Неділя
21.07.2019
09:35
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Страви з м'яса
Страви із птиці
Страви з риби та морепродуктів
Овочеві страви
Пошук рецепта
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Другі страви » Страви з риби та морепродуктів


Паста з креветками в вершково-часниковому соусі

Самий простий, швидкий і поширений гарнір до м'ясних / рибних виробів - це, звичайно ж, макарони. Приготувати це блюдо - справа нехитра, досить лише виконати кілька простих кулінарних дій. Однак набагато смачніше, привабливіше і цікавіше макаронні вироби стають укупі з ніжним соусом. Сьогодні ми пропонуємо вам якраз таки саме таке блюдо за мотивами італійської кухні.

Паста з креветками в вершково-часниковому соусі виходить чудовою! Смак готового блюда ніжний, м'який і при цьому злегка пікантний за рахунок часнику. Рекомендуємо цей рецепт всім любителям карбонара і в цілому італійської кухні.
 
Складові:
  • паста - 200 г;
  • креветки - 200 г;
  • вершки (не менше 20%) - 250 мл;
  • часник - 3-4 зубці;
  • цибулина - 1 шт .;
  • вершкове масло - 30 г;
  • сіль, перець, пряні трави - за смаком.


Паста з креветками в вершково-часниковому соусі рецепт з фото

1. Насамперед відваримо пасту, так як вершковий соус готується в лічені хвилини. Макаронні вироби закладаємо в киплячу воду і готуємо згідно інструкції на упаковці. 
 

2. Паралельно очищаємо і дрібно шаткуємо цибулину і часникові зубці. У просторій толстодонной сковороді розтоплюємо брусок вершкового масла. Закладаємо цибулю і часник. Помішуючи, пасеруємо 1-2 хвилини. 
 

3. Креветки очищаємо - видаляємо голови і хвости, знімаємо панцир. Закладаємо морепродукти до просякнутих ароматом часнику маслу. Обсмажуємо 2-3 хвилини (до легкого зарум'янювання креветок). 
 

4. Наступним кроком вливаємо в сковороду молочні вершки, попередньо підігрів їх в мікрохвильовій печі або в окремій ємності на помірному вогні. Доводимо вершкову масу до кипіння, витримуємо рівно хвилину, після чого знімаємо з вогню. Приправляємо соус сіллю / перцем за смаком, за бажанням додаємо суміш пряних трав. 
 

5. Відварені макаронні вироби відкидаємо на друшляк, зливаємо рідину. Не гаючи часу перекладаємо пасту в сковороду з поки ще гарячим соусом. 
 

6. Оперативно все перемішуємо, просочуючи макарони вершковим соусом.
 

7. Паста з креветками в вершково-часниковому соусі повністю готова! При подачі блюдо можна обсипати натертим дрібною стружкою пармезаном і / або свіжою зеленню. 
 

Смачного!



Категорія: Страви з риби та морепродуктів | Додав: 02.04.2018
Переглядів: 84 | Рейтинг: 0.0/0


Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2019