Четвер
28.11.2024
20:05
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Страви з м'яса
Страви із птиці
Страви з риби та морепродуктів
Овочеві страви
Пошук рецепта
/_pu/0/53872406.jpg
Розсольник з перловкою і солоними огірками
/_pu/3/75394319.jpg
Тарт з яблуками і заварним кремом
/_pu/2/79107400.jpg
Салат «Тбілісі»
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Другі страви » Страви з м'яса


Брізоль з фаршу

Брізоль - це метод засмажкою продуктів в яйці або омлеті. В якості основного інгредієнта зазвичай застосовується фарш, але також тут відмінно підійдуть курячі відбивні або навіть рибне філе. Що стосується начинки, вона в даному випадку може бути найрізноманітнішою - доповнити яєчно-м'ясну корж можна свіжими або маринованими овочами, зеленню, сиром і т.д. Таким чином, можливостей для кулінарних експериментів існує безліч!

Сьогодні ми зробимо бризоль з фаршу з солоними огірками. У такому варіанті страва виходить дуже ситним, смачним і вкрай апетитним!

Складові:
  • будь-який м'ясний фарш - 400 г;
  • яйця - 5 шт. (+ 1 яєчний білок в фарш);
  • солоні або мариновані огірки - 100-150 г;
  • майонез - 2-3 ст. ложки;
  • кетчуп - 1 ст. ложка;
  • часник - 1-2 зубці;
  • рослинне масло (для смаження) - 3-4 ст. ложки;
  • сіль, перець - за смаком.

Брізоль з фаршу рецепт з фото крок за кроком

Як приготувати бризоль з фаршу

1. М'ясний фарш солимо, приправляємо меленим перцем - звичайним чорним або гострим червоним. 
 

2. Вводимо сирий яєчний білок, перемішуємо до рівномірного розподілу компонентів. 
 

3. Ділимо м'ясну масу на 5 рівних порцій, формуємо круглі заготовки. 
 

4. На рівній поверхні розподіляємо харчову плівку і викладаємо одну круглу заготовку з фаршу. Надавав долонею, розплющуємо м'ясної кульку в тонку рівну корж діаметром близько 15 см. 
 

5. Одне яйце розбиваємо в піалу і злегка збовтуємо виделкою, додавши дрібку солі. 
 

6. Переливаємо яєчну масу на круглу плоску тарілку з невеликими бортиками. 
 

7. Беремо плівку з м'ясною масою і акуратно перевертаємо, зануривши фарш на яєчну суміш. 
 

8. Далі підносимо тарілку з напівфабрикатом до прогрітій сковороді з невеликою порцією масла і «спускаємо» вміст блюдця - м'ясна коржик разом з яйцем повинні одночасно зісковзнути на розпечену поверхню. 
 

9. Смажимо бризоль з фаршем приблизно 3-4 хвилини на помірному вогні (яйце має добре «схопитися»), а потім перевертаємо, підчепивши лопаткою. Витримуємо на вогні ще 3-4 хвилини, після чого перекладаємо корж на тарілку м'ясної стороною вгору. Таким же чином готуємо такі заготовки. Всього вийде 5 яєчних млинців з м'ясом. 
 

10. Змащуємо бризоль з боку м'ясної начинки майонезом, змішаним з часником, злегка поливаємо кетчупом. На половину коржі викладаємо огірки, нарізані тонкою соломкою. 
 

11. Накриваємо огіркову нарізку другою стороною яєчного млинчика. 
 

12. Подаємо бризоль з фаршем в гарячому вигляді в супроводі овочів і свіжої зелені. 
 

13. Такий «омлет» відмінно підійде для ситного сніданку або перекусу протягом дня. Наше просте блюдо - бризоль з фаршем готово! 
 

Смачного!



Категорія: Страви з м'яса | Додав: 26.03.2018
Переглядів: 663 | Рейтинг: 0.0/0


Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2024