П`ятниця
22.11.2024
14:24
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Супи з куркою
М'ясні супи
Супи з рибою та морепродуктами
Овочеві супи
Пошук рецепта
/_pu/2/69603977.jpg
Чізкейк Нью-Йорк класичний
/_pu/2/02083090.jpg
Кобб салат
/_pu/2/04194666.jpg
Салат «Обжорка» з яловичиною
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Перші страви » Супи з куркою


Суп курячий з вермішеллю

Рецепти супів на курячому бульйоні користуються популярністю не тільки через насичений і приємний смак, але і за рахунок своєї користі. Вважається, що суп з курячого м'яса - відмінний профілактичний засіб від застуди та багатьох інших захворювань: він швидко засвоюється організмом і підвищує імунітет. Якщо ж доповнити бульйон свіжою зеленню і овочами, користь готового блюда тільки збільшується!

Сьогодні ми приготуємо смачний і простий суп курячий з вермішеллю без використання картоплі. Такий бульйон виходить легким, прозорим і ароматним, вариться дуже швидко і не вимагає багато інгредієнтів.

Складові:
  • курячий суповий набір - 300 г;
  • цибулина - 1 шт .;
  • морква - 1 шт .;
  • дрібна вермішель - 3-4 ст. ложки;
  • свіжий кріп - маленький пучок;
  • перець горошком - 3-4 шт .;
  • сіль - за смаком;
  • перець чилі - за бажанням і за смаком.

Суп курячий з вермішеллю рецепт з фото

Як готувати курячий суп без картоплі


1. Суповий набір ретельно промиваємо, поміщаємо в каструлю ємністю 3 л. Заливаємо холодною водою, доводимо до кипіння. Рекомендуємо при варінні курячого супу зливати перший відвар і кип'ятити птицю повторно. Такий спосіб допоможе не тільки зробити супчик менш калорійним, але і позбутися від різних шкідливих речовин, що містяться в покупному курячому м'ясі. 
 

2. У кипляче рідина поміщаємо очищену цибулину цілком і горошини перцю. Варимо бульйон на помірному вогні близько 15-20 хвилин. 
 

3. Слідом додаємо очищену і нашатковану тонкими кружечками морква (або ж натерту на крупній тертці).
 

4. Любителі гостроти можуть порадувати свої смакові рецептори пекучим перчиком, який додасть готовому блюду пікантності. Також за бажанням можна урізноманітнити стандартний рецепт курячого супу стручкової квасолею, болгарським перцем, зеленим горошком або селерою. 
 

5. Хвилин через 10 після додавання моркви (коли вона стане м'якою) всипаємо вермішель і продовжуємо варіння до готовності макаронних виробів (5-7 хвилин). Далі солимо майже готовий суп. За бажанням додаємо улюблені спеції, хоча це зовсім необов'язково, адже бульйон і так виходить досить насиченим і смачним. 
 

6. В кінці варіння витягаємо з каструлі цибулину, яка вже віддала відвару свій аромат. Завантажуємо дрібно порубаний кріп. 
 

7. Готовий курячий суп з вермішеллю розливаємо по тарілках. За бажанням можна додати в першу страву порізаний дрібними кубиками або пропущений через прес часник. 
 

Як готувати курячий суп повинен обов'язково знати кожен кулінар, адже це блюдо необхідно для підвищення працездатності організму. До того ж, тарілочка гарячого бульйону - справжня насолода в холодну пору року. Смачного!



Категорія: Супи з куркою | Додав: 22.03.2018
Переглядів: 618 | Рейтинг: 0.0/0


Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2024