П`ятниця
03.05.2024
14:16
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Перші страви
Другі страви
Закуски
Салати
Соуси
Випічка
Десерти
Напої
Пошук рецепта
/_pu/0/11567601.jpg
Класична окрошка на квасі
/_pu/1/57036236.jpg
Локшина удон з куркою
/_pu/1/23660713.jpg
Класичний жульєн з куркою і грибами
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти


Всього рецептів: 468
Показано рецептів: 341-360
Сторінки: « 1 2 ... 16 17 18 19 20 ... 23 24 »


/_pu/0/32072986.jpgЧервоний борщ з буряком і яловичиною хороший в будь-який час року. Це ситне і барвисте перша страва швидко втамовує голод, зігріває і радує чудовим смаком. Важко перелічити, скільки зараз існує версій традиційної страви: класичний борщ з м'ясом , менш калорійний і швидший борщ з куркою , освіжаючий зелений борщ і т.д.

На цей раз для приємних, ледь вловимих кисло-солодких «ноток» додамо в овочеву заправку оцет і цукровий пісок, а в іншому будемо діяти приголосного стандартної рецептурою.
М'ясні супи | Переглядів: 563 | Дата: 23.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/2/38538051.jpgЩо таке майонез знають всі без винятку. Мабуть, цей популярний соус можна назвати найпоширенішою і смачною заправкою. Однак ні для кого не секрет, що в покупному майонезі містяться різноманітні хімічні добавки, тому не рекомендується зловживати ним. А розумніше і зовсім виключити продукт, повний некорисних домішок, замінивши його домашнім, адже смак майонезу, зробленого власноруч, нічим не поступається магазинному, при цьому в складі немає ніякої хімії - все максимально натурально і просто!

Для виготовлення продукту візьмемо найдоступніші компоненти, і дізнаємося як зробити домашній майонез блендером. Рецепт насправді елементарний, варто лише уважно дотримуватися технологію і старанно попрацювати погружной насадкою.
Заправки до салатів | Переглядів: 562 | Дата: 11.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/4/78792374.jpgМедовий кекс з прянощами, цукатами та родзинками, покритий шоколадно-сметанною глазур'ю і прикрашений яскравою кондитерської посипкою - зимова святкова випічка, яку можна приурочити до Нового року або Різдва. Високий, пишний, пористий кекс з білосніжною заливкою швидко створює урочисту обстановку і впевнено конкурує з імбирним печивом і пряниковими будиночками.

Звабливий аромат меду і пряних добавок, сонячний відтінок м'якушки, рясні вкраплення кольорових цукатів та родзинок - лише зовнішній вигляд і запах відразу ж підкорюють! Медовий смак прекрасно поєднується як з міцною кавою, чаєм, так і з молоком, легкими фруктово-ягідними напоями.
Кекси і маффіни | Переглядів: 561 | Дата: 22.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/0/55606806.jpgСтир Фрай (Stir fry) - метод, при якому продукти обсмажуються в маслі на максимальному вогні. Час на підготовку в такому випадку зведено до мінімуму, що дозволяє зберегти всю соковитість інгредієнтів.

Ми приготуємо по вищеописаному способу м'ясо, доповнивши його грибами, солодким перцем і морквою. Смажена свинина «Стир Фрай» з яскравими овочами, заправлена ​​соєвим соусом з часником, виходить в міру гострої і по-справжньому чудовою! Переконайтеся в цьому самі, випробувавши це чудове блюдо!
Страви з м'яса | Переглядів: 560 | Дата: 28.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/29974674.jpgКулеб'яка з м'ясом - закритий російський пиріг довгастої форми, приготований на м'якому і пишному дріжджовому тесті. Раніше кулеб'яку обов'язково випікали зі складною начинкою, що складається з декількох ярусів. А щоб продукти не змішувалися, як прошарків використовувалися тонкі млинці.

Зараз за старою технологією кулеб'яку готують рідко. З метою економії часу господині зазвичай беруть для начинки всього 1-2 інгредієнта. Це може бути м'ясо, риба, овочі і т.д. Жорстких рамок і строгих кордонів тут немає - приготувати пиріг можна з будь-яким наповнювачем! У нашому прикладі розглянемо простий рецепт кулеб'яки з фаршем.
Пироги | Переглядів: 558 | Дата: 13.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/4/15231765.jpgПропонуємо спекти сирні кекси, для яких необхідно всього-на-всього підготувати прості інгредієнти і дотримуватися послідовність закладки продуктів. Заміс тесту в даному випадку довіримо міксери, а процес випічки - зручним силіконовим формочках, тим самим максимально звільнивши себе від роботи!

Прості мініатюрні кекси з ніжним м'якушем і приємним сирним присмаком стануть ідеальним десертом до чаю! Їх можна швидко приготувати в ситуації «гості на порозі», зробити для сніданку вихідного дня або побалувати себе в моменти, коли хочеться чогось солодкого ... Отже, готуємо бездоганні у всіх відносини сирні кекси в силіконових формочках!
Кекси і маффіни | Переглядів: 556 | Дата: 22.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/0/37478906.jpgРецепт лазаньї з фаршем в домашніх умовах дозволяє створити смачне італійське блюдо, докладаючи мінімум зусиль, адже основа використовується вже готова, а весь процес зводиться до виготовлення м'ясної начинки. Ніжний смак апетитною лазаньї підкорює миттєво, залишаючи про себе приємні враження! Вишукане блюдо, просочене соусом «Бешамель», не залишить байдужих: приготувавши раз це смачні ласощі, ви обов'язково захочете повторити! Отже, сьогодні в нашому меню класична лазанья з фаршем!
Страви з м'яса | Переглядів: 554 | Дата: 28.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/4/39639230.jpgКапкейкі «Червоний оксамит» поєднують в собі дрібнопористий ніжний м'якуш яскравого кольору і вершковий білосніжний крем. Свою назву випічка отримала не випадково, адже тісто і правда виходить оксамитовим, дуже м'яким і повітряним.

Завдяки насиченому червоному кольору, який є символом любові і пристрасті, капкейкі стануть відмінним десертом на 14 лютого - день всіх закоханих. Хоча подати їх можна і на будь яке інше свято або зробити просто так, без особливого приводу.
Кекси і маффіни | Переглядів: 554 | Дата: 20.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/0/64480066.jpgОснова слов'янської кухні - класичний борщ з м'ясом - незамінне блюдо, яке як і раніше залишається затребуваним, навіть незважаючи на велику кількість всіляких нових рецептів. На фоні основної версії з'являються і різні інтерпретації, наприклад, борщ з куркою або різноманітні пісні варіанти.

Звичайно, кожна господиня готує це смачне блюдо по-своєму, застосовуючи особисті, придбані з досвідом кулінарні секрети, тому вести суперечки про правильність приготування борщу безглуздо. Як варіант, ми пропонуємо вам базовий рецепт, який в майбутньому може стати хорошою основою для експериментів!
М'ясні супи | Переглядів: 552 | Дата: 23.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/0/66082227.jpgРецепти супів на курячому бульйоні користуються популярністю не тільки через насичений і приємний смак, але і за рахунок своєї користі. Вважається, що суп з курячого м'яса - відмінний профілактичний засіб від застуди та багатьох інших захворювань: він швидко засвоюється організмом і підвищує імунітет. Якщо ж доповнити бульйон свіжою зеленню і овочами, користь готового блюда тільки збільшується!

Сьогодні ми приготуємо смачний і простий суп курячий з вермішеллю без використання картоплі. Такий бульйон виходить легким, прозорим і ароматним, вариться дуже швидко і не вимагає багато інгредієнтів.
Супи з куркою | Переглядів: 550 | Дата: 22.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/0/76452502.jpgВ пост і щодо розвантажувальні дні пропонуємо випробувати вегетаріанський варіант всім знайомого першої страви. Готуємо запашний пісний борщ з грибами без використання м'яса / птиці або навіть консервів. Зберігаємо стандартний набір овочів, традиційну заправку, насичений колір, густоту і незамінний часниковий аромат. Прямуємо класичним рецептом борщу , але без варіння бульйону, що істотно скорочує час готування.

Для додаткового навару і посилення смакових нот додаємо до першої страви смажені печериці. За бажанням порцію грибів та інших компонентів можна змінювати за смаком, але занадто сильно скорочувати дозування не рекомендується, адже від овочів залежить насиченість і концентрація бульйону.
Овочеві супи | Переглядів: 548 | Дата: 25.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/49237631.jpgГотуємо пиріг сирник в духовці - ситну, смачну, що не нудотну випічку, ще й привабливу в розрізі. Цей десерт відомий в Мережі як «німецький маковий пиріг». Основа і верх вироби - солодка розсипчаста пісочна крихта, а серединка - ніжна, трохи волога сирна маса з рясними контрастними вкрапленнями маку. Цей апетитний десерт доречно як приготувати без приводу, так і подати гостям, особливо якщо доповнити порції повітряними вершками або кулькою пломбіру.

Багато рецептів з маком обов'язково вимагають попереднього запарювання і розтирання зерен в ступці. Наш сирник дозволяє обійтися без цієї досить клопіткою роботи. В цілому весь процес приготування не дуже трудомісткий, особливо з докладною покроковою інструкцією.
Пироги | Переглядів: 548 | Дата: 15.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/1/85021364.jpgЛюбителям смаженої картоплі та інших схожих блюд ( чаклунів , биточків , решті ) напевно сподобаються і прості картопляні оладки з грибами. Рецепт дуже простий - натираємо картопля, змішуємо з іншими компонентами, пасеруємо начинку. Готуємо аналогічно традиційним оладки - на сковороді з рослинним маслом.

Тонка картопляна соломка при обсмажуванні швидко розм'якшується, стає дуже ніжною, просочується грибним ароматом і апетитно зарум'янюється із зовнішнього боку. В результаті виходять дивно смачні засмаженою оладки з начинкою, які в поєднанні зі свіжою зеленню і сметаною здатні перетворити рядовий вечеря в справжню святкову трапезу.
Овочеві страви | Переглядів: 546 | Дата: 03.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/4/97756561.jpgЯкщо у вас немає бажання готувати трудомісткі торти, але при цьому хочеться порадувати гостей смачною святковою випічкою, пропонуємо звернути увагу на новорічні капкейкі «Ялинки». Такий яскравий і ефектний десерт буде акцентувати на собі увагу і гідно прикрасить торжество, особливо радуючи діточок.

Щоб наші «ялинки» вийшли вище, підемо на невелику хитрість і сховаємо під кремом вафельні ріжки. До речі, тут можна пофантазувати і зробити капкейкі з «секретом», поклавши під ріжок якийсь сюрприз, будь то цукерка, маленька іграшка або записочка з побажаннями. Отже, давайте разом приготуємо їстівну атрибутику «чарівної» новорічної атмосфери!
Кекси і маффіни | Переглядів: 544 | Дата: 20.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/2/08423989.jpgЯкщо ви коли-небудь готували класичний курник, напевно знаєте, що це не звичайний пиріг, а майже кулінарний подвиг! Адже на його виготовлення потрібно затратити дуже багато часу, зробивши масу маніпуляцій ... Вся справа в тому, що справжній курник є великий пиріг з багатошаровою начинкою, розділеної тонкими млинцями. В якості наповнювача зазвичай використовується м'ясо / птиця, гриби, рис, яйця і т.д. Звичайно ж, в результаті виходить шедевральний блюдо, адже неспроста курник назвали царським пирогом!

Однак стрімкий темп сьогоднішнього життя диктує нам свої умови, тому з часом рецепт сильно спростився, і сьогодні ми пропонуємо освоїти сучасну версію пирога за мотивами старовинного курника. В якості основи зробимо швидке тісто на кефірі, а для начинки застосуємо філе птиці і картопля. Курник з куркою і картоплею виходить соковитим, ситним і смачним! А якщо слідувати покроковому рецептом з фото, процес приготування виявиться швидким і простим!
Пироги | Переглядів: 543 | Дата: 13.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/4/73805316.jpgСправжня італійська піца Маргарита включає в начинку всього три компонента - томатний соус, моцарелу і зелений базилік. Також обов'язковою складовою рецепта є тонке італійське тісто, товщина якого не повинна перевищувати 4 мм.

Свіжоспечена «Маргарита» виходить смачною і ситної, навіть без входять до складу начинки ковбасних / м'ясних виробів. Якщо ж ви наполягаєте на м'ясному варіанті піци, напевно вам до смаку припаде домашня піца з ковбасою.
Піца | Переглядів: 543 | Дата: 23.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/1/57777018.jpgВідварити спагетті - справа нехитра, адже досить уважно прочитати інструкцію і виконати прості рекомендації виробника. Напевно так ви і надходили багато разів, але яскравих смакових вражень від подібного способу приготування швидше за все не відчували. Якщо ж додатково приготувати до макаронних виробів цікавий соус, вийде зовсім інша справа - прісні спагетті заграють новими «фарбами», їх смак вмить перетвориться, а блюдо з рядового перетвориться майже в святковий!

Сьогодні пропонуємо черговий рецепт з мотивів італійської кухні - готуємо спагетті з морепродуктами в томатному соусі! Тут відмінно підійде як вже готовий покупної морський коктейль, так і самостійно змішані креветки, мідії, восьминоги, кальмари і т.п.
Страви з риби та морепродуктів | Переглядів: 541 | Дата: 01.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/4/34716018.jpgЛюбителям випити чашечку чаю або кави в супроводі солодкої випічки рекомендуємо приготувати прості апельсинові маффіни. Готується десерт елементарно: необхідно лише послідовно змішати всі продукти, розподілити по маленьких формочках і відправити в духовку.

Готові маффіни мають ніжною текстурою, насиченим смаком апельсина і приємним ароматом. А якщо ви є любителем випічки з цитрусами, пропонуємо також випробувати ще один рецепт апельсинових кексів.
Кекси і маффіни | Переглядів: 541 | Дата: 20.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/2/90576004.jpgСалат «Оселедець під шубою» придбав колосальну популярність ще з радянських часів. Тоді це блюдо вважалося практично обов'язковою складовою новорічного застілля. Солона риба, покрита овочами, просоченими майонезом, вдало вписувалася в святкове меню за рахунок своєї ситості і ефектного зовнішнього вигляду.

Але навіть і в даний час, коли існує величезна різноманітність новомодних рецептів, класична «Оселедець під шубою» як і раніше залишається затребуваною і актуальною. Тому, приготувавши це поширене блюдо до святкового або буденному столу, ви не прогадаєте.


/_pu/0/24113940.jpgКласичний суп харчо - дуже ситне і апетитне блюдо грузинської кухні. Для отримання насиченого бульйону зазвичай застосовується яловичина, хоча існують рецепти і з застосуванням баранини або іншого м'яса. Характерною особливістю супу харчо є легка кислинка в смаку, що отримується за рахунок тклапі (засушеної м'якоті слив) або ж сливового соусу ткемалі. Через брак цих інгредієнтів деякі господині додають в суп звичайну томатну пасту, але робити це не рекомендується, адже смак страви буде вже не той.

Як правило, харчо готують з гострим перцем і великою кількістю часнику, хоча дозування «пекучих» інгредієнтів ви завжди можете контролювати самостійно, підлаштовуючи рецепт під свої особисті смакові переваги.
М'ясні супи | Переглядів: 539 | Дата: 23.03.2018 | Комментарии (0)

Copyright MyCorp © 2024