Неділя
21.07.2019
10:19
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Супи з куркою
М'ясні супи
Супи з рибою та морепродуктами
Овочеві супи
Пошук рецепта
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Перші страви » М'ясні супи


Суп з фрикадельками і вермішеллю

Простий суп з фрикадельками і вермішеллю прекрасно вписується в щоденне меню. Рецепт, звичайно ж, не новий, але тим не менш смачний і бездоганний! За бажанням суп можна приготувати в сучасній варіації, наприклад, доповнивши солодким перцем, стиглими томатами, ситним беконом і будь-якими іншими компонентами, а можна довіритися старої доброї рецептурою, залишивши все без змін.

Барвисте і привабливе перша страва вабить своїм ароматом і апетитними нотками! Давайте ж приготуємо суп з фрикадельками, слідуючи покроковому рецептом з фото.

Інгредієнти у розрахунку на 2 л води:
  • м'ясний фарш - 300 г;
  • морква - 1 шт .;
  • цибулина - 1 шт .;
  • картопля - 2-3 шт .;
  • дрібна вермішель - 2-3 ст. ложки;
  • зелень - невеликий пучок;
  • сіль, спеції - за смаком.

Суп з фрикадельками покроковий рецепт з фото в домашніх умовах

Як готувати суп з фрикадельками і вермішеллю


1. Спершу підготуємо інгредієнти. Очищену моркву ріжемо тонкими кружечками, мініатюрними кубиками або довгою соломкою: спосіб нарізки в даному випадку особливого значення не має. Цибулину звільняємо від лушпиння. Картопля очищаємо, ріжемо невеликими кубиками. 
 

2. З підсоленого фаршу формуємо фрикадельки розміром з волоський горіх. 
 

3. У киплячу воду закладаємо м'ясні кульки, додаємо цибулину і морквяний нарізку. Для отримання більш наваристого бульйону можна попередньо пасерувати моркву з цибулею на олії, але таке блюдо буде більш жирним і калорійним. 
 

4. Варимо бульйон на помірному вогні. Через 15 хвилин додаємо картопляні кубики. 
 

5. Відварюємо перша страва ще хвилин 10-15, а потім всипаємо дрібну вермішель. Тепер можна посолити суп до смаку і за бажанням додати улюблені спеції / приправи. Витримуємо бульйон на вогні ще хвилин 5 (до повної готовності вермішелі і м'якості картоплі). 
 

6. Бажано, щоб перед подачею свіжозварений суп настоявся в каструлі під кришкою хвилин 20 - так бульйон стане більш насиченим. Подаємо простий суп з фрикадельками і вермішеллю гарячим. Відмінне доповнення наваристого бульйону складе свіжий кріп, соковита петрушка, зелена цибуля і т.д. Щедро обсипає порції дрібно порубаний зеленню. 
 

Тепер наше ароматне перша страва готова! За бажанням можна заправити бульйон нежирною сметаною. Смачного!



Категорія: М'ясні супи | Додав: 23.03.2018
Переглядів: 85 | Рейтинг: 0.0/0


Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2019