Понеділок
25.11.2024
10:40
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Страви з м'яса
Страви із птиці
Страви з риби та морепродуктів
Овочеві страви
Пошук рецепта
/_pu/4/05906342.jpg
Торт «Політ»
/_pu/0/02384452.jpg
Брізоль з фаршу
/_pu/3/87565060.jpg
Торт «Рафаелло»
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Другі страви » Страви з м'яса


Смажена свинина по методу «Стир Фрай»

Стир Фрай (Stir fry) - метод, при якому продукти обсмажуються в маслі на максимальному вогні. Час на підготовку в такому випадку зведено до мінімуму, що дозволяє зберегти всю соковитість інгредієнтів.

Ми приготуємо по вищеописаному способу м'ясо, доповнивши його грибами, солодким перцем і морквою. Смажена свинина «Стир Фрай» з яскравими овочами, заправлена ​​соєвим соусом з часником, виходить в міру гострої і по-справжньому чудовою! Переконайтеся в цьому самі, випробувавши це чудове блюдо!
 

Складові:
  • свинина (м'якоть без кісток) - 300 г;
  • болгарський перець - 1 шт .;
  • печериці свіжі - 180 г;
  • морква - 1 шт .;
  • часник - 3-4 зубчики;
  • рослинне масло - 80-100 мл;
  • зелень-невеликий пучок.

Для соусу:
  • картопляний крохмаль - ½ ч. ложки;
  • рисовий оцет - ½ ст. ложки;
  • соєвий соус - 50 мл.


Смажена свинина «Стир Фрай» рецепт з фото

Як приготувати «Стир Фрай» зі свинини з овочами

1. Насамперед підготуємо заправку для свинини і овочів. В окремій піалі змішуємо соєвий соус з крохмалем і рисовим оцтом. Останній компонент можна замінити звичайним соком лимона. Все перемішуємо і поки прибираємо в сторону. 
 

2. Далі підготуємо для обсмажування всі інгредієнти. Свинину промиваємо, а потім ріжемо найтоншої соломкою поперек волокон. 
 

3. Промиті гриби нарізаємо пластинами. 
 

4. Солодкий перець розрізаємо на дві половинки, видаляємо все насіння і перегородки. Частину ріжемо скибочками, розмір яких повинен приблизно збігатися з розміром м'ясних шматочків. 
 

5. Очищену моркву ріжемо соломкою. 
 

6. Розпалює толстодонную сковороду з високими бортами, додавши ложку-другу рослинного масла. Відразу все масло лити не варто - в процесі приготування додаємо його в міру необхідності невеликими порціями. Помішуючи, готуємо м'ясо на сильному вогні протягом пари хвилин. Завдяки тонкої нарізки і високій температурі свинина дуже швидко прожариться і вийде дуже м'якою. Зверніть увагу, що м'ясні шматочки на сковороді обсмажуються частинами (приблизно в 4 заходи): якщо викласти відразу все м'ясо, воно виділить багато соку, в якому буде гаситися, а не смажитися. 
 

7. Готову свинину поки перекладаємо в інший посуд, а на розпечену поверхню звільнилася сковороди викладаємо печериці. Так як ми готуємо за технологією «Стир-Фрай», смажити гриби потрібно невеликими порціями (в 3-4 заходу) на сильному вогні протягом 2-3 хвилин, енергійно їх помішуючи. 
 

8. Слідом в 2-3 заходи обсмажуємо скибочки солодкого болгарського перцю. Продовжуємо підтримувати високу температуру і не забуваємо помішувати овочеву нарізку. Буквально через хвилину прибираємо перець зі сковороди. 
 

9. Аналогічно готуємо морква. Не забуваємо, що метод «Стир Фрай» не допускає пересмажених продуктів! Всі овочі повинні вийти хрусткими і зберегти свій природний колір. 
 

10. В останню порцію овочів викладаємо все прожаренние раніше компоненти. Швидко заливаємо підготовленим на самому початку соусом і видавлюємо часник. Оперативно перемішуємо і через хвилину знімаємо сковороду з вогню. Блюдо виходить красивим і блискучим після заправки соусом. 
 

11. Розподіляємо м'ясо з овочами по порційних тарілках, доповнюємо посіченою зеленню і подаємо. Якщо соєвий соус недостатньо солоний, можна підсолити інгредієнти. 
 

Рецепт смаженої свинини на сковороді за методом «Стир Фрай» - відмінна можливість урізноманітнити стандартне меню. Таке блюдо підійде навіть для святкового обіду. Приємного вам апетиту!



Категорія: Страви з м'яса | Додав: 28.03.2018
Переглядів: 631 | Рейтинг: 0.0/0


Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2024