Вівторок
08.07.2025
20:03
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Перші страви
Другі страви
Закуски
Салати
Соуси
Випічка
Десерти
Напої
Пошук рецепта
/_pu/3/80249638.jpg
Торт «Норка крота»
/_pu/2/56549605.jpg
Королівська ватрушка
/_pu/4/13221540.jpg
Різдвяний Штоллен
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти


Всього рецептів: 468
Показано рецептів: 421-440
Сторінки: « 1 2 ... 20 21 22 23 24 »


/_pu/1/54847458.jpgСудак ідеально підходить для смаження. Ця риба має малою кількістю кісток, швидко доходить до готовності і має чудовий смак! У випадку з судаком немає необхідності мудрувати з пікантним маринадом і використовувати велику кількість спецій і інших добавок. Це той приклад, коли чим менше маніпуляцій, тим краще буде результат!

У цій статті розглянемо як посмажити судака на сковороді найпростішим способом - в панірувальних сухарях. Такий рецепт без праці освоять початківці кулінари і по достоїнству оцінять ті, хто віддає перевагу рибі навіть самому апетитного шматочка м'яса.
Страви з риби та морепродуктів | Переглядів: 585 | Дата: 02.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/0/77863933.jpgВ даному рецепті яловичина гаситься самим звичайним чином, без всяких кулінарних хитрощів і особливостей. «Родзинкою» є лише те, що в процесі приготування м'ясні шматочки доповнюються солодкуватим чорносливом, який вдало «вписується» в загальну смакову «композицію» страви і чудово доповнює размягченную яловичину.

При тривалому гасінні м'ясо, незалежно від його жорсткості, пропарюється, насичується приємними ароматами і перетворюється в дивно ніжне ласощі. Яловичина з чорносливом тушкована - відмінна альтернатива традиційному гуляшу і багатьом іншим м'ясних страв.
Страви з м'яса | Переглядів: 584 | Дата: 27.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/2/51378736.jpgІталійський класичний соус песто з базиліка - відмінне доповнення до відварною макаронів, піци, лазіння або салату Капрезе. Готується він досить просто, а якщо застосувати замість ступки блендер, на весь процес підуть лічені хвилини.

Песто володіє освіжаючим, трохи пікантним смаком і виділяється своїм яскраво вираженим зеленим кольором, який обов'язково додасть оригінальності будь-якому італійському страві.
Соуси і маринади | Переглядів: 581 | Дата: 12.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/2/51086838.jpgДивно, що всього за 10-15 хвилин можна приготувати симпатичний десерт, в якому поєднуються приємний смак і однозначна користь. Салат з гарбуза з яблуком - саме таке просте домашнє, але при цьому вельми апетитне блюдо. В даному рецепті свіжа гарбуз карамелізіруется разом з яблуком, а при подачі солодкі інгредієнти оформляються кунжутом і листям м'яти. За бажанням смачний салат з гарбуза можна доповнити горішками, сухофруктами, цукатами і т.п.
Овочеві салати | Переглядів: 581 | Дата: 11.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/1/81027106.jpgПаста з креветками - відмінний варіант для сімейного обіду, дружньої вечірки або скромного романтичної вечері. Готується блюдо простіше простого, а якщо взяти в якості основного компонента фетучіні, на весь процес підуть лічені хвилини, адже відварюється і просочується соусом ця тонка довга локшина моментально. Хоча в даному випадку прекрасно підійдуть і будь-які інші макаронні вироби, будь то спагетті або навіть самі звичайні ріжки. Завдяки рясному кількості вершків блюдо в будь-якому випадку вийде смачним і рясно просоченою.

Отже, сьогодні в нашому меню італійське страву - фетучіні з креветками у вершковому соусі. Приступаємо до процесу, дотримуючись докладного рецептом з фото.
Страви з риби та морепродуктів | Переглядів: 579 | Дата: 01.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/2/83967789.jpgСалат із крабових паличок з кукурудзою - класика кулінарного жанру! На основі цього простого дуету існує безліч всіляких рецептів. Найчастіше головні компоненти доповнюються відвареним рисом, сиром, кальмарами, куркою, а іноді зустрічаються і більш оригінальні варіації, наприклад, з апельсинами.

Взявши за основу просте поєднання продуктів, можна вдосталь експериментувати, пробуючи різні інтерпретації класичного блюда. А ми сьогодні розглянемо найпоширенішу версію крабового салату.


/_pu/1/53524761.jpgЛазанья вегетаріанська з грибами і помідорами - одна з різновидів популярного італійського блюда. М'ясоїдам і любителям ситно поїсти ми вже пропонували приготувати лазанью з фаршем , а сьогоднішній наш рецепт для тих, хто з яких-небудь причин не вживає м'ясо. Завдяки готовим магазинним напівфабрикатів позбавимо себе від зайвого клопоту по замісу тіста, витративши зовсім небагато часу для виготовлення начинки. В результаті отримаємо апетитну овочеву лазанью, забезпечивши повноцінний вечерю.
Овочеві страви | Переглядів: 574 | Дата: 03.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/1/09112802.jpgКартопля смажена з грибами - простий і відносно бюджетний рецепт, що ідеально підходить для буденного меню. До сих пір не існує суворої і однозначно правильної технології приготування цього поширеного страви. Деякі кулінари вважають, що інгредієнти потрібно обсмажувати разом в одному посуді, інші схиляються до думки, що цибуля, картопля і гриби краще готувати в різних ємностях. Прихильників другої версії все-таки більше, тому ми підемо кулінарним радам і будемо смажити основні складові страви окремо один від одного, а з'єднаємо їх в самому кінці, за кілька хвилин до закінчення готування.
Овочеві страви | Переглядів: 571 | Дата: 03.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/0/89870343.jpgЯловичі реберця в духовці з картоплею - дуже апетитне і ситне блюдо. Його обов'язково оцінять по достоїнству представники чоловічої статі, а також всі любителі щільно поїсти. Готуються інгредієнти одночасно в одній ємності. Тому все, що нам потрібно - відправити форму в духовку, а потім можна займатися своїми справами, чекаючи готовності страви.

При томлінні в духовій печі м'ясо наскрізь просочується ароматами спецій, виходить м'яким і соковитим, можна сказати, «який таїть у роті». А картопляні скибочки, що доповнюють яловичі реберця, позбавляють від необхідності окремо готувати гарнір.
Страви з м'яса | Переглядів: 570 | Дата: 27.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/2/91426973.jpgПиріг з листкового тіста хороший своєю простотою і швидкістю приготування. Весь процес зводиться до формування нескладної начинки, адже тісто використовується вже заздалегідь приготоване або покупне. Пропонуємо вашій увазі варіант швидкої, але при цьому апетитною і ситної випічки з сиром, яку можна використовувати або як самостійну страву, або як доповнення до основного прийому їжі.

Отже, сьогодні робимо ледачий сирний пиріг з листкового тіста. Готова основа і елементарна начинка - що може бути простіше?!
Пироги | Переглядів: 569 | Дата: 12.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/0/81455200.jpgСитний італійський омлет фріттата з овочами та ковбасою впевнено справляється з роллю другого блюда. Цей рецепт з розряду живильним і одночасно прагматичною кухні, адже в хід можна пустити практично будь-які залишки продуктів, що залежалися в холодильнику: шинку, сосиски, копченості, овочі, сир і т.д.

Барвиста і апетитна фріттата, приготована за цим рецептом, стане ідеальним перекусом для всієї родини. Склад продуктів ви завжди можете змінити або доповнити за своїм розсудом.
Страви з м'яса | Переглядів: 568 | Дата: 27.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/2/56994151.jpgЯке японське блюдо ви б не вирішили зробити самостійно, будь то Філадельфія , Каліфорнія , нігірі суші і т.д., насамперед необхідно дізнатися як варити рис для ролів правильно! Саме від цього компонента залежить якість підсумкового продукту, тому не варто ігнорувати інструкції та рекомендації!

Напевно ви помічали, що часто роли починають розвалюватися при контакті з соєвим соусом і якраз таки однією з можливих причин подібної ситуації може бути неправильно приготований рис. Щоб ваше японське страва не зазнало фіаско, давайте розглянемо як варити рис для ролів і суші так, щоб результат ваших старань вийшов бездоганним!
Суші і роли | Переглядів: 567 | Дата: 06.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/71520484.jpgГотуємо пиріг з м'ясом в духовці на популярному прісному тісті, яке в Мережі часто називають «швейцарським». Замішана на суміші рослинного масла і крижаної води, борошняна основа виходить легкої, ламкою, багатошаровою. А в нашому прикладі ще й просочується ароматним м'ясним соком.

Пиріг з рясним шаром фаршу, доповненого зеленню і сиром, припаде до смаку м'ясоїдам і любителям грунтовної несолодкої випічки. Також оцінять виріб і ті, хто вважає за краще мінімум тесту і багато начинки.
Пироги | Переглядів: 564 | Дата: 15.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/2/32091751.jpgСьогодні приготуємо барвистий салат з печінки тріски консервованої, перепелиних або курячих яєць і овочевого міксу. Це неймовірно ситне і апетитне блюдо створюється буквально за кілька хвилин, адже всього-на-всього необхідно подрібнити продукти і розсортувати їх по тарілках.

Як простий заправки тут підійде як масло, що залишилося від консервованої печінки, так і домашній майонез , самостійно приготований в блендері. Все залежить тільки від ваших кулінарних уподобань!


/_pu/1/08971033.jpgЦвітна капуста, запечена в духовці з сиром, стане прекрасним доповненням до стейку м'яса або риби, але також може виступати і як самостійне овочеве блюдо. Запікаються капустяні суцвіття під сирно-сметанним шаром, завдяки чому виходять дуже м'якими, соковитими і ніжними. Простіше кажучи, це справжня насолода для всіх шанувальників простих страв з овочів!

В даному випадку підійде як свіжа кольорова капуста, так і заморожена, тому рецепт може стати в нагоді в будь-який час року. Отже, запасаємося простими продуктами і приступаємо до приготування корисного перекусу!
Овочеві страви | Переглядів: 562 | Дата: 03.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/2/56549605.jpgНа відміну від звичайної ватрушки, що представляє собою корж тіста з відкритою начинкою, королівська більше схожа на закритий тертий пиріг з ніжним сирним наповнювачем, що нагадує суфле. Випічка виходить дуже смачною, з м'якою серединкою і апетитно хрустким верхнім шаром. Найчастіше від шматочка такого пирога не відмовляються навіть ті, хто зовсім не любить і не їсть сир.

Королівська ватрушка особливо хороша в охолодженому вигляді, але можна їсти її і теплою, за бажанням доповнивши сметаною або свіжими ягодами. Пропонуємо докладний покроковий рецепт цього чудового десерту!
Пироги | Переглядів: 560 | Дата: 13.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/2/66747967.jpgТартар - холодний соус, який зазвичай подають до риби і морепродуктів, хоча не забороняється доповнити їм і м'ясо, птицю або овочі. Вкраплення солоних огірків і свіжої зелені на тлі гладкої, ніжної текстури утворюють чудову заправку, яка здатна відмінно перетворити парові котлети і будь-які пріснувато страви, перетворивши їх в справжній делікатес.

Єдиного рецепту соусу тартар не існує - кожен кухар готує цю заправку по-своєму. Є варіанти на майонезі, на жовтках, з додаванням часнику, гірчиці, цибулі і т.д. Для прикладу пропонуємо два рецепта соусу тартар: класичний (на яєчних жовтках) і простий (на готовому майонезі).
Соуси і маринади | Переглядів: 557 | Дата: 12.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/1/56128803.jpgРататуй - овочеве блюдо, яке здобуло популярність після виходу мультфільму з однойменною назвою. Головними складовими рецепту є баклажани, свіжі помідори і кабачки. Овочі готуються в томатному соусі, завдяки чому розм'якшуються, вдосталь просочуються соком і ароматом.

У популярному мультфільмі представлена ​​авторська сервіровка рататуя, при якій інгредієнти нарізаються однаковими кружальцями і викладаються по колу. Сьогодні ми відтворимо цей спосіб подачі і приготуємо в духовці гучний овочевий рататуй - рецепт з фото покроково полегшить наше завдання!
Овочеві страви | Переглядів: 556 | Дата: 03.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/0/15517153.jpgРецепт фаршированих кабачків - велика база для кулінарного простору! Начинити їх можна чим завгодно - м'ясом, грибами, будь-який овочевий сумішшю, до основного набору додати рис, сир, зелень, улюблені спеції і т.д. Вибір, як завжди, необмежений і залишається за кулінаром, ну а ми сьогодні розглянемо найпопулярніший варіант цієї страви - готуємо фаршировані кабачки з фаршем, запечені в духовці.

Велика кількість м'ясної маси зі солодкуватої морквяно-цибулевої пасеруванням - ідеальна і універсальна начинка, а вкупі зі сметаною і під щільною сирною скоринкою вона стає ще більш соковитою і «виразною».
Страви з м'яса | Переглядів: 554 | Дата: 26.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/2/04214437.jpgЗараз існують різноманітні версії легендарного страви: класичний салат Цезар з куркою, сучасний і не менш популярний Цезар з креветками, також є і численні інтерпретації соусу.

Пропонуємо чергову варіацію, на цей раз з червоною рибою, в якості якої ідеально підійде сьомга солона в домашніх умовах. Смачний і ситний салат Цезар з сьомгою будемо подавати з традиційною для цієї страви заправкою, мініатюрними томатами черрі і перепелиними яйцями.

Copyright MyCorp © 2025