Неділя
21.07.2019
09:34
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Страви з м'яса
Страви із птиці
Страви з риби та морепродуктів
Овочеві страви
Пошук рецепта
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Другі страви » Страви з м'яса


Свинячі медальйони з гірчичним соусом

Щоб приготувати смачні свинячі медальйони, не потрібно особливих хитрувань і складних кулінарних маніпуляцій. Головне завдання - не пересушити м'ясо, зберегти м'якість волокон і підібрати відповідне супровід. Так, в нашому прикладі приготуємо медальйони в беконі і подамо укупі з пікантним гірчичним соусом.

В даному випадку обходимося без попереднього маринування і довгого списку продуктів. Мінімальний набір спецій, свиняча вирізка і бекон - ось і всі складові основного блюда. Оперативно обсмажити м'ясо на сковороді, доведемо до готовності в духовці і отримаємо ідеальний результат!

Складові:
  • свинина (вирізка) - 500 г;
  • бекон сирокопчені - 7-8 смужок;
  • сіль, перець - за смаком.

Для соусу:
  • гірчиця - 1,5-2 ст. ложки;
  • цукор - 1 ст. ложка;
  • вода - 2 ст. ложки;
  • майонез - 2 ст. ложки.

Свинячі медальйони рецепт з фото

Як приготувати медальйони зі свинини в беконі


1. Вирізку моєму, висушуємо і нарізаємо порційними шматками товщиною близько 2 см. 
 

2. Кожну заготовку, що не відбиваючи, обертаємо беконом. Щоб зафіксувати форму, обв'язуємо кожен медальйон ниткою. По обидва боки посипаємо свинину сіллю і перцем. 
 

3. Злегка змастивши олією, ретельно розігріваємо сковороду гриль або простий сотейник з товстим дном. Вже на розпечену поверхню викладаємо медальйони, обсмажуємо на сильному вогні. Як тільки низ м'ясних заготовок покриється впевненою рум'яною скоринкою, перевертаємо свинину на іншу сторону. 
 

4. Зарум'яненим з обох сторін свинячі медальйони перекладаємо в форму для запікання і відправляємо в прогріту до 170 градусів духовку приблизно на 25 хвилин. 
 

Гірчичний соус до свинячим медальйонам рецепт

5. Поки м'ясо доходить до готовності, готуємо соус. Цукор заливаємо водою, поміщаємо на невеликий вогонь. Варимо сироп протягом хвилини з моменту, коли рідина почне закипати. Знявши з плити, охолодити. 
 

6. Далі додаємо гірчицю і змішуємо компоненти до однорідності. Краще спочатку покласти 1-1,5 ст. ложки гірчиці, а вже в кінці зняти пробу і при необхідності збільшити дозування.
 

9. Завантажуємо майонез, знову розмішуємо до однорідного складу. Пробуємо і за бажанням додаємо гірчицю. Соус повинен вийти в міру гострим, з легким солодкуватим присмаком. 
 

8. Знявши нитки, подаємо готові свинячі медальйони в беконі укупі з гірчичним соусом, легкими салатами або ситним гарніром. 
 

Смачного!



Категорія: Страви з м'яса | Додав: 26.03.2018
Переглядів: 82 | Рейтинг: 0.0/0


Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2019