Понеділок
28.09.2020
11:20
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Перші страви
Другі страви
Закуски
Салати
Соуси
Випічка
Десерти
Напої
Пошук рецепта
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти


Всього рецептів: 468
Показано рецептів: 441-460
Сторінки: « 1 2 ... 21 22 23 24 »


/_pu/3/85260237.jpgЦей закусочний сирний пиріг на кефірі з сосисками виручить при нестачі часу, коли в короткий термін потрібно приготувати щось ситне і смачне з підручних продуктів. Тісто в даному випадку не вимагає довгого замісу і вистоювання в кілька етапів, все набагато простіше - все компоненти по черзі з'єднуються разом і відразу перемішуються з начинкою.

Сирний пиріг на кефірі - відмінне доповнення до бульйонів і будь-яким перших страв. Також цю просту випічку можна взяти з собою на пікнік або задіяти в якості швидкого перекушування. Найчастіше такий пиріг називають ледачою піцою або сирної запіканкою.
Пироги | Переглядів: 202 | Дата: 13.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/0/73156317.jpgЯк різноманітності і альтернативи традиційному борщу , розсольнику, м'ясної солянки і іншим перших страв, готуємо класичну шурпу з яловичиною та овочами. Насичений густий бульйон, що обволікає привабливий аромат і відмінний смак - головні характеристики цього ситного східного супу.

Для більш наваристою і грунтовної шурпи яловичину можна замінити бараниною. Овочевий «мікс» і набір спецій також запросто піддається коригуванню. Даний покроковий рецепт шурпи пропонує базову технологію, яка допускає варіації.
М'ясні супи | Переглядів: 201 | Дата: 23.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/0/01566764.jpgСьогодні в нашому меню ситне багатошарове блюдо - мусака по-грецьки з баклажанами, м'ясом і картоплею. Всі компоненти після попередньої підготовки укладаються в форму і тужать в духовці під щільною сумішшю соусу «Бешамель» і сиру, що служить своєрідною кришкою. Завдяки такій герметизації продукти вигідно розкривають і об'єднують свої аромати і смаки, а підсумкове страва виходить насиченим, м'яким і шалено апетитним!

Мусака готується не дуже швидко, але після дегустації всі витрачені зусилля будуть виправдані сповна! Вибираємо для рецепта соковитий, аж ніяк не пісний фарш, м'ясисті помідори і якісний легкоплавкий сир. Якщо не нехтувати рекомендаціями, блюдо вийде смачним і по-справжньому бездоганним!
Страви з м'яса | Переглядів: 201 | Дата: 26.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/0/53902154.jpgЗдавалося б, що тут складного - приготувати смачний плов з м'ясом, адже і рецептура проста, і продукти цілком доступні! Однак щоб це блюдо вийшло дійсно бездоганним, потрібно не тільки вкласти в нього частинку душі, а й уважно вивчити технологію приготування.

Наш детальний рецепт з покроковими фото допоможе вам зробити смачний розсипчастий плов зі свинини в казані на плиті. Звичайно, в ідеалі для плову краще використовувати баранину, але її не скрізь можна зустріти в продажу, тому пропонуємо доступний і домашній варіант цього популярного страви.
Страви з м'яса | Переглядів: 201 | Дата: 27.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/2/65877322.jpgПропонуємо прикрасити стіл, приготувавши тематичний салат «Тюльпани» на 8 березня. За основу візьмемо, мабуть, найпростішу і відому закуску - помідори з сиром і часником, оригінально оформимо у вигляді квіткових бутонів і доповнимо «стеблинками» із зеленої цибулі. Отримаємо смачна страва з ефектною подачею, якраз під стать наступаючого свята.

У нашому прикладі «тюльпани» будуть червоними, але за бажанням за основу можна взяти і жовті помідори або змішати два відтінку, отримавши кольоровий «букет». Також «бутони» можна сформувати з яєць, начинивши їх сиром - тоді ми отримаємо білі «квіти». Таким чином, база для творчості тут відмінна! А на додаток до «тюльпанів» рекомендуємо приготувати яскравий салат «Соняшник» і, звичайно ж, не втрачає актуальності класику - салат «Мімоза».
Овочеві салати | Переглядів: 201 | Дата: 11.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/1/56128803.jpgРататуй - овочеве блюдо, яке здобуло популярність після виходу мультфільму з однойменною назвою. Головними складовими рецепту є баклажани, свіжі помідори і кабачки. Овочі готуються в томатному соусі, завдяки чому розм'якшуються, вдосталь просочуються соком і ароматом.

У популярному мультфільмі представлена ​​авторська сервіровка рататуя, при якій інгредієнти нарізаються однаковими кружальцями і викладаються по колу. Сьогодні ми відтворимо цей спосіб подачі і приготуємо в духовці гучний овочевий рататуй - рецепт з фото покроково полегшить наше завдання!
Овочеві страви | Переглядів: 200 | Дата: 03.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/2/56994151.jpgЯке японське блюдо ви б не вирішили зробити самостійно, будь то Філадельфія , Каліфорнія , нігірі суші і т.д., насамперед необхідно дізнатися як варити рис для ролів правильно! Саме від цього компонента залежить якість підсумкового продукту, тому не варто ігнорувати інструкції та рекомендації!

Напевно ви помічали, що часто роли починають розвалюватися при контакті з соєвим соусом і якраз таки однією з можливих причин подібної ситуації може бути неправильно приготований рис. Щоб ваше японське страва не зазнало фіаско, давайте розглянемо як варити рис для ролів і суші так, щоб результат ваших старань вийшов бездоганним!
Суші і роли | Переглядів: 199 | Дата: 06.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/2/01112306.jpgСалат «Серце ангела» - ошатне і «багате» блюдо, яке можна зробити в день святого Валентина або для будь-якого святкового застілля. За рахунок своєї форми і яскравого ікряним шару блюдо обов'язково буде притягувати погляди!


/_pu/2/83967789.jpgСалат із крабових паличок з кукурудзою - класика кулінарного жанру! На основі цього простого дуету існує безліч всіляких рецептів. Найчастіше головні компоненти доповнюються відвареним рисом, сиром, кальмарами, куркою, а іноді зустрічаються і більш оригінальні варіації, наприклад, з апельсинами.

Взявши за основу просте поєднання продуктів, можна вдосталь експериментувати, пробуючи різні інтерпретації класичного блюда. А ми сьогодні розглянемо найпоширенішу версію крабового салату.


/_pu/0/62270521.jpgАранчіні (в перекладі з італійської «маленькі апельсини») - традиційна страва сицилійської кухні, що представляє собою рисові кульки з начинкою, обвалені в паніровці і обсмажені у великій кількості масла. У процесі приготування до рисових зерен додається невелика кількість куркуми або шафрану, завдяки чому крупа забарвлюється в жовтий або помаранчевий відтінок, а готові вироби стають схожими на цитрусові плоди. Звідси і назва рецепта.

Готують такі кульки з різними наповнювачами. У нашому прикладі аранчіні будуть начинені тушкованим в томатній пасті фаршем і сирним скибочкою. Рис під насиченою обсмаженої скоринкою в поєднанні з м'ясом і розплавленим тягучим сиром - це дуже смачно!
Страви з м'яса | Переглядів: 198 | Дата: 26.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/0/41667253.jpgМ'ясо в кисло-солодкому соусі - страва з мотивів екзотичної азіатської кухні. Звичайно ж, рецепт адаптований під звичні для нас продукти, але, тим не менш, в результаті все виходить поєднуваним і смачно! Яловичина, замаринована в соєвому соусі і тушена з овочами, виходить дуже м'якою, буквально «приховує в роті», а вдалий союз смакових відтінків додає страві пікантності. При бажанні можна варіювати рецептуру під свої переваги, наприклад, додавши свіжий імбир, солодкі ананаси, пекучий перчик і т.д.
Страви з м'яса | Переглядів: 198 | Дата: 28.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/0/15517153.jpgРецепт фаршированих кабачків - велика база для кулінарного простору! Начинити їх можна чим завгодно - м'ясом, грибами, будь-який овочевий сумішшю, до основного набору додати рис, сир, зелень, улюблені спеції і т.д. Вибір, як завжди, необмежений і залишається за кулінаром, ну а ми сьогодні розглянемо найпопулярніший варіант цієї страви - готуємо фаршировані кабачки з фаршем, запечені в духовці.

Велика кількість м'ясної маси зі солодкуватої морквяно-цибулевої пасеруванням - ідеальна і універсальна начинка, а вкупі зі сметаною і під щільною сирною скоринкою вона стає ще більш соковитою і «виразною».
Страви з м'яса | Переглядів: 197 | Дата: 26.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/0/29961998.jpgГотуємо смачне гаряче блюдо за мотивами турецької кухні. Кюрдан-кебаб - м'ясний кульку на зубочистці з обрамленням з баклажанових пластин і барвистим доповненням у вигляді скибочки помідора. Прекрасна заміна стандартним котлет, причому за рахунок оригінальної форми кебаби будуть доречні навіть на святковому столі.

Щоб баклажани придбали пластичність і не розривалися при формуванні, попередньо злегка їх обсмажити, нарізавши тонкими і довгими пластинами. У фарш для соковитості додамо замочений в молоці скибочку хліба, а для більш яскравого смаку - зелень і зубчики часнику. Сформовані вироби доведемо до готовності в духовці і отримаємо ароматне блюдо з ніжними, розм'якшеними овочами і м'ясною начинкою, вдосталь просоченої томатної заливанням і маслом баклажанної оболонки.
Страви з м'яса | Переглядів: 196 | Дата: 26.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/0/81455200.jpgСитний італійський омлет фріттата з овочами та ковбасою впевнено справляється з роллю другого блюда. Цей рецепт з розряду живильним і одночасно прагматичною кухні, адже в хід можна пустити практично будь-які залишки продуктів, що залежалися в холодильнику: шинку, сосиски, копченості, овочі, сир і т.д.

Барвиста і апетитна фріттата, приготована за цим рецептом, стане ідеальним перекусом для всієї родини. Склад продуктів ви завжди можете змінити або доповнити за своїм розсудом.
Страви з м'яса | Переглядів: 195 | Дата: 27.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/1/25594246.jpgКартопля по-селянськи в духовці виходить м'яким і апетитним, з рум'яною скоринкою і чудовим ароматом часнику і пряних трав. Рецепт досить простий - картопляні бульби нарізаються часточками, просочуються маслом і запікають до готовності в духовій печі. Подається як самостійне блюдо, або як доповнення до м'яса / птиці.

Щоб зробити смачний картопля по-селянськи зовсім не потрібно якихось особливих зусиль. До того ж, запікаються картопляні часточки разом з шкіркою, що скорочує час на чистку картоплі і, відповідно, на підготовку страви.
Овочеві страви | Переглядів: 194 | Дата: 03.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/2/03076254.jpgГотуємо смачний салат з куркою, грибами, сиром і соковитим помідором. Філе птиці відварюємо, печериці смажимо з цибулею, інші компоненти просто подрібнюємо. Заправляємо «мікс» овочів і м'яса стандартним майонезом і, змішавши воєдино, насолоджуємося ситним, соковитим блюдом.

Стандартне і дуже вдале поєднання продуктів буде зрозуміло кожному - впевнені, салат не розчарує навіть найсуворіших дегустаторів. А якщо попрацювати над оформленням, блюдо можна подати навіть до святкового столу.
Салати з куркою | Переглядів: 194 | Дата: 09.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/0/53872406.jpgСьогодні в нашому меню ароматний, з впізнаваною обов'язкової кислинкою розсольник з перловкою і солоними огірками. Це перше блюдо радує відмінним смаком з першої ложки, зігріває, наповнює тонусом і бадьорістю. За рахунок легких кислуватих «нот» суп нагадує солянку, але виходить куди більш економним, адже в якості м'ясної складової рецепт обходиться тільки яловичиною, а при бажанні можна зробити бульйон і повністю пісним.

Густий, концентрований м'ясний відвар зі стандартним для перших страв овочевим набором вдало доповнюється ситної крупою і огірковим розсолом. Суп виходить наваристим, і ситним. Густоту бульйону, як і ступінь кислинки, тут можна довільно регулювати, змінюючи пропорції і коригуючи рецепт на свій лад.
М'ясні супи | Переглядів: 193 | Дата: 21.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/0/91852841.jpgСкладно припустити, чому дане блюдо отримало назву «яловичина по-царськи». Звичайно м'ясо, запечене в духовці з майонезом і грибами, навряд чи має відношення до трапези високопрестольних осіб. Швидше за таку страву можна віднести до повсякденних страв, відповідним для звичайного тихого вечері в колі сім'ї. Але в будь-якому випадку м'ясо, приготоване за рецептом, виходить м'яким і смачним, а це найголовніше!

Яловичина «по-царськи» в духовці повністю пропарюється, насичується ароматами і стає неймовірно апетитною. Це відмінна альтернатива м'ясу по-французьки , відбивних і багатьом іншим м'ясних страв! Але щоб результат вийшов найбільш успішним, для рецепта необхідно вибрати частину яловичини, придатну для запікання.
Страви з м'яса | Переглядів: 192 | Дата: 26.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/2/03087784.jpgПрактично у кожної досвідченої господині є свій особистий рецепт приготування вінегрету. Ця страва, незважаючи на базовий склад продуктів, готують абсолютно по-різному: хтось вводить в традиційну рецептуру додаткові компоненти (оселедець, гриби і т.д.), а хтось експериментує з заправкою.

Сьогодні доповнимо класичний вінегрет горошком консервованим, від якого овочевий салат заграє новими яскравими фарбами, а також придбає чудовий, насичений смак.
Овочеві салати | Переглядів: 191 | Дата: 11.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/4/39639230.jpgКапкейкі «Червоний оксамит» поєднують в собі дрібнопористий ніжний м'якуш яскравого кольору і вершковий білосніжний крем. Свою назву випічка отримала не випадково, адже тісто і правда виходить оксамитовим, дуже м'яким і повітряним.

Завдяки насиченому червоному кольору, який є символом любові і пристрасті, капкейкі стануть відмінним десертом на 14 лютого - день всіх закоханих. Хоча подати їх можна і на будь яке інше свято або зробити просто так, без особливого приводу.
Кекси і маффіни | Переглядів: 191 | Дата: 20.04.2018 | Комментарии (0)

Copyright MyCorp © 2020