Четвер
09.05.2024
02:48
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Страви з м'яса
Страви із птиці
Страви з риби та морепродуктів
Овочеві страви
Пошук рецепта
/_pu/0/64091266.jpg
Пісні щі з свіжої капусти
/_pu/3/47692984.jpg
Торт «Баунті»
/_pu/2/42607738.jpg
Салат «Грибна галявина»
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Другі страви » Страви із птиці


Курка в беконі в духовці

Якщо набридли рядові котлети і хочеться порадувати рідних не тільки смачним, але і зовні оригінальним, гідним святкового застілля блюдом, пропонуємо запекти курку в беконі в духовці. Вибираємо ніжне філе птиці, обходимося без тривалого маринування, складного набору спецій і попереднього обсмажування. Просто нарізаємо курку смужками, обмотуємо беконом і, злегка змастивши лимонним соком і гірчицею, запікаємо до готовності.

Кожен курячий скибочку покривається апетитною, рум'яної оболонкою з підкопченим присмаком, а волокна всередині залишаються м'якими, світлими, соковитими. Гірчиця в зернах надає не тільки додатковий смаковий «тон», а й виступає в якості легкого декору.
 
Складові:
  • курка (філе) - 500 г;
  • бекон сирокопчені - 200-250 г;
  • лимонний сік - 2 ст. ложки;
  • гірчиця в зернах - 3 ст. ложки;
  • сіль, перець - за смаком.


Курка в беконі в духовці рецепт з фото

1. Шматки філе промиваємо, просушуємо. Зрізаємо можливі жирові прошарки, видаляємо плівку, а потім ріжемо куряче м'ясо уздовж приблизно однаковими смужками (шириною 1,5-2 см).
 

2. Перчимо і злегка посипаємо смужки сіллю (з урахуванням, що філе запікатиметься в солоному беконі). По черзі нанизуємо куряче м'ясо на шпажки, вийде приблизно 10-15 штук.
 

3. Кожну смужку філе обмотуємо беконом, а потім викладаємо наші «шашлички» на застелений пергаментним папером деко. 
 

4. Лимонний сік перемішуємо з зернистою гірчицею. Чайною ложкою наносимо на поверхню кожної заготовки. Відправляємо напівфабрикати в розпечену до 200 градусів духовку. Запікаємо приблизно 20-25 хвилин. 
 

5. Ароматну курку в беконі на шпажках подаємо гарячою або повністю охолодженої, разом зі свіжими овочами, зеленню і при бажанні з гарніром. 
 

Смачного!



Категорія: Страви із птиці | Додав: 28.03.2018
Переглядів: 668 | Рейтинг: 0.0/0


Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2024