Домашня кухня
Торт «Вупі пай» |
Юшка з сьомги |
Міні-піца на батоні |
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0
|
|
Всього рецептів: 468 Показано рецептів: 401-420 |
Сторінки: « 1 2 ... 19 20 21 22 23 24 » |
 Літо - найкращий час для легких, освіжаючих і низькокалорійних страв. На час забуваємо про м'ясні салати з майонезом, такі як « Олів'є», « Обжорка», « Чоловічий каприз» і т.д. Сьогодні освоюємо просту рецептуру - готуємо вітамінний салат з руколою помідорами чері та моцарелою.
Отже, наводимо фігуру в форму до пляжного сезону і насолоджуємося овочевим блюдом. Не сумнівайтеся - буде дуже смачно! А всім любителям здорового харчування також рекомендуємо приготувати салат з руколи з креветками. |
 Яловичина в горщику з картоплею в духовці - «рецепт-виручалочка» у тих випадках, коли продуктів мінімум, але хочеться приготувати що-небудь цікаве і смачне. Ця страва з ароматом спецій і часнику викликає апетит миттєво, радує зовнішнім виглядом і дивовижним смаком.
Перш ніж відправляти в духовку, доведемо основні інгредієнти до напівготовності, а з усім іншим впорається наш помічник - глиняний горщик. Готове ніжне, розм'якшене м'ясо укупі з соковитим картоплею - класика кулінарії. |
 Вдосконалюємо знайомий рецепт простого двоколірного пирога «Зебра» , замінивши какао-порошок соком малини і отримавши знайому випічку в більш цікавому літньому виконанні зі смаком і ароматом сезонних ягід. Тісто в цей раз приготуємо на сметані і маслі, за рахунок чого м'якуш вийде більш здобним і ніжним.
За бажанням готову випічку можна доповнити глазур'ю, розділити на два коржі, змастивши улюбленим кремом і т.д. Але навіть без усіляких доповнень малиновий пиріг «Зебра» цілком самодостатній, тому в помпезному декорі і безлічі кондитерських маніпуляцій немає сильної потреби.
Пироги |
Переглядів: 607 |
Дата: 14.04.2018
|
|
 Яскравий пиріг-перевертиш з насиченим сонячним відтінком карамелізованих апельсинів вмить підніме настрій, зібравши за столом ласунів і любителів ароматної випічки. Свіжоспечені кулінарний виріб порадує м'якою структурою, цитрусовим присмаком і ефектним зовнішнім виглядом.
Крім апельсинів також вдало «вписуються» в рецептуру консервовані ананаси, стиглі груші або яблука (до речі, любителям випічки з яблуками рекомендуємо спробувати поширений цветаевский пиріг).
Пироги |
Переглядів: 607 |
Дата: 12.04.2018
|
|
 Дуже важко встояти перед спокусою поласувати шматочком запеченого м'яса за цим рецептом! Звичайна свинина, нашпигована добавками, помітно перетворюється в смаку, особливо, якщо вдало підібрати спеції і використовувати хоча б невелику кількість часнику.
В процесі очікування в духовці масивний м'ясної шматок ретельно пропікається, стає м'яким і ніжним з рясною порцією розплавленого сиру і червоними помідорами, додають страві приємну кислинку. М'ясо «Гармошка» в фользі в духовці при малій кількості інгредієнтів і мінімумі зусиль виходить смачним і соковитим, яскраво виглядає на тарілці і відразу викликає апетит! |
 Холодний овочевий суп - ідеальне блюдо в жарку погоду. Це відмінний легкий перекус, що насичує організм при мінімумі калорій! Сьогодні ми пропонуємо вам випробувати саме таке корисне і освеждающее блюдо - іспанська томатний суп гаспачо.
Інгредієнти будемо пюрировать за допомогою блендера, а отриману в результаті густу масу пропустимо через дрібне сито для отримання найбільш приємною консистенції. Підсумковий томатний суп обов'язково охолодити, а подавати гаспачо будемо, звичайно ж, з сухариками. |
 Цей рецепт - знахідка для бажаючих поласувати домашніми пельменями без стомлюючого проведення часу на кухні. Замість традиційного способу виготовлення пельменів розкачати тісто у великий пласт, нанесемо шар фаршу і сформуємо рулет, який просто поділимо на заготовки. Ледачі пельмені на смак зовсім не поступаються звичайним, але при цьому ніякої тривалої ліплення - все елементарно і максимально доступно!
Замісити класичне пельменное тісто, для начинки застосуємо будь м'ясний фарш і швидко приготуємо смачний обід / вечерю. Отже, робимо ліниві пельмені - рецепт з фото покроково надасть нам допомогу! |
 Готуємо смачний салат з куркою, грибами, сиром і соковитим помідором. Філе птиці відварюємо, печериці смажимо з цибулею, інші компоненти просто подрібнюємо. Заправляємо «мікс» овочів і м'яса стандартним майонезом і, змішавши воєдино, насолоджуємося ситним, соковитим блюдом.
Стандартне і дуже вдале поєднання продуктів буде зрозуміло кожному - впевнені, салат не розчарує навіть найсуворіших дегустаторів. А якщо попрацювати над оформленням, блюдо можна подати навіть до святкового столу. |
 Картопля решті - популярне швейцарське страву, за смаком і за технологією приготування нагадує картопляні оладки або всім відомі деруни , але все ж відрізняється від них. Страва являє собою корж з тертої картоплі, яка обсмажується з двох сторін з додаванням вершкового масла і за бажанням сиру. В результаті картопляна маса виходить дуже смачною, з апетитною рум'яною скоринкою і м'якою, ніжною серединкою.
Таке блюдо можна подавати як гарнір до м'яса, птиці або риби, а можна їсти окремо, доповнивши сметаною або будь заправкою. У нашому рецепті решті доповнюється простим вершково-грибним соусом. |
 Простий суп з фрикадельками і вермішеллю прекрасно вписується в щоденне меню. Рецепт, звичайно ж, не новий, але тим не менш смачний і бездоганний! За бажанням суп можна приготувати в сучасній варіації, наприклад, доповнивши солодким перцем, стиглими томатами, ситним беконом і будь-якими іншими компонентами, а можна довіритися старої доброї рецептурою, залишивши все без змін.
Барвисте і привабливе перша страва вабить своїм ароматом і апетитними нотками! Давайте ж приготуємо суп з фрикадельками, слідуючи покроковому рецептом з фото. |
 Свинина в кисло-солодкому соусі по-китайки - соковите, оригінальне і цікаве блюдо. Поза всяким сумнівом, це дуже «зручний» рецепт, адже при виготовленні немає необхідності проявляти терпіння і вправність - все готується досить швидко і не вимагає особливих трудовитрат.
В даному випадку м'ясо доповнюється консервованими ананасами, які досить вдало вписуються в рецептуру і роблять блюдо ще більш екзотичним і «контрастним». Спробувавши раз таке поєднання інгредієнтів, ви обов'язково захочете повторити! Свинина, просочена кисло-солодким соусом, виходить красивою і апетитною, а найголовніше - дуже смачною! |
 Салат з молодої свіжої капусти і огірків - соковитий, свіжий, елементарно простий і при цьому дивно смачний! Якщо подати цей легкий салатик, наприклад, до картоплі по-селянськи, ми отримаємо повноцінний вечерю «на швидку руку», коли при мінімумі продуктів і клопоту можна створити дивно апетитні і ситні блюда.
Доповнити овочевим салатом можна і м'ясо / птицю або ж їсти його окремо від інших продуктів (в якості легкого перекусу). Таким чином, готуємо сьогодні універсальний салат-мікс зі свіжих овочів і пікантною заправки. |
 Пиріг «Жираф» - відмінна ідея нагодувати маленьких непосид смачним, симпатичним і корисним десертом! Шматочок такої апетитної випічки дітки з'їдять з великим задоволенням, а мами будуть спокійні, адже переважає в начинці сир, який просто необхідний для зростаючого організму.
Десерт поєднує в собі пісочне тісто з шоколадним смаком, ніжний наповнювач і забавне оформлення. Готується цей чудовий пиріг «Жираф» з сиром елементарно, тому швидше за запасаємося усіма необхідними продуктами і приступаємо до процесу!
Пироги |
Переглядів: 592 |
Дата: 13.04.2018
|
|
 Для тих, хто не боїться поклопотатися на кухні пару-трійку годин, пропонуємо приготувати апетитні домашні пельмені власноручного виробництва. Для начинки вибираємо змішаний фарш, в якому свинина додасть необхідну соковитість, а пісна яловичина «врівноважить» смак страви і додасть характерний м'ясної аромат.
Що стосується тесту, тут ми зупинимося докладніше, адже саме від нього більшою мірою залежить результат. Про те, як зробити пельменное тісто ніжним і м'яким, щоб отримати бездоганні пельмені читайте нижче! |
 Готуємо ніжний, шовковистий сирний суп з креветками, ідеальний для ґрунтовного зимового обіду. Блюдо має насичений вершковим смаком, приємним ароматом і виходить досить ситним, незважаючи на мінімальний набір продуктів.
Рецепт підкуповує простотою і швидкістю приготування, адже відварюються морепродукти всього кілька хвилин на відміну від бульйонів на основі м'яса, птиці. Якщо ж ви з яких-небудь причин не їсте креветки, але любите сирні супи, пропонуємо звернути увагу на схожий суп з курячою грудкою . |
 Складно припустити, чому дане блюдо отримало назву «яловичина по-царськи». Звичайно м'ясо, запечене в духовці з майонезом і грибами, навряд чи має відношення до трапези високопрестольних осіб. Швидше за таку страву можна віднести до повсякденних страв, відповідним для звичайного тихого вечері в колі сім'ї. Але в будь-якому випадку м'ясо, приготоване за рецептом, виходить м'яким і смачним, а це найголовніше!
Яловичина «по-царськи» в духовці повністю пропарюється, насичується ароматами і стає неймовірно апетитною. Це відмінна альтернатива м'ясу по-французьки , відбивних і багатьом іншим м'ясних страв! Але щоб результат вийшов найбільш успішним, для рецепта необхідно вибрати частину яловичини, придатну для запікання. |
 Пропонуємо прикрасити стіл, приготувавши тематичний салат «Тюльпани» на 8 березня. За основу візьмемо, мабуть, найпростішу і відому закуску - помідори з сиром і часником, оригінально оформимо у вигляді квіткових бутонів і доповнимо «стеблинками» із зеленої цибулі. Отримаємо смачна страва з ефектною подачею, якраз під стать наступаючого свята.
У нашому прикладі «тюльпани» будуть червоними, але за бажанням за основу можна взяти і жовті помідори або змішати два відтінку, отримавши кольоровий «букет». Також «бутони» можна сформувати з яєць, начинивши їх сиром - тоді ми отримаємо білі «квіти». Таким чином, база для творчості тут відмінна! А на додаток до «тюльпанів» рекомендуємо приготувати яскравий салат «Соняшник» і, звичайно ж, не втрачає актуальності класику - салат «Мімоза». |
 Сьогодні пропонуємо спекти до чаю яблучний штрудель з листкового тіста. Ця страва за мотивами знаменитого австрійського десерту поєднує в собі тонку основу і рясне кількість яблучної начинки з додаванням родзинок, горіхів і ароматної кориці. Смачний до божевілля і обов'язковий для будь-якої кав'ярні пиріг без особливого клопоту можна приготувати у себе вдома!
Пироги |
Переглядів: 586 |
Дата: 13.04.2018
|
|
 Наш детальний рецепт з фото вареників з вишнею нагадає досвідченим і підкаже початківцям кулінарам нюанси приготування цього чудового блюда. Сьогодні віддамо перевагу заварному тесту - воно володіє м'якою і пластичною текстурою, максимально піддатливо при розкочування, але при цьому добре тримає форму і не рветься при варінні.
Апетитні і улюблені багатьма вареники з вишнею можна приготувати в будь-який час року! У літній сезон віддаємо перевагу свіжої ягоді, а взимку впевнено замінюємо її замороженою. |
 Цвітна капуста - універсальний продукт, з яким можна придумати безліч різноманітних страв. Її можна відварити, запекти в духовці з сиром , задіяти в приготуванні овочевого рагу і т.д. Але все-таки одним з найпопулярніших рецептів є обсмажування цвітної капусти в клярі, тому сьогодні ми і віддамо перевагу цьому методу.
Готову страву може запросто стати повноцінним гарніром до м'ясних виробів або ж виступати в якості скромною, але при цьому дуже апетитною закуски. Цвітна капуста в клярі за цим рецептом готується всього за півгодини з мінімального набору продуктів, але виходить незмінно смачною! |
|