Вівторок
26.11.2024
11:13
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Страви з м'яса
Страви із птиці
Страви з риби та морепродуктів
Овочеві страви
Пошук рецепта
/_pu/4/73949446.jpg
Паска на жовтках з родзинками
/_pu/1/02869524.jpg
Роли Каліфорнія в домашніх умовах
/_pu/2/37351479.jpg
Салат «Ялинкові кулі»
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Другі страви » Страви з м'яса


М'ясо «Гармошка» в духовці

Дуже важко встояти перед спокусою поласувати шматочком запеченого м'яса за цим рецептом! Звичайна свинина, нашпигована добавками, помітно перетворюється в смаку, особливо, якщо вдало підібрати спеції і використовувати хоча б невелику кількість часнику.

В процесі очікування в духовці масивний м'ясної шматок ретельно пропікається, стає м'яким і ніжним з рясною порцією розплавленого сиру і червоними помідорами, додають страві приємну кислинку. М'ясо «Гармошка» в фользі в духовці при малій кількості інгредієнтів і мінімумі зусиль виходить смачним і соковитим, яскраво виглядає на тарілці і відразу викликає апетит!

Складові:
  • свинина (підійде корейка, окіст або карбонат) - 1 кг;
  • помідори - 2 шт .;
  • сир - близько 200 г;
  • часник - 3-4 зубці;
  • вершкове масло - близько 20 г;
  • сіль за смаком;
  • мелений чорний перець - за смаком;
  • спеції (солодка паприка, орегано і т.д.) - за смаком.

М'ясо «Гармошка» в фользі в духовці рецепт

Як приготувати свинину гармошкою в духовці

1. М'ясо промиваємо і протираємо серветками, видаляючи вологу. Ножем робимо паралельні глибокі надрізи, не доводячи лезо до кінця. Промащуємо свинину з усіх боків вершковим маслом, щоб м'ясо вийшло найбільш м'яким і соковитим. Потім натираємо сіллю, посипаємо перцем і вибраними спеціями. Не забуваємо посолити і поперчити м'ясні «кишені».
 

2. Укладаємо м'ясну заготівлю прорізами вгору в жаростійкий посуд, застелену фольгою. Шпигуємо «кишені» сиром, нарізаним тонкими пластинами. 
 

3. Далі викладаємо в м'ясні прорізи помідори, нарізані тонкими кружечками. Зубці часнику нарізаємо пластинами і теж поміщаємо в «кишені». 
 

4. Накриваємо наш напівфабрикат фольгою і відправляємо в прогріту духовку. Запікаємо м'ясо гармошкою протягом 60-90 хвилин при 180 градусах. Щоб переконатися в готовності, проколюємо свинину дерев'яною шпажкою або будь-яким гострим предметом. Якщо м'ясо проколюється легко, і при цьому виділяється світлий сік, страва готова! Хвилин за 15 до закінчення готування розкриваємо фольгу, щоб наша «гармошка» злегка підрум'яниться. 
 

5. Готове гаряче м'ясо викладаємо на блюдо, ділимо на скибочки і подаємо з будь-яким гарніром або ж повністю охолоджуємо і формуємо бутерброди. 
 

М'ясо «Гармошка» в фользі в духовці готово! Смачного!



Категорія: Страви з м'яса | Додав: 26.03.2018
Переглядів: 545 | Рейтинг: 0.0/0


Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2024