Вівторок
23.04.2024
17:29
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Страви з м'яса
Страви із птиці
Страви з риби та морепродуктів
Овочеві страви
Пошук рецепта
/_pu/2/12944168.jpg
Сирний пиріг з консервованими персиками
/_pu/1/97088481.jpg
Картопляний гратен
/_pu/4/32437961.jpg
Кекс в гуртку в мікрохвильовці «Безвихідь»
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Другі страви


У розділі рецептів: 134
Показано рецептів: 81-100
Сторінки: « 1 2 3 4 5 6 7 »

Сортувати за: Даті · Назві · Рейтингу · Коментарям · Переглядам

/_pu/0/70360230.jpgДля нас вже давно стали звичними італійські назви, такі як « болоньєзе », «карбонара» і т.д. Ці популярні і дуже смачні страви можна покуштувати в спеціалізованих кафе і ресторанах, а можна самостійно приготувати вдома, дотримуючись простого покрокового опису процесу.

У цій статті розглянемо рецепт пасти карбонара з беконом і вершками. Ситні спагеті, оповиті найніжнішим соусом і просочені часниковим ароматом, виходять бездоганними! Навіть байдужі до всіляких макаронних виробів часто не можуть встояти перед цим чудовим блюдом!
Страви з м'яса | Переглядів: 521 | Дата: 27.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/0/43214036.jpgСформовані власноруч пельмені завжди смачніше покупних, адже вони готуються з усією теплотою і любов'ю. Їх можна наліпити традиційним способом за рецептом, описаного тут , або спростити процес, застосувавши спеціальне пристосування у вигляді решітки - Пельменниці.

Останньому способу сьогодні ми і віддамо перевагу. Розглянемо докладно як робити пельмені за допомогою пельменниці, значно скоротивши час на ліплення. Тісто на цей раз зробимо на молоці, а в якості начинки задіємо будь м'ясний фарш.
Страви з м'яса | Переглядів: 977 | Дата: 26.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/0/58770609.jpgПеченя в горщиках в духовці - поширене блюдо, яке хоча б раз готувала кожна господиня. Рецепт підкуповує своєю простотою і способом подачі, адже набагато приємніше і цікавіше їсти звичні продукти, подані не в повсякденному посуді, а в витончених глиняних ємностях.

До того ж, класичне поєднання м'яса і картоплі - безпрограшний варіант, який особливо до душі чоловічої статі. Ситно, просто і смачно! Елементарний рецепт, але при цьому виходить приголомшливий результат!
Страви з м'яса | Переглядів: 709 | Дата: 28.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/0/53902154.jpgЗдавалося б, що тут складного - приготувати смачний плов з м'ясом, адже і рецептура проста, і продукти цілком доступні! Однак щоб це блюдо вийшло дійсно бездоганним, потрібно не тільки вкласти в нього частинку душі, а й уважно вивчити технологію приготування.

Наш детальний рецепт з покроковими фото допоможе вам зробити смачний розсипчастий плов зі свинини в казані на плиті. Звичайно, в ідеалі для плову краще використовувати баранину, але її не скрізь можна зустріти в продажу, тому пропонуємо доступний і домашній варіант цього популярного страви.
Страви з м'яса | Переглядів: 520 | Дата: 27.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/1/55560734.jpgПожарський котлети - справжнісінька класика російської кухні. За однією з найбільш поширених версій цікаву назву цієї страви пов'язано з ім'ям трактирниці Дар'ї Пожарською. Є легенда, що рецептом поділився з господинею один француз, у якого не вистачало грошей на нічліг. За іншою версією котлети спочатку готувалися з телятини, але одного разу її не виявилося в наявності, і було вирішено використовувати курку.

У сучасному розумінні пожежкою котлети представляють собою суміш курячого філе, вершкового масла, білого хліба і молока (або вершків). Як і у випадку з борщем, строгих обмежень в рецепті немає - кожна господиня готує це популярне блюдо по-своєму. Єдине загальне правило говорить, що до складу Пожарський котлет не належать яйця і цибулю, хоча і це є досить умовним.
Страви із птиці | Переглядів: 629 | Дата: 29.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/1/56128803.jpgРататуй - овочеве блюдо, яке здобуло популярність після виходу мультфільму з однойменною назвою. Головними складовими рецепту є баклажани, свіжі помідори і кабачки. Овочі готуються в томатному соусі, завдяки чому розм'якшуються, вдосталь просочуються соком і ароматом.

У популярному мультфільмі представлена ​​авторська сервіровка рататуя, при якій інгредієнти нарізаються однаковими кружальцями і викладаються по колу. Сьогодні ми відтворимо цей спосіб подачі і приготуємо в духовці гучний овочевий рататуй - рецепт з фото покроково полегшить наше завдання!
Овочеві страви | Переглядів: 448 | Дата: 03.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/1/67750747.jpgГотуємо дуже просте, не особливо трудомісткий блюдо для рядового буденного обіду або вечері. Рибна запіканка, запечена в духовці з овочами, виходить дуже соковитою, ніжною і ситної. Рецепт особливо порадує прихильників правильного харчування і любителів не сильно калорійних страв.

За основу беремо будь-яку вподобану рибу (білу або червону), доповнюємо овочевим «міксом» і заливаємо молочними вершками. Запікаємо до рум'яності, при подачі доповнюємо ароматної зеленню. Пара простих кулінарних дій - і наше страва готова!
Страви з риби та морепродуктів | Переглядів: 894 | Дата: 01.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/1/74443855.jpgРибні котлети, приготовані з ніжного філе білої риби, менш популярні, ніж м'ясні, але, тим не менше, зовсім не поступаються їм за смаковими якостями. А якщо урізноманітнити вироби начинкою, доповнити соусом і гарніром, вийде відмінний ненудне блюдо для сімейного обіду.

Такі котлети можна готувати з фаршу відразу декількох видів риб, різних за жирністю. Це дозволить зробити вироби соковитими, з виразним смаком. Начинка крім зазначеної в рецепті може бути й інший, наприклад, просто сир, шпинат, Пюріровать зелений горох, брокколі, морквяно-цибулевий пассеровка і т.д.
Страви з риби та морепродуктів | Переглядів: 737 | Дата: 01.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/1/21650104.jpgРисова локшина з куркою і овочами - смачне і невибаглива блюдо за мотивами азіатської кухні. Як овочевого «асорті» в рецепті застосовується солодкий перець, огірок і моркву, але за бажанням ви можете використовувати і інші інгредієнти. Головне - підбирати поєднувані один з одним і контрастні за кольором овочі, тоді ваше блюдо вийде ідеальним як за смаковими якостями, так і візуально.

Давайте ж розглянемо як готувати рисову локшину з куркою і овочами. А якщо це блюдо буде вам до смаку, рекомендуємо також випробувати японську локшину удон.
Страви із птиці | Переглядів: 673 | Дата: 29.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/0/62270521.jpgАранчіні (в перекладі з італійської «маленькі апельсини») - традиційна страва сицилійської кухні, що представляє собою рисові кульки з начинкою, обвалені в паніровці і обсмажені у великій кількості масла. У процесі приготування до рисових зерен додається невелика кількість куркуми або шафрану, завдяки чому крупа забарвлюється в жовтий або помаранчевий відтінок, а готові вироби стають схожими на цитрусові плоди. Звідси і назва рецепта.

Готують такі кульки з різними наповнювачами. У нашому прикладі аранчіні будуть начинені тушкованим в томатній пасті фаршем і сирним скибочкою. Рис під насиченою обсмаженої скоринкою в поєднанні з м'ясом і розплавленим тягучим сиром - це дуже смачно!
Страви з м'яса | Переглядів: 589 | Дата: 26.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/1/51497117.jpgСазан запечений в духовці і фарширований овочами виглядає красиво і ефектно! При подачі таке блюдо викличе справжній «фурор», ставши головним акцентом святкового столу. Варто відзначити, що крім урочистого зовнішнього вигляду приготована риба порадує і приємним смаком, адже при запіканні у фользі рибна тушка зберігає всю соковитість, а завдяки овочам і зелені ще й насичується дивним ароматом. Однак слід приділити особливу увагу обробці сазана: ретельно видаляйте всі нутрощі, щоб уникнути гіркуватого присмаку або купуйте вже випотрошену рибу.
Страви з риби та морепродуктів | Переглядів: 621 | Дата: 02.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/0/15083146.jpgСвинина в кисло-солодкому соусі по-китайки - соковите, оригінальне і цікаве блюдо. Поза всяким сумнівом, це дуже «зручний» рецепт, адже при виготовленні немає необхідності проявляти терпіння і вправність - все готується досить швидко і не вимагає особливих трудовитрат.

В даному випадку м'ясо доповнюється консервованими ананасами, які досить вдало вписуються в рецептуру і роблять блюдо ще більш екзотичним і «контрастним». Спробувавши раз таке поєднання інгредієнтів, ви обов'язково захочете повторити! Свинина, просочена кисло-солодким соусом, виходить красивою і апетитною, а найголовніше - дуже смачною!
Страви з м'яса | Переглядів: 494 | Дата: 27.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/0/07587553.jpgСвинина по-степовому - ситне м'ясне блюдо, яке представляє собою запечені відбивні в картопляному клярі. Зараз складно точно визначити, звідки з'явилася така цікава назва - малоймовірно, що ці відбивні мали колись відношення до степу або кочового способу життя. Але виявити істину і дізнатися історію виникнення рецепта, на жаль, уже навряд чи вдасться. Головне, що м'ясо в картопляної оболонці виходить дуже смачним і звернути на нього увагу варто неодмінно!

За рецептом м'ясні заготовки покриваються «шубкою» з тертої картоплі, злегка обсмажують на сковороді, а потім доходять до готовності в духовці. Виходить ароматне і апетитне блюдо, яке навіть не вимагає окремо приготованого гарніру. Доповнити відбивні можна овочевий нарізкою, зеленню або соліннями, і цього буде цілком достатньо. Відмінна ідея як для сімейного обіду, так і для зустрічі гостей!
Страви з м'яса | Переглядів: 529 | Дата: 26.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/0/34822273.jpgЩоб приготувати смачні свинячі медальйони, не потрібно особливих хитрувань і складних кулінарних маніпуляцій. Головне завдання - не пересушити м'ясо, зберегти м'якість волокон і підібрати відповідне супровід. Так, в нашому прикладі приготуємо медальйони в беконі і подамо укупі з пікантним гірчичним соусом.

В даному випадку обходимося без попереднього маринування і довгого списку продуктів. Мінімальний набір спецій, свиняча вирізка і бекон - ось і всі складові основного блюда. Оперативно обсмажити м'ясо на сковороді, доведемо до готовності в духовці і отримаємо ідеальний результат!
Страви з м'яса | Переглядів: 782 | Дата: 26.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/1/22900617.jpgСкумбрія в фользі в духовці виходить напрочуд смачною і апетитною! При такому способі теплової обробки риба зберігає всі корисні речовини, залишається ніжною, соковитою і м'ясистою.

Пропонуємо швидкий і елементарний рецепт запеченої риби. Щоб злегка пом'якшити запах і урізноманітнити смак страви, доповнимо скумбрію цитрусовим соком, свіжої петрушкою і рубаним часником, а все інше за нас зробить духовка! Ніжна і «тане» рибка, начинена ароматними добавками, заслуговує на увагу навіть на святковому обіді!
Страви з риби та морепродуктів | Переглядів: 501 | Дата: 02.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/0/55606806.jpgСтир Фрай (Stir fry) - метод, при якому продукти обсмажуються в маслі на максимальному вогні. Час на підготовку в такому випадку зведено до мінімуму, що дозволяє зберегти всю соковитість інгредієнтів.

Ми приготуємо по вищеописаному способу м'ясо, доповнивши його грибами, солодким перцем і морквою. Смажена свинина «Стир Фрай» з яскравими овочами, заправлена ​​соєвим соусом з часником, виходить в міру гострої і по-справжньому чудовою! Переконайтеся в цьому самі, випробувавши це чудове блюдо!
Страви з м'яса | Переглядів: 555 | Дата: 28.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/1/61025559.jpgЗробити рядовий буденний день святковим допоможе смажена на сковороді сьомга. Яскраві і апетитні стейки, доповнені овочевим салатом або будь-яким гарніром, виглядають дійсно урочисто і ефектно! А на смак така рибка виходить просто дивовижною!

Головне в цій справі - не перетримати стейки на вогні, щоб отримати м'яку і соковиту, а не пересмажену рибу! У цій статті розглянемо як посмажити сьомгу на сковороді самим елементарним і доступним способом.
Страви з риби та морепродуктів | Переглядів: 1860 | Дата: 02.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/1/70288547.jpgСмажений короп на сковороді, доповнений гарніром, утворює просте, але при цьому дуже смачне буденне блюдо. Приготування цієї риби не відніме у вас багато часу, особливо якщо ви купите вже очищену і випатрану тушку.

Вибираючи коропа, важливо звернути увагу не тільки на його свіжість, але і вага. Для смаження бажано придбати рибу в півтора-два кілограми - оброблені шматки коропа середнього розміру досить швидко прожаряться, а дрібних кісток буде не так багато.
Страви з риби та морепродуктів | Переглядів: 1654 | Дата: 02.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/1/35634755.jpgНаскучили стандартні страви? Це відмінний привід познайомитися з тайською кухнею, рецепти якої дивують і часом навіть лякають незвичним набором продуктів. При цьому підсумкове блюдо, приготоване з екстравагантним поєднанням інгредієнтів, якимось дивним чином завжди виходить незмінно смачним. Для першого знайомства з азіатською кухнею рекомендуємо спробувати смажений рис по-тайськи. Ця страва не збентежить вас специфічним і надоригінального підбором компонентів: тут все досить просто і зрозуміло навіть консерваторам в кулінарних пристрастях.
Страви з риби та морепродуктів | Переглядів: 680 | Дата: 02.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/1/26738119.jpgПовноцінний раціон харчування просто неможливо уявити без риби, адже вона містить масу корисних речовин, необхідних організму. Крім популярної зараз сьомги або форелі, звернути увагу слід і на річкових / озерних представників.

Наприклад, смажений сом на сковороді, м'ясистий і ніжний, з мінімальною кількістю кісток, зберігає всю соковитість, виходить м'яким і відмінно поєднується з овочами або будь-яким гарніром.
Страви з риби та морепродуктів | Переглядів: 953 | Дата: 02.04.2018 | Комментарии (0)

Copyright MyCorp © 2024