Субота
20.04.2024
00:28
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Салати з м'ясом
Салати з куркою
Салати з рибою та морепродуктами
Овочеві салати
Пошук рецепта
/_pu/1/36652690.jpg
Рулети з баклажанів з сиром і часником
/_pu/2/46993437.jpg
Салат з маринованими печерицями, м'ясом і перцем
/_pu/3/43378806.jpg
Баніца з лаваша з сиром і бринзою
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Салати » Салати з рибою та морепродуктами


Салат «Морська зірка» з сьомгою

Відмінний варіант для святкового застілля - салат з сьомгою слабосоленої «Морська зірка». Він має приємний свіжий смак і привабливий зовнішній вигляд.

Викладається блюдо шарами: основою служить відварну картоплю, який доповнюється соковитим огірком, поживними крабовими паличками і ніжними вареними яйцями. Завершує закуску рибна нарізка, в якості якої найкраще підійде самостійно солона сьомга в домашніх умовах.
 
Складові:
  • слабосолона сьомга - 200 г;
  • яйця - 2 шт .;
  • картопля - 2-3 шт .;
  • крабові палички - 200 г;
  • свіжий огірок - 1 великий;
  • сіль, перець, майонез - до смаку.


Салат із сьомгою слабосоленої «Морська зірка» рецепт

Як зробити салат із сьомги слабосоленої шарами

1. Картопляні бульби, промивши, відварити до готовності і остудивши, очищаємо і натираємо на крупній тертці. В окремому посуді змішуємо з майонезом, солимо і приправляємо меленим перцем за смаком. Пластичну картопляну масу викладаємо у вигляді п'ятикутної морської зірки на чисту і суху тарілку. 
 

2. Огірок натираємо дрібною стружкою, вичавлюємо. Зливаємо сік, що виділився, а потім покриваємо соковитим овочем шар картоплі. Зверху злегка поливаємо салат майонезом - так як огірок сам по собі досить соковитий, багато заправки на даному етапі не потрібно. Якщо в процесі роботи на тарілку буде стікати огірковий сік, просто промаківаем його паперовими серветками.
 

3. Крабові палички витягаємо з оболонки, нарізаємо дрібними кубиками і утрамбовуємо наступним шаром. Чуть-чуть посипаємо сіллю / перцем і покриваємо майонезом. Одну паличку можна залишити для оформлення готового блюда. 
 

4. Заздалегідь відварити, остудити і знявши шкаралупу, натираємо дрібною стружкою яйця. Додавши пучку солі і перцю, перемішуємо масу з майонезом і розподіляємо передостаннім шаром. 
 

5. Сьомгу нарізаємо тонкими пластинами, за допомогою пінцета видаляємо всі великі і дрібні кісточки. Укладаємо яскраву нарізку на салат, ховаючи під червоною рибою всі попередні шари. Спочатку застосовуємо великі пластини сьомги, а що залишилися між ними порожні місця заповнюємо дрібними шматочками риби. В результаті салат повинен бути повністю покритий рибної нарізкою, без проміжків. 
 

6. Прикривши харчовою плівкою, прибираємо закуску на пару годин в холодильник, щоб всі верстви просочилися майонезом. Перед подачею оформляємо готовий салат. У нашому прикладі для прикраси використовуються кунжутне насіння, крабові палички, кріп і скибочку лимона.
 

7. Після творчої роботи приступаємо до дегустації смачного і симпатичного страви.
 

Салат із сьомгою слабосоленої «Морська зірка» готовий! Приємного вам апетиту!



Категорія: Салати з рибою та морепродуктами | Додав: 11.04.2018
Переглядів: 432 | Рейтинг: 0.0/0


Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2024