Четвер
25.04.2024
02:22
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Перші страви
Другі страви
Закуски
Салати
Соуси
Випічка
Десерти
Напої
Пошук рецепта
/_pu/2/56994151.jpg
Як варити рис для ролів і суші
/_pu/2/01519568.jpg
Салат «Нептун» з морепродуктами
/_pu/2/06112514.jpg
Гранатовий соус
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти


Всього рецептів: 468
Показано рецептів: 61-80
Сторінки: « 1 2 3 4 5 6 ... 23 24 »


/_pu/3/66859739.jpgТорт «Трухлявий пень» зовні схожий на «Різдвяне поліно», та й технологія приготування в обох рецептах ідентична: гарячий бісквіт згортається рулетом, потім остуджують, просочується кремом і оформляється глазур'ю. Однак відмінності все-таки є: для «трухлявий пня» ми приготуємо швидкий і простий сметанний крем, а в тісто крім усього іншого додамо сухофрукти.

Таке ошатне і ефектне кулінарний виріб стане справжньою знахідкою для дитячого свята, та й на будь-якому застілля зробить «фурор». Отже, запасаємося продуктами і готуємо торт «Трухлявий пень» - покроковий рецепт з фото допоможе нам в цьому.
Торти | Переглядів: 1279 | Дата: 16.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/12751275.jpgПольський торт «Карпатка», що з'єднує тонкі коржі на основі заварного тіста і ніжну молочну прошарок, - чудовий десерт для гостинного чаювання, урочистих подій або скромних посиденьок в колі сім'ї. Вдале поєднання солодкого, що огортає крему і прісної борошняної частини утворює приємне і не нудотне кондитерський виріб, яке напевно припаде до вподоби ласунам різного віку.

Заварне тісто готується стандартним чином, як і при формуванні відомих кожному еклерів, французьких профитролей, популярного торта «Дамські пальчики». Тим, хто вже мав справу хоча б з одним з перерахованих вище десертів, виготовлення «Карпатки» здасться вкрай простим. А початківцям кулінарам, ще не знайомим із заварним тестом, рекомендуємо практикуватися і відточувати навички саме на цьому рецепті. Не дарма торт «Карпатка» часто називають великим або «ледачим» еклерів - смак дуже схожий, а приготування набагато простіше, так як випікається борошняна основа одним коржем.
Торти | Переглядів: 1270 | Дата: 19.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/2/73707955.jpgПропонуємо рецепт смачного салату «Буніто», що складається з простих і звичних продуктів. Завдяки корейської моркви блюдо виходить соковитим і в міру гострим, а інші компоненти додають ситості і вдало доповнюють один одного. В результаті виходить гармонійне поєднання інгредієнтів і відмінний смак!

Якщо вам сподобається цей рецепт, радимо також спробувати листковий салат з картоплею фрі і симпатичний салат «Їжачок».
Салати з куркою | Переглядів: 1266 | Дата: 09.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/4/02653864.jpgСмачний, ароматний і живильний смузі з полуницею і бананом готується моментально. Ніжний, густий, кремовий по консистенції коктейль формується всього з двох основних компонентів, розтертих блендером в єдину суміш. Насичена ягідно-фруктова маса розбавляється невеликою порцією кефіру, як натурального підсолоджувача застосовується рідкий мед. Виходить дуже вдалий мікс - освіжаючий, з помірною кислинкою і яскравим «літнім» смаком!
Коктейлі та лимонади | Переглядів: 1207 | Дата: 02.06.2018 | Комментарии (0)


/_pu/1/40805143.jpgТілапія містить в собі цілу джерело корисних речовин і вітамінів. У запеченому вигляді ця риба зберігає всю соковитість і апетитний світлий відтінок, а також відмінно поєднується з овочами і практично будь-яким гарніром.

Наш рецепт пропонує приготувати філе тілапії в духовці під сметанним шаром і сирною скоринкою. При такій технології рибка вийде просто дивовижною, при цьому досягається приголомшливий результат елементарними кулінарними прийомами!
Страви з риби та морепродуктів | Переглядів: 1195 | Дата: 02.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/4/31954708.jpgВипічка на майонезі стала популярною ще з радянських часів. Всі ми прекрасно пам'ятаємо, як наші бабусі і мами дивовижним чином примудрялися спекти неймовірно смачний пиріг або кекс до чаю, задіявши самі звичайні продукти, які знайдуться в холодильнику. Зараз багато що змінилося, але рецепти тих часів, що збереглися в старих кулінарних зошитах, до сих пір не втрачають актуальність, адже немає нічого кращого простої домашньої випічки, приготовленої з душею і любов'ю!

Сьогодні відтворимо стару добру рецептуру чудового кексу на майонезі і кефірі. Випічка виходить неймовірно смачною, «повітряної» і апетитною, а з процесом приготування впораються навіть юні, початківці кулінари!
Кекси і маффіни | Переглядів: 1182 | Дата: 22.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/87532610.jpgДодамо фарб, освіжаючого смаку тертого сирному пирога, кинувши до начинки трохи соковитою чорниці. Тісто на цей раз приготуємо з какао-порошком для зовнішнього контрасту і легких шоколадних «ноток». А цукор при формуванні борошняної основи замінимо порошкоподібної цукровою пудрою, щоб отримати більш ніжну, легку текстуру (прикладом служить відоме печиво Курабье ).

Пиріг з чорницею і сиром доведеться до речі і в будні, і при недільному чаюванні. Цю випічку можна готувати з лохиною, ожиною, малиною і т.д., а бажаючі насолодитися сирним смаком без добавок можуть сміливо виключити ягоду зі списку компонентів - виріб все одно залишається смачним і презентабельним.
Пироги | Переглядів: 1165 | Дата: 15.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/2/07169248.jpgПростий рецепт пишною шарлотки з яблуками зобов'язаний оселиться в кулінарному блокноті навіть самої юної господині. Ця випічка готується елементарно, але завжди виходить напрочуд смачною, ніжною і «повітряної». Пишна класична шарлотка з яблуками не втрачає своїх смакових якостей і на наступний день, вирішуючи питання з полуднем і солодким перекусом.

До речі, всім любителям шарлотки також рекомендуємо звернути увагу на схожу випічку - ніжний і смачний цветаевский яблучний пиріг.
Пироги | Переглядів: 1158 | Дата: 13.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/0/17193768.jpgНа час забуваємо про смаження котлет на сковороді з великою кількістю масла - готуємо не менше смачні, ароматні і ситні стіжки з фаршу в духовці. Плюс рецепта і в тому, що ці м'ясні вироби не мають строгого складу - за бажанням зробити їх можна з грибами, помідорами, зеленню і т.д. Результат в будь-якому випадку виходить відмінним!

В даному рецепті як добавки візьмемо варені яйця, смажену цибулю і терту картоплю. Доповнимо все це апетитне «асорті» сиром, який швидко розплавиться в духовці і покриє стіжки «спокусливою», злегка рум'яною скоринкою. Буде соковито, поживно і смачно!
Страви з м'яса | Переглядів: 1155 | Дата: 26.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/4/82631251.jpgСьогодні ми зробимо кекси в силіконових формочках, рецепт яких напрочуд простий. На підготовку буде потрібно зовсім небагато часу, адже необхідно всього-на-всього змішати всі інгредієнти і відправити в духовку, та й випікаються вироби максимально швидко через невеликого розміру. У начинку додамо подрібнені шматочки стиглого і соковитого апельсина, що дозволить нам отримати ніжну і м'яку випічку зі злегка вловимим цитрусовим присмаком.

За бажанням можна завжди урізноманітнити цей класичний рецепт кексів в формочках, додавши в тісто горіхи, цукати, ягоди, шоколад або інші компоненти. Бісквіт відмінно «дружить» практично з будь-якими солодкими добавками.
Кекси і маффіни | Переглядів: 1154 | Дата: 20.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/4/31972016.jpgГотове листкове тісто зараз користується колосальним попитом. Це зрозуміло, адже завдяки йому можна максимально швидко приготувати чудову домашню випічку на будь-який смак і з різноманітною начинкою. Ніяких клопотів і тривалого замісу - розморожуємо тісто-напівфабрикат і відразу формуємо вироби. Справжня «паличка-виручалочка» для зайнятих господинь!

Сьогодні в якості наповнювача візьмемо заморожену вишню. Характерна ягідна кислинка особливо порадує тих, хто вважає за краще несильно солодкі десерти. Слойки з замороженої вишнею з листкового тіста - просте, але дуже смачні ласощі!
Пиріжки і булочки | Переглядів: 1152 | Дата: 23.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/2/52275330.jpgКожен новий рік асоціюється у нас з певним тваринам за східним календарем. Багато хто вірить, що якщо вшанувати слухаємо символ наступаючого року, це неодмінно посприяє успіху. Хоча і зовсім не забобонні люди часто заради забави прикрашають новорічний стіл яскравим і оригінальним блюдом у вигляді тварини за китайським календарем. Символ наступаючого 2016 року - мавпа. У зв'язку з цим пропонуємо приготувати новорічний салат «Мавпочка», порадувавши гостей забавною і симпатичною «мордочкою» мультяшної мавпи.

А якщо ви цінуєте блюдо не тільки за смакові якості, а й за ефектний зовнішній вигляд, спробуйте також зробити салат соняшник . Виконаний у вигляді квітки з пелюстками з чіпсів, цей салат викличе захоплення всіх гостей і домочадців.
Салати з куркою | Переглядів: 1150 | Дата: 09.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/2/06934850.jpgСалат «Їжачок» з куркою має не тільки оригінальне оформлення, а й дуже приємний смак! Всі продукти, що входять до складу, відмінно доповнюють один одного, роблячи блюдо ніжним і гармонійним.

Збирається салат послідовними шарами, а верх оформляється рясним шаром корейської моркви, яку ми рекомендуємо вам зробити самостійно за рецептом, описаного тут. Готується така морквина дуже просто, а виходить не гірше (а може бути навіть і краще) магазинної!
Салати з куркою | Переглядів: 1150 | Дата: 09.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/42592842.jpgСьогодні пропонуємо детальний рецепт торта з маскарпоне і вишнею, який підійде як для недільного чаювання в колі сім'ї, так і для урочистої події. Наш десерт буде складатися з трьох шарів: тонкого бісквітного коржа, соковитої ягоди і світлого ніжного крему з шоколадною крихтою.

Приємна вишнева кислинка вдало розбавляє солодкість торта, завдяки чому випічка виходить приємною і зовсім не нудотно. Триколірний в розрізі торт з маскарпоне і вишнею виглядає ефектно навіть без всякого помпезного декору, радує смаком і справляється з роллю святкового десертного страви!
Торти | Переглядів: 1150 | Дата: 17.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/0/88988507.jpgПропонуємо приготувати смачну і ніжне блюдо з улюбленого багатьма і безпрограшного в усіх відношеннях філе птиці. Курячі кишеньки з сиром попередньо обробляємо - паніруємо і обсмажуємо до золотистої скоринки на сковороді, а потім доводимо до готовності в духовці.

Ніжне м'ясо з рясною сирною начинкою і часником виходить бездоганним - м'яким, соковитим, ароматним і смачним! Блюдо ідеально підійде на обід або вечерю в супроводі картопляного пюре, макаронних виробів, круп, овочів і іншого гарніру.
Страви із птиці | Переглядів: 1144 | Дата: 28.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/1/56952858.jpgСудак, запечений в духовці у фользі цілком, зберігає всю соковитість і легкий аромат. Ця риба досить м'ясиста і має малу кількість кісток, тому їсти її - одне задоволення! Пропонуємо запекти судака на «подушці» з ріпчастої цибулі і свіжої моркви. В процесі очікування в духовій печі овочі розм'якшуються і утворюють рясне кількість соку, який цілком зможе замінити соус до вашого гарніру.

А всім любителям запеченої риби пропонуємо також звернути увагу на рецепт фаршированого сазана в духовці - ця рибка теж виходить дуже смачною!
Страви з риби та морепродуктів | Переглядів: 1139 | Дата: 02.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/2/33385766.jpgДля урочистого застілля зовсім необов'язково готувати щось «шедевральний» і екзотичне, намагаючись вразити гостей. Можна зробити просте блюдо, «родзинкою» якого стане оригінальна подача. Приклад цього - салат з вареної курячої грудкою «Купки» (також відомий як «Полянка»), в якому інгредієнти не змішуються, а викладаються на м'ясний шар сегментами і саме в такому вигляді подаються до столу. Цікаве поєднання продуктів і незвичайна подача зроблять це блюдо самим виділяється на святковому столі.
Салати з куркою | Переглядів: 1131 | Дата: 09.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/60897145.jpgСметанний торт «Хлопчик кучерявий» (або «Хлопець кучерявий») був на піку популярності в дев'яності роки. Через дефіцит деяких продуктів і мізерного вибору покупних кулінарних виробів, практично кожна господиня намагалася сама приготувати солодку випічку, використовуючи мінімум інгредієнтів.

У складі цього торта немає сильно дорогих або важкодоступних компонентів. Все дуже просто, але торт при цьому виходить відмінним. Пропонуємо згадати старий добрий, багаторазово перевірений рецепт.
Торти | Переглядів: 1131 | Дата: 15.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/23785602.jpgЕльзаський яблучний пиріг має дивну шовковисту кремообразную начинку на крихкому пісочному коржі. Крім вдалого смакового поєднання не можна не відзначити і презентабельний зовнішній вигляд. Навіть в нейтральних пастельних відтінках виріб виглядає оригінально і привабливо. Ніжна суфлеобразную вершкова маса огортає половинки яблук, які встигають розм'якшити, трохи підрум'янитися і визирають з начинки милими і забавними горбками. З такою випічкою просте чаювання перетворюється на маленьке свято!

Для найбільш успішного результату яблука краще застосувати щільні, кисло-солодкі. Вершки в даному випадку небажано замінювати молоком і навіть рекомендується вибрати продукт з високим відсотком жирності.
Пироги | Переглядів: 1122 | Дата: 15.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/04300795.jpgПропонуємо в домашніх умовах спекти торт «Снікерс» з безе, по поєднанню компонентів нагадує всім відомий імпортний батончик. Для основи десерту задіємо популярний бісквіт «шоколад на окропі», що представляє собою пористий вологий м'якуш з насиченим шоколадним кольором і смаком. В якості начинки крім безе застосуємо масляний крем з вареним згущеним молоком і, звичайно ж, найважливіший інгредієнт, без якого неможливо уявити справжній «Снікерс» - смажений арахіс.

Для зручності приготування торта можна розділити на 2 дня. Наприклад, сьогодні зробити безе, яке займає основну частину часу, а вже завтра спекти бісквіт, збити крем і зібрати десерт. Отже, приступаємо до роботи і готуємо торт «Снікерс» за рецептом з фото крок за кроком.
Торти | Переглядів: 1117 | Дата: 18.04.2018 | Комментарии (0)

Copyright MyCorp © 2024