Субота
20.04.2024
05:23
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Страви з м'яса
Страви із птиці
Страви з риби та морепродуктів
Овочеві страви
Пошук рецепта
/_pu/2/48960132.jpg
Салат Соняшник з чіпсами
/_pu/1/36652690.jpg
Рулети з баклажанів з сиром і часником
/_pu/0/71351327.jpg
Гаспачо (томатний суп)
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Другі страви » Страви з м'яса


Печеня в горщиках в духовці

Печеня в горщиках в духовці - поширене блюдо, яке хоча б раз готувала кожна господиня. Рецепт підкуповує своєю простотою і способом подачі, адже набагато приємніше і цікавіше їсти звичні продукти, подані не в повсякденному посуді, а в витончених глиняних ємностях.

До того ж, класичне поєднання м'яса і картоплі - безпрограшний варіант, який особливо до душі чоловічої статі. Ситно, просто і смачно! Елементарний рецепт, але при цьому виходить приголомшливий результат!
 
Інгредієнти у розрахунку на 4-5 горщиків:
  • свинина - 700 г;
  • картопля - 700 г;
  • цибуля ріпчаста - 2 головки;
  • морква - 1 шт .;
  • томатна паста - 1-2 ст. ложки;
  • рослинне масло - 50-80 мл;
  • сіль, перець - за смаком.


Печеня в горщиках рецепт з фото

Як приготувати печеню в горщиках в духовці

1. Картопля промиваємо проточною водою, очищаємо від шкірки, ріжемо брусочками. 
 

2. Цибулину очищаємо, шаткуємо тонкими півкільцями. Морква трьом крупно. 
 

3. Свинину ріжемо шматочками середнього розміру. Помішуючи, обсмажуємо до напівготовності на прогрітому маслі. Готуємо партіями (в 2-3 заходу) на сильному вогні, щоб м'ясо вийшло найбільш соковитим. 
 

4. Коли свинина зарум'яниться з усіх боків, перекладаємо її в інший посуд. На звільнилася сковороді обсмажуємо овочеву суміш. Спочатку, помішуючи, пасеруємо на середньому вогні цибулю. Як тільки він стане прозорим, завантажуємо морквяну стружку. Витримуємо на вогні 3-5 хвилин, не забуваючи перемішувати масу. 
 

5. Далі до овочевої зажарки викладаємо м'ясо. Додаємо томатну пасту, солимо, перчимо і перемішуємо. Знімаємо з вогню. 
 

6. Картопля обсмажуємо до напівготовності. Солимо. 
 

7. Розподіляємо підготовлені компоненти по горщикам. Спочатку викладаємо картопля, залишаючи місце для м'яса. Далі завантажуємо суміш свинини і овочів. Вливаємо 2 ст. ложки окропу. 
 

8. Накриваємо ємності кришками і поміщаємо в розігріту духовку з температурою 180 градусів. Млоїмо спекотне близько 30 хвилин (до м'якості м'яса і готовності картоплі). Обсипає готову страву будь свіжою зеленню і подаємо в супроводі солоних або свіжих овочів. 
 

Печеня в горщиках в духовці готово! Смачного!



Категорія: Страви з м'яса | Додав: 28.03.2018
Переглядів: 709 | Рейтинг: 0.0/0


Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2024