Домашня кухня
Шоколадний торт «Різдвяне поліно» |
М'ясо «Гармошка» в духовці |
Салат «Червоне море» |
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0
|
|
Паста з креветками в вершково-часниковому соусі
Самий простий, швидкий і поширений гарнір до м'ясних / рибних виробів - це, звичайно ж, макарони. Приготувати це блюдо - справа нехитра, досить лише виконати кілька простих кулінарних дій. Однак набагато смачніше, привабливіше і цікавіше макаронні вироби стають укупі з ніжним соусом. Сьогодні ми пропонуємо вам якраз таки саме таке блюдо за мотивами італійської кухні.
Паста з креветками в вершково-часниковому соусі виходить чудовою! Смак готового блюда ніжний, м'який і при цьому злегка пікантний за рахунок часнику. Рекомендуємо цей рецепт всім любителям карбонара і в цілому італійської кухні.
Складові:
- паста - 200 г;
- креветки - 200 г;
- вершки (не менше 20%) - 250 мл;
- часник - 3-4 зубці;
- цибулина - 1 шт .;
- вершкове масло - 30 г;
- сіль, перець, пряні трави - за смаком.
Паста з креветками в вершково-часниковому соусі рецепт з фото
1. Насамперед відваримо пасту, так як вершковий соус готується в лічені хвилини. Макаронні вироби закладаємо в киплячу воду і готуємо згідно інструкції на упаковці.
2. Паралельно очищаємо і дрібно шаткуємо цибулину і часникові зубці. У просторій толстодонной сковороді розтоплюємо брусок вершкового масла. Закладаємо цибулю і часник. Помішуючи, пасеруємо 1-2 хвилини.
3. Креветки очищаємо - видаляємо голови і хвости, знімаємо панцир. Закладаємо морепродукти до просякнутих ароматом часнику маслу. Обсмажуємо 2-3 хвилини (до легкого зарум'янювання креветок).
4. Наступним кроком вливаємо в сковороду молочні вершки, попередньо підігрів їх в мікрохвильовій печі або в окремій ємності на помірному вогні. Доводимо вершкову масу до кипіння, витримуємо рівно хвилину, після чого знімаємо з вогню. Приправляємо соус сіллю / перцем за смаком, за бажанням додаємо суміш пряних трав.
5. Відварені макаронні вироби відкидаємо на друшляк, зливаємо рідину. Не гаючи часу перекладаємо пасту в сковороду з поки ще гарячим соусом.
6. Оперативно все перемішуємо, просочуючи макарони вершковим соусом.
7. Паста з креветками в вершково-часниковому соусі повністю готова! При подачі блюдо можна обсипати натертим дрібною стружкою пармезаном і / або свіжою зеленню.
Смачного!
|
Категорія: Страви з риби та морепродуктів | Додав: 02.04.2018
|
Переглядів: 565
| Рейтинг: 0.0/0 |
|