П`ятниця
22.11.2024
20:08
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Пироги
Торти
Тістечка
Кекси і маффіни
Піца
Пиріжки і булочки
Печиво
Млинці та оладки
Пошук рецепта
/_pu/1/07715409.jpg
Ролл Дракон з вугром
/_pu/0/26250094.jpg
М'ясні рулетики з сиром і зеленню
/_pu/4/97756561.jpg
Новорічні капкейкі «Ялинки»
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Випічка » Пироги


Пиріг з малиною

Використовуючи базовий рецепт м'якого тесту з ванільно-вершковим смаком, готуємо простий пиріг з малиною. Випічка з'єднує світлий солодкий м'якуш, багато соковитої літньої ягоди з помітною кислинкою і, звичайно ж, запаморочливий аромат!

Пиріг не потребує ні в кремі, ні в глазурі, ні в будь-якому іншому кондитерському доповненні - вся принадність вироби в простоті, доступності, легкості приготування і відмінний смак! Мінімум клопоту і бездоганний результат!
 
Складові:
  • малина - 250 г;
  • цукор - 2 ст. ложки.

Для тесту:
  • яйця - 2 шт .;
  • борошно - 150 г;
  • вершкове масло - 80 г;
  • цукор - 100 г;
  • ванільний цукор - 10 г;
  • розпушувач тіста - 1 ч. ложка.


Пиріг з малиною простий рецепт з фото

1. Масло, розм'яклої при кімнатній температурі, розтираємо з цукровим піском - з'єднуємо компоненти в єдину масу. Крім звичайного не забуваємо додати і ванільний цукор, який наситить м'якуш пирога легким ароматом.
 

2. Додаємо яйця, розмішуємо. 
 

3. Поєднавши борошно з чайною ложкою розпушувача, маленькими порціями вводимо до олійно-яєчної маси. Має вийти густе, липке, однорідне тісто без борошняних грудочок.
 

4. Злегка змащуємо вершковим маслом ємність для випічки діаметром 22 см (не більш). Розмазує густе тісто рівним шаром. 
 

5. Малину заздалегідь перебираємо, промиваємо і обсушуємо, відкинувши на друшляк. Чисту і суху ягоду розподіляємо по мучному основи (вдавлювати не потрібно). Зверху присипаємо двома ложками цукру.
 

6. Відправляємо пиріг з малиною в розігріту до 180 градусів духовку. Випікаємо приблизно 30-40 хвилин - тісто має злегка піднятися і зарум'яниться. Щоб остаточно переконатися в готовності, перевіряємо м'якуш на сухість, зануривши в центр пирога сірник / зубочистку. Остудивши, дістаємо ароматну випічку з форми. 
 

7. Розрізаємо порційними трикутниками і подаємо простий пиріг з малиною до столу! 
 

Приємного чаювання!



Категорія: Пироги | Додав: 14.04.2018
Переглядів: 651 | Рейтинг: 0.0/0


Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2024