Домашня кухня
Картопля з салом у фользі |
Шоколадний Брауні з вишнею |
Морквяний торт |
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0
|
|
Всього рецептів: 468 Показано рецептів: 461-468 |
Сторінки: « 1 2 ... 22 23 24 |
 Пропонуємо рецепт простого і смачного блюда, оформленого в новорічній тематиці. Салат «Рукавичка Діда Мороза» неодмінно отримає заслужене захоплення гостей, адже крім оригінального декору він володіє і відмінним смаком. Тут чудово поєднуються крабові палички, яйця, слабосолона червона риба, тонкий прошарок сиру, живильний картопля і свіжий огірок, який відмінно освіжає це ситне блюдо.
А якщо у вас є бажання красиво оформити святковий стіл, рекомендуємо також розглянути рецепти салатів «Ялинкові кулі», «Різдвяний вінок», «Шишка». |
 Картопля по-селянськи в духовці виходить м'яким і апетитним, з рум'яною скоринкою і чудовим ароматом часнику і пряних трав. Рецепт досить простий - картопляні бульби нарізаються часточками, просочуються маслом і запікають до готовності в духовій печі. Подається як самостійне блюдо, або як доповнення до м'яса / птиці.
Щоб зробити смачний картопля по-селянськи зовсім не потрібно якихось особливих зусиль. До того ж, запікаються картопляні часточки разом з шкіркою, що скорочує час на чистку картоплі і, відповідно, на підготовку страви. |
 Цей закусочний сирний пиріг на кефірі з сосисками виручить при нестачі часу, коли в короткий термін потрібно приготувати щось ситне і смачне з підручних продуктів. Тісто в даному випадку не вимагає довгого замісу і вистоювання в кілька етапів, все набагато простіше - все компоненти по черзі з'єднуються разом і відразу перемішуються з начинкою.
Сирний пиріг на кефірі - відмінне доповнення до бульйонів і будь-яким перших страв. Також цю просту випічку можна взяти з собою на пікнік або задіяти в якості швидкого перекушування. Найчастіше такий пиріг називають ледачою піцою або сирної запіканкою.
Пироги |
Переглядів: 502 |
Дата: 13.04.2018
|
|
 Готуємо смачне гаряче блюдо за мотивами турецької кухні. Кюрдан-кебаб - м'ясний кульку на зубочистці з обрамленням з баклажанових пластин і барвистим доповненням у вигляді скибочки помідора. Прекрасна заміна стандартним котлет, причому за рахунок оригінальної форми кебаби будуть доречні навіть на святковому столі.
Щоб баклажани придбали пластичність і не розривалися при формуванні, попередньо злегка їх обсмажити, нарізавши тонкими і довгими пластинами. У фарш для соковитості додамо замочений в молоці скибочку хліба, а для більш яскравого смаку - зелень і зубчики часнику. Сформовані вироби доведемо до готовності в духовці і отримаємо ароматне блюдо з ніжними, розм'якшеними овочами і м'ясною начинкою, вдосталь просоченої томатної заливанням і маслом баклажанної оболонки. |
 Знаменитий салат Нісуаз родом з Ніцци, складається зі свіжих овочів і солоної риби (в оригіналі анчоусів). Ця страва має збалансований смак і апетитний зовнішній вигляд, тому подавати його можна навіть на свято.
Поряд з Цезарем салат Нісуаз має безліч варіацій. До сих пір ведуться суперечки про первісному складі цієї страви. Найчастіше можна зустріти версії з картоплею, квасолею, рисом. Але все-таки більшою мірою прийнято вважати, що ці продукти в класичний рецепт не входили. Сьогодні ми приготуємо салат Нісуаз з тунцем, намагаючись наблизитися до «оригіналу». |
 М'ясо в кисло-солодкому соусі - страва з мотивів екзотичної азіатської кухні. Звичайно ж, рецепт адаптований під звичні для нас продукти, але, тим не менш, в результаті все виходить поєднуваним і смачно! Яловичина, замаринована в соєвому соусі і тушена з овочами, виходить дуже м'якою, буквально «приховує в роті», а вдалий союз смакових відтінків додає страві пікантності. При бажанні можна варіювати рецептуру під свої переваги, наприклад, додавши свіжий імбир, солодкі ананаси, пекучий перчик і т.д. |
 Коли необхідно приготувати щось в короткий термін, на допомогу приходять прості рецепти «на швидку руку». Салат «Червоне море» з крабовими паличками відноситься саме до цієї категорії: він смачний, ситний, але при цьому готується елементарно і не вимагає ніяких зусиль.
Свіжі помідори в даному випадку вдало розбавляють поживні речовини, а також виправдовують назву страви. У салаті дійсно переважають червоні компоненти, за рахунок чого виглядає він яскраво і презентабельно. Таке блюдо і для святкового застілля підійде відмінно! |
 Класична окрошка на квасі - холодний суп, що складається з міксу овочів і ковбаси (або м'яса). Мабуть, це найпопулярніше блюдо в спеку, тому рецепт традиційної окрошки незмінно актуальний щоліта.
Сьогодні ми підкажемо початківцям кулінарам як готувати це просте російське страву. Так як суп у нас річний, не шкодуємо зелені - окрошка повинна вийти максимально соковитою і ароматною. Що стосується заправки, варіантів тут маса: квас, кефір, сироватка або навіть проста кип'ячена вода. У нашому прикладі ми віддали перевагу квасу. |
|