Субота
20.04.2024
06:51
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Салати з м'ясом
Салати з куркою
Салати з рибою та морепродуктами
Овочеві салати
Пошук рецепта
/_pu/4/73949446.jpg
Паска на жовтках з родзинками
/_pu/3/13300705.jpg
Грушевий пиріг в карамелі
/_pu/2/35800263.jpg
Салат «Серце ангела» з яблуком
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Салати » Овочеві салати


Салат «Тюльпани»

Пропонуємо прикрасити стіл, приготувавши тематичний салат «Тюльпани» на 8 березня. За основу візьмемо, мабуть, найпростішу і відому закуску - помідори з сиром і часником, оригінально оформимо у вигляді квіткових бутонів і доповнимо «стеблинками» із зеленої цибулі. Отримаємо смачна страва з ефектною подачею, якраз під стать наступаючого свята.

У нашому прикладі «тюльпани» будуть червоними, але за бажанням за основу можна взяти і жовті помідори або змішати два відтінку, отримавши кольоровий «букет». Також «бутони» можна сформувати з яєць, начинивши їх сиром - тоді ми отримаємо білі «квіти». Таким чином, база для творчості тут відмінна! А на додаток до «тюльпанів» рекомендуємо приготувати яскравий салат «Соняшник» і, звичайно ж, не втрачає актуальності класику - салат «Мімоза».
 
Складові:
  • помідори - 7-10 шт .;
  • сир - 180 г;
  • яйця - 2 шт .;
  • часник - 2 зубці (або за смаком);
  • майонез - до смаку;
  • зелена цибуля - пучок.


Салат «Тюльпани» рецепт з фото покроковий

Як приготувати салат «Тюльпани» з помідорів

1. Підготуємо прості складові салату. Дрібно нарізаємо попередньо відварені круто, охолоджені і очищені яйця. 
 

2. Сир натираємо тонкою стружкою. 
 

3. З'єднуємо яйця і сирну масу. Вичавлюємо через прес зубці часнику (кількість за смаком), додаємо майонез і ретельно розмішуємо. Знімаємо пробу, при необхідності солимо.
 

4. Приступаємо до творчої роботи - формуємо «квіти». Для цього салату бажано віддати перевагу слівовідной томатам - вони найбільш схожі на бутони тюльпанів завдяки своїй витягнутій формі, але не забороняється застосувати і звичайні круглі плоди. На помідорах робимо хрестоподібні розрізи. Чайною ложкою вискребают рідку серединку з насінням, намагаючись не пошкодити «пелюстки». 
 

5. Наповнюємо заготівлі сирно-яєчної начинкою. Буде потрібно приблизно 7-10 помідорів середнього розміру. 
 

6. Залишилося сформувати «стеблинки». Для цього беремо перо зеленої цибулі, насаджує на дерев'яну шпажку, а потім гострим кінцем встромляє в основу «бутона». Таким чином формуємо інші «квіти». 
 

7. Викладаємо готові «тюльпани» з помідорів на блюдо. За бажанням доповнюємо «квіточки» запасними пір'ям лука для імітації листя. Перев'язуємо наш весняний «букет» стрічкою і ставимо оригінальне святкове блюдо на стіл. 
 

Салат «Тюльпани» з помідорів готовий! Смачного!



Категорія: Овочеві салати | Додав: 11.04.2018
Переглядів: 443 | Рейтинг: 0.0/0


Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2024