Понеділок
17.02.2020
03:44
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Перші страви
Другі страви
Закуски
Салати
Соуси
Випічка
Десерти
Напої
Пошук рецепта
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти


Всього рецептів: 468
Показано рецептів: 441-460
Сторінки: « 1 2 ... 21 22 23 24 »


/_pu/0/29961998.jpgГотуємо смачне гаряче блюдо за мотивами турецької кухні. Кюрдан-кебаб - м'ясний кульку на зубочистці з обрамленням з баклажанових пластин і барвистим доповненням у вигляді скибочки помідора. Прекрасна заміна стандартним котлет, причому за рахунок оригінальної форми кебаби будуть доречні навіть на святковому столі.

Щоб баклажани придбали пластичність і не розривалися при формуванні, попередньо злегка їх обсмажити, нарізавши тонкими і довгими пластинами. У фарш для соковитості додамо замочений в молоці скибочку хліба, а для більш яскравого смаку - зелень і зубчики часнику. Сформовані вироби доведемо до готовності в духовці і отримаємо ароматне блюдо з ніжними, розм'якшеними овочами і м'ясною начинкою, вдосталь просоченої томатної заливанням і маслом баклажанної оболонки.
Страви з м'яса | Переглядів: 142 | Дата: 26.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/0/25341934.jpgМанти - апетитне м'ясне блюдо, за формою і змістом нагадує великі пельмені. Однак замість звичайної варіння в окропі манти традиційно готують на пару в мантоварке. При правильному виготовленні вони виходять неймовірно соковитими, ароматними і смачними. Для отримання великої кількості «соку» в начинку обов'язково додають багато цибулі і невелику порцію води.

Тісто для мантів можна зробити на воді, молоці або кефірі. Ми зупинимося на останньому варіанті. Таке тісто виходить найбільш еластичним, не вимагає від кулінара професійних навичок і максимально «слухняно» в роботі. Отже, запасаємося продуктами і готуємо соковиті домашні манти - покроковий рецепт з фото надасть нам істотну допомогу!
Страви з м'яса | Переглядів: 142 | Дата: 27.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/2/35800263.jpgДаний рецепт дуже популярний в Мережі, особливо до 14 лютого чи новорічних свят. На перший погляд здається, що тут досить-таки смілива і нестандартна суміш компонентів, але в підсумку все поєднується вдало, а сам салат виходить дуже ніжним, гармонійним і смачним! Зараз наближається день всіх закоханих, тому пропонуємо приготувати це цікаве блюдо. А якщо бажаєте красиво оформити стіл у відповідність зі святковою тематикою, не забудьте зробити десерт - ефектний торт «Серце» своїми руками.
Салати з куркою | Переглядів: 142 | Дата: 11.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/0/73156317.jpgЯк різноманітності і альтернативи традиційному борщу , розсольнику, м'ясної солянки і іншим перших страв, готуємо класичну шурпу з яловичиною та овочами. Насичений густий бульйон, що обволікає привабливий аромат і відмінний смак - головні характеристики цього ситного східного супу.

Для більш наваристою і грунтовної шурпи яловичину можна замінити бараниною. Овочевий «мікс» і набір спецій також запросто піддається коригуванню. Даний покроковий рецепт шурпи пропонує базову технологію, яка допускає варіації.
М'ясні супи | Переглядів: 141 | Дата: 23.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/1/24356102.jpgСтрави з морського мови варіюються від найпростіших до вишуканих. Цю рибу готують у фользі, запікають з овочами, гасять і навіть додають в перші страви. Однак найпоширенішим і, мабуть, найбільш швидким способом є обсмажування філе морського мови в панірувальних сухарях. Це просте і безперечно смачна страва ідеально гармонує практично з будь-яким гарніром.

Ніжна рибка при правильному виготовленні буде буквально танути в роті. Отже, давайте ж швидше дізнаємося як посмажити морський язик на сковороді.
Страви з риби та морепродуктів | Переглядів: 140 | Дата: 02.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/2/88625431.jpgЗнаменитий салат Нісуаз родом з Ніцци, складається зі свіжих овочів і солоної риби (в оригіналі анчоусів). Ця страва має збалансований смак і апетитний зовнішній вигляд, тому подавати його можна навіть на свято.

Поряд з Цезарем салат Нісуаз має безліч варіацій. До сих пір ведуться суперечки про первісному складі цієї страви. Найчастіше можна зустріти версії з картоплею, квасолею, рисом. Але все-таки більшою мірою прийнято вважати, що ці продукти в класичний рецепт не входили. Сьогодні ми приготуємо салат Нісуаз з тунцем, намагаючись наблизитися до «оригіналу».


/_pu/0/89870343.jpgЯловичі реберця в духовці з картоплею - дуже апетитне і ситне блюдо. Його обов'язково оцінять по достоїнству представники чоловічої статі, а також всі любителі щільно поїсти. Готуються інгредієнти одночасно в одній ємності. Тому все, що нам потрібно - відправити форму в духовку, а потім можна займатися своїми справами, чекаючи готовності страви.

При томлінні в духовій печі м'ясо наскрізь просочується ароматами спецій, виходить м'яким і соковитим, можна сказати, «який таїть у роті». А картопляні скибочки, що доповнюють яловичі реберця, позбавляють від необхідності окремо готувати гарнір.
Страви з м'яса | Переглядів: 139 | Дата: 27.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/0/53902154.jpgЗдавалося б, що тут складного - приготувати смачний плов з м'ясом, адже і рецептура проста, і продукти цілком доступні! Однак щоб це блюдо вийшло дійсно бездоганним, потрібно не тільки вкласти в нього частинку душі, а й уважно вивчити технологію приготування.

Наш детальний рецепт з покроковими фото допоможе вам зробити смачний розсипчастий плов зі свинини в казані на плиті. Звичайно, в ідеалі для плову краще використовувати баранину, але її не скрізь можна зустріти в продажу, тому пропонуємо доступний і домашній варіант цього популярного страви.
Страви з м'яса | Переглядів: 138 | Дата: 27.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/0/16490066.jpgЯловичина в горщику з картоплею в духовці - «рецепт-виручалочка» у тих випадках, коли продуктів мінімум, але хочеться приготувати що-небудь цікаве і смачне. Ця страва з ароматом спецій і часнику викликає апетит миттєво, радує зовнішнім виглядом і дивовижним смаком.

Перш ніж відправляти в духовку, доведемо основні інгредієнти до напівготовності, а з усім іншим впорається наш помічник - глиняний горщик. Готове ніжне, розм'якшене м'ясо укупі з соковитим картоплею - класика кулінарії.
Страви з м'яса | Переглядів: 138 | Дата: 27.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/1/25594246.jpgКартопля по-селянськи в духовці виходить м'яким і апетитним, з рум'яною скоринкою і чудовим ароматом часнику і пряних трав. Рецепт досить простий - картопляні бульби нарізаються часточками, просочуються маслом і запікають до готовності в духовій печі. Подається як самостійне блюдо, або як доповнення до м'яса / птиці.

Щоб зробити смачний картопля по-селянськи зовсім не потрібно якихось особливих зусиль. До того ж, запікаються картопляні часточки разом з шкіркою, що скорочує час на чистку картоплі і, відповідно, на підготовку страви.
Овочеві страви | Переглядів: 138 | Дата: 03.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/0/06322057.jpgДуже важко встояти перед спокусою поласувати шматочком запеченого м'яса за цим рецептом! Звичайна свинина, нашпигована добавками, помітно перетворюється в смаку, особливо, якщо вдало підібрати спеції і використовувати хоча б невелику кількість часнику.

В процесі очікування в духовці масивний м'ясної шматок ретельно пропікається, стає м'яким і ніжним з рясною порцією розплавленого сиру і червоними помідорами, додають страві приємну кислинку. М'ясо «Гармошка» в фользі в духовці при малій кількості інгредієнтів і мінімумі зусиль виходить смачним і соковитим, яскраво виглядає на тарілці і відразу викликає апетит!
Страви з м'яса | Переглядів: 137 | Дата: 26.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/0/15083146.jpgСвинина в кисло-солодкому соусі по-китайки - соковите, оригінальне і цікаве блюдо. Поза всяким сумнівом, це дуже «зручний» рецепт, адже при виготовленні немає необхідності проявляти терпіння і вправність - все готується досить швидко і не вимагає особливих трудовитрат.

В даному випадку м'ясо доповнюється консервованими ананасами, які досить вдало вписуються в рецептуру і роблять блюдо ще більш екзотичним і «контрастним». Спробувавши раз таке поєднання інгредієнтів, ви обов'язково захочете повторити! Свинина, просочена кисло-солодким соусом, виходить красивою і апетитною, а найголовніше - дуже смачною!
Страви з м'яса | Переглядів: 137 | Дата: 27.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/1/13085340.jpgЦвітна капуста - універсальний продукт, з яким можна придумати безліч різноманітних страв. Її можна відварити, запекти в духовці з сиром , задіяти в приготуванні овочевого рагу і т.д. Але все-таки одним з найпопулярніших рецептів є обсмажування цвітної капусти в клярі, тому сьогодні ми і віддамо перевагу цьому методу.

Готову страву може запросто стати повноцінним гарніром до м'ясних виробів або ж виступати в якості скромною, але при цьому дуже апетитною закуски. Цвітна капуста в клярі за цим рецептом готується всього за півгодини з мінімального набору продуктів, але виходить незмінно смачною!
Овочеві страви | Переглядів: 137 | Дата: 03.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/2/03087784.jpgПрактично у кожної досвідченої господині є свій особистий рецепт приготування вінегрету. Ця страва, незважаючи на базовий склад продуктів, готують абсолютно по-різному: хтось вводить в традиційну рецептуру додаткові компоненти (оселедець, гриби і т.д.), а хтось експериментує з заправкою.

Сьогодні доповнимо класичний вінегрет горошком консервованим, від якого овочевий салат заграє новими яскравими фарбами, а також придбає чудовий, насичений смак.
Овочеві салати | Переглядів: 137 | Дата: 11.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/2/72272673.jpgСалат Коул слоу - американське закусочноестраву з капусти разом з морквою або іншими овочами. Часто до капустяної стружці додають яблука, огірки, цибуля, зелень, селера, редис і т.д. Варіантів існує дуже багато, але основна увага в рецептах Коул слоу приділяється зовсім не овочевому набору, а складу оригінальної заправки, яка готується з додаванням оцту, гірчиці, цукру і відрізняє цей салат від безлічі інших схожих блюд.

При всій своїй простоті Коул слоу виходить смачним і насичує, відмінно підходить як для літнього, так і для зимового раціону. Соковита, хрустка капуста в рецепті не піддається тепловій обробці, тому зберігає природну свіжість, а разом з нею джерело вітамінів і мікроелементів.
Овочеві салати | Переглядів: 137 | Дата: 11.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/2/03076254.jpgГотуємо смачний салат з куркою, грибами, сиром і соковитим помідором. Філе птиці відварюємо, печериці смажимо з цибулею, інші компоненти просто подрібнюємо. Заправляємо «мікс» овочів і м'яса стандартним майонезом і, змішавши воєдино, насолоджуємося ситним, соковитим блюдом.

Стандартне і дуже вдале поєднання продуктів буде зрозуміло кожному - впевнені, салат не розчарує навіть найсуворіших дегустаторів. А якщо попрацювати над оформленням, блюдо можна подати навіть до святкового столу.
Салати з куркою | Переглядів: 136 | Дата: 09.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/2/12944168.jpgВ даному рецепті в начинці нашої випічки переважатиме сир. Ніжний і освіжаючий сирний пиріг з консервованими персиками забезпечить діткам не тільки смачний, але і корисний перекус, збагачуючи зростаючий організм кальцієм. Такий варіант десерту порадує малюків і задовольнить дбайливих мам.
Пироги | Переглядів: 136 | Дата: 12.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/2/92973359.jpgПиріг «Жираф» - відмінна ідея нагодувати маленьких непосид смачним, симпатичним і корисним десертом! Шматочок такої апетитної випічки дітки з'їдять з великим задоволенням, а мами будуть спокійні, адже переважає в начинці сир, який просто необхідний для зростаючого організму.

Десерт поєднує в собі пісочне тісто з шоколадним смаком, ніжний наповнювач і забавне оформлення. Готується цей чудовий пиріг «Жираф» з сиром елементарно, тому швидше за запасаємося усіма необхідними продуктами і приступаємо до процесу!
Пироги | Переглядів: 135 | Дата: 13.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/0/01566764.jpgСьогодні в нашому меню ситне багатошарове блюдо - мусака по-грецьки з баклажанами, м'ясом і картоплею. Всі компоненти після попередньої підготовки укладаються в форму і тужать в духовці під щільною сумішшю соусу «Бешамель» і сиру, що служить своєрідною кришкою. Завдяки такій герметизації продукти вигідно розкривають і об'єднують свої аромати і смаки, а підсумкове страва виходить насиченим, м'яким і шалено апетитним!

Мусака готується не дуже швидко, але після дегустації всі витрачені зусилля будуть виправдані сповна! Вибираємо для рецепта соковитий, аж ніяк не пісний фарш, м'ясисті помідори і якісний легкоплавкий сир. Якщо не нехтувати рекомендаціями, блюдо вийде смачним і по-справжньому бездоганним!
Страви з м'яса | Переглядів: 134 | Дата: 26.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/0/15517153.jpgРецепт фаршированих кабачків - велика база для кулінарного простору! Начинити їх можна чим завгодно - м'ясом, грибами, будь-який овочевий сумішшю, до основного набору додати рис, сир, зелень, улюблені спеції і т.д. Вибір, як завжди, необмежений і залишається за кулінаром, ну а ми сьогодні розглянемо найпопулярніший варіант цієї страви - готуємо фаршировані кабачки з фаршем, запечені в духовці.

Велика кількість м'ясної маси зі солодкуватої морквяно-цибулевої пасеруванням - ідеальна і універсальна начинка, а вкупі зі сметаною і під щільною сирною скоринкою вона стає ще більш соковитою і «виразною».
Страви з м'яса | Переглядів: 134 | Дата: 26.03.2018 | Комментарии (0)

Copyright MyCorp © 2020