Понеділок
17.06.2019
00:18
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Салати з м'ясом
Салати з куркою
Салати з рибою та морепродуктами
Овочеві салати
Пошук рецепта
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Салати » Салати з куркою


Салат «Кісточка»

Формуємо чергове блюдо для зустрічі Нового року - салат «Кісточка», що символізує улюблені ласощі собаки - відповідного тваринного за східним календарем. Готується це симпатичне «частування чотириногого друга» в лічені хвилини, заправляється звичайним майонезом і не вимагає просочення - відразу після приготування можна нести блюдо до столу.

Салат не тільки тематичний, а й дуже ситний, смачний. Складається з міксу копченої курки, соковитою кукурудзи, гострої корейської моркви і сиру. Для оформлення використовуються яйця, а точніше білки. Пишна білосніжна стружка створює обсяг, маскує дефекти і надає страві нейтральний відтінок за аналогією з цією кісткою.
 
Складові:
  • копчена курка - 2 стегенця (близько 700 г);
  • корейська морква - 150 г;
  • кукурудза консервована - 150 г;
  • сир - 100 г;
  • яйця - 5 шт .;
  • майонез - до смаку.


Салат «Кісточка» на Новий рік рецепт

Як приготувати салат у вигляді кісточки

1. Видаляємо шкуру, можливі жирові прошарки, зрізаємо куряче м'ясо з кісток і ріжемо невеликими кубиками. Відправляємо в салатник. 
 

2. Яйця завчасно відварюємо круто (близько 10 хвилин з моменту закипання) і охолоджуємо в холодній воді. Счистив шкаралупу, поділяємо на білки і жовтки. Останні трьом на дрібній тертці, завантажуємо до курки.
 

3. Білки теж дрібно натираємо, але в загальний салатник не додаємо - відкладаємо в сторону для оформлення підсумкового страви. 
 

4. Для сиру знову використовуємо дрібну тертку. Відправляємо сирну «стружку» до інших компонентів. 
 

5. Для свіжості і гостроти додаємо в салатник кукурудзу і корейську моркву.
 

6. Заправляємо салат майонезом і перемішуємо. Пробуємо на сіль / перець. 
 

7. Вибираємо тарілку для формування «кісточки» - краще взяти витягнуту (прямокутну або овальну). Трамбуючи, щільно викладаємо салат у формі кістки. 
 

8. Щоб «кісточка» стала більше схожа на справжню, покриваємо її тонким шаром білків, злегка притискаючи їх долонею для кращої фіксації. За бажанням навколо салату можна викласти дрібно порубаний кріп - тоді буде схоже, що кістка лежить на траві. Плюс зелень створить колірної контраст і світла «кісточка" не зіллється із загальним тлом - білої тарілкою. 
 

Тепер салат «Кісточка» На Новий рік готовий! Смачного!



Категорія: Салати з куркою | Додав: 09.04.2018
Переглядів: 101 | Рейтинг: 0.0/0


Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2019