Понеділок
17.06.2019
00:38
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Пироги
Торти
Тістечка
Кекси і маффіни
Піца
Пиріжки і булочки
Печиво
Млинці та оладки
Пошук рецепта
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Випічка » Пироги


Чізкейк Нью-Йорк класичний

Чізкейк Нью-Йорк складається з найніжнішого світлого шару і тонкої пісочної основи. У класичній версії для начинки обов'язково застосовується сир «Філадельфія», але якщо ви не знайшли його в продажу, можна замінити цей компонент іншим вершковим сиром.

Приготувати чізкейк Нью-Йорк нескладно, однак тут є деякі особливості. Найголовніше - рівномірно пропекти начинку, при цьому не перетримавши її. Найкращий спосіб для досягнення такого результату - «водяна лазня». Також важливо правильно остудити випічку, щоб уникнути утворення тріщин на десерті. Детальніше про те, як отримати бездоганний у всіх відношеннях чізкейк Нью-Йорк читайте в даному рецепті.
 
Складові:
  • вершкове масло - 100 г;
  • пісочне печиво - 200 г;
  • сир «Філадельфія» (або інший вершковий сир) - 500 г;
  • вершки (33-35%) - 150 мл;
  • яйця - 2 шт .;
  • сік лимона - 1 ст. ложка;
  • цукор - 120 г;
  • ванільний цукор - 10 г;
  • борошно - 20 г.


Чізкейк нью-йорк класичний рецепт з фото

1. На самому початку роботи дістаємо з холодильника вершки, сир і яйця, так як для начинки ці продукти повинні бути кімнатної температури. Далі займаємося основою. Печиво подрібнюємо до мінімально можливої ​​крихти. Можна це зробити вручну - за допомогою звичайної толкушки або ж скористатися блендером. 
 

2. Масло розтоплюємо до рідкого стану, потім вливаємо до печива і перемішуємо. Отриману в результаті однорідну і злегка в'язку масу, трамбуючи, викладаємо рівним шаром на дно рознімної форми діаметром 22 см. 
 

3. Випікаємо тонку основу близько 10 хвилин при 180 градусах, після чого остуджують. 
 

Як зробити начинку для класичного чізкейку Нью-Йорк

4. Сир викладаємо в об'ємну миску, слідом вводимо борошно, цукор (звичайний і ванільний), вливаємо сік лимона. Заважаємо ложкою до максимальної однорідності. 
 

5. По одному вводимо сирі яйця, кожен раз вимішуючи масу. 
 

6. Останніми вливаємо молочні вершки, дбайливо перемішуючи суміш віночком. Чи не збиваємо! Міксер в процесі виготовлення чизкейка краще не використовувати, щоб не перенаситити повітрям ніжну начинку. Переливаємо світлу масу на пісочну основу майбутнього десерту, розрівнюємо суміш кулінарної лопаткою. 
 

Як правильно спекти чізкейк Нью-Йорк

7. Щоб класичний чізкейк Нью-Йорк пропікся рівномірно, будемо готувати його на «водяній бані». Для цього форму в 3-4 шари обертаємо фольгою, а потім поміщаємо в іншу глибоку форму або будь-яку жаростійкий ємність бóльшего розміру. Вливаємо окріп в об'ємну форму таким чином, щоб менша форма була занурена в рідину рівно наполовину.
 

8. Відправляємо нашу нескладну «конструкцію» в духовку. Випікаємо чізкейк близько 1-1,2 години, температуру підтримуємо на позначці 160 градусів (потрібен тільки нижній нагрів). Начинка готової випічки обов'язково повинна трошки «тремтіти» - коли чізкейк охолоне, хиткий шар стане пружним і нерухомим. Свіжоспечену випічку залишаємо в вимкненій духовці з відкритими дверцятами - так чізкейк буде остигати поступово, що допоможе уникнути опадання центру начинки і утворення тріщин.
 

9. Прикривши харчовою плівкою, прибираємо форму з чізкейк в холодильник як мінімум години на 4. З уже охолодженого десерту обережно знімаємо роз'ємний борт, після чого ділимо випічку на порційні сегменти і подаємо.
 

10. Класичний чізкейк Нью-Йорк перед подачею можна доповнити ягодами / фруктами. 
 

Приємного вам чаювання!



Категорія: Пироги | Додав: 12.04.2018
Переглядів: 113 | Рейтинг: 0.0/0


Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2019