Четвер
18.04.2024
15:29
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Холодні закуски
Гарячі закуски
Суші і роли
Пошук рецепта
/_pu/1/04080260.jpg
Морква по-корейськи в домашніх умовах
/_pu/2/03076254.jpg
Салат з куркою, грибами і сиром
/_pu/0/34822273.jpg
Свинячі медальйони з гірчичним соусом
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Закуски » Холодні закуски


Закуска «Мандаринки»

Складно уявити Новий рік без мандаринів! Ці цитрусові плоди вже давно стали за замовчуванням асоціюватися з зимовим святом нарівні з ялинкою, «Олів'є», Дідом Морозом та іншими новорічними атрибутами. Без мандаринів на Новий рік не обходиться жодне застілля, так чому б не оформити у вигляді яскраво-помаранчевих кульок ще й закусочноестраву?

Найпростіший і знайомий кожному салат, що складається з сиру, яєць і часнику, в такому оригінальному виконанні моментально стане помітним і ефектним! Святкова закуска «Мандаринки» - гідне і смачне прикраса столу.
 
Складові:
  • яйця - 3 шт .;
  • плавлені сирки «Дружба» або т.п. - 3 шт.;
  • часник - 2-3 зубці;
  • майонез - до смаку;
  • морква - 2 великі;
  • кріп - 2-3 гілочки.

Для декору:
  • зелений базилік або будь-яка зелень.


Закуска «Мандаринки» рецепт з фото крок за кроком

Як приготувати новорічну закуску «Мандаринки»

1. Плавлені сирки трьом дрібною стружкою, поміщаємо в миску. Щоб сирні брусочки легше натиралися і не розмазувалися по тертці, бажано помістити їх в морозильну камеру хвилин за 30-40 до початку приготування. 
 

2. Морква і яйця заздалегідь відварюємо до готовності, охолоджуємо і очищаємо. Яйця дрібно натираємо і завантажуємо до сирної стружці. 
 

3. Слідом додаємо дрібно нарізану кріп, вичавлюємо через прес зубці часнику. Заправляємо інгредієнти майонезом. 
 

4. Вимішуємо сирно-яєчну суміш до отримання єдиної пластичної маси. Знімаємо пробу, при необхідності солимо або додаємо ще трохи часнику. Закуска не повинна бути прісною! 
 

5. З отриманого салату скачуємо кульки розміром з маленькі мандаринки. 
 

6. Морква трьом на дрібній тертці. Віджимаємо отриману масу, щоб видалити зайвий сік. Кожен сформований з сиру і яєць кулька покриваємо тонким, але суцільним морквяним шаром без просвітів.
 

7. Викладаємо приготовлену закуску на тарілку. Щоб завершити «мандаринки», доповнюємо їх зеленими листочками базиліка або інший свіжою зеленню. Також за бажанням на кожен сформований кульку можна покласти по маленькому шматочку маслини або чорносливу, щоб блюдо ще більше стало схоже на мандарини. 
 

Новорічна закуска «Мандаринки» готова! Смачного!



Категорія: Холодні закуски | Додав: 05.04.2018
Переглядів: 1001 | Рейтинг: 0.0/0


Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2024