П`ятниця
26.04.2024
19:25
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Страви з м'яса
Страви із птиці
Страви з риби та морепродуктів
Овочеві страви
Пошук рецепта
/_pu/4/04835482.jpg
Куряча грудка з помідорами і сиром
/_pu/2/49694299.jpg
Салат з картоплею фрі
/_pu/3/17366408.jpg
Лимонний торт з малиною
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Другі страви


У розділі рецептів: 134
Показано рецептів: 61-80
Сторінки: « 1 2 3 4 5 6 7 »

Сортувати за: Даті · Назві · Рейтингу · Коментарям · Переглядам

/_pu/1/03568977.jpgЩоб внести різноманітність в повсякденне меню, пропонуємо приготувати ніжні і злегка солодкуваті курячі ніжки в медово-гірчичному соусі. Завдяки цікавому маринаду звичайнісіньке куряче м'ясо стає справжнім кулінарним шедевром!

Поєднання гострої гірчиці і солодкого меду творить чудеса! Курочка виходить дуже соковитою і ароматною, а процес приготування не вимагає багато часу і сил.
Страви із птиці | Переглядів: 622 | Дата: 29.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/1/33247222.jpgНайсмачнішим традиційно вважається шашлик, приготований на свіжому повітрі в оточенні природи і хорошій компанії. Але, на жаль, не завжди є можливість організувати веселий уїк-енд, та й погода часто буває непередбачувана. Однак це зовсім не привід відмовляти собі в задоволенні поласувати м'ясом на паличках, адже, наприклад, смачні курячі шашлички на шпажках на сковороді можна посмажити, не виходячи з дому. Звичайно, вони не замінять вам свіжого повітря і ароматного димку, проте на смак вийдуть не гірше курячого шашлику на мангалі!

А м'ясоїди і любителям більш щільних страв пропонуємо випробувати свинячий шашлик на шпажках в духовці.
Страви із птиці | Переглядів: 835 | Дата: 29.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/0/29961998.jpgГотуємо смачне гаряче блюдо за мотивами турецької кухні. Кюрдан-кебаб - м'ясний кульку на зубочистці з обрамленням з баклажанових пластин і барвистим доповненням у вигляді скибочки помідора. Прекрасна заміна стандартним котлет, причому за рахунок оригінальної форми кебаби будуть доречні навіть на святковому столі.

Щоб баклажани придбали пластичність і не розривалися при формуванні, попередньо злегка їх обсмажити, нарізавши тонкими і довгими пластинами. У фарш для соковитості додамо замочений в молоці скибочку хліба, а для більш яскравого смаку - зелень і зубчики часнику. Сформовані вироби доведемо до готовності в духовці і отримаємо ароматне блюдо з ніжними, розм'якшеними овочами і м'ясною начинкою, вдосталь просоченої томатної заливанням і маслом баклажанної оболонки.
Страви з м'яса | Переглядів: 416 | Дата: 26.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/1/53524761.jpgЛазанья вегетаріанська з грибами і помідорами - одна з різновидів популярного італійського блюда. М'ясоїдам і любителям ситно поїсти ми вже пропонували приготувати лазанью з фаршем , а сьогоднішній наш рецепт для тих, хто з яких-небудь причин не вживає м'ясо. Завдяки готовим магазинним напівфабрикатів позбавимо себе від зайвого клопоту по замісу тіста, витративши зовсім небагато часу для виготовлення начинки. В результаті отримаємо апетитну овочеву лазанью, забезпечивши повноцінний вечерю.
Овочеві страви | Переглядів: 461 | Дата: 03.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/0/28600176.jpgВ якості альтернативи класичним голубців пропонуємо приготувати ледачі. Склад у страви майже такий же як і в традиційному варіанті, але спосіб приготування набагато легше. В даному випадку фарш не загортається в капустяне листя, а відразу перемішується з відвареної нашаткованої капустою і іншими інгредієнтами. З отриманої маси формуються котлети, які запікаються в томатно-сметанному соусі. Блюдо виходить ароматним, соковитим і нітрохи не поступається класичному аналогу.

У ледачих голубців в духовці є ще одна вагома перевага в порівнянні з традиційними. Справа в тому, що багато дітей не люблять тушковані капустяне листя - розкривають їх і з'їдають тільки м'ясну начинку. Тут нічого розгортати не доведеться - капуста порізана невеликими шматочками і в складі котлет вона практично непомітна, що цілком задовольняє «маленьких капризуль».
Страви з м'яса | Переглядів: 824 | Дата: 26.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/0/71280041.jpgЦей рецепт - знахідка для бажаючих поласувати домашніми пельменями без стомлюючого проведення часу на кухні. Замість традиційного способу виготовлення пельменів розкачати тісто у великий пласт, нанесемо шар фаршу і сформуємо рулет, який просто поділимо на заготовки. Ледачі пельмені на смак зовсім не поступаються звичайним, але при цьому ніякої тривалої ліплення - все елементарно і максимально доступно!

Замісити класичне пельменное тісто, для начинки застосуємо будь м'ясний фарш і швидко приготуємо смачний обід / вечерю. Отже, робимо ліниві пельмені - рецепт з фото покроково надасть нам допомогу!
Страви з м'яса | Переглядів: 491 | Дата: 27.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/1/41960064.jpgЛобіо - популярне грузинське блюдо, яке представляє собою проварену квасоля з додаванням спецій. Варіацій існує багато - іноді лобіо готують з горіхами, помідорами, солодким перцем, доповнюють зернами граната. Є навіть і м'ясні варіанти страви. Але основними «компаньйонами» квасолі все ж залишаються кінза, часник, оцет і смажену цибулю.

Сьогодні ми розглянемо базовий рецепт лобіо з червоної квасолі. За рахунок розварених бобів блюдо виходить густим, насиченим, ситним і обволакивающим. А спеції та прянощі надають приголомшливий аромат і підсилюють смак.
Овочеві страви | Переглядів: 425 | Дата: 03.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/1/57036236.jpgКожен шанувальник японської кухні знає, що таке удон. Так називають блюдо, що складається зі спеціальної локшини, яка може подаватися як у вигляді супу, так і в якості гарніру.

Існує безліч рецептів Удона. Японську локшину поєднують з грибами або овочевою сумішшю, з рибою або морепродуктами, з м'ясом або ж курячими грудками. Ми зупинимося на останньому варіанті і розглянемо як готується локшина удон з куркою. Підсумкове блюдо доповнимо шматочками свіжого огірка, а для декору скористаємося кунжутом і зеленою цибулею.
Страви із птиці | Переглядів: 837 | Дата: 01.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/0/58278233.jpgМ'ясні їжачки з рисом в духовці або, кажучи простіше, тефтелі - смачне домашнє блюдо для простого обіду в колі сім'ї. Тут немає довгої підготовчої роботи в плані попередньої обжарювання овочів і м'яса, варіння соусу, рису і т.п. Всі дії виконуються швидко, без зайвих маніпуляцій і клопоту. Рецепт стане в нагоді як початківцям господаркам, так і прихильникам мінімальних трудовитрат на кухні.

Від класичних тефтелей їжачки відрізняються способом приготування. В даному випадку рис до фаршу додається сирої. В процесі очікування в духовці крупа набухає і на поверхні м'ясних кульок утворюються стирчать в різні боки рисинки, що нагадують голки їжака.
Страви з м'яса | Переглядів: 745 | Дата: 26.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/0/26250094.jpgМ'ясні рулетики з начинкою - прекрасна альтернатива свинячих відбивних і багатьом іншим повсякденним страв з м'яса. Ніжна свинина укупі з простою начинкою в ефектному виконанні - прекрасна можливість порадувати домочадців або здивувати гостей за святковим столом.

Рецепт м'ясних рулетиків привертає величезною кількістю варіацій, адже при бажанні можна експериментувати як з маринадом, так і з наповнювачами. Сьогодні ми вирішили начинити рулетики сиром, часником і свіжою зеленню, а в якості маринаду застосувати звичайний соєвий соус.
Страви з м'яса | Переглядів: 1011 | Дата: 28.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/0/06322057.jpgДуже важко встояти перед спокусою поласувати шматочком запеченого м'яса за цим рецептом! Звичайна свинина, нашпигована добавками, помітно перетворюється в смаку, особливо, якщо вдало підібрати спеції і використовувати хоча б невелику кількість часнику.

В процесі очікування в духовці масивний м'ясної шматок ретельно пропікається, стає м'яким і ніжним з рясною порцією розплавленого сиру і червоними помідорами, додають страві приємну кислинку. М'ясо «Гармошка» в фользі в духовці при малій кількості інгредієнтів і мінімумі зусиль виходить смачним і соковитим, яскраво виглядає на тарілці і відразу викликає апетит!
Страви з м'яса | Переглядів: 467 | Дата: 26.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/0/41667253.jpgМ'ясо в кисло-солодкому соусі - страва з мотивів екзотичної азіатської кухні. Звичайно ж, рецепт адаптований під звичні для нас продукти, але, тим не менш, в результаті все виходить поєднуваним і смачно! Яловичина, замаринована в соєвому соусі і тушена з овочами, виходить дуже м'якою, буквально «приховує в роті», а вдалий союз смакових відтінків додає страві пікантності. При бажанні можна варіювати рецептуру під свої переваги, наприклад, додавши свіжий імбир, солодкі ананаси, пекучий перчик і т.д.
Страви з м'яса | Переглядів: 401 | Дата: 28.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/0/20264774.jpgМ'ясо по-французьки - всім відоме гаряче блюдо, що складається з шару свинини або яловичини, покритого картоплею і сиром. Оригінальна рецептура, розроблена в Парижі, включала в себе телятину, доповнену картоплею, цибулею, грибами, спеціальним соусом і сиром. Однак з часом склад інгредієнтів спростився, а саме блюдо все частіше стали робити в домашніх умовах, звідки і виникло ще одне найменування - м'ясо по-домашньому.

Зараз можна знайти безліч рецептів, що містять різноманітну інформацію про те, як приготувати м'ясо по-французьки (по-домашньому). Ми зупинимося, мабуть, на найпростішому і поширеному способі.
Страви з м'яса | Переглядів: 524 | Дата: 28.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/0/25341934.jpgМанти - апетитне м'ясне блюдо, за формою і змістом нагадує великі пельмені. Однак замість звичайної варіння в окропі манти традиційно готують на пару в мантоварке. При правильному виготовленні вони виходять неймовірно соковитими, ароматними і смачними. Для отримання великої кількості «соку» в начинку обов'язково додають багато цибулі і невелику порцію води.

Тісто для мантів можна зробити на воді, молоці або кефірі. Ми зупинимося на останньому варіанті. Таке тісто виходить найбільш еластичним, не вимагає від кулінара професійних навичок і максимально «слухняно» в роботі. Отже, запасаємося продуктами і готуємо соковиті домашні манти - покроковий рецепт з фото надасть нам істотну допомогу!
Страви з м'яса | Переглядів: 663 | Дата: 27.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/1/24356102.jpgСтрави з морського мови варіюються від найпростіших до вишуканих. Цю рибу готують у фользі, запікають з овочами, гасять і навіть додають в перші страви. Однак найпоширенішим і, мабуть, найбільш швидким способом є обсмажування філе морського мови в панірувальних сухарях. Це просте і безперечно смачна страва ідеально гармонує практично з будь-яким гарніром.

Ніжна рибка при правильному виготовленні буде буквально танути в роті. Отже, давайте ж швидше дізнаємося як посмажити морський язик на сковороді.
Страви з риби та морепродуктів | Переглядів: 574 | Дата: 02.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/0/01566764.jpgСьогодні в нашому меню ситне багатошарове блюдо - мусака по-грецьки з баклажанами, м'ясом і картоплею. Всі компоненти після попередньої підготовки укладаються в форму і тужать в духовці під щільною сумішшю соусу «Бешамель» і сиру, що служить своєрідною кришкою. Завдяки такій герметизації продукти вигідно розкривають і об'єднують свої аромати і смаки, а підсумкове страва виходить насиченим, м'яким і шалено апетитним!

Мусака готується не дуже швидко, але після дегустації всі витрачені зусилля будуть виправдані сповна! Вибираємо для рецепта соковитий, аж ніяк не пісний фарш, м'ясисті помідори і якісний легкоплавкий сир. Якщо не нехтувати рекомендаціями, блюдо вийде смачним і по-справжньому бездоганним!
Страви з м'яса | Переглядів: 452 | Дата: 26.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/1/64620191.jpgЦей елементарний рецепт овочевого рагу з кабачками і баклажанами - знахідка для літнього раціону харчування. Вітамінне блюдо з молодими сезонними овочами виходить яскравим, ароматним і відносно легким. За бажанням ви можете доповнити стандартний набір інгредієнтів додатковими продуктами або улюбленими спеціями / травами, які додадуть вашому рагу індивідуальність і специфіку.

А якщо у вас в засіках ще залишилися свіжі кабачки і баклажани, радимо спробувати ще одне апетитне і нескладне блюдо - соте з овочів.
Овочеві страви | Переглядів: 512 | Дата: 03.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/0/48991919.jpgОякодон (в перекладі «батьки і діти») - дуже смачне японське блюдо, яке отримало назву за рахунок свого складу - тут присутні водночас і курка, і яйце. В Японії ця страва дуже популярно: його готують вдома, подають в численних закусочних і ресторанах.

Даний рецепт не зовсім оригінальний, швидше за адаптований до вітчизняних реалій і доступним продуктам. Повністю відтворити японську рецептуру в наших умовах складно, так як деякі інгредієнти знайти в продажу проблематично. Запропонований нами варіант приготування дозволяє з простих компонентів створити смачне блюдо за мотивами першоджерела.
Страви із птиці | Переглядів: 862 | Дата: 28.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/1/80184010.jpgПапрікаш з курки - традиційне угорське блюдо. За назвою відразу можна здогадатися, що рецепт включає до свого складу паприку - так і є! Угорці в принципі дуже люблять солодкий перець, як в свіжому, так і молотом вигляді, і додають цей інгредієнт в багато блюд. Тому їх кухня така пряна, мальовнича і апетитна.

Сьогодні ми розглянемо як зробити паприкаш по-угорськи будинку. Ця страва готується досить просто, не вимагає екзотичних приправ і дорогих продуктів. При цьому виходить курка дуже ніжною, смачною і буквально «тане в роті». Для папрікаш підійдуть як курячі грудки, так і стегенця - в нашому прикладі віддамо перевагу другому варіанту. Якщо вам сподобається цей рецепт, рекомендуємо спробувати схоже блюдо - суп гуляш по-угорськи.
Страви із птиці | Переглядів: 733 | Дата: 29.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/1/05198458.jpgСамий простий, швидкий і поширений гарнір до м'ясних / рибних виробів - це, звичайно ж, макарони. Приготувати це блюдо - справа нехитра, досить лише виконати кілька простих кулінарних дій. Однак набагато смачніше, привабливіше і цікавіше макаронні вироби стають укупі з ніжним соусом. Сьогодні ми пропонуємо вам якраз таки саме таке блюдо за мотивами італійської кухні.

Паста з креветками в вершково-часниковому соусі виходить чудовою! Смак готового блюда ніжний, м'який і при цьому злегка пікантний за рахунок часнику. Рекомендуємо цей рецепт всім любителям карбонара і в цілому італійської кухні.
Страви з риби та морепродуктів | Переглядів: 565 | Дата: 02.04.2018 | Комментарии (0)

Copyright MyCorp © 2024