П`ятниця
03.05.2024
07:46
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Перші страви
Другі страви
Закуски
Салати
Соуси
Випічка
Десерти
Напої
Пошук рецепта
/_pu/2/04194666.jpg
Салат «Обжорка» з яловичиною
/_pu/0/01566764.jpg
Мусака по-грецьки з баклажанами
/_pu/1/53495211.jpg
Чіпси в мікрохвильовці за 5 хвилин
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти


Всього рецептів: 468
Показано рецептів: 321-340
Сторінки: « 1 2 ... 15 16 17 18 19 ... 23 24 »


/_pu/0/02384452.jpgБрізоль - це метод засмажкою продуктів в яйці або омлеті. В якості основного інгредієнта зазвичай застосовується фарш, але також тут відмінно підійдуть курячі відбивні або навіть рибне філе. Що стосується начинки, вона в даному випадку може бути найрізноманітнішою - доповнити яєчно-м'ясну корж можна свіжими або маринованими овочами, зеленню, сиром і т.д. Таким чином, можливостей для кулінарних експериментів існує безліч!

Сьогодні ми зробимо бризоль з фаршу з солоними огірками. У такому варіанті страва виходить дуже ситним, смачним і вкрай апетитним!
Страви з м'яса | Переглядів: 586 | Дата: 26.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/2/22798384.jpgДуже популярний класичний соус сальса - ідеальне супровід до чіпсів, мексиканським коржикам і страв на їх основі - буріто, Кесаділья. Що складається з дрібних шматочків томатів, доповнена часником, цибулею, зеленню, соком лайма і перцем чилі, маса виходить ароматною, в міру гострої, освіжаючою, з приємною легкою кислинкою. Вигідно, що сальса застосовується не тільки в якості діпа (соусу для умочування), але і як повноцінна заправка. Ложка-інша червоно-помаранчевої суміші подарує апетитну острінкой м'яса, птиці або овочів, наситить і посилить смак страви. Навіть банальна, звичайна їжа вкупі з таким доповненням перетворюється і дарує справжнє гастрономічне насолоду. Адже всього-то - просте і вдале поєднання цілком звичайних продуктів.
Соуси і маринади | Переглядів: 583 | Дата: 12.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/2/32397223.jpgФормуємо чергове блюдо для зустрічі Нового року - салат «Кісточка», що символізує улюблені ласощі собаки - відповідного тваринного за східним календарем. Готується це симпатичне «частування чотириногого друга» в лічені хвилини, заправляється звичайним майонезом і не вимагає просочення - відразу після приготування можна нести блюдо до столу.

Салат не тільки тематичний, а й дуже ситний, смачний. Складається з міксу копченої курки, соковитою кукурудзи, гострої корейської моркви і сиру. Для оформлення використовуються яйця, а точніше білки. Пишна білосніжна стружка створює обсяг, маскує дефекти і надає страві нейтральний відтінок за аналогією з цією кісткою.
Салати з куркою | Переглядів: 580 | Дата: 09.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/0/15742363.jpgЩо поєднує одночасно перше і друге блюдо, суп гуляш по-угорськи з яловичиною та овочами виходить поживним і смачним. В цілому рецепт складається з декількох простих кулінарних прийомів: спочатку на маслі обсмажується цибуля, потім для додання яскравого відтінку додається паприка, далі йде м'ясо і поступово вводяться інші інгредієнти.

Ця страва відрізняється від звичного для нас «домашнього» гуляшу в першу чергу своїм складом, адже крім м'яса тут присутній картопля. Також різниця є і в сервіровці: угорський суп-гуляш традиційно подається разом з чипетке (шматочками тіста).
М'ясні супи | Переглядів: 579 | Дата: 23.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/1/24356102.jpgСтрави з морського мови варіюються від найпростіших до вишуканих. Цю рибу готують у фользі, запікають з овочами, гасять і навіть додають в перші страви. Однак найпоширенішим і, мабуть, найбільш швидким способом є обсмажування філе морського мови в панірувальних сухарях. Це просте і безперечно смачна страва ідеально гармонує практично з будь-яким гарніром.

Ніжна рибка при правильному виготовленні буде буквально танути в роті. Отже, давайте ж швидше дізнаємося як посмажити морський язик на сковороді.
Страви з риби та морепродуктів | Переглядів: 578 | Дата: 02.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/0/31615237.jpgБігус (бігос) - традиційне польське блюдо, що складається зі свіжої і квашеної капусти з м'ясом і обов'язково копченостями. Зараз існує величезна кількість різноманітних рецептів цього блюда. Як у нас у випадку з борщем , кожна польська господиня готує бігус по-своєму, застосовуючи різні хитрощі і накопичені з досвідом кулінарні секрети.

Ми постаралися представити вашій увазі класичний рецепт Бігус з капустою і свининою, який може стати відмінною базою для експериментів. Строгості в рецептурі немає: за бажанням можна доповнити або трохи видозмінити склад продуктів. Однак незмінними варто залишити свіжу і квашену капусту, м'ясо та копченості, так як ці інгредієнти для польського страви є основними.
Страви з м'яса | Переглядів: 576 | Дата: 27.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/60400869.jpgСирний чізкейк в домашніх умовах з ванільним смаком і яскравим шаром вишні - ідеальний десерт як за зовнішніми, так і за смаковими якостями. Широкий шар начинки з сиру зовсім не схожий на запіканку, сирники та іншу подібну випічку. Він відрізняється особливою ніжністю, нагадує «повітряний» суфле або густу кремову масу.

Вигідно відрізняючись від класичного чізкейку, сирний аналог передбачає використання важкодоступних або дорогих продуктів - сиру «Філадельфія», жирних вершків. В даному випадку підемо на маленьку хитрість і замінимо ці компоненти простий сумішшю сиру і сметани. А щоб отримати необхідну для чізкейку рівну текстуру, скористаємося погружной насадкою блендера.
Пироги | Переглядів: 576 | Дата: 15.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/88562351.jpgПропонуємо простий покроковий рецепт медової пряники - смачною солодкої випічки для ароматного чаювання. Тісто приготуємо на воді і рослинному маслі, без використання яєць і молочних продуктів, завдяки чому виріб вийде абсолютно пісним. Однак це зовсім не означає, що випічка вийде мізерною і занадто простий, скоріше навпаки - масло відіграє важливу роль, зволожуючи м'якуш, при цьому пряник прекрасно пропікається і навіть при значній висоті залишається повітряної пористої і пухкої. Тому радимо звернути увагу на цей рецепт не тільки тим, хто поститься, але і всім любителям апетитних медових солодощів.

І без того насичену за смаком і кольором медову пряник доповнимо какао-порошком, що зробить м'якуш ще більш яскравим як за зовнішніми, так і за смаковими якостями. На довершення посилимо теплий аромат, кинувши в тісто трохи кориці, і злегка оформимо виріб часточками яблук. Останні крім декору виконують й іншу роль - вдало відтіняють медову солодкість випічки легкою кислинкою.
Пироги | Переглядів: 576 | Дата: 15.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/84792843.jpgВикористовуючи базовий рецепт м'якого тесту з ванільно-вершковим смаком, готуємо простий пиріг з малиною. Випічка з'єднує світлий солодкий м'якуш, багато соковитої літньої ягоди з помітною кислинкою і, звичайно ж, запаморочливий аромат!

Пиріг не потребує ні в кремі, ні в глазурі, ні в будь-якому іншому кондитерському доповненні - вся принадність вироби в простоті, доступності, легкості приготування і відмінний смак! Мінімум клопоту і бездоганний результат!
Пироги | Переглядів: 575 | Дата: 14.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/32521202.jpgЦей шоколадний торт зі сметанним кремом готується за технологією популярного торта «Черепаха». Однак бісквітні коржі збираються не в вигляді «панцира», а в простій рознімною формі, що значно скорочує час на приготування десерту.

Такий спосіб відмінно підійде, якщо у вас немає часу надавати торту спеціальну форму. В якості прикраси просто оформимо десерт яскравою свіжою полуницею і отримаємо ефектний торт, який обов'язково буде притягувати погляди!
Торти | Переглядів: 575 | Дата: 15.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/0/64091266.jpgПісні щі з свіжої капусти - блюдо, звичайно, не нове, а всім відоме і поширене. Проте, рецепт завжди актуальне, адже навіть непостящіеся часто з великим задоволенням готують цей апетитний овочевий бульйон.

Раніше щі без м'яса обов'язково варили з квасолею, яка робила перша страва більш наваристим і густим. Ми розглянемо сучасну варіацію, де свіжа квасоля замінюється консервованої, що значно скорочує час готування.
Овочеві супи | Переглядів: 574 | Дата: 25.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/2/21231053.jpgПоєднання ніжного курячого м'яса з солодким ананасом можна назвати справжньою класикою в світі кулінарії. Цей «дует» часто зустрічається як в гарячих стравах, так і в холодних закусках. Приклад цього популярна гавайська піца або наше сьогоднішнє блюдо - простий салат з ананасом і курячими грудками.

Нам знадобиться мінімум продуктів і трохи часу. Якщо ж відварити курячу грудку заздалегідь, на готування піде всього 10-15 хвилин. До речі, відварене філе можна запросто замінити копченим - вийде оригінально і смачно!
Салати з куркою | Переглядів: 573 | Дата: 08.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/0/07655500.jpgПоклопотатися кілька годин на кухні, бажано всім сімейством, можна поповнити засіки напівфабрикатами домашнього виробництва. Сьогодні готуємо хінкалі - традиційне блюдо грузинської кухні, що представляє собою великі пельмені з соковитою начинкою.

Процес приготування буде нешвидким - хінкалі ніколи не роблять поспіхом, адже це блюдо вимагає максимум уваги і деякої вправності. Ми постаралися підготувати детальний покроковий рецепт хінкалі з фото! Сподіваємося, що у вас все вийде!
Страви з м'яса | Переглядів: 572 | Дата: 27.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/2/42171608.jpgСвоє цікаве найменування «Чоловічий каприз» придбав завдяки ситно складу. Як відомо, в більшості своїй представники сильної статі віддають перевагу м'ясних страв, а як раз таки м'ясо і є основним компонентом цього поживного і дуже смачного салату. Також у великій кількості тут присутній цибулю, який попередньо маринується для отримання найбільш цікавого смаку.

В оригіналі готується салат «Чоловічий каприз» з яловичиною, але можна поекспериментувати, випробувавши версію з куркою, шинкою або свининою.
Салати з м'ясом | Переглядів: 571 | Дата: 07.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/4/56197197.jpgКекс «Столичний» з родзинками відомий ще з радянських часів. Для багатьох смак цієї випічки асоціюється з дитинством, тому даний рецепт - відмінна можливість згадати приємні моменти за чашкою чаю.

Ніжний м'якуш з великою кількістю родзинок цілком згодиться для повноцінного полудня або перекусу протягом дня. До речі, готується цей універсальний кекс зовсім нескладно - на заміс тесту буде потрібно не більше 15 хвилин, а всю іншу роботу за нас зробить духовка. Отже, вивчаємо простий рецепт кексу «Столичного» по ГОСТу.
Кекси і маффіни | Переглядів: 568 | Дата: 20.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/1/05198458.jpgСамий простий, швидкий і поширений гарнір до м'ясних / рибних виробів - це, звичайно ж, макарони. Приготувати це блюдо - справа нехитра, досить лише виконати кілька простих кулінарних дій. Однак набагато смачніше, привабливіше і цікавіше макаронні вироби стають укупі з ніжним соусом. Сьогодні ми пропонуємо вам якраз таки саме таке блюдо за мотивами італійської кухні.

Паста з креветками в вершково-часниковому соусі виходить чудовою! Смак готового блюда ніжний, м'який і при цьому злегка пікантний за рахунок часнику. Рекомендуємо цей рецепт всім любителям карбонара і в цілому італійської кухні.
Страви з риби та морепродуктів | Переглядів: 567 | Дата: 02.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/1/93914746.jpgКартопля фрі в домашніх умовах, запечена в духовці - це відмінна альтернатива класичної версії цієї страви. Замість того, щоб обсмажувати картопляні скибочки на сковороді з великою кількістю масла, ми просто запекти їх в духовій печі, таким чином мінімізувавши кількість жиру і шкідливих речовин.

Доповнивши м'яку і апетитну картопляну соломку будь-яким соусом, отримаємо смачне і ситне блюдо. Отже, розглянемо докладніше як приготувати картоплю фрі в домашніх умовах.
Овочеві страви | Переглядів: 565 | Дата: 03.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/0/15557078.jpgВечеря за мотивами італійської кухні - це завжди цікаво і дуже смачно! Раніше ми вже розглядали простий рецепт спагетті з м'ясом, коли макаронні вироби готуються одночасно з шматочками свинини в духовий печі. Сьогодні підемо іншою технологією: приготуємо популярний соус Болоньєзе і доповнимо їм відварені спагетті.

Підсумкове блюдо при подачі оформимо зеленим листям базиліка і за бажанням осип пармезаном. Отже, готуємо апетитні і ситні спагеті Болоньєзе.
Страви з м'яса | Переглядів: 564 | Дата: 28.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/1/15224137.jpgПрочитавши найменування рецепта, багато прискіпливі кулінари запротестують і справедливо помітять, що за правилами потрібно обов'язково готувати бефстроганов з яловичини і про використання птиці тут не може бути й мови. З цим не посперечаєшся! Дійсно, навіть назва страви говорить сама за себе, адже воно походить від французького Bœuf Stroganoff, що перекладається як «яловичина по-строгановськи».

Але ми все-таки як виняток з правил пропонуємо вам хоча б раз заради інтересу спробувати сучасну варіацію «а-ля бефстроганов з курки зі сметаною». Ця страва виходить не менш смачним, а може бути навіть і трошки цікавіше оригіналу. Хто знає, можливо і сам граф А.Г. Строганов, для якого спочатку була розроблена рецептура, не відмовився б покуштувати бефстроганов в такому варіанті.
Страви із птиці | Переглядів: 564 | Дата: 29.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/08894186.jpgРецепт пісного манника може виявитися корисним не тільки в дні посту, а й просто якщо в холодильнику не виявилося яєць або молочних продуктів, необхідних для стандартної версії цієї випічки. За своїми якостями пісний пиріг не поступається оригіналу, а багато хто й зовсім вважають дану варіацію набагато вдаліше і смачніше. Випічка виходить вологою, розсипчастою, дуже м'якою, ніжною і ароматною. Ідеально доповнюють пиріг горіхи і сухофрукти, додані в тісто.

Щоб м'якуш пісного манника, замішаного в більшій мірі на воді і рослинному маслі, поміняв бляклий відтінок на благородний насичено-чорний, вводимо невелику порцію какао-порошку. Завдяки цьому кроку випічка не тільки рівномірно забарвлюється і стає привабливішою, але й просочується новим запахом, набуває впевнений смак шоколаду. Посилимо ефект, полив готовий пиріг пісної шоколадною глазур'ю і будемо насолоджуватися відмінним результатом!
Пироги | Переглядів: 564 | Дата: 15.04.2018 | Комментарии (0)

Copyright MyCorp © 2024