Домашня кухня
Сьомга солона в домашніх умовах |
Пиріг з чорницею і сиром |
Рисова локшина з куркою і овочами |
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0
|
|
Суп з фрикадельками і вермішеллю
Простий суп з фрикадельками і вермішеллю прекрасно вписується в щоденне меню. Рецепт, звичайно ж, не новий, але тим не менш смачний і бездоганний! За бажанням суп можна приготувати в сучасній варіації, наприклад, доповнивши солодким перцем, стиглими томатами, ситним беконом і будь-якими іншими компонентами, а можна довіритися старої доброї рецептурою, залишивши все без змін.
Барвисте і привабливе перша страва вабить своїм ароматом і апетитними нотками! Давайте ж приготуємо суп з фрикадельками, слідуючи покроковому рецептом з фото.
Інгредієнти у розрахунку на 2 л води:
- м'ясний фарш - 300 г;
- морква - 1 шт .;
- цибулина - 1 шт .;
- картопля - 2-3 шт .;
- дрібна вермішель - 2-3 ст. ложки;
- зелень - невеликий пучок;
- сіль, спеції - за смаком.
Суп з фрикадельками покроковий рецепт з фото в домашніх умовах
Як готувати суп з фрикадельками і вермішеллю
1. Спершу підготуємо інгредієнти. Очищену моркву ріжемо тонкими кружечками, мініатюрними кубиками або довгою соломкою: спосіб нарізки в даному випадку особливого значення не має. Цибулину звільняємо від лушпиння. Картопля очищаємо, ріжемо невеликими кубиками.
2. З підсоленого фаршу формуємо фрикадельки розміром з волоський горіх.
3. У киплячу воду закладаємо м'ясні кульки, додаємо цибулину і морквяний нарізку. Для отримання більш наваристого бульйону можна попередньо пасерувати моркву з цибулею на олії, але таке блюдо буде більш жирним і калорійним.
4. Варимо бульйон на помірному вогні. Через 15 хвилин додаємо картопляні кубики.
5. Відварюємо перша страва ще хвилин 10-15, а потім всипаємо дрібну вермішель. Тепер можна посолити суп до смаку і за бажанням додати улюблені спеції / приправи. Витримуємо бульйон на вогні ще хвилин 5 (до повної готовності вермішелі і м'якості картоплі).
6. Бажано, щоб перед подачею свіжозварений суп настоявся в каструлі під кришкою хвилин 20 - так бульйон стане більш насиченим. Подаємо простий суп з фрикадельками і вермішеллю гарячим. Відмінне доповнення наваристого бульйону складе свіжий кріп, соковита петрушка, зелена цибуля і т.д. Щедро обсипає порції дрібно порубаний зеленню.
Тепер наше ароматне перша страва готова! За бажанням можна заправити бульйон нежирною сметаною. Смачного!
|
Категорія: М'ясні супи | Додав: 23.03.2018
|
Переглядів: 508
| Рейтинг: 0.0/0 |
|