Понеділок
17.06.2019
00:13
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Салати з м'ясом
Салати з куркою
Салати з рибою та морепродуктами
Овочеві салати
Пошук рецепта
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Салати » Салати з м'ясом


Салат «Обжорка» з яловичиною

Пропонуємо вашій увазі блюдо з простим складом інгредієнтів і забавним найменуванням - салат «Обжорка» з яловичиною. Сміливо заявляємо, що в даному випадку назва повністю виправдано, адже за рахунок поживних продуктів насичення настає досить швидко, хоча при цьому складно відмовити собі в черговий порції апетитного і спокушає м'ясного салату!

Отже, любителі смачно і ситно поїсти, поповнюйте свій кулінарний блокнот - готуємо салат «Обжорка» з яловичиною за рецептом з фото.
 
Складові:
  • яловичина - 300 г;
  • морква - 2 шт. (Великі);
  • цибулина - 1 велика (або 2 середні);
  • солоні (або мариновані) огірки - 150-200 г;
  • часник - 1-2 зубці;
  • рослинне масло - 3 ст. ложки;
  • петрушка (за бажанням) - кілька гілочок;
  • майонез - до смаку;
  • сіль, перець - за смаком.


Салат «Обжорка» з яловичиною рецепт з фото крок за кроком

Як приготувати салат «Обжорка» з яловичиною

1. М'ясо відварюємо до повної готовності в підсоленій воді. Потім охолоджуємо і нарізаємо соломкою або розбираємо руками на волокна. 
 

2. Позбавивши від лушпиння, шаткуємо тонкими півкільцями цибулю.
 

3. Очищену моркву нарізаємо найтоншої соломкою. Якщо у вас є спеціальна терка для моркви по-корейськи, можна скористатися їй. 
 

4. У чистій сковороді розігріваємо 1 ст. ложку масла, потім викладаємо цибулю і обсмажуємо на середньому вогні, помішуючи. Доводити тонкі півкільця до потемніння і сильною засмажкою не потрібно: нам необхідно отримати м'який, напівпрозорий цибулю з легким золотавим відтінком. Для цього буде потрібно приблизно 3-5 хвилин.
 

5. В окремій сковороді розігріваємо 2 ст. ложки олії і обсмажуємо моркву на середньому вогні близько 5-7 хвилин. Враховуйте, що морква в салаті не повинна бути занадто м'якою! 
 

6. Огірки витягаємо з маринаду, при необхідності очищаємо від товстої шкірки, а потім нарізаємо тонкою і довгою соломкою (довжина близько 3-4 см, товщина - 1-2 мм). 
 

7. Тепер залишилося лише зібрати підготовлені інгредієнти воєдино. Для цього викладаємо в глибокий салатник м'ясо, огірки, а також подост до кімнатної температури півкільця цибулі і морквяний стружку. Солимо, перчимо і заправляємо «обжорка» майонезом, змішаним з часниковими зубцями, попередньо очищеними і пропущеними через прес. Рекомендуємо використовувати домашній майонез замість покупного - так готову страву вийде не менш смачним і при цьому без хімічних добавок!
 

8. Дозволяємо «обжорка» трохи настоятися перед подачею, щоб всі складові страви ретельно просочилися майонезом. Подаємо, прикрасивши кожну порцію гілочкою свіжої петрушки. 
 

Салат «Обжорка» з яловичиною, незважаючи на простий склад продуктів, виходить дуже смачним! Приємного вам апетиту!



Категорія: Салати з м'ясом | Додав: 07.04.2018
Переглядів: 127 | Рейтинг: 0.0/0


Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2019