Неділя
16.06.2019
23:53
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Перші страви
Другі страви
Закуски
Салати
Соуси
Випічка
Десерти
Напої
Пошук рецепта
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти


Всього рецептів: 468
Показано рецептів: 401-420
Сторінки: « 1 2 ... 19 20 21 22 23 24 »

/_pu/1/73286550.jpgКартопля решті - популярне швейцарське страву, за смаком і за технологією приготування нагадує картопляні оладки або всім відомі деруни , але все ж відрізняється від них. Страва являє собою корж з тертої картоплі, яка обсмажується з двох сторін з додаванням вершкового масла і за бажанням сиру. В результаті картопляна маса виходить дуже смачною, з апетитною рум'яною скоринкою і м'якою, ніжною серединкою.

Таке блюдо можна подавати як гарнір до м'яса, птиці або риби, а можна їсти окремо, доповнивши сметаною або будь заправкою. У нашому рецепті решті доповнюється простим вершково-грибним соусом.
Овочеві страви | Переглядів: 73 | Дата: 03.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/08971033.jpgЦвітна капуста, запечена в духовці з сиром, стане прекрасним доповненням до стейку м'яса або риби, але також може виступати і як самостійне овочеве блюдо. Запікаються капустяні суцвіття під сирно-сметанним шаром, завдяки чому виходять дуже м'якими, соковитими і ніжними. Простіше кажучи, це справжня насолода для всіх шанувальників простих страв з овочів!

В даному випадку підійде як свіжа кольорова капуста, так і заморожена, тому рецепт може стати в нагоді в будь-який час року. Отже, запасаємося простими продуктами і приступаємо до приготування корисного перекусу!
Овочеві страви | Переглядів: 73 | Дата: 03.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/09112802.jpgКартопля смажена з грибами - простий і відносно бюджетний рецепт, що ідеально підходить для буденного меню. До сих пір не існує суворої і однозначно правильної технології приготування цього поширеного страви. Деякі кулінари вважають, що інгредієнти потрібно обсмажувати разом в одному посуді, інші схиляються до думки, що цибуля, картопля і гриби краще готувати в різних ємностях. Прихильників другої версії все-таки більше, тому ми підемо кулінарним радам і будемо смажити основні складові страви окремо один від одного, а з'єднаємо їх в самому кінці, за кілька хвилин до закінчення готування.
Овочеві страви | Переглядів: 73 | Дата: 03.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/3/32141092.jpgАльтернатива бутербродів, піци і всіляких несолодким пиріжків - пиріг з ковбасою і сиром, нітрохи не програє за смаковими якостями названої вище випічці. Начинка виходить соковитою і ситної, а борошняна оболонка - тонкої і м'якою, з апетитною зарум'яненим скоринкою і нейтральним смаком. Цей пиріг нагадує закриту піцу, але готується набагато простіше і швидше, адже тісто замішується без використання дріжджів. Ніякої опари, вистоювання і т.д. Мінімум часу і відмінний результат!

Начинка в даному випадку досить варіативна. Замість копченої ковбаси можна взяти будь-яку м'ясну нарізку, твердий сир замінити плавким зразок моцарели. Рецепт прекрасно «підлаштовується» під продукти, наявні в холодильнику.
Пироги | Переглядів: 73 | Дата: 14.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/3/19537022.jpgВключаємо в обіднє меню смачну несолодке випічку - готуємо пиріг з куркою і грибами (на цей раз маринованими), доповнивши начинку сиром і вершкової заливкою. Обходимося без вишукувань, утомливих клопоту і довгих годин на кухні - швидко замішуємо тісто, беремо прості, не потребують трудомісткої підготовки продукти і з радістю насолоджуємося результатом!

Мариновані гриби дарують начинці приємні солонуваті «ноти», які відмінно розбавляють нейтральний смак курячого філе. Розплавлена ​​підрум'янена сирна скоринка, м'яке тонке тісто і наповнив простір спокусливий аромат вигідно розкривають і підкреслюють всі плюси вироби.
Пироги | Переглядів: 73 | Дата: 15.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/0/48991919.jpgОякодон (в перекладі «батьки і діти») - дуже смачне японське блюдо, яке отримало назву за рахунок свого складу - тут присутні водночас і курка, і яйце. В Японії ця страва дуже популярно: його готують вдома, подають в численних закусочних і ресторанах.

Даний рецепт не зовсім оригінальний, швидше за адаптований до вітчизняних реалій і доступним продуктам. Повністю відтворити японську рецептуру в наших умовах складно, так як деякі інгредієнти знайти в продажу проблематично. Запропонований нами варіант приготування дозволяє з простих компонентів створити смачне блюдо за мотивами першоджерела.
Страви із птиці | Переглядів: 72 | Дата: 28.03.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/22900617.jpgСкумбрія в фользі в духовці виходить напрочуд смачною і апетитною! При такому способі теплової обробки риба зберігає всі корисні речовини, залишається ніжною, соковитою і м'ясистою.

Пропонуємо швидкий і елементарний рецепт запеченої риби. Щоб злегка пом'якшити запах і урізноманітнити смак страви, доповнимо скумбрію цитрусовим соком, свіжої петрушкою і рубаним часником, а все інше за нас зробить духовка! Ніжна і «тане» рибка, начинена ароматними добавками, заслуговує на увагу навіть на святковому обіді!
Страви з риби та морепродуктів | Переглядів: 72 | Дата: 02.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/35634755.jpgНаскучили стандартні страви? Це відмінний привід познайомитися з тайською кухнею, рецепти якої дивують і часом навіть лякають незвичним набором продуктів. При цьому підсумкове блюдо, приготоване з екстравагантним поєднанням інгредієнтів, якимось дивним чином завжди виходить незмінно смачним. Для першого знайомства з азіатською кухнею рекомендуємо спробувати смажений рис по-тайськи. Ця страва не збентежить вас специфічним і надоригінального підбором компонентів: тут все досить просто і зрозуміло навіть консерваторам в кулінарних пристрастях.
Страви з риби та морепродуктів | Переглядів: 72 | Дата: 02.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/23572557.jpgЗакуски - незамінний атрибут будь-якого святкового столу! Багато їх не буває, тому пропонуємо черговий простий і доступний рецепт - готуємо рулетики з баклажанів з волоськими горіхами по-грузинськи.

Незважаючи на мініатюрний вид блюдо виходить дуже ситним і неймовірно смачним! Якщо ви ще не пробували баклажани в поєднанні з горіховою начинкою, настійно рекомендуємо!
Холодні закуски | Переглядів: 72 | Дата: 05.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/2/66747967.jpgТартар - холодний соус, який зазвичай подають до риби і морепродуктів, хоча не забороняється доповнити їм і м'ясо, птицю або овочі. Вкраплення солоних огірків і свіжої зелені на тлі гладкої, ніжної текстури утворюють чудову заправку, яка здатна відмінно перетворити парові котлети і будь-які пріснувато страви, перетворивши їх в справжній делікатес.

Єдиного рецепту соусу тартар не існує - кожен кухар готує цю заправку по-своєму. Є варіанти на майонезі, на жовтках, з додаванням часнику, гірчиці, цибулі і т.д. Для прикладу пропонуємо два рецепта соусу тартар: класичний (на яєчних жовтках) і простий (на готовому майонезі).
Соуси і маринади | Переглядів: 72 | Дата: 12.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/3/39728183.jpgВзявши на озброєння принцип формування знаменитої турецької випічки, в домашніх умовах готуємо апетитні борошняні «човники» - ПІДЕ з м'ясом, відкоригувавши рецепт під звичні для нас продукти. З'єднуємо стандартне дріжджове тісто і «багату» соковиту начинку з фаршу, солодкого перцю, зелені, свіжих томатів та сиру. Мабуть, складно знайти більш ситні і ґрунтовні борошняні вироби!

Дріжджове тісто за рецептом виходить дуже м'яким, швидко замішується, легко розкочується і без проблем приймає необхідну форму. Результат - красива, смачна, універсальна випічка, яку зручно тримати в руці і відкушувати без застосування столових приладів. А якщо вам сподобається рецепт, рекомендуємо звернути увагу на схожі «човники» з сирною начинкою - хачапурі по-аджарський.
Пироги | Переглядів: 72 | Дата: 14.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/3/60451882.jpgВдосконалюємо знайомий рецепт простого двоколірного пирога «Зебра» , замінивши какао-порошок соком малини і отримавши знайому випічку в більш цікавому літньому виконанні зі смаком і ароматом сезонних ягід. Тісто в цей раз приготуємо на сметані і маслі, за рахунок чого м'якуш вийде більш здобним і ніжним.

За бажанням готову випічку можна доповнити глазур'ю, розділити на два коржі, змастивши улюбленим кремом і т.д. Але навіть без усіляких доповнень малиновий пиріг «Зебра» цілком самодостатній, тому в помпезному декорі і безлічі кондитерських маніпуляцій немає сильної потреби.
Пироги | Переглядів: 72 | Дата: 14.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/0/51294264.jpgПростий суп з фрикадельками і вермішеллю прекрасно вписується в щоденне меню. Рецепт, звичайно ж, не новий, але тим не менш смачний і бездоганний! За бажанням суп можна приготувати в сучасній варіації, наприклад, доповнивши солодким перцем, стиглими томатами, ситним беконом і будь-якими іншими компонентами, а можна довіритися старої доброї рецептурою, залишивши все без змін.

Барвисте і привабливе перша страва вабить своїм ароматом і апетитними нотками! Давайте ж приготуємо суп з фрикадельками, слідуючи покроковому рецептом з фото.
М'ясні супи | Переглядів: 71 | Дата: 23.03.2018 | Комментарии (0)

/_pu/0/34822273.jpgЩоб приготувати смачні свинячі медальйони, не потрібно особливих хитрувань і складних кулінарних маніпуляцій. Головне завдання - не пересушити м'ясо, зберегти м'якість волокон і підібрати відповідне супровід. Так, в нашому прикладі приготуємо медальйони в беконі і подамо укупі з пікантним гірчичним соусом.

В даному випадку обходимося без попереднього маринування і довгого списку продуктів. Мінімальний набір спецій, свиняча вирізка і бекон - ось і всі складові основного блюда. Оперативно обсмажити м'ясо на сковороді, доведемо до готовності в духовці і отримаємо ідеальний результат!
Страви з м'яса | Переглядів: 71 | Дата: 26.03.2018 | Комментарии (0)

/_pu/0/81975351.jpgПропонуємо ще один варіант ситної вечері «на швидку руку». Картопля з беконом в духовці - нескладне блюдо, одночасно поєднує як м'ясо, так і гарнір. При подачі обов'язково доповнюємо ситну їжу зеленню, свіжими овочами або, наприклад, простим салатом зі свіжої капусти і огірків .

Ніжний картопля з розплавленим сиром під тонкою зарум'яниться пластиною бекону - поживно, ситно і дуже смачно!
Страви з м'яса | Переглядів: 71 | Дата: 27.03.2018 | Комментарии (0)

/_pu/0/15557078.jpgВечеря за мотивами італійської кухні - це завжди цікаво і дуже смачно! Раніше ми вже розглядали простий рецепт спагетті з м'ясом, коли макаронні вироби готуються одночасно з шматочками свинини в духовий печі. Сьогодні підемо іншою технологією: приготуємо популярний соус Болоньєзе і доповнимо їм відварені спагетті.

Підсумкове блюдо при подачі оформимо зеленим листям базиліка і за бажанням осип пармезаном. Отже, готуємо апетитні і ситні спагеті Болоньєзе.
Страви з м'яса | Переглядів: 71 | Дата: 28.03.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/56128803.jpgРататуй - овочеве блюдо, яке здобуло популярність після виходу мультфільму з однойменною назвою. Головними складовими рецепту є баклажани, свіжі помідори і кабачки. Овочі готуються в томатному соусі, завдяки чому розм'якшуються, вдосталь просочуються соком і ароматом.

У популярному мультфільмі представлена ​​авторська сервіровка рататуя, при якій інгредієнти нарізаються однаковими кружальцями і викладаються по колу. Сьогодні ми відтворимо цей спосіб подачі і приготуємо в духовці гучний овочевий рататуй - рецепт з фото покроково полегшить наше завдання!
Овочеві страви | Переглядів: 71 | Дата: 03.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/2/59710030.jpgКоли необхідно приготувати щось в короткий термін, на допомогу приходять прості рецепти «на швидку руку». Салат «Червоне море» з крабовими паличками відноситься саме до цієї категорії: він смачний, ситний, але при цьому готується елементарно і не вимагає ніяких зусиль.

Свіжі помідори в даному випадку вдало розбавляють поживні речовини, а також виправдовують назву страви. У салаті дійсно переважають червоні компоненти, за рахунок чого виглядає він яскраво і презентабельно. Таке блюдо і для святкового застілля підійде відмінно!

/_pu/3/17318767.jpgЧорничний пиріг, приготований з даного рецептом, виходить однаково апетитним і привабливим незалежно від пори року. Чи не втрачає своїх якостей ягода чудово підходить і в свіжому, і в замороженому вигляді.

З'єднуємо перетерту чорницю з молочними вершками і отримуємо прекрасну ніжну заливку з насиченим забарвленням і впевненим ягідним смаком. Цим складом наповнюємо пісочну «кошик» і створюємо пиріг-десерт, гідний чаювання з гостями або посиденьок в тихому сімейному колі.
Пироги | Переглядів: 71 | Дата: 14.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/3/60400869.jpgСирний чізкейк в домашніх умовах з ванільним смаком і яскравим шаром вишні - ідеальний десерт як за зовнішніми, так і за смаковими якостями. Широкий шар начинки з сиру зовсім не схожий на запіканку, сирники та іншу подібну випічку. Він відрізняється особливою ніжністю, нагадує «повітряний» суфле або густу кремову масу.

Вигідно відрізняючись від класичного чізкейку, сирний аналог передбачає використання важкодоступних або дорогих продуктів - сиру «Філадельфія», жирних вершків. В даному випадку підемо на маленьку хитрість і замінимо ці компоненти простий сумішшю сиру і сметани. А щоб отримати необхідну для чізкейку рівну текстуру, скористаємося погружной насадкою блендера.
Пироги | Переглядів: 71 | Дата: 15.04.2018 | Комментарии (0)

Copyright MyCorp © 2019