Середа
19.06.2019
15:54
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Пироги
Торти
Тістечка
Кекси і маффіни
Піца
Пиріжки і булочки
Печиво
Млинці та оладки
Пошук рецепта
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Випічка » Пироги


Пиріг «Жираф»

Пиріг «Жираф» - відмінна ідея нагодувати маленьких непосид смачним, симпатичним і корисним десертом! Шматочок такої апетитної випічки дітки з'їдять з великим задоволенням, а мами будуть спокійні, адже переважає в начинці сир, який просто необхідний для зростаючого організму.

Десерт поєднує в собі пісочне тісто з шоколадним смаком, ніжний наповнювач і забавне оформлення. Готується цей чудовий пиріг «Жираф» з сиром елементарно, тому швидше за запасаємося усіма необхідними продуктами і приступаємо до процесу!
 
Складові:

Для тесту:
  • какао-порошок - 2 ст. ложки;
  • вершкове масло - 100 г;
  • яйце - 1 шт .;
  • розпушувач тіста - 2 ч. ложки;
  • борошно - 250 г;
  • цукор - 100 г.

Для начинки:
  • сир однорідний - 400 г;
  • сметана 20% - 200 г;
  • картопляний крохмаль - 3 ст. ложки;
  • цукор - 150 г;
  • яйця - 2 шт .;
  • ванілін - пучку.


Пиріг «Жираф» з сиром рецепт з фото

Як зробити пиріг «Жираф»

1. Насамперед готуємо основу пирога - пісочне тісто. Розм'яклої масло засипаємо цукром, енергійно розтираємо виделкою.
 

2. Вбиваємо яйце і перемішуємо суміш. 
 

3. Окремо з'єднуємо борошно, какао і розпушувач. Просіявши, поступово підсипає до масляною масою, замішуючи м'яке і однорідне тісто.
 

4. Відокремлюємо від борошняної маси четверту частину, а решта розподіляємо руками по рознімної жаростійкої формі діаметром 20-22 см (дно ємності для підстраховки застилає пергаментом). Формуємо високі бортики близько 5 см. Форму з майбутньою основою пирога і залишився грудку тіста прибираємо на півгодини в холодильник. 
 

5. Тим часом готуємо начинку. Для цього в простору миску викладаємо відразу всю порцію сиру і сметани. Вбиваємо яйця, додаємо цукор, крохмаль і ванілін. 
 

6. З'єднуємо компоненти міксером в єдину однорідну масу.
 

7. Виливаємо сирний наповнювач в охолоджену пісочну «кошик». 
 

8. Що залишився грудку тіста ділимо на маленькі шматочки. Формуємо невеликі плоскі заготовки, що нагадують плями жирафа і викладаємо на поверхню сирної начинки. Із залишків тіста ліпимо вузькі довгі смужки і викладаємо по колу вздовж бортів форми. 
 

9. Відправляємо пиріг «Жираф» в прогріту духовку з температурою 180 градусів і випікаємо близько 1 години. Начинка повинна злегка зарум'яниться і ретельно пропектися всередині. Щоб упевнитися в готовності випічки, занурюємо зубочистку або дерев'яну шпажку в сирний наповнювач. Якщо на паличці не залишається вологих сирних грудок, витягаємо форму з духовки.
 

10. Повністю остудивши, готовий пиріг «Жираф» з сиром ділимо порційно і подаємо! Насолоджуємося тонким тестом, м'якою начинкою і забавним дизайном.
 

Приємного чаювання!



Категорія: Пироги | Додав: 13.04.2018
Переглядів: 69 | Рейтинг: 0.0/0


Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2019