Домашня кухня
Паска на жовтках з родзинками |
Роли Каліфорнія в домашніх умовах |
Салат «Ялинкові кулі» |
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0
|
|
М'ясо «Гармошка» в духовці
Дуже важко встояти перед спокусою поласувати шматочком запеченого м'яса за цим рецептом! Звичайна свинина, нашпигована добавками, помітно перетворюється в смаку, особливо, якщо вдало підібрати спеції і використовувати хоча б невелику кількість часнику.
В процесі очікування в духовці масивний м'ясної шматок ретельно пропікається, стає м'яким і ніжним з рясною порцією розплавленого сиру і червоними помідорами, додають страві приємну кислинку. М'ясо «Гармошка» в фользі в духовці при малій кількості інгредієнтів і мінімумі зусиль виходить смачним і соковитим, яскраво виглядає на тарілці і відразу викликає апетит!
Складові:
- свинина (підійде корейка, окіст або карбонат) - 1 кг;
- помідори - 2 шт .;
- сир - близько 200 г;
- часник - 3-4 зубці;
- вершкове масло - близько 20 г;
- сіль за смаком;
- мелений чорний перець - за смаком;
- спеції (солодка паприка, орегано і т.д.) - за смаком.
М'ясо «Гармошка» в фользі в духовці рецепт
Як приготувати свинину гармошкою в духовці
1. М'ясо промиваємо і протираємо серветками, видаляючи вологу. Ножем робимо паралельні глибокі надрізи, не доводячи лезо до кінця. Промащуємо свинину з усіх боків вершковим маслом, щоб м'ясо вийшло найбільш м'яким і соковитим. Потім натираємо сіллю, посипаємо перцем і вибраними спеціями. Не забуваємо посолити і поперчити м'ясні «кишені».
2. Укладаємо м'ясну заготівлю прорізами вгору в жаростійкий посуд, застелену фольгою. Шпигуємо «кишені» сиром, нарізаним тонкими пластинами.
3. Далі викладаємо в м'ясні прорізи помідори, нарізані тонкими кружечками. Зубці часнику нарізаємо пластинами і теж поміщаємо в «кишені».
4. Накриваємо наш напівфабрикат фольгою і відправляємо в прогріту духовку. Запікаємо м'ясо гармошкою протягом 60-90 хвилин при 180 градусах. Щоб переконатися в готовності, проколюємо свинину дерев'яною шпажкою або будь-яким гострим предметом. Якщо м'ясо проколюється легко, і при цьому виділяється світлий сік, страва готова! Хвилин за 15 до закінчення готування розкриваємо фольгу, щоб наша «гармошка» злегка підрум'яниться.
5. Готове гаряче м'ясо викладаємо на блюдо, ділимо на скибочки і подаємо з будь-яким гарніром або ж повністю охолоджуємо і формуємо бутерброди.
М'ясо «Гармошка» в фользі в духовці готово! Смачного!
|
Категорія: Страви з м'яса | Додав: 26.03.2018
|
Переглядів: 545
| Рейтинг: 0.0/0 |
|