Субота
20.04.2024
10:46
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Страви з м'яса
Страви із птиці
Страви з риби та морепродуктів
Овочеві страви
Пошук рецепта
/_pu/1/57059016.jpg
Фрікасе з курки з грибами
/_pu/1/76094853.jpg
Куряча грудка в вершках, запечена в духовці
/_pu/1/56128803.jpg
Рататуй в духовці
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Другі страви


У розділі рецептів: 134
Показано рецептів: 121-134
Сторінки: « 1 2 ... 5 6 7

Сортувати за: Даті · Назві · Рейтингу · Коментарям · Переглядам

/_pu/1/40805143.jpgТілапія містить в собі цілу джерело корисних речовин і вітамінів. У запеченому вигляді ця риба зберігає всю соковитість і апетитний світлий відтінок, а також відмінно поєднується з овочами і практично будь-яким гарніром.

Наш рецепт пропонує приготувати філе тілапії в духовці під сметанним шаром і сирною скоринкою. При такій технології рибка вийде просто дивовижною, при цьому досягається приголомшливий результат елементарними кулінарними прийомами!
Страви з риби та морепродуктів | Переглядів: 1192 | Дата: 02.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/1/57059016.jpgФрікасе - страва, що складається з білого м'яса, яке готується в ніжному білому соусі. В якості головного інгредієнта зазвичай застосовується курка або індичка, а соус готується на основі молочних вершків. Найчастіше застосовуються додаткові компоненти: гриби, спаржа, зелений горох і багато іншого.

Сьогодні готуємо популярне фрикасе з курки за класичним рецептом. Швидко обсмажити філе птиці, додамо печериці та згасимо всі разом в білосніжному соусі. М'ясо, приготоване за такою технологією, виходить дуже м'яким і «тане».
Страви із птиці | Переглядів: 585 | Дата: 29.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/0/81455200.jpgСитний італійський омлет фріттата з овочами та ковбасою впевнено справляється з роллю другого блюда. Цей рецепт з розряду живильним і одночасно прагматичною кухні, адже в хід можна пустити практично будь-які залишки продуктів, що залежалися в холодильнику: шинку, сосиски, копченості, овочі, сир і т.д.

Барвиста і апетитна фріттата, приготована за цим рецептом, стане ідеальним перекусом для всієї родини. Склад продуктів ви завжди можете змінити або доповнити за своїм розсудом.
Страви з м'яса | Переглядів: 457 | Дата: 27.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/0/07655500.jpgПоклопотатися кілька годин на кухні, бажано всім сімейством, можна поповнити засіки напівфабрикатами домашнього виробництва. Сьогодні готуємо хінкалі - традиційне блюдо грузинської кухні, що представляє собою великі пельмені з соковитою начинкою.

Процес приготування буде нешвидким - хінкалі ніколи не роблять поспіхом, адже це блюдо вимагає максимум уваги і деякої вправності. Ми постаралися підготувати детальний покроковий рецепт хінкалі з фото! Сподіваємося, що у вас все вийде!
Страви з м'яса | Переглядів: 568 | Дата: 27.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/1/13085340.jpgЦвітна капуста - універсальний продукт, з яким можна придумати безліч різноманітних страв. Її можна відварити, запекти в духовці з сиром , задіяти в приготуванні овочевого рагу і т.д. Але все-таки одним з найпопулярніших рецептів є обсмажування цвітної капусти в клярі, тому сьогодні ми і віддамо перевагу цьому методу.

Готову страву може запросто стати повноцінним гарніром до м'ясних виробів або ж виступати в якості скромною, але при цьому дуже апетитною закуски. Цвітна капуста в клярі за цим рецептом готується всього за півгодини з мінімального набору продуктів, але виходить незмінно смачною!
Овочеві страви | Переглядів: 460 | Дата: 03.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/1/08971033.jpgЦвітна капуста, запечена в духовці з сиром, стане прекрасним доповненням до стейку м'яса або риби, але також може виступати і як самостійне овочеве блюдо. Запікаються капустяні суцвіття під сирно-сметанним шаром, завдяки чому виходять дуже м'якими, соковитими і ніжними. Простіше кажучи, це справжня насолода для всіх шанувальників простих страв з овочів!

В даному випадку підійде як свіжа кольорова капуста, так і заморожена, тому рецепт може стати в нагоді в будь-який час року. Отже, запасаємося простими продуктами і приступаємо до приготування корисного перекусу!
Овочеві страви | Переглядів: 442 | Дата: 03.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/0/35717810.jpgЛюбителям других страв з картоплі, в числі яких популярні деруни , зрази , битки , пропонуємо ще один схожий рецепт. Чаклуни з картоплі з фаршем - традиційне білоруське блюдо, яке представляє собою вироби, що нагадують картопляні пиріжки з м'ясною начинкою.

Секрет швидкої формування та пластичності полягає в тому, що з картоплі зливається вся зайва волога. Маса зберігає необхідну щільність і в'язкість, завдяки чому без особливих зусиль виходить зліпити акуратні заготовки. Нижче детально розглянемо як приготувати чаклуни з картоплі з фаршем.
Страви з м'яса | Переглядів: 839 | Дата: 26.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/0/19669722.jpgЧанахи - грузинське блюдо, яке представляє собою м'ясо, томління з овочами. Пропарені, вдосталь просочені соком і насичені ароматами інгредієнти утворюють справжні ласощі, які крім бездоганного смаку порадує і яскравим, святковим видом. Рецептів чанахи дуже багато, але вважається, що найкраще це блюдо виходить в глиняних / керамічних горщиках.

Даний варіант чанахи трохи відрізняється від оригіналу, так як відкорегований під наші реалії і домашні продукти, але в цілому технологія приготування дотримана, і готову страву виходить відмінним! Отже, вибираємо свіжі, сезонні баклажани і помідори, ароматну зелень, м'якоть яловичини або баранини і приступаємо до процесу! Сподіваємося, що наш рецепт чанахи по-грузинськи з фото допоможе без труднощів впоратися із завданням!
Страви з м'яса | Переглядів: 693 | Дата: 26.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/1/94457242.jpgПропонуємо в домашніх умовах приготувати чахохбілі з курки - популярне грузинське блюдо. Для рецепта нам потрібно ціла куряча тушка, соковиті помідори, велика кількість цибулі, вино і ароматні добавки. Готується чахохбілі нескладно: спочатку птах злегка обсмажують на сухій сковороді, а потім гаситься в соку, отриманому з м'якоті томатів.

В процесі томління на плиті куряче м'ясо стає дуже м'яким, просоченим запахом кінзи, часнику і популярною в грузинській кухні приправи хмелі-сунелі, в результаті чого готову страву виходить неймовірно смачним, ароматним, в міру гострим і дуже апетитним!
Страви із птиці | Переглядів: 526 | Дата: 29.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/0/57641862.jpgІз закінченням літа і теплої погоди, як правило, закінчується і сезон шашликів на природі. Однак і в холодні непогожі дні іноді так хочеться порадувати себе соковитим м'ясом, прожареним на шампурах ... Не варто сумувати і ностальгувати за минулим літнім дням, адже шашлик на шпажках в духовці можна приготувати в будь-який час року! До речі, для цього зовсім не обов'язково мати духову піч з грилем, досить скористатися найпростішою духовкою і звичайним листом.

Смачне, апетитне м'ясо, насаджене на дерев'яні палички - хороша ідея урізноманітнити буденний або святковий стіл.
Страви з м'яса | Переглядів: 790 | Дата: 28.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/0/16424916.jpgАпетитні котбулар з вершковим соусом і солодким джемом отримали популярність завдяки мережі магазинів IKEA, де це блюдо вже давно користується колосальним попитом. Маленькі м'ясні кульки виходять дуже соковитими, ароматними і неймовірно смачними! А рясне кількість ніжної підливи і нестандартне доповнення у вигляді ягідного джему роблять блюдо ще більш цікавим і апетитним!

Приготувати знамениті шведські фрикадельки як в Ікеа можна і у себе вдома. Для цього нам буде потрібно два види фаршу, вершки, м'ясний бульйон і ще трохи простих, цілком доступних продуктів. Джем для подачі страви можна купити вже готовий або зробити самостійно, слідуючи нашим рецептом.
Страви з м'яса | Переглядів: 830 | Дата: 26.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/0/16490066.jpgЯловичина в горщику з картоплею в духовці - «рецепт-виручалочка» у тих випадках, коли продуктів мінімум, але хочеться приготувати що-небудь цікаве і смачне. Ця страва з ароматом спецій і часнику викликає апетит миттєво, радує зовнішнім виглядом і дивовижним смаком.

Перш ніж відправляти в духовку, доведемо основні інгредієнти до напівготовності, а з усім іншим впорається наш помічник - глиняний горщик. Готове ніжне, розм'якшене м'ясо укупі з соковитим картоплею - класика кулінарії.
Страви з м'яса | Переглядів: 489 | Дата: 27.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/0/91852841.jpgСкладно припустити, чому дане блюдо отримало назву «яловичина по-царськи». Звичайно м'ясо, запечене в духовці з майонезом і грибами, навряд чи має відношення до трапези високопрестольних осіб. Швидше за таку страву можна віднести до повсякденних страв, відповідним для звичайного тихого вечері в колі сім'ї. Але в будь-якому випадку м'ясо, приготоване за рецептом, виходить м'яким і смачним, а це найголовніше!

Яловичина «по-царськи» в духовці повністю пропарюється, насичується ароматами і стає неймовірно апетитною. Це відмінна альтернатива м'ясу по-французьки , відбивних і багатьом іншим м'ясних страв! Але щоб результат вийшов найбільш успішним, для рецепта необхідно вибрати частину яловичини, придатну для запікання.
Страви з м'яса | Переглядів: 454 | Дата: 26.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/0/89870343.jpgЯловичі реберця в духовці з картоплею - дуже апетитне і ситне блюдо. Його обов'язково оцінять по достоїнству представники чоловічої статі, а також всі любителі щільно поїсти. Готуються інгредієнти одночасно в одній ємності. Тому все, що нам потрібно - відправити форму в духовку, а потім можна займатися своїми справами, чекаючи готовності страви.

При томлінні в духовій печі м'ясо наскрізь просочується ароматами спецій, виходить м'яким і соковитим, можна сказати, «який таїть у роті». А картопляні скибочки, що доповнюють яловичі реберця, позбавляють від необхідності окремо готувати гарнір.
Страви з м'яса | Переглядів: 453 | Дата: 27.03.2018 | Комментарии (0)

1-20 21-40 ... 81-100 101-120 121-134
Copyright MyCorp © 2024