Субота
27.04.2024
07:41
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Страви з м'яса
Страви із птиці
Страви з риби та морепродуктів
Овочеві страви
Пошук рецепта
/_pu/3/66859739.jpg
Торт «Трухлявий пень»
/_pu/0/49389127.jpg
Гречка з м'ясом в горщиках
/_pu/1/09914242.jpg
Запечені роли
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Другі страви » Страви з риби та морепродуктів


Морський язик на сковороді

Страви з морського мови варіюються від найпростіших до вишуканих. Цю рибу готують у фользі, запікають з овочами, гасять і навіть додають в перші страви. Однак найпоширенішим і, мабуть, найбільш швидким способом є обсмажування філе морського мови в панірувальних сухарях. Це просте і безперечно смачна страва ідеально гармонує практично з будь-яким гарніром.

Ніжна рибка при правильному виготовленні буде буквально танути в роті. Отже, давайте ж швидше дізнаємося як посмажити морський язик на сковороді.
 
Складові:
  • філе морського мови - 1 кг;
  • яйця - 2 шт .;
  • панірувальні сухарі - 1/2 склянки;
  • лимонний сік - 1-2 ч. ложки;
  • рослинне масло - 3-4 ст. ложки;
  • сіль, спеції - за смаком.


Морський язик смажений рецепт

Як посмажити морський язик на сковороді

1. Для початку розморозимо рибу. Найоптимальніший спосіб - помістити пакет з філе в ємність з холодною водою, прибравши в холодильник. Така технологія дозволяє зберегти структуру морського язика і мінімізувати кількість бактерій. Розморожене філе розрізаємо навпіл (якщо шматки дуже великі, можна порізати на 3-4 частини). 
 

2. Яйця збиваємо міксером або віночком до легкої піни. 
 

3. Кожен шматок риби злегка солимо, а потім рясно обсипає спеціями. Вдале супровід морського мови складуть базилік, розмарин, мускатний горіх, шафран або ж суміш різних трав, призначених спеціально для рибних страв. 
 

4. Обсипані спеціями шматочки мачає в яєчної суміші, а потім обвалюють у панірувальних сухарях.
 

5. Розміщуємо на розігріту промаслений сковороду, обсмажуємо на помірному вогні хвилин по 5-7 з кожної сторони (до рум'яного кольору). Якщо вам не подобається запах риби, під час обсмажування можна злегка присмачити філе морського мови крапелькою цитрусового соку. Готову рибу викладаємо на паперові рушники, щоб позбутися зайвої олії. 
 

6. Обережно викладаємо шматочки на тарілку, намагаючись не пошкодити структуру ніжною риби. Окропивши соком лимона або дописавши простим гарніром і / або свіжими овочами, подаємо смажений морський язик до столу. 
 

Отже, ми детально розібрали як посмажити морський язик на сковороді! Смачного!



Категорія: Страви з риби та морепродуктів | Додав: 02.04.2018
Переглядів: 575 | Рейтинг: 0.0/0


Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2024