Середа
19.06.2019
15:58
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Холодні закуски
Гарячі закуски
Суші і роли
Пошук рецепта
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Закуски » Холодні закуски


У категорії рецептів: 19
Показано рецептів: 1-19

Сортувати за: Даті · Назві · Рейтингу · Коментарям · Переглядам
/_pu/1/37230392.jpgБрускетта - традиційна італійська закуска, що складається з обсмаженого хлібного скибочки, покритого овочами, рибою, шинкою або іншими всілякими інгредієнтами. Ми приготуємо «італійський бутерброд» в найпоширенішою його варіації - з помідорами і свіжим базиліком.

Невибагливе і просте поєднання компонентів утворює яскраве, насичене блюдо, що володіє чудовим смаком і приємним ароматом. Брускетта з помідорами і базиліком - універсальна закуска, що підходить як для буднів, так і для свята.
Холодні закуски | Переглядів: 104 | Дата: 05.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/82647471.jpgСкладно уявити Новий рік без мандаринів! Ці цитрусові плоди вже давно стали за замовчуванням асоціюватися з зимовим святом нарівні з ялинкою, «Олів'є», Дідом Морозом та іншими новорічними атрибутами. Без мандаринів на Новий рік не обходиться жодне застілля, так чому б не оформити у вигляді яскраво-помаранчевих кульок ще й закусочноестраву?

Найпростіший і знайомий кожному салат, що складається з сиру, яєць і часнику, в такому оригінальному виконанні моментально стане помітним і ефектним! Святкова закуска «Мандаринки» - гідне і смачне прикраса столу.
Холодні закуски | Переглядів: 97 | Дата: 05.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/78971543.jpgЗаливне з язика яловичого - красиве і невибаглива страва, яке ідеально прикрасить святковий стіл. Крім м'яса в рецепт обов'язково входять додаткові інгредієнти, які як раз і надають закусці урочистий вигляд. Зазвичай для цієї мети застосовуються яскраві скибочки моркви, контрастна за кольором зелень, яйця, лимон і інші продукти. Тут можна застосувати всі, що підкаже ваша фантазія! Головне, щоб все було поєднуваним, красиво і смачно!

Для прозорого шару м'ясного желе в рецепті ми використовували листової желатин, але за бажанням ви можете застосувати і звичайний порошковий (гранульований).
Холодні закуски | Переглядів: 109 | Дата: 05.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/13333224.jpgВідтворимо популярний і улюблений багатьма рецепт кабачкової ікри - простий, щодо бюджетної та універсальної овочевої закуски. Існує чимало версій домашнього варіанту цієї страви: до стандартного складу інгредієнтів господині часто додають часник, зелень, гриби, різноманітні пряні добавки, а часом навіть і майонез. Самі кабачки і запікають, і смажать, і гасять в мультиварці, і готують на мангалі.

У нашому прикладі розглянемо класичну рецептуру, максимально наближену до ГОСТу. З мінімуму компонентів, при звичайній тепловій обробці на кухонній плиті готуємо кабачкову ікру з нейтральним ароматом і вираженим смаком. Чи не жирну і не різкий, а саме ніжну, приємну і смачну.
Холодні закуски | Переглядів: 91 | Дата: 05.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/04981834.jpgНевеликі смачні бутерброди - універсальна закуска на будь-якому святковому столі. Це смачно, просто і доступно, та й часу на приготування цієї страви витрачається зовсім небагато.

Однак звичайними бутербродами зараз здивувати когось складно, тому все частіше господині стали віддавати перевагу оригінально оформленим канапе. Варіацій цієї страви існує безліч, але сьогодні ми пропонуємо вам найпростіший і зрозумілий кожному рецепт - канапе з оселедцем і чорним хлібом. Ця класична російська закуска хороша в будь-якому вигляді, але якщо вже вона цікаво оформлена - смакове задоволення гості отримають удвічі!
Холодні закуски | Переглядів: 396 | Дата: 05.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/04080260.jpgПропонуємо власноруч зробити морква по-корейськи в домашніх умовах. Готується вона просто і досить швидко, а на смак виходить зовсім не гірше покупної! Для рецепта нам потрібно свіжа морква, оцет, масло, часник і спеції. Набір добавок в даному випадку краще залишити незмінним, так як, виключивши або замінивши будь-якої інгредієнт, ви можете отримати вже зовсім не той смак. А ось кількість цих самих добавок можна регулювати самостійно, з урахуванням бажаного ступеня гостроти страви.

Морква по-корейськи можна подавати в супроводі гарніру або ж задіяти для шаурми або різноманітних салатів, таких як « Їжачок », « Купки », салат з картоплею фрі і т.д. Отже, сьогодні готуємо універсальну овочеву закуску!
Холодні закуски | Переглядів: 82 | Дата: 05.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/48807074.jpgІмпровізація кмітливих господинь - традиційна «Оселедець під шубою» у вигляді рулету прикрасить новорічний або будь-який інший святковий стіл. Інгредієнти для салату використовуються всі ті ж, що і в класичній версії, викладаються шарами і промазиваются майонезом. Змінюється тільки порядок прошарків і спосіб збирання - працюємо на харчовій плівці, в результаті звернувши заготовку в щільний рулон.

«Оселедець під шубою» рулетом виходить дуже ніжною, ефектною і оригінальною. Пропонуємо вашій увазі простий і цікавий спосіб подачі знайомого, улюбленого і незмінно актуального страви.
Холодні закуски | Переглядів: 142 | Дата: 05.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/12195504.jpgСкладно встояти перед черговим шматочком курячої Пастрома, приготовленої з даного рецептом. Це чудова закуска, що підходить як для святкового застілля, так і для звичайного сніданку, стане чудовою альтернативою ковбасі та іншим покупним виробам з м'яса.

Пастрома з курячої грудки в духовці, просочена спеціями, виходить неймовірно смачною і ароматною. Тут поєднується одночасно ніжний смак дієтичного м'яса і деяка пікантність гострого меленого перцю і гірчиці.
Холодні закуски | Переглядів: 162 | Дата: 05.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/78030094.jpgСмачний, але за замовчуванням не надто презентабельний печінковий паштет можна перетворити в урочисту і апетитну закуску завдяки яскравому шару журавлинного желе. Ягоди підійдуть як заморожені, так і свіжі, а печінка не тільки куряча, але і яловича, свиняча.

Діємо за стандартною для приготування паштету схемою - обсмажуємо печінкові шматочки з цибулею і пюріруем масу для отримання тонкої, шовковистою текстури. Але для більшої ніжності попередньо ще додамо до печінки порцію молочних вершків. У такому вигляді паштет виходить бездоганним - легка, «повітряна» печінкова маса, яку доповнює приємне і ненав'язливе післясмак ягідного желе.
Холодні закуски | Переглядів: 169 | Дата: 05.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/30692455.jpgПри мінімумі турбот, в кілька простих кулінарних дій звичайний печінковий паштет перетворюємо в витончений презентабельний рулет з контрастною начинкою з вершкового масла. Обсмажену печінку з'єднуємо з соковитим цибулею і солодкої морквою, пюріруем блендером, звертаємо в «рулон» з тонким масляним шаром і прибираємо в холодильник до застигання / ущільнення.

Готовий печінковий рулет з маслом без праці нарізається на порційні шматки, легко наноситься на хліб і зберігає притаманну стандартному паштету ніжну, шовковисту текстуру. Рецепт поширюється на всі види печінки - можна використовувати яловичі, свинячі, курячі та інші субпродукти.
Холодні закуски | Переглядів: 104 | Дата: 05.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/77263888.jpgВсім знайомі ніжні цукерки «Рафаелло» , виготовлені у вигляді невеликих кульок, вкритих кокосовою стружкою. Сьогодні ми зробимо щось подібне до популярних «рафаелок», але не в солодкому варіанті, а як цікаву закуску. Замість кокосової застосуємо крабову «стружку», а ніжний крем замінимо ситним салатом. Імпровізовані «рафаелкі» з крабових паличок зацікавлять не лише дітей: це цікаве блюдо сподобається і дорослим, так як відмінно підійде в якості закуски до пива і іншими алкогольними напоями!
Холодні закуски | Переглядів: 104 | Дата: 05.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/97321227.jpgРулет зі шпинатом і червоною рибою - презентабельна холодна закуска для святкового столу, оригінальна заміна стандартним бутербродів із солоною сьомгою. Виріб складається з тонкого шпинатового коржа, ніжною білою прошарку вершкового сиру і яскравих вкраплень рибних скибочок. Виглядає рулет витончено, а готується дуже легко.

Борошняна основа випікається всього 10-12 хвилин. Шпинатне тісто дивно просте за складом і бездоганне за якістю - корж виходить слухняним, м'яким, без праці згортається в рулон і ідеально поєднується з начинкою.
Холодні закуски | Переглядів: 93 | Дата: 05.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/36652690.jpgПлануючи урочисте застілля, не забудьте включити прості закуски в святкове меню. Як варіант, пропонуємо приготувати апетитні рулети з баклажанів з сиром і часником. Це невибаглива страва виходить соковитим, смачним і привабливим, та й готується воно досить швидко. Що стосується начинки, ви завжди можете її варіювати, підлаштовуючи під свої смаки. Наприклад, також вдало сюди впишеться сирний сир, свіжі помідори або, наприклад, гриби.

А любителям простих закусок також рекомендуємо звернути увагу на схожий рецепт - смажені баклажани з помідорами і часником.
Холодні закуски | Переглядів: 166 | Дата: 05.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/23572557.jpgЗакуски - незамінний атрибут будь-якого святкового столу! Багато їх не буває, тому пропонуємо черговий простий і доступний рецепт - готуємо рулетики з баклажанів з волоськими горіхами по-грузинськи.

Незважаючи на мініатюрний вид блюдо виходить дуже ситним і неймовірно смачним! Якщо ви ще не пробували баклажани в поєднанні з горіховою начинкою, настійно рекомендуємо!
Холодні закуски | Переглядів: 72 | Дата: 05.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/01307480.jpgВсім любителям простих страв рекомендуємо взяти цей рецепт на замітку! Смажені баклажани з помідорами і часником - смачна, симпатична і нескладна в приготуванні закуска, яка вдало впишеться навіть в святкове меню.

Соковиті і свіжі томати в даному випадку ідеально розбавляють ситну основу цієї страви, а завдяки зеленим листочків петрушки річна, сезонна закуска виглядає найбільш виграшно. Отже, запасаємося продуктами і приступаємо до виготовлення!
Холодні закуски | Переглядів: 92 | Дата: 05.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/25882556.jpgСолону сьомгу запросто можна назвати універсальним продуктом, адже з цієї червоною рибою можна приготувати безліч закусочних страв і святкових салатів. Та й просто апетитна яскрава нарізка, що покриває скибочки білого хліба, обов'язково стане гідною прикрасою столу. Однак в магазинному продукті, як правило, міститься величезна кількість консервантів, що зовсім не корисно для нашого організму. Тому краще пізнати як солити сьомгу в домашніх умовах і без побоювань готувати ці ласощі.
Холодні закуски | Переглядів: 116 | Дата: 05.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/18942740.jpgРиба хе - популярна страва корейської кухні, яке у нас часто можна побачити на прилавках магазинів поряд з морквою по-корейськи і іншими азіатськими закусками. Традиційно готується хе з сирого рибного філе, яке нарізається невеликими шматочками і маринується в оцті з додаванням великої кількості перцю і інших добавок. Підсумкове блюдо виходить чудовим, але ось покуштувати його наважиться далеко не кожен, так як умови зберігання та якість продукту для покупців залишається загадкою.

Ми пропонуємо не ризикувати здоров'ям, а самостійно зробити хе з судака в домашніх умовах, вибравши для рецепта найсвіжішу рибу і контролюючи весь процес від початку до кінця. І, звичайно ж, в будь-якому випадку надмірно захоплюватися хе не варто, так як страва це хоч і дуже смачне, але за рахунок оцту і гостроти некорисне.
Холодні закуски | Переглядів: 78 | Дата: 05.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/53495211.jpgЧіпси за замовчуванням вважаються шкідливою їжею з купою хімічних добавок, однак це не відноситься до хрусткому картоплі, приготовленого будинку. В даному випадку ви самі вибираєте спеції / добавки, а також стежте за якістю використовуваних інгредієнтів. Наші домашні чіпси в мікрохвильовці за 5 хвилин дозволять отримати повноцінну закуску, відмінно підходить для дружніх вечірок. Давайте ж здивуємо друзів і порадуємо діточок популярним хрустким снеки власноручного виготовлення.
Холодні закуски | Переглядів: 80 | Дата: 05.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/58160990.jpgЯловичий язик не дарма вважається універсальним! З цього смачного продукту можна приготувати масу різних блюд або ж просто подати його в якості м'ясної нарізки, доповнивши скибочками хліба. До речі, такий перекус виявиться куди більш корисним, ніж звичні бутерброди з ковбасою, адже мова багата білком і залізом, а також містить різні вітаміни і по праву вважається дієтичним. А вже заливне з яловичого мови виходить просто чудовим!

Однак будь-яке блюдо з застосуванням цього делікатесу ви не вибрали, для початку слід приділити увагу приготуванню м'яса. Наш рецепт підкаже як варити язик яловичий правильно!
Холодні закуски | Переглядів: 89 | Дата: 05.04.2018 | Комментарии (0)

Copyright MyCorp © 2019