Понеділок
28.09.2020
10:31
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Пироги
Торти
Тістечка
Кекси і маффіни
Піца
Пиріжки і булочки
Печиво
Млинці та оладки
Пошук рецепта
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Випічка » Торти


У категорії рецептів: 60
Показано рецептів: 21-40
Сторінки: « 1 2 3 »

Сортувати за: Даті · Назві · Рейтингу · Коментарям · Переглядам

/_pu/3/59600249.jpgКласичний рецепт торта «Графські руїни» з безе і масляним кремом ми вже докладно розглядали раніше, а сьогодні готуємо іншу не менш популярну версію цього десерту - з бісквітом і сметаною. На цей раз виріб буде складатися з двох коржів - світлого і темного, один з яких ми залишимо цільним для основи, а другий поріжемо на шматочки і сформуємо недбало складену гірку, що викликає асоціації з руїнами.

За способом складання торт «Графські руїни» зі сметаною нагадує «Панчо» і «Хлопчик кучерявий». Існують і інші схожі рецепти на основі порізаного бісквіта, і всіх їх поєднує одне - ніжний, м'який, бездоганно просочений м'якуш, а також дуже простий, але ідеально підходить до будь-яких коржам сметанний крем.
Торти | Переглядів: 358 | Дата: 19.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/97609217.jpgТорт «Дамський каприз» - варіація на тему всім відомого медовика. На цей раз до теплого аромату меду додамо шоколадний «відтінок», коржі промажем простим кремом зі сметани і згущеного молока, а на додаток до всього зробимо прошарку з горіховою крихти. Горіхи вибираємо будь-які, але у випадку з фундуком або арахісом попередньо не забуваємо обсмажити і очистити екземпляри, щоб жорстка або суха лушпиння не зіпсувала враження від випічки.

Рекомендуємо пекти торт напередодні святкової події і витримати ніч на полиці холодильника. Коржі обов'язково повинні добре просочитися, тоді десерт вийде дуже ніжним, м'яким і смачним!
Торти | Переглядів: 295 | Дата: 19.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/69106527.jpgХочемо поділитися з вами докладним покроковим рецептом з фото торта «Дамські пальчики». В даному випадку для формування десерту застосовуються не коржі, а маленькі заварні булочки, приготовані за технологією всім відомих еклерів.

Тестяние заготовки викладаються шарами, промазиваются вершково-сметанним кремом і в завершенні процесу оформляються шоколадною глазур'ю. У підсумку виходить чудовий «повітряний» торт з найніжнішим смаком!
Торти | Переглядів: 501 | Дата: 18.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/67104939.jpgТорт «Захер» - шоколадний десерт, розроблений австрійським кондитером Францем Захер в 1832 році. Оригінальна рецептура цього торта, по праву вважається одним з найпопулярніших в світі, тримається в найсуворішому секреті, але насправді відтворити смак австрійського десерту нескладно. Випічка є шоколадний бісквіт, просочений абрикосовим джемом і покритий з усіх боків шаром шоколадної глазурі. Завдяки джемово прошарку м'якуш набуває характерну кислинку, що і відрізняє «Захер» від безлічі інших подібних тортів.

Сьогодні спробуємо зробити австрійський десерт своїми руками. До речі, якщо ви є шанувальником цієї страви, рекомендуємо також приготувати відомий з радянських часів торт «Прага», що вважається варіацією «Захера».
Торти | Переглядів: 339 | Дата: 18.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/82388873.jpgДля дитячого свята готуємо симпатичну і дуже апетитну випічку у вигляді їжачка. Для формування торта можна застосувати шоколадний бісквіт і класичний масляний крем з додаванням згущеного молока, а в якості оформлення візьмемо свіжі або коктейльні ягоди, печиво «Грибочки» і будь-які вафельні прикраси.

Оформлення цієї випічки - процес привабливий і цікавий, тому сміливо задіємо малюків, розвиваючи навички кулінарної майстерності. Торт «Їжачок» з бісквіту обов'язково порадує діточок не тільки зовнішнім виглядом, але і чудовим смаком. А творча робота захопить і подарує дорогоцінні хвилини радості і родинного єднання.
Торти | Переглядів: 626 | Дата: 17.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/12751275.jpgПольський торт «Карпатка», що з'єднує тонкі коржі на основі заварного тіста і ніжну молочну прошарок, - чудовий десерт для гостинного чаювання, урочистих подій або скромних посиденьок в колі сім'ї. Вдале поєднання солодкого, що огортає крему і прісної борошняної частини утворює приємне і не нудотне кондитерський виріб, яке напевно припаде до вподоби ласунам різного віку.

Заварне тісто готується стандартним чином, як і при формуванні відомих кожному еклерів, французьких профитролей, популярного торта «Дамські пальчики». Тим, хто вже мав справу хоча б з одним з перерахованих вище десертів, виготовлення «Карпатки» здасться вкрай простим. А початківцям кулінарам, ще не знайомим із заварним тестом, рекомендуємо практикуватися і відточувати навички саме на цьому рецепті. Не дарма торт «Карпатка» часто називають великим або «ледачим» еклерів - смак дуже схожий, а приготування набагато простіше, так як випікається борошняна основа одним коржем.
Торти | Переглядів: 572 | Дата: 19.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/37105861.jpgТорт «Колібрі» (Hummingbird cake) - смачний і оригінальний десерт, що складається з фруктових коржів і вершкового крему. Бісквітний м'якуш поєднує в собі насичений смак банана, свіжі нотки ананаса і легкий коричнева шлейф, завдяки маслу виходить вологим і пористим, відмінно вбирає крем і не потребує просочення сиропом.

Доповнюємо коржі прошарками з класичної суміші вершкового сиру, цукру і збитих вершків, для декору готуємо шоколадну глазур і отримуємо ефектне частування, яке ідеально підходить для святкового столу! Десерт обов'язково припаде до смаку шанувальникам популярного «морквяний торт», а також всім любителям соковитих бісквітів з шматочками фруктів.
Торти | Переглядів: 450 | Дата: 19.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/4/91391245.jpgТорт «Мімоза» - яскравий і привабливий італійський десерт, особливо актуальний навесні напередодні жіночого свята 8 березня. У рецепті використовується бісквіт з жовтками і куркумою, ніжний заварний крем з додаванням вершків і вкраплень ананасів. Як і популярний салат «Мімоза», десерт рясно усипаний жовтими пухнастими крупинками, що символізують квіти. Барвисто, цікаво і смачно!

Торт «Мімоза» не має єдиної рецептури - основна ідея полягає в оформленні, який реабілітує назву десерту. В іншому склад можна варіювати за смаком - при бажанні замінити крем або бісквіт, крім ананасів задіяти інші фрукти. Таким чином, на базі представленого рецепта можна створювати нові варіанти.
Торти | Переглядів: 362 | Дата: 19.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/75256178.jpgТорт «Молочна дівчинка» - відомий десерт, що складається з тонких коржів, рясно промазаних кремом. Спочатку рецепт з'явився в Німеччині. У своїй основі він містив згущене молоко місцевого виробництва під маркою Milch Mädchen, що в перекладі на російську мову означає «молочна дівчинка». Пізніше десерт дістався і до наших співвітчизниць. І хоча в адаптованому вигляді вже використовується згущене молоко іншої марки, назва торта залишилося колишнім.

Після просочення коржі виходять неймовірно ніжними, легкими і соковитими, а кожен шматочок цих ласощів буквально «тане в роті». Відмінно доповнює смак пломбірна крем, який представляє собою з'єднання збитих вершків і заварного крему. За смаком така суміш нагадує розтануло морозиво, звідки і виникла назва «пломбірна».
Торти | Переглядів: 330 | Дата: 18.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/70531088.jpgТим, хто не боїться труднощів і готовий поклопотатися на кухні, порадувавши рідних смачною домашньою випічкою, пропонуємо рецепт симпатичного, в міру солодкого десерту.

Вишневий торт «Монастирська хата» поєднує в собі тестяние трубочки з кисло-солодким ягідної начинкою, рясне кількість сметанним кремом і шоколадну крихту, яка застосовується для оформлення готового кулінарного виробу. У підсумку виходить ефектна, апетитна випічка, що підходить як для свята, так і для буденного сімейного чаювання.
Торти | Переглядів: 285 | Дата: 16.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/09368783.jpgСьогодні відтворимо багаторазово відпрацьований і перевірений часом класичний рецепт торта «Мурашник». Проста домашня випічка у вигляді невеликої гірки зі шматочків перекрученого через м'ясорубку тесту, промазати масляним кремом, була дуже популярна на початку 90-х років. Але навіть і зараз, незважаючи на колосальну конкуренцію з боку інших десертних виробів, «Мурашник» користується попитом, активно готується в домашніх умовах і на кондитерських фабриках.

Цей торт може стати як простим десертом до буденної чашечці чаю, так і солодким блюдом в складі святкового меню. Приготувати і випекти шматочки тіста можна заздалегідь, а змастити кремом і зібрати гірку в будь-яку вільну хвилину. Єдине, що потрібно враховувати - це час для просочення десерту, тому підготувати «Мурашник» краще з вечора.
Торти | Переглядів: 1032 | Дата: 19.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/80249638.jpgПропонуємо черговий смачний і забавний десерт для дитячого свята - торт «Норка крота» з бананами. Маленькі ласуни від такої симпатичної і апетитною випічки будуть в захваті!

У торті ідеально поєднується просочений сиропом шоколадний бісквіт, ніжний вершково-сирний крем і бананова начинка. Ефектний в розрізі десерт моментально приверне до себе увагу, а веселе оформлення у вигляді фігурки крота зробить випічку ще більш ошатною.
Торти | Переглядів: 357 | Дата: 17.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/56378093.jpgСеред величезного розмаїття існуючих тортів можна виділити декілька найпопулярніших примірників, які залишаються затребуваними і улюбленими вже не одне десятиліття. Це, звичайно ж, Київський торт, Медовик, Наполеон, Прага, Пташине молоко та інші. Безсумнівно, в цей почесний список можна внести і наш сьогоднішній десерт - красивий, в міру солодкий і трохи алкогольний торт «П'яна вишня».

Приємна кислинка і соковита м'якоть ягоди неймовірно перетворює смак випічки. Об'єднуємо шоколадний бісквіт, стандартний масляний крем і вишневі «ноти» в одному виробі - готуємо чудовий торт «П'яна вишня» з покрокового рецептом з фото!
Торти | Переглядів: 838 | Дата: 18.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/41378832.jpgАпетитний, ошатний і не сильно клопіткий десерт - відмінний привід влаштувати свято! Сьогодні печемо торт «Пеле» з насиченим кольором, «повітряним» м'якушем і приємною текстурою. Коржі, приготовані за рецептом, виходять дуже ніжними, пористими, легко просочуються і не вимагають від пекаря особливого кулінарної майстерності.

Випічка з яскравим шоколадним відтінком відмінно підкреслюється простим масляним кремом з карамельним смаком, одержуваних завдяки додаванню вареного згущеного молока. Підсилює ефект кавово-коньячна просочення, яка дарує цьому десерту пікантні «дорослі» ноти.
Торти | Переглядів: 318 | Дата: 19.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/98827739.jpgПропонуємо в домашніх умовах відтворити черговий чудовий десерт радянських часів - торт «Подарунковий» по ГОСТу. Це кондитерський виріб має дуже простий склад - стандартний бісквіт, масляний крем Шарлотт і смажений арахіс. Нічого незвичайного, але смак збалансований і бездоганний. А тим, хто пам'ятає тортик з дитинства, рецепт навіє приємні ностальгічні спогади.

Отже, спочатку печемо класичний пишний бісквіт з ароматним світлим м'якушкою, по можливості даємо йому час «відлежатися». Далі приступаємо до «зборці» - поливаємо коржі солодким сиропом і промазуємо кремом. Оформлення десерту саме елементарне - повністю покриваємо верх і боки смаженим арахісом і трохи присипаємо цукровою пудрою.
Торти | Переглядів: 293 | Дата: 19.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/4/05906342.jpgРецепт повітряного торта «Політ» по ГОСТу сподобається всім нудьгуючим по радянським десертів, любителям безе і солодощів в цілому. За смаком і технології приготування виріб нагадує торт «Київський», але готується помітно швидше. Тут не доведеться добу витримувати білки і розбивати збірку торта на кілька днів - висушивши безе в духовці і повністю остудити, можна відразу приступати до формування десерту.

Білки для приготування коржів зручніше зібрати заздалегідь, тоді не доведеться терміново робити ще одне блюдо, щоб кудись прилаштувати невитрачені жовтки. Наприклад, якщо після виготовлення печива або варіння крему залишилося 2-3 зайвих білка, переливаємо їх у відповідну ємність, закриваємо кришкою і прибираємо в морозилку, або на кілька днів залишаємо в холодильнику. Як тільки збереться необхідна кількість білкової маси, можна братися за торт.
Торти | Переглядів: 784 | Дата: 19.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/82011087.jpgСьогодні пропонуємо приготувати класичний торт «Прага», який отримав популярність з радянських часів. Ця легендарна випічка складається з м'яких бісквітних коржів з вираженим шоколадним смаком, ніжного масляного крему, тонкого прошарку повидла і простий глазурі на основі шоколаду. Готовий десерт виходить в міру солодким, дуже смачним і ситним, а процес приготування не такий вже і важкий, як може здатися на перший погляд!

Представлений нами рецепт практично ідентичний ГОСТу. Єдина відмінність - шоколадну помадку, яка належить за оригінальною рецептурою, ми замінимо простіший у виконанні шоколадною глазур'ю. У всьому іншому будемо дотримуватися встановлених правил! Отже, запасаємося продуктами і готуємо класичний торт «Прага» за рецептом з покроковими фото!
Торти | Переглядів: 417 | Дата: 17.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/43219381.jpgТорт «Пташине молоко» з ніжним білковим суфле - класичний десерт популярний з радянських часів. Щоб поласувати цим кондитерським виробом, тоді доводилося вистоювати величезні багатогодинні черги, а унікальний рецепт тримався в строгому секреті.

Зараз торт «Пташине молоко» можна спокійно зробити вдома - продукти доступні, а рецептів на просторах інтернету безліч. За час свого існування десерт придбав різні варіації приготування, але сьогодні сформуємо суфле, наближаючись до первісного варіанта. З незначних відступів - заміна агар-агар желатином і зменшення цукру.
Торти | Переглядів: 239 | Дата: 19.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/87565060.jpgВсім любителям цукерок «Рафаелло» і випічки з кокосовим смаком обов'язково варто спробувати цей ніжний десерт. Торт «Рафаелло» складається з пухкого бісквіту, великої кількості солодкого білого крему, мигдальної прошарку і кокосової стружки.

В якості прикраси застосовуються популярні цукерки «Рафаелло». До речі, їх можна не купувати, а зробити самостійно, по цьому рецепту. Буде дуже смачно і цікаво! Отже, готуємо приголомшливий торт Рафаелло - покроковий рецепт з фото спростить нашу задачу.
Торти | Переглядів: 547 | Дата: 16.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/49162512.jpgТорт «Серце» - прекрасна ідея солодкої валентинки в день всіх закоханих, а також відмінний десерт для романтичної вечері або будь-якого свята. Тут переважає ніжний мус з насиченим смаком малини і приємним рожевим кольором, а в якості підстави використовується тонкий бісквітний корж. Поверхня торта заливається малиновим желе, завдяки чому «Серце» стає яскравим і насиченим, з ідеально рівною глянцевою поверхнею.

За бажанням для оформлення можна задіяти ягоди, листочки м'яти, кондитерські фігурки і т.д. Але навіть і зовсім без декору цей десерт виглядає ошатно і ефектно! Запасаємося продуктами за списком, знаходимо відповідну форму і готуємо торт «Серце» своїми руками!
Торти | Переглядів: 291 | Дата: 18.04.2018 | Комментарии (0)

1-20 21-40 41-60
Copyright MyCorp © 2020