а готується дуже легко.

Борошняна основа випікається всього 10-12 хвилин. Шпинатне тісто дивно просте за складом і бездоганне за якістю - корж виходить слухняним, м'яким, без праці згортається в рулон і ідеально поєднується з начинкою.
Холодні закуски | Переглядів: 559 | Дата: 05.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/4/05897718.jpgСьогодні готуємо всіма улюблений, презентабельний, високий і апетитний торт Наполеон в домашніх умовах. Пропонуємо трохи відступити від класичного рецепту і додати в стандартний заварний крем збиті вершки і варене згущене молоко, які додадуть знайомої випічці нові смакові межі. Шовковисті молочні прошарку з ніжним ванільним ароматом нагадують підтале морозиво крем-брюле, за рахунок своєї солодощі відмінно поєднуються з прісними листковим коржами. Торт Наполеон зі згущеним молоком неодмінно заслуговує на увагу навіть на тлі достатку різних версій цього неустаревающей десерту!

Плануючи приготування, не забуваємо, що потрібно виділити час не тільки на випічку коржів і збірку вироби, а й на просочення. Рекомендуємо запрошувати гостей не раніше наступного дня - тоді шари встигнуть вдосталь насититися вологою, розм'якшити і з'єднатися з кремом в одне ціле. Сам торт легко розріже на рівні шматочки, які не ламаючись і не втрачаючи форму.
Торти | Переглядів: 553 | Дата: 19.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/1/93942295.jpgПропонуємо приготувати апетитні курячі крильця на сковороді з універсальним маринадом з класичного соєвого соусу і натурального меду. Це елементарне в приготуванні, але дуже смачна страва буде доречно до будь-якого випадку - і для простого буденного обіду, і для святкової вечірки.

Курячі крильця з даного рецептом виходять злегка гострими, з пікантним солодко-солоним смаком і апетитною «засмаглою» скоринкою. До речі, такі крила можна не тільки готувати на сковороді, а й запікати в духовці - подивитися детальну технологію приготування можна тут.
Страви із птиці | Переглядів: 547 | Дата: 29.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/87565060.jpgВсім любителям цукерок «Рафаелло» і випічки з кокосовим смаком обов'язково варто спробувати цей ніжний десерт. Торт «Рафаелло» складається з пухкого бісквіту, великої кількості солодкого білого крему, мигдальної прошарку і кокосової стружки.

В якості прикраси застосовуються популярні цукерки «Рафаелло». До речі, їх можна не купувати, а зробити самостійно, по цьому рецепту. Буде дуже смачно і цікаво! Отже, готуємо приголомшливий торт Рафаелло - покроковий рецепт з фото спростить нашу задачу.
Торти | Переглядів: 547 | Дата: 16.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/2/42409703.jpgВ оригіналі Капрезе - це популярна закуска, що складається з трьох компонентів: яскраво-червоних томатів, білого сиру «Моцарелла» і соковитих зелених листя базиліка. Тріо компонентів вибрано невипадково: поєднання відтінків імітує італійський прапор, а саме блюдо у італійців вважається національним.

В даному рецепті перенесемо цю триколірну «композицію» на пласт листкового тіста і подамо «Капрезе» в запеченому вигляді. Барвистий пиріг з моцарелою і помідорами порадує не тільки яскравим зовнішнім виглядом, але і приємним смаком!
Пироги | Переглядів: 534 | Дата: 12.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/04300795.jpgПропонуємо в домашніх умовах спекти торт «Снікерс» з безе, по поєднанню компонентів нагадує всім відомий імпортний батончик. Для основи десерту задіємо популярний бісквіт «шоколад на окропі», що представляє собою пористий вологий м'якуш з насиченим шоколадним кольором і смаком. В якості начинки крім безе застосуємо масляний крем з вареним згущеним молоком і, звичайно ж, найважливіший інгредієнт, без якого неможливо уявити справжній «Снікерс» - смажений арахіс.

Для зручності приготування торта можна розділити на 2 дня. Наприклад, сьогодні зробити безе, яке займає основну частину часу, а вже завтра спекти бісквіт, збити крем і зібрати десерт. Отже, приступаємо до роботи і готуємо торт «Снікерс» за рецептом з фото крок за кроком.
Торти | Переглядів: 529 | Дата: 18.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/39728183.jpgВзявши на озброєння принцип формування знаменитої турецької випічки, в домашніх умовах готуємо апетитні борошняні «човники» - ПІДЕ з м'ясом, відкоригувавши рецепт під звичні для нас продукти. З'єднуємо стандартне дріжджове тісто і «багату» соковиту начинку з фаршу, солодкого перцю, зелені, свіжих томатів та сиру. Мабуть, складно знайти більш ситні і ґрунтовні борошняні вироби!

Дріжджове тісто за рецептом виходить дуже м'яким, швидко замішується, легко розкочується і без проблем приймає необхідну форму. Результат - красива, смачна, універсальна випічка, яку зручно тримати в руці і відкушувати без застосування столових приладів. А якщо вам сподобається рецепт, рекомендуємо звернути увагу на схожі «човники» з сирною начинкою - хачапурі по-аджарський.
Пироги | Переглядів: 517 | Дата: 14.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/80184804.jpgТорт «Панчо» з ананасами, приготований за цим рецептом, припаде до смаку ласунам різного віку! Апетитний десерт поєднує в собі вологий бісквіт, ананасові прошарку з вкрапленнями волоських горіхів і рясне кількість вершково-сметанним кремом.

Формується торт у вигляді гірки. Крім ананасів для начинки можна використовувати вишню, полуницю і інші ягоди або шматочки фруктів на ваш розсуд. Торт цілком простий в приготуванні, але виходить чудово смачним!
Торти | Переглядів: 510 | Дата: 16.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/2/97976475.jpgСалат «Гніздо глухаря», що складається зі стандартних продуктів і оформлений відповідно до назви, отримав особливу популярність з часів появи і поширення мережі Інтернет. Зараз на просторах «глобальної павутини» можна знайти безліч різних варіацій цього смачного і щодо бюджетного святкової страви. Розглянемо і ми один з найбільш вдалих варіантів.

У нашому прикладі ніжний смак курячого філе відмінно гармонує з солоними огірками, смаженою картоплею і трохи гостренькими «яйцями», сформованими для прикраси із суміші сиру, крутих жовтків, зелені і часнику. Простота приготування, привабливе оформлення, відмінне смакове поєднання і доступність ставлять даний покроковий рецепт з фото салату «Гніздо глухаря» в розряд затребуваних і безпрограшних.
Салати з куркою | Переглядів: 505 | Дата: 08.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/01863540.jpgПісочний пиріг з бринзою і помідорами - варіант простий несолодкої випічки для супроводу чаю або кави, що бадьорить. Це борошняне блюдо стане ситним перекусом протягом трудового дня, доведеться до речі для частування раптово наскочили гостей і допоможе урізноманітнити щоденне меню.

Пісочне тісто на сметані само по собі є чудовою основою для пирогів. Воно м'яке, крихкі і дуже смачне, прекрасно поєднується практично з будь-якими продуктами і не втрачає своїх якостей на наступний день. При мінімумі компонентів отримуємо відмінне борошняний виріб з соковитими помідорами, солонуватим сиром і ніжною яєчної заливанням.
Пироги | Переглядів: 505 | Дата: 14.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/2/07169248.jpgПростий рецепт пишною шарлотки з яблуками зобов'язаний оселиться в кулінарному блокноті навіть самої юної господині. Ця випічка готується елементарно, але завжди виходить напрочуд смачною, ніжною і «повітряної». Пишна класична шарлотка з яблуками не втрачає своїх смакових якостей і на наступний день, вирішуючи питання з полуднем і солодким перекусом.

До речі, всім любителям шарлотки також рекомендуємо звернути увагу на схожу випічку - ніжний і смачний цветаевский яблучний пиріг.
Пироги | Переглядів: 503 | Дата: 13.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/69106527.jpgХочемо поділитися з вами докладним покроковим рецептом з фото торта «Дамські пальчики». В даному випадку для формування десерту застосовуються не коржі, а маленькі заварні булочки, приготовані за технологією всім відомих еклерів.

Тестяние заготовки викладаються шарами, промазиваются вершково-сметанним кремом і в завершенні процесу оформляються шоколадною глазур'ю. У підсумку виходить чудовий «повітряний» торт з найніжнішим смаком!
Торти | Переглядів: 501 | Дата: 18.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/92253240.jpgФранцузький торт Фрезье - вишуканий десерт, що складається з м'якого бісквіта, ніжною начинки і великої кількості свіжої полуниці. Широкий шар заварного крему злегка нагадує за смаком популярну Панакота , а тонкі коржі підтримують і вдало доповнюють хиткий желейний шар. У свою чергу шматочки солодкої, ароматної полуниці, застиглі в желе, створюють контрастну прошарок на загальному тлі, завдяки чому десерт стає урочистим, виглядає ефектно і дуже апетитно!

Пропонуємо зробити цю чудову французьку випічку будинку. Процес виготовлення нескладний: формуємо бісквітні коржі, які в процесі складання торта заливаємо олійно-заварним кремом, доповнюємо полуницею і тонким шаром ягідного желе. В результаті таких нехитрих дій ми отримуємо відмінний літній десерт - освіжаючий, легкий і «тане» в роті!
Торти | Переглядів: 498 | Дата: 17.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/23509023.jpgСьогодні пропонуємо класичний рецепт пишного бісквіта, який підійде для виготовлення різних тортів і інших десертів. Тут немає ні соди, ні розпушувача - тісто добре піднімається за рахунок білків, збитих в «повітряну», міцну масу.

Такий бісквіт можна розділити на 2 або 3 коржа і змастити будь-яким солодким кремом або ж порізати кубиками і задіяти в формуванні тортів на зразок «Панчо». Бісквіт виходить дуже м'яким, ніжним і смачним. Однак в процесі приготування є деякі нюанси, про які розповімо нижче.
Торти | Переглядів: 495 | Дата: 17.04.2018 | Комментарии (0)

Copyright MyCorp © 2020