Понеділок
28.09.2020
12:08
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Пироги
Торти
Тістечка
Кекси і маффіни
Піца
Пиріжки і булочки
Печиво
Млинці та оладки
Пошук рецепта
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Випічка » Торти


У категорії рецептів: 60
Показано рецептів: 41-60
Сторінки: « 1 2 3

Сортувати за: Даті · Назві · Рейтингу · Коментарям · Переглядам

/_pu/3/04300795.jpgПропонуємо в домашніх умовах спекти торт «Снікерс» з безе, по поєднанню компонентів нагадує всім відомий імпортний батончик. Для основи десерту задіємо популярний бісквіт «шоколад на окропі», що представляє собою пористий вологий м'якуш з насиченим шоколадним кольором і смаком. В якості начинки крім безе застосуємо масляний крем з вареним згущеним молоком і, звичайно ж, найважливіший інгредієнт, без якого неможливо уявити справжній «Снікерс» - смажений арахіс.

Для зручності приготування торта можна розділити на 2 дня. Наприклад, сьогодні зробити безе, яке займає основну частину часу, а вже завтра спекти бісквіт, збити крем і зібрати десерт. Отже, приступаємо до роботи і готуємо торт «Снікерс» за рецептом з фото крок за кроком.
Торти | Переглядів: 529 | Дата: 18.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/05441569.jpgНа додаток до святкового салату «Собака» готуємо і солодкий десерт у вигляді символу наступаючого року. З двох бісквітів і простого сметанного крему формуємо фігурку у вигляді лежачого песика, оформляємо стандартним масляним кремом і шоколадними цукерками. Отримуємо великий, ситний і ефектний торт «Собака» на Новий 2018 год!

За бажанням можна взяти інший улюблений вами бісквіт або крем, для прошарку крім горіхів задіяти ягоди або фрукти. Ну а оформлення десерту - завдання творча, тому тут допускаються і навіть вітаються імпровізації!
Торти | Переглядів: 263 | Дата: 19.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/53336361.jpgВсім знайомий популярний десерт тірамісу, що складається з печива савоярді, найніжнішого крему з маскарпоне і обов'язкової кавовій просочення. Класичний рецепт цих ласощів можна подивитися тут, а сьогодні ми приготуємо торт за мотивами популярного італійського десерту.

За основу візьмемо стандартний бісквіт, просочити його ароматної сумішшю міцної кави і лікеру, а потім доповнимо кремом на основі жовтків, вершків і вершкового сиру. Зверху оформимо десерт какао-порошком і отримаємо торт а-ля «Тірамісу» в домашніх умовах.
Торти | Переглядів: 411 | Дата: 18.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/60443045.jpgРозглянемо детальний покроковий рецепт з фото торта «Три шоколаду». Цей ефектний і смачний десерт останнім часом став дуже популярним. Найчастіше його із задоволенням їдять навіть ті, хто не любить желейні і муссовие торти. А весь секрет у тому, що тут дуже мало желатину, адже за рахунок густих вершків і щільного шоколаду шари прекрасно тримають форму, а сам десерт виходить дуже ніжним, «оксамитовим», з яскравим шоколадним смаком.

У рецепті представлено поєднання трьох мусів на основі гіркого, молочного та білого шоколаду. Доповнює і підсилює ефект м'який і соковитий корж, який за смаковими якостями нагадує «Брауні» і навіть не вимагає додаткової просочення. Без жодних перебільшень можна сказати, що поєднання компонентів тут ідеальне! Любителям шоколаду і шоколадних десертів дуже рекомендуємо приготувати цей чудовий торт!
Торти | Переглядів: 364 | Дата: 18.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/66859739.jpgТорт «Трухлявий пень» зовні схожий на «Різдвяне поліно», та й технологія приготування в обох рецептах ідентична: гарячий бісквіт згортається рулетом, потім остуджують, просочується кремом і оформляється глазур'ю. Однак відмінності все-таки є: для «трухлявий пня» ми приготуємо швидкий і простий сметанний крем, а в тісто крім усього іншого додамо сухофрукти.

Таке ошатне і ефектне кулінарний виріб стане справжньою знахідкою для дитячого свята, та й на будь-якому застілля зробить «фурор». Отже, запасаємося продуктами і готуємо торт «Трухлявий пень» - покроковий рецепт з фото допоможе нам в цьому.
Торти | Переглядів: 693 | Дата: 16.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/92032898.jpgПропонуємо в домашніх умовах спекти витончений і дуже смачний горіхово-шоколадний торт «Ферреро Роше», за складом продуктів і смаковими якостями нагадує популярні цукерки. В цьому десерті об'єднуються бісквітні коржі зі смаком шоколаду, змочені ароматної кавовій просоченням, ніжний вершковий крем з «Нутеллою», темна глазур і рясне кількість фундука, який обов'язково входить до складу фірмових цукерок. Домашній торт «Ферреро Роше» виходить високим і апетитним, підійде як для свята, так і для чаювання в сімейному колі.

А любителям десертів за мотивами відомих солодощів рекомендуємо також спробувати ніжний торт «Рафаелло», ситний і насичений «Снікерс» і, звичайно ж, «райську насолоду» - кокосовий торт Баунті.
Торти | Переглядів: 393 | Дата: 18.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/60897145.jpgСметанний торт «Хлопчик кучерявий» (або «Хлопець кучерявий») був на піку популярності в дев'яності роки. Через дефіцит деяких продуктів і мізерного вибору покупних кулінарних виробів, практично кожна господиня намагалася сама приготувати солодку випічку, використовуючи мінімум інгредієнтів.

У складі цього торта немає сильно дорогих або важкодоступних компонентів. Все дуже просто, але торт при цьому виходить відмінним. Пропонуємо згадати старий добрий, багаторазово перевірений рецепт.
Торти | Переглядів: 439 | Дата: 15.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/80107750.jpgТорт «Чародійка» напевно знайомий кожному. Цей десерт можна назвати дуже рідкісним або незвичним - зараз його можна знайти в кожній кондитерській. Але приготований в домашніх умовах з якісних і найсвіжіших продуктів, торт без сумніву виходить набагато смачніше!

Список інгредієнтів тут найпростіший, та й часу на весь процес йде не так вже й багато у порівнянні з багатьма іншими відомими десертами. Тому, якщо ввечері до вас збираються нагрянути гості, рецепт торта «Чародійка» виявиться як не можна до речі!
Торти | Переглядів: 393 | Дата: 18.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/89645914.jpgТорт «Червоний оксамит» (або Red Velvet) - вишуканий десерт, що складається з яскравих і дуже помітних коржів на тлі контрастного білого крему. Родом ця чудова випічка з США, але як, де саме і за яких обставин виникла рецепт в даний час невідомо. Одне можна сказати точно - цей десерт завоював колосальну популярність і став улюбленим ласощами ласунів практично по всьому світу! Тому сприяє не тільки оригінальний зовнішній вигляд торта, але і ні з чим не порівнянний смак вологих, пористих коржів в поєднанні з ніжним вершковим кремом!

Сьогодні пропонуємо зробити цей культовий десерт своїми руками! А якщо у вас немає часу займатися приготуванням цілого торта, рекомендуємо спробувати капкейкі «Червоний оксамит» - вони мають схожу смаком, але при цьому готуються елементарно і дуже швидко!
Торти | Переглядів: 365 | Дата: 17.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/75526594.jpgБалуєв гостей і діточок чудовим бісквітним тортом зі сметанним кремом. На час забуваємо про підрахунок калорій і насолоджуємося привабливим десертом з помірно-солодким смаком!

Торт «Черепаха» зі сметаною - апетитна і зовні приваблива домашня випічка, яка як не можна до речі підійде для дитячого свята. Тонкі бісквітні коржі з прошарками ніжного крему в смішному оформленні обов'язково порадують примхливих малюків! Отже, готуємо популярний торт «Черепаха» за класичним рецептом.
Торти | Переглядів: 309 | Дата: 17.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/41791108.jpgШварцвальдський торт «Чорний ліс» - популярний десерт, який вже здобув світову популярність. Що володіє легкою кислинкою вишня в поєднанні з ніжним вершковим кремом створює приємну і дуже ніжну прошарок між бісквітними коржами з насиченим шоколадним смаком. У підсумку виходить чудове поєднання!

Нехай і клопітна, але дуже смачна і ефектна випічка - прекрасний привід влаштувати собі свято! Пропонуємо приготувати торт «Чорний ліс» за рецептом з покроковим фото. А всім любителям випічки з вишневим смаком радимо також звернути увагу на торт «П'яна вишня».
Торти | Переглядів: 732 | Дата: 18.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/79232914.jpgПропонуємо приготувати в домашніх умовах торт Естерхазі, який отримав колосальну популярність в Європі. Ця знаменита випічка складається з тонких коржів, що представляють собою білкову масу з додаванням мигдалю і ніжного ароматного крему з коньяком. Поверхня Естерхазі обов'язково прикрашається характерним сітчастим малюнком з розтопленого шоколаду.

На сьогоднішній день існує декілька варіантів приготування угорського торта. В основному варіації стосуються крему, але також зустрічаються і версії цієї випічки з прошарками джему. Якщо є бажання, експериментуйте! А для початку пропонуємо зробити класичний торт Естерхазі - покроковий рецепт з фото полегшить наше завдання!
Торти | Переглядів: 244 | Дата: 17.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/52500309.jpgТорт Київський - знаменита випічка, що складається з коржів безе з горіховим смаком і ніжного масляного крему з додаванням коньяку і порції какао. Готується цей смачний десерт на поквашених білках. До речі, за однією з версій сталася подібна ситуація абсолютно випадково: нібито кондитери просто забули прибрати білки в холодильник і ризикнули готувати випічку з того, що вийшло. Хоча на фабриці цю історію називають лише красивою легендою і стверджують, що незвичайний рецепт торта розроблявся цілеспрямовано. Як би там не було, рецептура по ГОСТу вимагає заквасити білки, і ми будемо її дотримуватися!

Весь трудомісткий процес приготування Київського торта бажано розділити на кілька днів. Спочатку залишити на ніч білки, потім з ранку спекти коржі і дозволити їм відлежатися, а вже на наступний день зробити крем і сформувати десерт.
Торти | Переглядів: 831 | Дата: 17.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/82008548.jpgСьогодні пропонуємо приготувати простий, але при цьому неймовірно ніжний і смачний шоколадний торт на кефірі «Фантастика». Назва цієї випічки обрано не випадково! Основою рецепту служить самий звичайний бісквіт, який змащується найпростіших сметанним кремом.

Мабуть, багато хто погодиться, що це один з найбільш елементарних рецептів домашнього торта. Чи впорається з приготуванням навіть самий початківець кулінар, а вже для досвідченої господині приготувати такий десерт і зовсім нехитра. Але, незважаючи на всю простоту страви, результат завжди виходить чудовим! Що ж тут сказати ?! Дійсно, фантастика!
Торти | Переглядів: 346 | Дата: 17.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/4/05897718.jpgСьогодні готуємо всіма улюблений, презентабельний, високий і апетитний торт Наполеон в домашніх умовах. Пропонуємо трохи відступити від класичного рецепту і додати в стандартний заварний крем збиті вершки і варене згущене молоко, які додадуть знайомої випічці нові смакові межі. Шовковисті молочні прошарку з ніжним ванільним ароматом нагадують підтале морозиво крем-брюле, за рахунок своєї солодощі відмінно поєднуються з прісними листковим коржами. Торт Наполеон зі згущеним молоком неодмінно заслуговує на увагу навіть на тлі достатку різних версій цього неустаревающей десерту!

Плануючи приготування, не забуваємо, що потрібно виділити час не тільки на випічку коржів і збірку вироби, а й на просочення. Рекомендуємо запрошувати гостей не раніше наступного дня - тоді шари встигнуть вдосталь насититися вологою, розм'якшити і з'єднатися з кремом в одне ціле. Сам торт легко розріже на рівні шматочки, які не ламаючись і не втрачаючи форму.
Торти | Переглядів: 553 | Дата: 19.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/99224310.jpgСеред достатку різноманітних рецептів «Наполеона» виділимо один найбільш простий і вдалий варіант. В даному випадку коржі виходять не хрусткими, а дуже м'якими, рясно просоченими солодким кремом з приємним ароматом ванілі.

Готовий торт Наполеон із заварним кремом вмить збере рідних за приємним чаюванням, заповнюючи всі ваші зусилля сповна! Завдяки чудовому смаку саморобна випічка складе конкуренцію будь-якому магазинному примірнику!
Торти | Переглядів: 412 | Дата: 16.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/80184804.jpgТорт «Панчо» з ананасами, приготований за цим рецептом, припаде до смаку ласунам різного віку! Апетитний десерт поєднує в собі вологий бісквіт, ананасові прошарку з вкрапленнями волоських горіхів і рясне кількість вершково-сметанним кремом.

Формується торт у вигляді гірки. Крім ананасів для начинки можна використовувати вишню, полуницю і інші ягоди або шматочки фруктів на ваш розсуд. Торт цілком простий в приготуванні, але виходить чудово смачним!
Торти | Переглядів: 510 | Дата: 16.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/92253240.jpgФранцузький торт Фрезье - вишуканий десерт, що складається з м'якого бісквіта, ніжною начинки і великої кількості свіжої полуниці. Широкий шар заварного крему злегка нагадує за смаком популярну Панакота , а тонкі коржі підтримують і вдало доповнюють хиткий желейний шар. У свою чергу шматочки солодкої, ароматної полуниці, застиглі в желе, створюють контрастну прошарок на загальному тлі, завдяки чому десерт стає урочистим, виглядає ефектно і дуже апетитно!

Пропонуємо зробити цю чудову французьку випічку будинку. Процес виготовлення нескладний: формуємо бісквітні коржі, які в процесі складання торта заливаємо олійно-заварним кремом, доповнюємо полуницею і тонким шаром ягідного желе. В результаті таких нехитрих дій ми отримуємо відмінний літній десерт - освіжаючий, легкий і «тане» в роті!
Торти | Переглядів: 498 | Дата: 17.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/32521202.jpgЦей шоколадний торт зі сметанним кремом готується за технологією популярного торта «Черепаха». Однак бісквітні коржі збираються не в вигляді «панцира», а в простій рознімною формі, що значно скорочує час на приготування десерту.

Такий спосіб відмінно підійде, якщо у вас немає часу надавати торту спеціальну форму. В якості прикраси просто оформимо десерт яскравою свіжою полуницею і отримаємо ефектний торт, який обов'язково буде притягувати погляди!
Торти | Переглядів: 269 | Дата: 15.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/84753962.jpgРіздво може відзначатися зовсім по-різному. У кожного народу свої звичаї, а також і свої традиційні страви. Так, наприклад, в Америці до різдвяних свят готують імбирне печиво у вигляді смішних чоловічків, а у Франції - шоколадний торт «Різдвяне поліно».

Сьогодні ми розглянемо процес приготування французької святкової випічки. Для основи торта зробимо бісквітне тісто, а для начинки - ароматний цитрусовий крем.
Торти | Переглядів: 562 | Дата: 16.04.2018 | Комментарии (0)

1-20 21-40 41-60
Copyright MyCorp © 2020