Домашня кухня
Салат Соняшник з чіпсами |
Салат Капрезе з моцарелою |
Соус песто класичний |
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0
|
|
У категорії рецептів: 3 Показано рецептів: 1-3 |
|
Сортувати за:
Даті ·
Назві ·
Рейтингу ·
Коментарям ·
Переглядам
Що таке майонез знають всі без винятку. Мабуть, цей популярний соус можна назвати найпоширенішою і смачною заправкою. Однак ні для кого не секрет, що в покупному майонезі містяться різноманітні хімічні добавки, тому не рекомендується зловживати ним. А розумніше і зовсім виключити продукт, повний некорисних домішок, замінивши його домашнім, адже смак майонезу, зробленого власноруч, нічим не поступається магазинному, при цьому в складі немає ніякої хімії - все максимально натурально і просто!
Для виготовлення продукту візьмемо найдоступніші компоненти, і дізнаємося як зробити домашній майонез блендером. Рецепт насправді елементарний, варто лише уважно дотримуватися технологію і старанно попрацювати погружной насадкою. |
Соус для салату Цезар є незамінною складовою цього легендарного страви північноамериканської кухні. Саме від приготовленої заправки більшою мірою буде залежати підсумковий результат і смак салату, тому технології приготування основного компонента слід приділити особливу увагу.
Пропонуємо для розгляду два варіанти соусу Цезар: один класичний з анчоусами, найбільш наближений до оригіналу, а другий - спрощений, відповідний для приготування страви в домашніх умовах. Кожен соус хороший по-своєму, але якщо вам все-таки пощастить знайти в продажу анчоуси, рекомендуємо випробувати перший більш «правильний» варіант. |
Цей варіант соусу Цезар безперечно далекий від оригіналу, але головний плюс рецепта полягає в відсутності «заморських» важкодоступних продуктів. До того ж, за смаковими якостями заправка виходить вельми гідною і відмінно поєднується з усіма компонентами салату. Отже, розглянемо простий домашній варіант соусу Цезар на варених жовтках. |
|