П`ятниця
16.11.2018
09:20
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Пироги
Торти
Тістечка
Кекси і маффіни
Піца
Пиріжки і булочки
Печиво
Млинці та оладки
Пошук рецепта
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Випічка » Піца


Домашня піца з ковбасою і сиром

Домашня піца з ковбасою і сиром - відмінне рішення для дружніх вечірок або сімейних свят, адже процес приготування цілком простий, а підсумкове страва виходить смачним і ситним. Здавалося б, немає нічого простішого: розкачати круглий коржик і викласти начинку. Однак і тут є свої нюанси!

Найважливіше - правильно зробити основу, а саме тонке італійське тісто. Розглянемо докладно як приготувати домашню піцу і безпосередньо як замісити бездоганне тісто.
 
Складові:
  • борошно - приблизно 1,5 склянки;
  • дрібна сіль - 1/3 ч. ложки;
  • цукор - 1/2 ч. ложки;
  • оливкова олія - 1 ст. ложка;
  • сухі дріжджі - 1 ч. ложка;
  • вода - 130 мл.

Для начинки:
  • ковбаса копчена - 50 г;
  • болгарський перець (за бажанням) - 1/2 шт .;
  • маслини - кілька штук;
  • помідори черрі - 5 шт .;
  • твердий сир - приблизно 50-80 г;
  • томатна паста - приблизно 3 ст. ложки;
  • мариновані опеньки (за бажанням) - кілька штук.


Піца домашня рецепт з ковбасою і сиром

Як зробити тісто для піци

Дріжджі поміщаємо в чашку з теплою водою. Туди ж всипаємо цукор. Важливо, щоб рідина була саме теплою, не гарячою і не холодною! Температура 35-36 градусів.
 

Через 5-10 хвилин додаємо до отриманої рідини сіль і склянку борошна. Заважаємо віночком. 
 

Далі вливаємо олію, інтенсивно перемішуємо. 
 

Підсипає борошно поступово, замішуємо м'яке, не прилипає до долонь тісто. Прибираємо на годину в тепло. 
 

Збільшилася в розмірі тісто викладаємо на обсипані борошном поверхню. Спочатку розминаємо долонями, а потім розгортаємо качалкою. 
 

Як зробити піцу в домашніх умовах з ковбасою і сиром

Далі нам знадобиться деко або кругла форма для піци. Злегка змащуємо ємність маслом, а потім розміщуємо тісто. Промащуємо основу томатною пастою, також можна використовувати різні види кетчупу з улюбленими спеціями або спеціальні соуси. 
 

Обсипає тісто тертим сиром. 
 

На сир поміщаємо гуртки ковбаси. 
 

Маслини ріжемо кільцями. Оформляємо ними блюдо.
 

Останнім етапом обсипає основу грибами, скибочками перцю і часточками томатів. Ставимо нашу заготовку в духовку хвилин на 20-25 (температура - 190 градусів). 
 

Гарячу піцу обережно перекладаємо на велику тарілку, обсипає зеленню. Смачна домашня піца з ковбасою готова! 
 

Домашня піца з ковбасою і сиром ідеально гармонує з вином, чаєм або іншими напоями! За бажанням можна доповнити блюдо гострим маслом або спеціальним соусом. Смачного!



Категорія: Піца | Додав: 23.04.2018
Переглядів: 47 | Рейтинг: 0.0/0


Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2018