Четвер
28.03.2024
23:44
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Страви з м'яса
Страви із птиці
Страви з риби та морепродуктів
Овочеві страви
Пошук рецепта
/_pu/4/56197197.jpg
Кекс «Столичний» з родзинками
/_pu/3/84792843.jpg
Пиріг з малиною
/_pu/2/33385766.jpg
Салат «Купки»
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Другі страви


У розділі рецептів: 134
Показано рецептів: 101-120
Сторінки: « 1 2 ... 4 5 6 7 »

Сортувати за: Даті · Назві · Рейтингу · Коментарям · Переглядам

/_pu/1/54847458.jpgСудак ідеально підходить для смаження. Ця риба має малою кількістю кісток, швидко доходить до готовності і має чудовий смак! У випадку з судаком немає необхідності мудрувати з пікантним маринадом і використовувати велику кількість спецій і інших добавок. Це той приклад, коли чим менше маніпуляцій, тим краще буде результат!

У цій статті розглянемо як посмажити судака на сковороді найпростішим способом - в панірувальних сухарях. Такий рецепт без праці освоять початківці кулінари і по достоїнству оцінять ті, хто віддає перевагу рибі навіть самому апетитного шматочка м'яса.
Страви з риби та морепродуктів | Переглядів: 482 | Дата: 02.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/1/42532436.jpgСоте - поширене блюдо, яке готується за особливою технологією, а саме методом струшування овочів при їх обсмажуванні (в перекладі sauter якраз таки і позначає «стрибати», «скакати»). Вважається, що при такій технології інгредієнти зберігають весь сік і обсмажуються максимально рівномірно.

Однак ми зовсім не наполягаємо, щоб ви провели тривалі годинник на кухні, практикуючись в цьому може бути нескладному, але тим не менше вимагає досвіду методі. У домашніх умовах готувати соте з баклажанів і кабачків можна і більш звичним для нас способом, а саме перемішуванням овочів звичайної лопаткою.
Овочеві страви | Переглядів: 506 | Дата: 03.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/1/57777018.jpgВідварити спагетті - справа нехитра, адже досить уважно прочитати інструкцію і виконати прості рекомендації виробника. Напевно так ви і надходили багато разів, але яскравих смакових вражень від подібного способу приготування швидше за все не відчували. Якщо ж додатково приготувати до макаронних виробів цікавий соус, вийде зовсім інша справа - прісні спагетті заграють новими «фарбами», їх смак вмить перетвориться, а блюдо з рядового перетвориться майже в святковий!

Сьогодні пропонуємо черговий рецепт з мотивів італійської кухні - готуємо спагетті з морепродуктами в томатному соусі! Тут відмінно підійде як вже готовий покупної морський коктейль, так і самостійно змішані креветки, мідії, восьминоги, кальмари і т.п.
Страви з риби та морепродуктів | Переглядів: 531 | Дата: 01.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/0/15557078.jpgВечеря за мотивами італійської кухні - це завжди цікаво і дуже смачно! Раніше ми вже розглядали простий рецепт спагетті з м'ясом, коли макаронні вироби готуються одночасно з шматочками свинини в духовий печі. Сьогодні підемо іншою технологією: приготуємо популярний соус Болоньєзе і доповнимо їм відварені спагетті.

Підсумкове блюдо при подачі оформимо зеленим листям базиліка і за бажанням осип пармезаном. Отже, готуємо апетитні і ситні спагеті Болоньєзе.
Страви з м'яса | Переглядів: 545 | Дата: 28.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/1/43994886.jpgНавіть найпалкіші шанувальники екзотичної кухні часто з великим задоволенням готують прості повсякденні страви, що складаються з самих звичайних інгредієнтів. Як би ми не захоплювалися екзотикою, але все-таки відмовитися від знайомого нам з дитинства поєднання запеченої курочки з часником, майонезом і картоплею часом дуже навіть непросто! Тому пропонуємо на всякий випадок зберегти цей елементарний домашній рецепт в своєму кулінарному блокноті!

Запечені стегенця в духовці з майонезом і часником виходять ніжними, соковитими і дуже смачними! А незрівнянний аромат цієї страви викликає апетит і бажання випробувати результат ваших старань миттєво!
Страви із птиці | Переглядів: 1965 | Дата: 29.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/1/29601445.jpgКрім запеченої курки з картоплею є ще маса дивно простих, але при цьому смачних страв. Наприклад, курячі стегна в соєвому соусі або стегенця, запечені в духовці з карамельною скоринкою, рецепт яких ми і розглянемо сьогодні. Пропонуємо вашій увазі простий спосіб приготування птиці в карамельному соусі, який робиться в лічені хвилини. Саме завдяки карамелі курочка набуває тонку, рум'яну і вельми апетитну кірочку. При цьому м'ясо зовсім не виходить солодким - стегенця мають практично непомітне солодкувате післясмак.
Страви із птиці | Переглядів: 710 | Дата: 29.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/0/17193768.jpgНа час забуваємо про смаження котлет на сковороді з великою кількістю масла - готуємо не менше смачні, ароматні і ситні стіжки з фаршу в духовці. Плюс рецепта і в тому, що ці м'ясні вироби не мають строгого складу - за бажанням зробити їх можна з грибами, помідорами, зеленню і т.д. Результат в будь-якому випадку виходить відмінним!

В даному рецепті як добавки візьмемо варені яйця, смажену цибулю і терту картоплю. Доповнимо все це апетитне «асорті» сиром, який швидко розплавиться в духовці і покриє стіжки «спокусливою», злегка рум'яною скоринкою. Буде соковито, поживно і смачно!
Страви з м'яса | Переглядів: 1136 | Дата: 26.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/1/56952858.jpgСудак, запечений в духовці у фользі цілком, зберігає всю соковитість і легкий аромат. Ця риба досить м'ясиста і має малу кількість кісток, тому їсти її - одне задоволення! Пропонуємо запекти судака на «подушці» з ріпчастої цибулі і свіжої моркви. В процесі очікування в духовій печі овочі розм'якшуються і утворюють рясне кількість соку, який цілком зможе замінити соус до вашого гарніру.

А всім любителям запеченої риби пропонуємо також звернути увагу на рецепт фаршированого сазана в духовці - ця рибка теж виходить дуже смачною!
Страви з риби та морепродуктів | Переглядів: 1129 | Дата: 02.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/0/33297152.jpgСьогодні готуємо м'ясні тефтелі в духовці. Для підсилення смаку доповнимо блюдо солодкими томатами черрі (або звичайним помідором), соковитою морквиною і за бажанням пекучим перчиком. Готові тефтелі оформимо зеленню, доповнимо тушкованими овочами, гарніром - смачна вечеря для всієї родини забезпечений!

До речі, якщо раптом у вас залишився невитрачений м'ясний фарш, пропонуємо випробувати цікавий і простий рецепт італійської пасти Болоньєзе .
Страви з м'яса | Переглядів: 832 | Дата: 28.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/1/50088232.jpgУ сучасних зайнятих господинь не завжди є час на виготовлення вишукувань і делікатесів. До того ж, часто хочеться зробити щось просте, яке не потребує особливих зусиль. Для щоденного, буденного меню можна приготувати таке невибагливе блюдо, як тушкована капуста з сосискою - рецепт з фото допоможе вам в цьому.

Доступні продукти, мінімум клопоту - і перед нами готовий вечерю. Сосиски додаються в овочеве блюдо за бажанням. Їх можна замінити ковбасою, сардельками або будь-якими копченостями, залежаний в холодильнику.
Овочеві страви | Переглядів: 423 | Дата: 03.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/0/81714474.jpgКоли немає часу на виготовлення делікатесів і вишуканих страв, на допомогу приходять прості і поширені продукти. Так, наприклад, тушкована картопля зі свининою дозволить нагодувати всю сім'ю ситним і смачним вечерею, при цьому не сильно обтяжуючи кулінара.

М'ясо, ловлення в томатному соусі, стає ніжним і тане. А укупі з розм'якшеним картоплею утворює елементарне, знайоме кожному, але при цьому незмінно апетитне і поживну страву!
Страви з м'яса | Переглядів: 670 | Дата: 27.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/0/77863933.jpgВ даному рецепті яловичина гаситься самим звичайним чином, без всяких кулінарних хитрощів і особливостей. «Родзинкою» є лише те, що в процесі приготування м'ясні шматочки доповнюються солодкуватим чорносливом, який вдало «вписується» в загальну смакову «композицію» страви і чудово доповнює размягченную яловичину.

При тривалому гасінні м'ясо, незалежно від його жорсткості, пропарюється, насичується приємними ароматами і перетворюється в дивно ніжне ласощі. Яловичина з чорносливом тушкована - відмінна альтернатива традиційному гуляшу і багатьом іншим м'ясних страв.
Страви з м'яса | Переглядів: 475 | Дата: 27.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/0/26062215.jpgСьогодні приготуємо апетитне і барвисте блюдо з м'якоті яловичини і овочів. Вибираємо шматок соковитого м'яса без кісток, оперативно обсмажуємо з овочевим «міксом», а потім доводимо до повної готовності за допомогою гасіння під кришкою. Зі звичайної питної води, консервованої томатної пасти і невеликої кількості пшеничного борошна робимо смачну підливу. В кінці доповнюємо інгредієнти зеленню і насолоджуємося смачним і ситним блюдом. Тушковане м'ясо з підливою за цим рецептом сподобається любителям як овочевих страв, так і м'ясних.
Страви з м'яса | Переглядів: 420 | Дата: 27.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/1/18714352.jpgФарширований картопля в духовці дозволяє скоротити час на підготовку ситної вечері або обіду, адже рецепт вже з'єднує в собі як основне блюдо, так і гарнір. В якості начинки найчастіше застосовується м'ясний фарш або гриби, але сьогодні ми пропонуємо інший, не настільки поширений, але при цьому не менш смачний варіант. Нафаршіруем картопляні човники копченої курочкою, свіжими помідорами, кропом і сиром. В результаті отримаємо симпатичне і дуже апетитне блюдо, яке гідно навіть святкового застілля!
Страви із птиці | Переглядів: 722 | Дата: 29.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/0/15517153.jpgРецепт фаршированих кабачків - велика база для кулінарного простору! Начинити їх можна чим завгодно - м'ясом, грибами, будь-який овочевий сумішшю, до основного набору додати рис, сир, зелень, улюблені спеції і т.д. Вибір, як завжди, необмежений і залишається за кулінаром, ну а ми сьогодні розглянемо найпопулярніший варіант цієї страви - готуємо фаршировані кабачки з фаршем, запечені в духовці.

Велика кількість м'ясної маси зі солодкуватої морквяно-цибулевої пасеруванням - ідеальна і універсальна начинка, а вкупі зі сметаною і під щільною сирною скоринкою вона стає ще більш соковитою і «виразною».
Страви з м'яса | Переглядів: 458 | Дата: 26.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/0/00675603.jpgФаршировані перці з фаршем і рисом по набору продуктів і способу приготування нагадують популярні голубці , але готуються набагато простіше і швидше. В даному випадку на підготовку головного інгредієнта - солодкого болгарського перцю йдуть лічені хвилини, адже необхідно тільки позбавити його від насіння і злегка обсмажити.

Начиняти такі перці можна різною начинкою. У нашому рецепті буде класичний варіант - стандартний фарш, овочі і рисова крупа. Доповнимо все це сметанним соусом і отримаємо чудове ароматне блюдо!
Страви з м'яса | Переглядів: 886 | Дата: 26.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/0/84092954.jpgФахітос - блюдо мексиканської кухні, що представляє собою м'ясо, обсмажене з овочами. Як правило, рецепт включає до свого складу яловичину, однак найчастіше вона замінюється куркою, морепродуктами або, наприклад, свининою (як в нашому випадку).

М'ясо по-мексиканськи виходить в міру гострим, пікантним і дуже смачним. До того ж, виконуються кроки приготування досить швидко і просто. Пропонований рецепт, звичайно ж, трохи відрізняється від оригіналу, так як адаптований до наших умов і домашнім продуктам, проте це зовсім не псує смак страви!
Страви з м'яса | Переглядів: 680 | Дата: 28.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/0/12159849.jpgПредставляємо вашій увазі простий кулінарний інструктаж на тему макаронних виробів. До сімейного обіду або тихому романтичної вечері готуємо смачне і не сильно клопітка італійське блюдо - фетучіні з грибами і шинкою. Кілька елементарних маніпуляцій, трохи терпіння і ситна трапеза готова!

А якщо у вас ще залишаються запаси цієї тонкої і плоскою локшини, пропонуємо також спробувати фетучіні з сьомгою або пасту з креветками .
Страви з м'яса | Переглядів: 602 | Дата: 26.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/1/81027106.jpgПаста з креветками - відмінний варіант для сімейного обіду, дружньої вечірки або скромного романтичної вечері. Готується блюдо простіше простого, а якщо взяти в якості основного компонента фетучіні, на весь процес підуть лічені хвилини, адже відварюється і просочується соусом ця тонка довга локшина моментально. Хоча в даному випадку прекрасно підійдуть і будь-які інші макаронні вироби, будь то спагетті або навіть самі звичайні ріжки. Завдяки рясному кількості вершків блюдо в будь-якому випадку вийде смачним і рясно просоченою.

Отже, сьогодні в нашому меню італійське страву - фетучіні з креветками у вершковому соусі. Приступаємо до процесу, дотримуючись докладного рецептом з фото.
Страви з риби та морепродуктів | Переглядів: 490 | Дата: 01.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/1/83414211.jpgПлоска і довга локшина фетучіні готується в лічені хвилини, швидко просочується соусом і утворює ніжне ситне блюдо за мотивами італійської кухні. Рецептів існує безліч - як добавки застосовуються морепродукти, гриби, шинка, курка і т.д. Сьогодні ми віддамо перевагу сьомги - ця ніжна риба ідеально гармонує з вершками, завдяки чому страва виходить по-справжньому вишуканим. При цьому рецептура на подив проста і зрозуміла! Давайте ж приступимо до процесу і в короткий термін приготуємо фетучіні з сьомгою у вершковому соусі!
Страви з риби та морепродуктів | Переглядів: 791 | Дата: 02.04.2018 | Комментарии (0)

Copyright MyCorp © 2024