Середа
15.07.2020
11:16
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Перші страви
Другі страви
Закуски
Салати
Соуси
Випічка
Десерти
Напої
Пошук рецепта
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти


Всього рецептів: 468
Показано рецептів: 401-420
Сторінки: « 1 2 ... 19 20 21 22 23 24 »


/_pu/0/08285527.jpgДля ситного сімейного обіду готуємо апетитний курячий суп з рисом і картоплею. Бульйон доповнимо традиційним для перших страв набором овочів, базовими спеціями і обов'язково свіжою соковитою зеленню. Звичайно ж, овочевий склад для виготовлення супу ви завжди можете вибирати і доповнювати на свій особистий смак і розсуд.

А для різноманітності також пропонуємо вам випробувати живильний гречаний суп з куркою або простий курячий суп з вермішеллю на швидку руку.
Супи з куркою | Переглядів: 208 | Дата: 22.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/1/50088232.jpgУ сучасних зайнятих господинь не завжди є час на виготовлення вишукувань і делікатесів. До того ж, часто хочеться зробити щось просте, яке не потребує особливих зусиль. Для щоденного, буденного меню можна приготувати таке невибагливе блюдо, як тушкована капуста з сосискою - рецепт з фото допоможе вам в цьому.

Доступні продукти, мінімум клопоту - і перед нами готовий вечерю. Сосиски додаються в овочеве блюдо за бажанням. Їх можна замінити ковбасою, сардельками або будь-якими копченостями, залежаний в холодильнику.
Овочеві страви | Переглядів: 208 | Дата: 03.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/2/32091751.jpgСьогодні приготуємо барвистий салат з печінки тріски консервованої, перепелиних або курячих яєць і овочевого міксу. Це неймовірно ситне і апетитне блюдо створюється буквально за кілька хвилин, адже всього-на-всього необхідно подрібнити продукти і розсортувати їх по тарілках.

Як простий заправки тут підійде як масло, що залишилося від консервованої печінки, так і домашній майонез , самостійно приготований в блендері. Все залежить тільки від ваших кулінарних уподобань!


/_pu/4/32437961.jpgЦей рецепт шоколадного десерту - справжня знахідка для ласунів різного віку, адже готується кекс в гуртку в мікрохвильовці насправді всього лише кілька хвилин. Таким чином, маючи під рукою найпростіші продукти і скориставшись мікрохвильовою піччю, яка зараз є на кожній кухні, солодкість до чаю ви зможете приготувати в будь-який час.

Всього-на-всього необхідно змішати інгредієнти, перелити тісто в підходящу кухоль, почекати 2-3 хвилини - і кекс «Безвихідь» готовий! Як бачите, ніякої мороки і тривалих годин біля плити - все гранично просто і доступно!
Кекси і маффіни | Переглядів: 207 | Дата: 20.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/4/27927941.jpgКекс «Мармуровий» отримав найменування завдяки поєднанню світлого і темного тіста. За технологією приготування випічка нагадує популярний пиріг «Зебра», але в даному випадку малюнок виходить не смугастим, а скоріше хвилеподібним, з вкрапленням шоколадних звивистих вставок на світлому фоні.

Готується цей симпатичний кекс дуже просто - по черзі змішуємо компоненти, ділимо на 2 частини, в одну з яких додаємо какао для фарбування в темний колір. Далі, чергуючи шари, наповнюємо форму і відправляємо в духовку. Отже, готуємо кекс «Мармуровий» за рецептом з покроковими фото.
Кекси і маффіни | Переглядів: 207 | Дата: 22.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/0/77863933.jpgВ даному рецепті яловичина гаситься самим звичайним чином, без всяких кулінарних хитрощів і особливостей. «Родзинкою» є лише те, що в процесі приготування м'ясні шматочки доповнюються солодкуватим чорносливом, який вдало «вписується» в загальну смакову «композицію» страви і чудово доповнює размягченную яловичину.

При тривалому гасінні м'ясо, незалежно від його жорсткості, пропарюється, насичується приємними ароматами і перетворюється в дивно ніжне ласощі. Яловичина з чорносливом тушкована - відмінна альтернатива традиційному гуляшу і багатьом іншим м'ясних страв.
Страви з м'яса | Переглядів: 206 | Дата: 27.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/1/94457242.jpgПропонуємо в домашніх умовах приготувати чахохбілі з курки - популярне грузинське блюдо. Для рецепта нам потрібно ціла куряча тушка, соковиті помідори, велика кількість цибулі, вино і ароматні добавки. Готується чахохбілі нескладно: спочатку птах злегка обсмажують на сухій сковороді, а потім гаситься в соку, отриманому з м'якоті томатів.

В процесі томління на плиті куряче м'ясо стає дуже м'яким, просоченим запахом кінзи, часнику і популярною в грузинській кухні приправи хмелі-сунелі, в результаті чого готову страву виходить неймовірно смачним, ароматним, в міру гострим і дуже апетитним!
Страви із птиці | Переглядів: 206 | Дата: 29.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/2/56549605.jpgНа відміну від звичайної ватрушки, що представляє собою корж тіста з відкритою начинкою, королівська більше схожа на закритий тертий пиріг з ніжним сирним наповнювачем, що нагадує суфле. Випічка виходить дуже смачною, з м'якою серединкою і апетитно хрустким верхнім шаром. Найчастіше від шматочка такого пирога не відмовляються навіть ті, хто зовсім не любить і не їсть сир.

Королівська ватрушка особливо хороша в охолодженому вигляді, але можна їсти її і теплою, за бажанням доповнивши сметаною або свіжими ягодами. Пропонуємо докладний покроковий рецепт цього чудового десерту!
Пироги | Переглядів: 206 | Дата: 13.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/1/85021364.jpgЛюбителям смаженої картоплі та інших схожих блюд ( чаклунів , биточків , решті ) напевно сподобаються і прості картопляні оладки з грибами. Рецепт дуже простий - натираємо картопля, змішуємо з іншими компонентами, пасеруємо начинку. Готуємо аналогічно традиційним оладки - на сковороді з рослинним маслом.

Тонка картопляна соломка при обсмажуванні швидко розм'якшується, стає дуже ніжною, просочується грибним ароматом і апетитно зарум'янюється із зовнішнього боку. В результаті виходять дивно смачні засмаженою оладки з начинкою, які в поєднанні зі свіжою зеленню і сметаною здатні перетворити рядовий вечеря в справжню святкову трапезу.
Овочеві страви | Переглядів: 205 | Дата: 03.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/71520484.jpgГотуємо пиріг з м'ясом в духовці на популярному прісному тісті, яке в Мережі часто називають «швейцарським». Замішана на суміші рослинного масла і крижаної води, борошняна основа виходить легкої, ламкою, багатошаровою. А в нашому прикладі ще й просочується ароматним м'ясним соком.

Пиріг з рясним шаром фаршу, доповненого зеленню і сиром, припаде до смаку м'ясоїдам і любителям грунтовної несолодкої випічки. Також оцінять виріб і ті, хто вважає за краще мінімум тесту і багато начинки.
Пироги | Переглядів: 205 | Дата: 15.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/0/02384452.jpgБрізоль - це метод засмажкою продуктів в яйці або омлеті. В якості основного інгредієнта зазвичай застосовується фарш, але також тут відмінно підійдуть курячі відбивні або навіть рибне філе. Що стосується начинки, вона в даному випадку може бути найрізноманітнішою - доповнити яєчно-м'ясну корж можна свіжими або маринованими овочами, зеленню, сиром і т.д. Таким чином, можливостей для кулінарних експериментів існує безліч!

Сьогодні ми зробимо бризоль з фаршу з солоними огірками. У такому варіанті страва виходить дуже ситним, смачним і вкрай апетитним!
Страви з м'яса | Переглядів: 204 | Дата: 26.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/2/84474327.jpgЛіто - найкращий час для легких, освіжаючих і низькокалорійних страв. На час забуваємо про м'ясні салати з майонезом, такі як «Олів'є», «Обжорка», «Чоловічий каприз» і т.д. Сьогодні освоюємо просту рецептуру - готуємо вітамінний салат з руколою помідорами чері та моцарелою.

Отже, наводимо фігуру в форму до пляжного сезону і насолоджуємося овочевим блюдом. Не сумнівайтеся - буде дуже смачно! А всім любителям здорового харчування також рекомендуємо приготувати салат з руколи з креветками.
Овочеві салати | Переглядів: 204 | Дата: 11.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/0/64480066.jpgОснова слов'янської кухні - класичний борщ з м'ясом - незамінне блюдо, яке як і раніше залишається затребуваним, навіть незважаючи на велику кількість всіляких нових рецептів. На фоні основної версії з'являються і різні інтерпретації, наприклад, борщ з куркою або різноманітні пісні варіанти.

Звичайно, кожна господиня готує це смачне блюдо по-своєму, застосовуючи особисті, придбані з досвідом кулінарні секрети, тому вести суперечки про правильність приготування борщу безглуздо. Як варіант, ми пропонуємо вам базовий рецепт, який в майбутньому може стати хорошою основою для експериментів!
М'ясні супи | Переглядів: 203 | Дата: 23.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/0/07655500.jpgПоклопотатися кілька годин на кухні, бажано всім сімейством, можна поповнити засіки напівфабрикатами домашнього виробництва. Сьогодні готуємо хінкалі - традиційне блюдо грузинської кухні, що представляє собою великі пельмені з соковитою начинкою.

Процес приготування буде нешвидким - хінкалі ніколи не роблять поспіхом, адже це блюдо вимагає максимум уваги і деякої вправності. Ми постаралися підготувати детальний покроковий рецепт хінкалі з фото! Сподіваємося, що у вас все вийде!
Страви з м'яса | Переглядів: 203 | Дата: 27.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/1/03568977.jpgЩоб внести різноманітність в повсякденне меню, пропонуємо приготувати ніжні і злегка солодкуваті курячі ніжки в медово-гірчичному соусі. Завдяки цікавому маринаду звичайнісіньке куряче м'ясо стає справжнім кулінарним шедевром!

Поєднання гострої гірчиці і солодкого меду творить чудеса! Курочка виходить дуже соковитою і ароматною, а процес приготування не вимагає багато часу і сил.
Страви із птиці | Переглядів: 203 | Дата: 29.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/1/54847458.jpgСудак ідеально підходить для смаження. Ця риба має малою кількістю кісток, швидко доходить до готовності і має чудовий смак! У випадку з судаком немає необхідності мудрувати з пікантним маринадом і використовувати велику кількість спецій і інших добавок. Це той приклад, коли чим менше маніпуляцій, тим краще буде результат!

У цій статті розглянемо як посмажити судака на сковороді найпростішим способом - в панірувальних сухарях. Такий рецепт без праці освоять початківці кулінари і по достоїнству оцінять ті, хто віддає перевагу рибі навіть самому апетитного шматочка м'яса.
Страви з риби та морепродуктів | Переглядів: 203 | Дата: 02.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/0/15083146.jpgСвинина в кисло-солодкому соусі по-китайки - соковите, оригінальне і цікаве блюдо. Поза всяким сумнівом, це дуже «зручний» рецепт, адже при виготовленні немає необхідності проявляти терпіння і вправність - все готується досить швидко і не вимагає особливих трудовитрат.

В даному випадку м'ясо доповнюється консервованими ананасами, які досить вдало вписуються в рецептуру і роблять блюдо ще більш екзотичним і «контрастним». Спробувавши раз таке поєднання інгредієнтів, ви обов'язково захочете повторити! Свинина, просочена кисло-солодким соусом, виходить красивою і апетитною, а найголовніше - дуже смачною!
Страви з м'яса | Переглядів: 202 | Дата: 27.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/1/57059016.jpgФрікасе - страва, що складається з білого м'яса, яке готується в ніжному білому соусі. В якості головного інгредієнта зазвичай застосовується курка або індичка, а соус готується на основі молочних вершків. Найчастіше застосовуються додаткові компоненти: гриби, спаржа, зелений горох і багато іншого.

Сьогодні готуємо популярне фрикасе з курки за класичним рецептом. Швидко обсмажити філе птиці, додамо печериці та згасимо всі разом в білосніжному соусі. М'ясо, приготоване за такою технологією, виходить дуже м'яким і «тане».
Страви із птиці | Переглядів: 201 | Дата: 29.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/1/53524761.jpgЛазанья вегетаріанська з грибами і помідорами - одна з різновидів популярного італійського блюда. М'ясоїдам і любителям ситно поїсти ми вже пропонували приготувати лазанью з фаршем , а сьогоднішній наш рецепт для тих, хто з яких-небудь причин не вживає м'ясо. Завдяки готовим магазинним напівфабрикатів позбавимо себе від зайвого клопоту по замісу тіста, витративши зовсім небагато часу для виготовлення начинки. В результаті отримаємо апетитну овочеву лазанью, забезпечивши повноцінний вечерю.
Овочеві страви | Переглядів: 200 | Дата: 03.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/49237631.jpgГотуємо пиріг сирник в духовці - ситну, смачну, що не нудотну випічку, ще й привабливу в розрізі. Цей десерт відомий в Мережі як «німецький маковий пиріг». Основа і верх вироби - солодка розсипчаста пісочна крихта, а серединка - ніжна, трохи волога сирна маса з рясними контрастними вкрапленнями маку. Цей апетитний десерт доречно як приготувати без приводу, так і подати гостям, особливо якщо доповнити порції повітряними вершками або кулькою пломбіру.

Багато рецептів з маком обов'язково вимагають попереднього запарювання і розтирання зерен в ступці. Наш сирник дозволяє обійтися без цієї досить клопіткою роботи. В цілому весь процес приготування не дуже трудомісткий, особливо з докладною покроковою інструкцією.
Пироги | Переглядів: 200 | Дата: 15.04.2018 | Комментарии (0)

Copyright MyCorp © 2020