Середа
19.06.2019
16:13
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Супи з куркою
М'ясні супи
Супи з рибою та морепродуктами
Овочеві супи
Пошук рецепта
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Перші страви » М'ясні супи


У категорії рецептів: 13
Показано рецептів: 1-13

Сортувати за: Даті · Назві · Рейтингу · Коментарям · Переглядам
/_pu/0/88254476.jpgБорщ з квашеною капустою відрізняється від звичайного червоного борщу характерною кислинкою. Це перша страва має насичений смак і приємний аромат, від якого вмить розігрується апетит. Особливо популярний борщ з квашеною капустою в сезон пізньої осені або холодної зими, однак і влітку часом дуже хочеться приготувати це живильна перша страва.

Для бульйону вибираємо соковиту яловичину / свинину на кістці або ж готуємо більш легкий варіант - без м'яса.
М'ясні супи | Переглядів: 81 | Дата: 23.03.2018 | Комментарии (0)

/_pu/0/93632872.jpgСитний, густий і обволікає гороховий суп з копченостями - смачне, зігріваючий перша страва, сміливо конкурує з м'ясної солянкою і незамінним червоним борщем. Яскраві ноти і аромат створюють копчені реберця і смажений бекон, підсилює навар соковита морквяно-цибулевий пассеровка, а поживність крім бобів додає картопля.

Приступаючи до приготування, завчасно заливаємо горох водою, або вибираємо невеликий подрібнений продукт, який дозволяє обходитися без цієї процедури. Далі всього лише кілька простих маніпуляцій - і перед нами відмінний суп, ідеальний для осінньо-зимового періоду.
М'ясні супи | Переглядів: 91 | Дата: 22.03.2018 | Комментарии (0)

/_pu/0/05321004.jpgПоширений зелений борщ сильно відрізняється від свого червоного «побратима»: тут немає звичних для класичного борщу капусти і буряка, ці інгредієнти успішно заміняє щавель. Найчастіше можна зустріти й іншу назву блюда - зелений борщ, але по суті все це один і той же суп, з ідентичним набором продуктів і схожою рецептурою.

Отже, сьогодні в нашому меню апетитний зелений борщ зі щавлем і яйцем - рецепт з фото допоможе впоратися з приготуванням!
М'ясні супи | Переглядів: 98 | Дата: 23.03.2018 | Комментарии (0)

/_pu/0/11567601.jpgКласична окрошка на квасі - холодний суп, що складається з міксу овочів і ковбаси (або м'яса). Мабуть, це найпопулярніше блюдо в спеку, тому рецепт традиційної окрошки незмінно актуальний щоліта.

Сьогодні ми підкажемо початківцям кулінарам як готувати це просте російське страву. Так як суп у нас річний, не шкодуємо зелені - окрошка повинна вийти максимально соковитою і ароматною. Що стосується заправки, варіантів тут маса: квас, кефір, сироватка або навіть проста кип'ячена вода. У нашому прикладі ми віддали перевагу квасу.
М'ясні супи | Переглядів: 20 | Дата: 23.03.2018 | Комментарии (0)

/_pu/0/64480066.jpgОснова слов'янської кухні - класичний борщ з м'ясом - незамінне блюдо, яке як і раніше залишається затребуваним, навіть незважаючи на велику кількість всіляких нових рецептів. На фоні основної версії з'являються і різні інтерпретації, наприклад, борщ з куркою або різноманітні пісні варіанти.

Звичайно, кожна господиня готує це смачне блюдо по-своєму, застосовуючи особисті, придбані з досвідом кулінарні секрети, тому вести суперечки про правильність приготування борщу безглуздо. Як варіант, ми пропонуємо вам базовий рецепт, який в майбутньому може стати хорошою основою для експериментів!
М'ясні супи | Переглядів: 76 | Дата: 23.03.2018 | Комментарии (0)

/_pu/0/53872406.jpgСьогодні в нашому меню ароматний, з впізнаваною обов'язкової кислинкою розсольник з перловкою і солоними огірками. Це перше блюдо радує відмінним смаком з першої ложки, зігріває, наповнює тонусом і бадьорістю. За рахунок легких кислуватих «нот» суп нагадує солянку, але виходить куди більш економним, адже в якості м'ясної складової рецепт обходиться тільки яловичиною, а при бажанні можна зробити бульйон і повністю пісним.

Густий, концентрований м'ясний відвар зі стандартним для перших страв овочевим набором вдало доповнюється ситної крупою і огірковим розсолом. Суп виходить наваристим, і ситним. Густоту бульйону, як і ступінь кислинки, тут можна довільно регулювати, змінюючи пропорції і коригуючи рецепт на свій лад.
М'ясні супи | Переглядів: 67 | Дата: 21.03.2018 | Комментарии (0)

/_pu/0/60013656.jpgЗбірна солянка з ковбасою особливо хороша після минулого застілля: зігріваючий м'ясної відвар з солоними огірками та оливками допоможе погасити похмілля, а також позбутися від неприємного відчуття тяжкості.

Цей кисло-солоний суп хороший і тим, що в хід можна пустити майже будь-які продукти, що залежалися в холодильнику. Рецепт збірної солянки - відмінна можливість застосувати копченості, що залишилися після святкової трапези, що, звичайно ж, не може не порадувати сучасних прагматичних господинь.
М'ясні супи | Переглядів: 70 | Дата: 23.03.2018 | Комментарии (0)

/_pu/0/15742363.jpgЩо поєднує одночасно перше і друге блюдо, суп гуляш по-угорськи з яловичиною та овочами виходить поживним і смачним. В цілому рецепт складається з декількох простих кулінарних прийомів: спочатку на маслі обсмажується цибуля, потім для додання яскравого відтінку додається паприка, далі йде м'ясо і поступово вводяться інші інгредієнти.

Ця страва відрізняється від звичного для нас «домашнього» гуляшу в першу чергу своїм складом, адже крім м'яса тут присутній картопля. Також різниця є і в сервіровці: угорський суп-гуляш традиційно подається разом з чипетке (шматочками тіста).
М'ясні супи | Переглядів: 91 | Дата: 23.03.2018 | Комментарии (0)

/_pu/0/51294264.jpgПростий суп з фрикадельками і вермішеллю прекрасно вписується в щоденне меню. Рецепт, звичайно ж, не новий, але тим не менш смачний і бездоганний! За бажанням суп можна приготувати в сучасній варіації, наприклад, доповнивши солодким перцем, стиглими томатами, ситним беконом і будь-якими іншими компонентами, а можна довіритися старої доброї рецептурою, залишивши все без змін.

Барвисте і привабливе перша страва вабить своїм ароматом і апетитними нотками! Давайте ж приготуємо суп з фрикадельками, слідуючи покроковому рецептом з фото.
М'ясні супи | Переглядів: 73 | Дата: 23.03.2018 | Комментарии (0)

/_pu/0/24113940.jpgКласичний суп харчо - дуже ситне і апетитне блюдо грузинської кухні. Для отримання насиченого бульйону зазвичай застосовується яловичина, хоча існують рецепти і з застосуванням баранини або іншого м'яса. Характерною особливістю супу харчо є легка кислинка в смаку, що отримується за рахунок тклапі (засушеної м'якоті слив) або ж сливового соусу ткемалі. Через брак цих інгредієнтів деякі господині додають в суп звичайну томатну пасту, але робити це не рекомендується, адже смак страви буде вже не той.

Як правило, харчо готують з гострим перцем і великою кількістю часнику, хоча дозування «пекучих» інгредієнтів ви завжди можете контролювати самостійно, підлаштовуючи рецепт під свої особисті смакові переваги.
М'ясні супи | Переглядів: 80 | Дата: 23.03.2018 | Комментарии (0)

/_pu/0/42927167.jpgСьогодні в нашому меню класика французької кухні - цибульний суп на м'ясному відварі під рясним шаром тягучого сиру і хрустким скибочкою хліба. Ніжна консистенція, шовковиста текстура і м'який вершковий присмак попередньо обробленого лука надають бульйону особливий шарм, роблячи це блюдо зовсім несхожим на всі інші.

Незважаючи на мізерний набір продуктів і лякає багатьох кількість цибулі, суп має неймовірно насиченим смаком, а все пропорції вивірені і вирахувані ідеально. Після тривалого гасіння луковая маса стає солодкуватої, ніби карамелізованою, тому в бульйоні немає навіть найменшого натяку на гіркоту.
М'ясні супи | Переглядів: 91 | Дата: 22.03.2018 | Комментарии (0)

/_pu/0/32072986.jpgЧервоний борщ з буряком і яловичиною хороший в будь-який час року. Це ситне і барвисте перша страва швидко втамовує голод, зігріває і радує чудовим смаком. Важко перелічити, скільки зараз існує версій традиційної страви: класичний борщ з м'ясом , менш калорійний і швидший борщ з куркою , освіжаючий зелений борщ і т.д.

На цей раз для приємних, ледь вловимих кисло-солодких «ноток» додамо в овочеву заправку оцет і цукровий пісок, а в іншому будемо діяти приголосного стандартної рецептурою.
М'ясні супи | Переглядів: 81 | Дата: 23.03.2018 | Комментарии (0)

/_pu/0/73156317.jpgЯк різноманітності і альтернативи традиційному борщу , розсольнику, м'ясної солянки і іншим перших страв, готуємо класичну шурпу з яловичиною та овочами. Насичений густий бульйон, що обволікає привабливий аромат і відмінний смак - головні характеристики цього ситного східного супу.

Для більш наваристою і грунтовної шурпи яловичину можна замінити бараниною. Овочевий «мікс» і набір спецій також запросто піддається коригуванню. Даний покроковий рецепт шурпи пропонує базову технологію, яка допускає варіації.
М'ясні супи | Переглядів: 73 | Дата: 23.03.2018 | Комментарии (0)

Copyright MyCorp © 2019