Четвер
18.04.2024
03:14
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Холодні закуски
Гарячі закуски
Суші і роли
Пошук рецепта
/_pu/1/84257200.jpg
Спрінг роли з креветками і овочами
/_pu/0/58278233.jpg
М'ясні їжачки з рисом в духовці
/_pu/4/31954708.jpg
Кекс на майонезі з родзинками
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Закуски » Гарячі закуски


Міні-піца на батоні

Міні-піца на батоні або, простіше кажучи, гарячі бутерброди, приготовані в духовці - це відмінне рішення для сніданку або швидкого перекушування. Звичайно, з традиційною піцою це блюдо має мало спільного, але, мабуть, назву дана закуска отримала за рахунок начинки, запеченої під шаром сиру на якійсь основі. У будь-якому випадку виходять бутерброди дуже смачними, а це найголовніше!

У рецепті немає строгого і точного набору продуктів, в хід можна пустити буквально все, що знайдеться в холодильнику. Ніяких обмежень - аби все було поєднуваним і гармонійно! Радує і швидкість приготування - на весь процес піде не більше 30 хвилин.
 
Складові:
  • батон - 1 шт .;
  • шинка або будь-яка ковбаса - близько 200 г;
  • сир - 150 г;
  • помідори - 1-2 шт .;
  • томатна паста чи кетчуп - 2-3 ст. ложки;
  • яйце - 1 шт .;
  • молоко - 100 мл;
  • зелень - маленький пучок;
  • сіль, суміш сухих трав - за смаком.


Міні-піца на батоні рецепт з фото крок за кроком

Як приготувати міні-піцу на батоні в духовці

1. Батон нарізаємо стандартними скибочками (як для приготування звичайних бутербродів). 
 

2. Помідори ріжемо довільно - кубиками або тонкими кружечками. Шинку або ковбасу рубаємо короткою соломкою. Для приготування міні-піци на батоні підійдуть будь-які ковбасні або м'ясні вироби - можна використовувати сосиски, копченості, відварене куряче філе і т.д.
 

3. Сир натираємо тонкою стружкою. 
 

4. Молоко з'єднуємо з яйцем, додаємо сіль, ароматні трави і розмішуємо віночком - об'єднуємо компоненти в єдину рідку суміш. 
 

5. По черзі занурюємо шматочки батона в молочно-яєчну «ванну», а потім викладаємо на покритий пергаментним папером деко. Рідка заливка додасть сухуватим хлібним скибочкам соковитість і більш ніжний смак.
 

6. Змащуємо батон тонким шаром томатної пасти або кетчупу. 
 

7. Слідом розподіляємо ковбасу і помідори. За бажанням до начинки можна додати і інші інгредієнти: мариновані гриби, маслини, шматочки солодкого перцю і т.д. 
 

8. Рясно обсипає заготовки сиром, а потім відправляємо деко в прогріту до того часу духовку. Витримуємо міні-піцу на батоні при температурі 180 градусів всього 10-15 хвилин. 
 

9. Трохи остудивши, подаємо свіжоприготовані бутерброди, доповнивши свіжою зеленню. Їмо міні-піцу як самостійну страву в супроводі чаю або кави, або вприкуску з супами і бульйонами.
 

Міні-піца на батоні в духовці готова! Смачного!



Категорія: Гарячі закуски | Додав: 05.04.2018
Переглядів: 873 | Рейтинг: 0.0/0


Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2024