Понеділок
17.02.2020
03:42
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Перші страви
Другі страви
Закуски
Салати
Соуси
Випічка
Десерти
Напої
Пошук рецепта
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти


Всього рецептів: 468
Показано рецептів: 461-468
Сторінки: « 1 2 ... 22 23 24


/_pu/0/70360230.jpgДля нас вже давно стали звичними італійські назви, такі як « болоньєзе », «карбонара» і т.д. Ці популярні і дуже смачні страви можна покуштувати в спеціалізованих кафе і ресторанах, а можна самостійно приготувати вдома, дотримуючись простого покрокового опису процесу.

У цій статті розглянемо рецепт пасти карбонара з беконом і вершками. Ситні спагеті, оповиті найніжнішим соусом і просочені часниковим ароматом, виходять бездоганними! Навіть байдужі до всіляких макаронних виробів часто не можуть встояти перед цим чудовим блюдом!
Страви з м'яса | Переглядів: 134 | Дата: 27.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/1/56128803.jpgРататуй - овочеве блюдо, яке здобуло популярність після виходу мультфільму з однойменною назвою. Головними складовими рецепту є баклажани, свіжі помідори і кабачки. Овочі готуються в томатному соусі, завдяки чому розм'якшуються, вдосталь просочуються соком і ароматом.

У популярному мультфільмі представлена ​​авторська сервіровка рататуя, при якій інгредієнти нарізаються однаковими кружальцями і викладаються по колу. Сьогодні ми відтворимо цей спосіб подачі і приготуємо в духовці гучний овочевий рататуй - рецепт з фото покроково полегшить наше завдання!
Овочеві страви | Переглядів: 134 | Дата: 03.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/19537022.jpgВключаємо в обіднє меню смачну несолодке випічку - готуємо пиріг з куркою і грибами (на цей раз маринованими), доповнивши начинку сиром і вершкової заливкою. Обходимося без вишукувань, утомливих клопоту і довгих годин на кухні - швидко замішуємо тісто, беремо прості, не потребують трудомісткої підготовки продукти і з радістю насолоджуємося результатом!

Мариновані гриби дарують начинці приємні солонуваті «ноти», які відмінно розбавляють нейтральний смак курячого філе. Розплавлена ​​підрум'янена сирна скоринка, м'яке тонке тісто і наповнив простір спокусливий аромат вигідно розкривають і підкреслюють всі плюси вироби.
Пироги | Переглядів: 133 | Дата: 15.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/0/91852841.jpgСкладно припустити, чому дане блюдо отримало назву «яловичина по-царськи». Звичайно м'ясо, запечене в духовці з майонезом і грибами, навряд чи має відношення до трапези високопрестольних осіб. Швидше за таку страву можна віднести до повсякденних страв, відповідним для звичайного тихого вечері в колі сім'ї. Але в будь-якому випадку м'ясо, приготоване за рецептом, виходить м'яким і смачним, а це найголовніше!

Яловичина «по-царськи» в духовці повністю пропарюється, насичується ароматами і стає неймовірно апетитною. Це відмінна альтернатива м'ясу по-французьки , відбивних і багатьом іншим м'ясних страв! Але щоб результат вийшов найбільш успішним, для рецепта необхідно вибрати частину яловичини, придатну для запікання.
Страви з м'яса | Переглядів: 130 | Дата: 26.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/0/53872406.jpgСьогодні в нашому меню ароматний, з впізнаваною обов'язкової кислинкою розсольник з перловкою і солоними огірками. Це перше блюдо радує відмінним смаком з першої ложки, зігріває, наповнює тонусом і бадьорістю. За рахунок легких кислуватих «нот» суп нагадує солянку, але виходить куди більш економним, адже в якості м'ясної складової рецепт обходиться тільки яловичиною, а при бажанні можна зробити бульйон і повністю пісним.

Густий, концентрований м'ясний відвар зі стандартним для перших страв овочевим набором вдало доповнюється ситної крупою і огірковим розсолом. Суп виходить наваристим, і ситним. Густоту бульйону, як і ступінь кислинки, тут можна довільно регулювати, змінюючи пропорції і коригуючи рецепт на свій лад.
М'ясні супи | Переглядів: 129 | Дата: 21.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/2/66747967.jpgТартар - холодний соус, який зазвичай подають до риби і морепродуктів, хоча не забороняється доповнити їм і м'ясо, птицю або овочі. Вкраплення солоних огірків і свіжої зелені на тлі гладкої, ніжної текстури утворюють чудову заправку, яка здатна відмінно перетворити парові котлети і будь-які пріснувато страви, перетворивши їх в справжній делікатес.

Єдиного рецепту соусу тартар не існує - кожен кухар готує цю заправку по-своєму. Є варіанти на майонезі, на жовтках, з додаванням часнику, гірчиці, цибулі і т.д. Для прикладу пропонуємо два рецепта соусу тартар: класичний (на яєчних жовтках) і простий (на готовому майонезі).
Соуси і маринади | Переглядів: 129 | Дата: 12.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/0/60013656.jpgЗбірна солянка з ковбасою особливо хороша після минулого застілля: зігріваючий м'ясної відвар з солоними огірками та оливками допоможе погасити похмілля, а також позбутися від неприємного відчуття тяжкості.

Цей кисло-солоний суп хороший і тим, що в хід можна пустити майже будь-які продукти, що залежалися в холодильнику. Рецепт збірної солянки - відмінна можливість застосувати копченості, що залишилися після святкової трапези, що, звичайно ж, не може не порадувати сучасних прагматичних господинь.
М'ясні супи | Переглядів: 124 | Дата: 23.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/0/11567601.jpgКласична окрошка на квасі - холодний суп, що складається з міксу овочів і ковбаси (або м'яса). Мабуть, це найпопулярніше блюдо в спеку, тому рецепт традиційної окрошки незмінно актуальний щоліта.

Сьогодні ми підкажемо початківцям кулінарам як готувати це просте російське страву. Так як суп у нас річний, не шкодуємо зелені - окрошка повинна вийти максимально соковитою і ароматною. Що стосується заправки, варіантів тут маса: квас, кефір, сироватка або навіть проста кип'ячена вода. У нашому прикладі ми віддали перевагу квасу.
М'ясні супи | Переглядів: 28 | Дата: 23.03.2018 | Комментарии (0)

1-20 21-40 ... 421-440 441-460 461-468
Copyright MyCorp © 2020